- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Ti biztos, hogy mar reg tulvagytok ezen az egesz tolmacsos ugyon, de en csak ma szembesultem vele. Nagyon meg sem vagyok lepodve, de a kommenteket olvasgatva egyszeruen nem tudok elmenni szo nelkul a sotetseg mellett. Amikor azon porognek emberek, hogy egy ilyen magas szintu koztisztviselonek miert is kene beszelni idegenul, neki nem az a dolga, atyaeg. Bakker, mar 16 eve se kaptam volna sima rendszergazdai allast se angol nelkul, meg azota se jutottam volna sehova, aztan hol vagyok en egy nav vezertol? Meg egyaltalan, hogy a francba tudott megfelelo vegzettseget szerezni nyelvtudas nelkul? Ez a no a pozicioja reven olyan emberek szintjen mozog (es kene egyenrangu targyalopartnernek lennie), akik 4-5 nyelvet beszelnek anyanyelvi szinten... Hihetetlen es felfoghatatlan szamomra ez a korlatoltsag.
Remelem amugy egyertelmu, hogy a hozzaszolasom nem politikai jellegu, azt a reszet magasrol letojom.
Új hozzászólás Aktív témák
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Samsung A17 mobiltelefon
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs