- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnoldito
senior tag
válasz
Roleegsi #4091 üzenetére
Azért az a core verzió sem rossz, siman van olyan mint egy giga vagy asus oc, lehet 20mhz kevesebbet boostól, de a hűtése az egyik legjobb a tesztek alapjan. Nekem msi van, zotacot akartam előtte, csak az itthoni webshop lemondta, így ráleltem "Misire" a csillampónira...
-
Laraxior
titán
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Roleegsi #4057 üzenetére
Nem erre gondoltam, hanem, ami itt is megfordult a topic-ban Strix OC, az 1950 körül boost-ol gyárilag max. Mondjuk ez lehet valami kicsit jobb darab, és többre boost-ol alapból.
Persze, lehet.. de pl. az Én kártyám az nem nagyon akar 2GHz fölé menni, hiába csinálok vele bármit.
-
-
válasz
Roleegsi #4045 üzenetére
Mast nem kell cserelned, 4k ban mar a VGA a szuk keresztmetszet ,gyak mindegy milyen proci van alatta .
Azt lenne erdemes tisztatni milyen hazbais raknad. Ha valami kis matx vagy valami regi konstrukcios rosszul szellozo haz akkor blower tipusu kartya jobb valasztas. Ha rendben van a haz hutese akkor johetnek a custom kartyak penztarca melysegetol fuggoen.
De ultran nem fog menni semmi 4k ban meg TI velsem, 1-2 opciot leveve mar el lehet jatszadozni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest