- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
válasz
arnoldito #4964 üzenetére
Nagyon is érint barátom! Én szintén FHD monitorral nyomom, pedig 4K felbontást használok játékoknál és sokszor ég és föld
Majd ha lesz lehetőséged, akkor beszerzel egy rendes 4K kijelzot (én is tervezem)
Ugyan arról váltottam én is.
Szerintem gondold meg az anyagi helyzeted, aztán ha megvagy dönts.
Bár ha ritkán játszol és csak FHD érdekel, akkor jobb az 1070 ebből kifolyólag, hiszen az is visz mindent gyonyörűen.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
arnoldito #4232 üzenetére
Nem is feltétlen az a gond, hogy felforr, hanem az, hogy ilyen toronyhűtőknél szépen szellőzik, főként, ha a bazári műanyag le van véve a bordáról.
Ergo "nem ragad meg" a meleg a bordán, hanem folyamatosan "kitolja" belőle a venti. Víznél ez nincs meg, főként ha kevésbé jól szellőzik a ház.
-
válasz
arnoldito #4155 üzenetére
Tuti a proci fogja vissza a kártyádat.
Persze így sem rossz.
Viszont a proci hagy benne teljesítményt.Itt nálam csak 4.5GHz ment a proci.
GS lehetne több.A 8700K azért nem mondanám tiszavirág életűnek.
6C/12T
Sokáig elég lesz még az a proci,és szinte biztos,hogy az összes fog menni legalább 4.8GHz-et 24/7.#4156 ffodi :
Tdp limit 2100-tól van. -
-
válasz
arnoldito #3293 üzenetére
Te akkor vetted amikor már MSI javította.
Az volt a vicc ahogy fentebb is olvashattad és képet is linkeltem róla,hogyan remekelt a csillámpónis világítás.Én nyitottam a mystic light hiba miatt egy topikot az MSI fórumon.
Amely hiba nem csak a vga-ra volt hatással,hanem az alaplapokra is.
Így MSI természetesen elkezdett keresgélni és dolgozni a megoldáson.
És meg is oldották,hiszen ez a dolguk.LN2 bios-al kapcsolatban leírta MSI a véleményét,azt másoltam be ide.
-
válasz
arnoldito #3270 üzenetére
Grat !
Asszem linkeltem a topikban a megfelelő verziót a Mystic Lights-ból,és tudod szabályozni a világítást.
Akkor még csak a default bios-on ment (LN2 nem),azóta nem tudom történt-e változás,de gondolom MSI már azt is megoldotta.
-------------------------------
MSI now cleared up that Mystic Light and Gaming APP won't and shouldn't work using the LN2 vbios. LN2 vbios is only meant for extreme competition level overclocking typically using an extreme cooling solution instead of the original one (like an LN2 pot, hence the name). For such scenarios Mystic Light and Gaming APP are useless and therefor not supported. If you want to enjoy LED effects and Gaming APP features you are most likely not doing anything that requires LN2 vbios features normally. So support will not be added.
Tehát nem fog menni,csak a default bios-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konteó topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- HP OMEN 3080Ti
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest