- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Én az MSI AB-t használom tuninghoz, ezzel automatikusan települ a Riva Tuner Statistic Server nevű progi is.
Én ez utóbbihoz (RTSS) az Aida 64 Extreme editiont használom. Ezzel a két progival gyönyörűen lehet monitorozni játék alatt sok mindent.Lásd pl. itt: link.
Az Aidából viszont megfelelő verzió kell, hogy melyik, azt fejből nem tudom, de 17 óra után rá tudok lesni esetleg.
-
Devid_81
félisten
Afterburner-ben nem lesz olyan, hogy Gaming/OC mode.
Ott neked kell manualisan feltolni a gpu frekit.
Nezd meg, hogy mennyi a gyari OC/Boost orajel, es addig allitsd amig el nem ered.
Es amit javasoltak elottem, power limitet tedd fel maxra, es a max temp-et is, es akkor nem fog osszevissza ugralni a max orajel. -
fulton
addikt
Egyébként tegnap megnéztem 1920x1200 minden csonton, kivéve a "specular reflection quality" az simán csak "high"
és SSAA 2 vel nem esik le 59 alá az FPS. Azzal szép folyamatos. Vagy még FXAA val sem esik alá.Am megjegyezném, nekem sose volt még csúcs kártyám, ha vettem mindíg a közép kategóriát (annak is alját). A lényeg hogy valami gyönyörűek a játékok így. Kedvet kaptam ismét játszani. Teljesen más, főleg hogy nincsennek fps beesések.
-
Devid_81
félisten
MSI afterburner-el eleg egyszeru.
De nem akarlak semmire rabeszelni, csak gondoltam ha van kedved dobj ossze neki valamit egyenit es akkor nem fog annyira melegedni.
Az MSI-nek eleg jo a hutese, szoval tudna az tobbet is, picit zajosabb lesz nyilvan, de nyerhetsz vele 10-15 fokot is akar. -
-
Sanchez997
csendes tag
Nekem Gigabyte extreme van, a bolt (Alza.hu) adott 3 év garanciát, illetve miután beregeltem a gigabítenál ott még kaptam egy év garanciát. A beregelésnél fel kellett töltenem az eredeti számláról képet.
Hogy aztán ez mit jelent, hogy hogyan történik a garancia intézése az jó kérdés. -
VTom
veterán
Gigabyte-nál úgy tudom nincs gyártói garanciaügyintézés magyarországon, mivel nincs hivatalos forgalmazó. Legalábis régebben így volt, ezért is olcsóbbak a Giga kártyák, mert mindegyik szürkeimportos. Nem tudom ez változott-e.
Ilyen esetben esetleg azt tudod kinyomozni, hogy melyik nagykertől vette a bolt a kártyát, és talán ők tudnak segíteni.
De az is lehet, hogy a számlával elég a Gigabyte-tal intézni, és segítenek. -
fulton
addikt
Jut eszembe, a garancia:
A boltban adnak garancia jegyet ezzel én ha meghibásodik a termék a bolthoz kell menjek?2. ha a bolt megszünik "oknál" fogva...akkor hova mehetek a kártyámmal javítás miatt?
csak mert nem egy olcsó kártyáról beszélünk jó tisztában lenni dolgokkal.
-
Sanchez997
csendes tag
-
Drizzt
nagyúr
Az Aorus kapcsán külföldi fórumokon nagyon sokan panaszkodnak, hogy alapból rossz a pasztázása, s újrapasztázással elég sokat lehet csökkenteni a hőmérsékletén. Ezen kívül az Extrem-nél is panaszkodnak, hogy sok nem bírja az órajeleket. Nekem volt két napig egy sima Aorus. Picit visszaolvasol, látod a tapasztalataimat.Nem volt egyébként egy vészes kártya, de én olyat akarok, ami az én házamban is tud csendesebb lenni. Így vagy GTX1080-at veszek, vagy keresek egy AIO-t(, de szigorúan cask tesztek után veszem meg).
-
-
törölt tag
Ha a praktikum, használhatóság oldaláról nézzük, mert sok évet békességben-szeretetben együtt tölteni a kártyával, akkor nem ajánlanám a Ti-t. Inkább a sima verziót, vagy ha mindenképpen ekkora teljesítmény kell, akkor a köv. sima verziót vásárolnám.
Meddig lesz jó? Ha csak az aktuális játékokat játszod (nem hinném) akkor gyorsan 1-1,5 év alatt 60 fps alatt találod ultra beállításokkal, ez eddig mindig így volt.
CPU limittel kapcsolatban: a Fhd-ben 780-am is tudna 20%-al nagyobb min.: fps-t 20%-al erősebb CPU-val, ezért kizárt hogy a 160%-al erősebb kártya nem ugyan így viselkedne.
De! A cpu limittel (nem 100%-on mennek a magok) sokkal egyenletesebb az FPS mint folyamatos VGA limittel, nem mellesleg a vga-ban marad tartalék arra az esetre, ha megjelenik egy kis füst valahol, nem fog azonnal 20%-ot esni az FPS.
Ez a tartalék a fogyasztásban, zajban is megmutatkozik 20% nagyobb FPS-hez arányosan többet is dolgozik a VGA, arányosan több áram is kell neki.Nem kell félni a CPU-platform limittől, jó barát.
-
ÁdiBá
veterán
Ezt senki nem tudja megmondani, mert szerintem nincs közöttünk látnok.
Viszont tapasztalataink alapján 1-2 évig biztosan nem lesz vele problémád abban a felbontásban.
De tényleg többet nem igazán tudunk erről mondani.
Nagyon sokan úgy vásárolják ezt a hardvert itt, hogy ahogy jön a következő csúcs, már adják is el, minimális bukóval, nem igazán tartogatjuk évekig... -
törölt tag
Alacsony felbontáson azért lesz cpu limites, mert a sok frémhez gyors cpu (is) kell. Minél magasabb a frémszám, annál gyorsabb kell belőle. Ha egy erős kártyán lefele mész a felbontással, elkezd nőni a frémszám. Egészen addig, amíg előbb-utóbb kifogy alóla a cpu. Ergo ott már a cpu lesz a lassabb elem, azt fogod mérni.
Namost ezek a csodálatos, felhasználót hánytató VR rencerek szeretnek magas képfrissítéssel dolgozni, hogy ne hánytassák a felhasználót 5 percenként, elég őket tizenként isSzal oda azért nem árt a gyors prockó sem. Nem hátrány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Ford topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Légies iPhone halvány színei
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest