Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Hát olyan 1.3-1.4 fölött.
Automata: bitang jó a kézi váltója. Megbízhatósági gondja szerintem az automatának nincs, de a vezetési élményből valamennyit el fog venni. Ha az automata vágyad, vagy alapvetően kényelmes utazgatásra vennéd a kocsit, akkor vedd meg simán, baj nem lesz vele. Sima szívó moci nem gyilkolja úgy az automatát, nincs nagy nyomaték, főleg nem kis fordulaton.
Városban növelni fogja a fogyasztást kicsit, autópályán meg csökkenteni. Ellenben IS tulajként nem nagyon érdekel, hogy mennyit fogyaszt.
Amortizáció évente kb. 100.000ft, szervízre nem költesz.
Szerintem kultuszgép lesz belőle, és 1M alá nem nagyon fog menni az értelmes példányok ára soha. Viszonyításként E30, E36, E46 sorhatos példányainak árát érdemes megnézni. Nyilván azt a keveset, amit nem pimpelt szét egy boyracer hülyegyerek sem.
Ha szeretnél egy tesztkört, megoldjuk egy este, miután hazamentem.Integra: nem is mondtam, hogy belevágok ilyenbe. Nem akarok most 300at erre költeni.

Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amortizáció évente kb. 100.000ft, szervízre nem költesz.