- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, felinstalláltam a T410-est. Bele szereltem az ssd-t, nagyon pattogós kis gép lett így.
Persze a Lenovo drivereket összehalászni nem volt egyszerű, de már kezdem megszokni - nem értem, miért nem csinálnak driver-pakkokat type alapján. Először nem volt hálózat, pl. Se LAN, se wifi. De aztán megoldottam.Tényleg megtaláltam az eredeti windows termék-kulcsot is az akku alatt, és tényleg el is fogadta a windows, szóval királyság.

És tényleg nagyon szép állapotban van. Oké, a kijelző csak TN, de mind az...
Összességében teljesen jó, hogy ilyen erős és ilyen jól összerakott gépeket lehet szerezni már 55 ezer Ft-ból.
P
Egy baja van, most derült ki egy nap után, hogy a jobb oldali hangszóró nem szól. Ezzel vajon mit lehet kezdeni? Gondolom, nem egy drága tétel...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128Gb akku: 100%
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze a Lenovo drivereket összehalászni nem volt egyszerű, de már kezdem megszokni - nem értem, miért nem csinálnak driver-pakkokat type alapján. Először nem volt hálózat, pl. Se LAN, se wifi. De aztán megoldottam.