- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb55
őstag
válasz
Vigilante #13641 üzenetére
Nem a ház ára fogja meghatározni a gép szellőzését. Lehet egy Corsair Obsidian Series 900D házad is ha léghűtésben egy rakás kaki, mivel vízre van tervezve. és lehet egy 20 K-s olyxan házad amibe 6 db házventilátor fér el, amit léghűtésre terveztek. Amúgy a Strix hűtés nem sikerült valami jól.
ajánlom neked ezt.
[link] -
norb55
őstag
Referencia az a gyári hűtést jelenti, amit az Nvidia kiad gyárilag. A tied Custom mert az MSI csinált rá egyedi hűtést. Full HD-ben a kártyád pihent azért volt hűvösebb. A mostani felbontásban nincs a procinál limit, így a VGA 99%-on dolgozik, azért melegszik annyira, de a 70 foknál meg fog állni. Szerintem nyugodtan használhatod gyári ventilátor szabályzással.
Ajánlom neked ezeket, nekem ebből van a gépbe 6db.
[link] -
norb55
őstag
Úgy döntöttem, jövőhéten cserélem a Maximus VI Formula lapot egy Maximus VIII Formula alaplapra.
-
norb55
őstag
válasz
bombibmw #13158 üzenetére
Az szép!
Látom jól döntöttél, hogy nem vettél 1080-at +100K-ért. Egy biztos 980ti kártyáról nem éri meg váltani, lassan felmerül az a kérdés is hogy egyáltalán megéri -e eladni.
EVGA Classified kártyáról meg csak annyit, hogy azok se különbek mint a többiek, 3 év után a GTX 780 azt mondta hogy elég lesz neki, és örök nyugodalomra ment.
-
norb55
őstag
válasz
TTomax #13100 üzenetére
Nem is lesz tapasztalatom mert 6 magos procit én nem fogok venni játékra. Meghagyom olyanoknak akik ki is használják azt a processzort. Hidd el volt tapasztalatom, régen több VGA-m volt meg alaplapom, mint alsógatyám.
Mind mind SLI-be, aztán a GTX 480-tól keztem azt érezni hogy van is valami előnye az SLI megoldásnak. GTX 780 sli volt az utolsó két kártyás rendszerem, aztán belefáradtam az FPS hajkurászásba. Minek amikor már olyan VGA-k vannak a piacon ami képes egy maga is szépen futtatni a játékokat? GTX 980ti GTX 1070 GTX 1080 már olyan VGA ami 4K felbontásba is szépen visz mindent. Főleg G-sync megoldással. Aki nem FPS hajszolásra vágyik annak én nem ajánlom a több kártyás megoldást.
Keldor papa 120-180 Hz-es monitorok nem átlag felhasználóknak vannak kitalálva, nem azért mert elérhetetlen az ára, hanem egy átlag felhasználó, nem veszi észre azt a képfrissítést amit azok a monitorok tudnak . Azok Gamer játékosoknak vannak kitalálva akik már sportszerűen űzik a játékokat. 60Hz felett már alig venni észre valamit, persze egy nagyon jó játékos észreveszi az elmosódásokat, stb, de ez az emberek 90% képtelen rá.
-
norb55
őstag
válasz
keIdor #13098 üzenetére
Ja abba az egy játékba van, de a lényeg 80 FPS az nem játszható már, kell a 100FPS ? A többi játékokba meg semmi már . Ezért cseréld a rendszert X99 lapra és a többi és a többi. Doom játék nálam 100Fps átlag egy 980Ti VGa-val. 4770K procival 8 giga memóriával. Bár most rendeltem +8 gigát mert már lassan a VGA memóriája több lesz.
-
norb55
őstag
válasz
TTomax #13095 üzenetére
Megnéztem a tesztet, de nem látok különbséget 8× és 16×-os sávszélesség között.
Nem kell ész nélkül szórni a pénzt, azért mert azon 2 FPS-el többet kapsz, cserébe meg 300.000Ft-al többet adtál ki. Én csak azt próbálom magyarázni a VGA hoz jelentős teljesítményt, de egy 300.000FT-os proci szinte semmit JÁTÉKOKBA. 3 way SLI-nél meg már a VGA-se hogy annyit hogy megérné az árát.
Oké fejezzük be mert szét offoljuk a topikot.
-
norb55
őstag
válasz
TTomax #13092 üzenetére
Én SLI-t se ajánlanák 980 ti SLI-ből, számomra érthetetlen a 150 FPS FUL HD-ra.
Régen nagy fanja voltam az SLI témának, de rájöttem van játék 60-100 FPS értéknél 2560×1600ba a többi csak pénzkidobás, még egy VGA is hatalmas bukás a kettő meg már ... De én a 4770K procimmal simán bevállalnám a 980 TI SLI-t mert a 2600 K procim is kihajtotta az összes kártyámat dualba. 2×8 as sávba nem vesztesz semmit, hidd el nekem.
westlake Pontosan ahogy mondod, nem szabad megijedni, két VGA esetén a második kb 70-90% ot fog hozni, átlagba, ez függ a játékok támogatottságától az nvidia drivertől a felbontástól . Aztán ott van az is hogy 6gb Vram lehet már kifogy két kártya terén, aztán jönnek az akadások. SLI az lutri, van amelyik játék nem is támogatja.
-
norb55
őstag
válasz
keIdor #13086 üzenetére
Ahogy mondod lehet venni 300 K-é procit az érzés jó, de játékra nem éri meg. Munkára annál inkább, hisz a konvertálási időket felére csökkenti. Ami ugyebár az idő pénz. Én azt mondom egy 4790K vagy egy 6700 K proci 4000-4400MHz-en elég még 980TI SLI-re is persze, ezt ne full HD-ba akarjátok, hanem 1440 vagy 4K játékra. A nyakamat rámerem tenni a 6-8 magos procik is ugyan úgy fognak menni, mert ott már a VGA ereje fogy el és nem a procié. Mint anno az Nvidia Titán kártyák, azok se játékra lettek kitalálva azért a pénzért, hanem munkára.
Adzo82 Mindenhol a felbontás a tényező, a mostani procidhoz is elég kettő darab 980 Ti kártyára.
A proci csak a fizikát számolja , de a vga kitölti a teret is, minél több grafikai részletességet számol annál jobban megtudod fogni a kártyákat, tévedésbe ne essél, nem a proci fogy el hanem a videó kártya és a rajta található memóriák.Persze egy AMD proci más tényező már.
-
norb55
őstag
Oké-oké,de néztem teszteket és kb 2-3FPS különbség van egy 6 illetve egy 4 magos cpu teljesítmény különbsége között játékokba , persze 1440-es felbontásba , ahogy csökken a felbontás úgy növekszik a különbség, de reménykedek benne akinek 980Ti VGA van a gépébe nem a full hd felbontást erölteti . 6-8 magos cpu nem játékra van kitalálva, vagyis nem éri meg csak azért venni.
-
-
norb55
őstag
válasz
Vigilante #12924 üzenetére
Ha megnézed a Guru +D tesztet a 980 Ti Strix kártyáról látod hogy 80-82 fokos a GPU. Ezzel szemben a 980TI Matrix Platinum 63 fokos . Arra a tesztre mindig adhatsz. Asus Strix kártyát nem szabad venni , én már mondtam sokszor. Lehet a Matrix 15K-val drágább de hidd el sokkal jobb.
Vtomi80 EVGA a másik gyártó aki jelenleg az egyik legrosszabb hűtést rakja a VGA-ra.
Talán a Hibrid hűtése jó, azt érdemes venni.
-
norb55
őstag
válasz
Vigilante #12869 üzenetére
Pedig jó dolog a klíma. Igaz én a lehető legkevesebbet használom, nem a gép végett, de nyáron amikor van 30-35 fok és már képtelen este kiszellőztetni, akkor muszáj beüzemelni, jobban alszol, még ha nem is a gép végett, annak nem lesz baja ha most 60 vagy 80 fokosan dolgozik.
980Ti kártyám 70 fokon üzemel az még akkor is szépen megy amikor már rólam folyik a víz.
-
norb55
őstag
válasz
Modst3R #12626 üzenetére
Még mindig le vagy ragadva az Asus megszégyenítésénél ? Én se részletezem az Asus 980 Ti Gold kártyát, egyszer megtettem, hova fényezzem, tudom hogy drága, de jelenleg a leggyorsabb 980 ti a piacon. Nem akarok már cserélgetni félévente videó kártyát, nem akarom húzgálni jobbra balra, egyszerűen csak arra vágytam hogy a 780 Ti után jelentősen gyorsabb vga legyen a gépembe. Ezt elértem 1481/ 7200 gyárilag.
69-72 fok,1500-1600 fordulat mellett. Minden gyári érték. Nem tudnátok jelenleg olyat ajánlani amire elcserélném.
-
norb55
őstag
Ne foglalkozzál vele , hogy jó-e vagy rossz. Csak használd örömmel. Amúgy ez egy átlagos GPU.
Az ég világon semmi jelentősége hogy a GPU 1400 vagy 1500 MHz-en megy. Ez csak azoknak fontos akik a topplistán akarnak szerepelni. Én 980Ti VGA-m gyárilag 1481MHz-re boostol és 1521 a vége. 74,9 Asic
Ilyenkor most mi van ?
-
norb55
őstag
Ki lesz az első szerencsés ?
-
norb55
őstag
válasz
ForRedGlory #12069 üzenetére
Drágábban nincs már?
-
norb55
őstag
Egy Asus 980TI a vizeseknek.
[link] -
norb55
őstag
Azt hiszem Itt nem azt kell megfizetni melyik GPU mennyit megy , hanem azt hogy ezek gyárilag tuningolt példányok. Én amikor megvettem a Asus 980 Ti Goldot tudtam hogy nem fogok tuningolgatni, szórakozni a VGA-val. Valahogy egy custom nyáklap nagyobb mint a referencia modell, valami szerepe biztos van neki. A másik, hiába jobb pl egy Giga vagy egy MSI ha neked Asus kell. Ugye egyből könnyebb lesz a választási lista.
Referencia modellek is jók, csak azokat neked kell tuningolni, a másik hogy nem feltétlen jók azok a gyári hűtések. Veszel rá egy cusom hűtést a VGA-ra és egyből ott vagy hogy 250K. És akkor ott tartasz hogy van egy referencia nyákod, egy kompakt hűtéssel.
ForRedGlory Itt nem különösen kedveli 1-2 ember az ASUS megoldásait.
-
norb55
őstag
válasz
Sebestyen01 #11379 üzenetére
Meg elég agresszíven is mutat, a gépházba. Olyan puszta erőt sugároz.
Nekem jobban bejönnek ezek a batár állatok, mint a vízhűtés, Egy normális vízhűtés 45 fokon tartja a 980 Ti-t. Léggel meg 70 fok, szerintem mindegy.
-
norb55
őstag
válasz
Sebestyen01 #11377 üzenetére
Gyárilag 2d-be nem kapcsol ki a ventilátor a VGA-n? Igen azért csak addig boostol mert a tied Omega nem Extreme verzió.
-
norb55
őstag
válasz
Sebestyen01 #11375 üzenetére
Mérnem hagytad gyári beállításon? Nekem is mondták hogy a ventilátor profilon állíthatnék, hogy jobban hűtsön, de a 69 fok szerintem nem vészes, sőt marha jó egy 1481 MHz-en ketyegő 980 ti-től.
-
norb55
őstag
válasz
Sebestyen01 #11371 üzenetére
62 fok? Hogy csinálod ? Mivel játszottál? Guru 3D oldalán én 72 fokot láttam. Matrix volt 63 fokos, bár azt se tudom hogy . Nekem 65-70 fok között van ,ventilátor 50-60% között. Ez függ attól hogy hány fok van a szobába, és hogy mivel játszok. GTA 5 67 fok 22 fokos szobába. Rise of The tomb raider egy napos játék után 70 fok volt. De olyan meleg volt a szobába hogy ablakot kellett nyitnom.
Hozzáteszem, a fűtés le van kapcsolva.
Teszteket meg felejtsd el , mert azok 5 percig mennek, ja és ne nyitott ablaknál mérd mert ott nálam is 63 fok volt a VGA.
brumi1024 Meg nyittott teszt padon. Én azt az értéket mondom ami minden napos használat. Kivi vagyok a Zotac hogy megy egy 12 órás folyamatos tomb raider után.
Nem 63 fokos lesz az tuti.
-
norb55
őstag
Lehet kövezni, de már kettő játékot végigtoltam, a két Tomb Raider, 69 fokos volt a VGA Egy egész napos játék után. Nem értem azt hogy az Asus gpu-ra nem fekszik fel az összes hőcső. Mivel egyszerű logika a GPU közvetlen érintkezik a GPU-val a másik kettő hőcső ami nem érintkezik, azok annyi szerepet látnak el hogy a mellette lévő hőcsővekről veszik át a hőt. Asus közvetlen hőcsöves megoldása nagyon szuper. Nem vagyok leszerződve az velük, kicsit haragszom is rájuk, mivel nem kaptam Tomb Raider kupont, de összességébe nagyon szuper VGA
hdekakas Én Hibrid hűtőset vennék SLI-re, pl EVGA Hybrid 980ti. Ha több kártyás rendszerbe gondolkozol.
-
norb55
őstag
válasz
Barokk #11358 üzenetére
Asus 980Ti Matrix Platinum.
Sebestyen01 ezzel egyet értek, Giga nyáklapok sokszor tiszta fehér folt, látszik rajtuk a hanyagság, sokszor még a kondik és egyéb alkatrészek is ferdén vannak felforrasztva. Tudom ez nem látszik, de az igen, hogy nem végeznek normális munkát. Zotac, hűtés terén kicsit gyengébb talán.Kérdés mennyi ideig akarod megtartani a VGA-t. Asus Matrix megoldását ajánlom.
-
norb55
őstag
válasz
ForRedGlory #11257 üzenetére
Igen.
Köszi szépen !
-
norb55
őstag
válasz
ForRedGlory #11252 üzenetére
Még mindig nem kaptam választ, hogy mennyi a gyári max VDDC érték.
Enyém 1,210V
-
norb55
őstag
válasz
ForRedGlory #11247 üzenetére
Igen létezik. De nem tesztelgetni kell hanem játszani vele.
Egy alap procit és egy húzott VGA-t sose mérünk. Vagy alapórajelen tesztelsz mindent, vagy tuningolod a procit is és a VGA-t is egyszerre.
Vagy VGA limited van, kevés a feszültsége .
-
norb55
őstag
válasz
szallasi007 #11227 üzenetére
Egy plexis gépházba minden részletet látsz, carbide 540
ForRedGlory Mennyi a max feszültség amit a 980 Ti Matrixod felvesz?
-
norb55
őstag
válasz
ForRedGlory #11219 üzenetére
Tudni illik a hideg levegő lefele áramlik, a meleg levegő felfele. Nos te a ventikkel ellenkezőjét akarod rákényszeríteni ami fizikai képtelenség. Ami felül van ventilátor, annak kifele kell szívnia a meleg levegőt, szintén igaz a hátsó ventire. Amik elől illetve oldalt vannak azoknak befele, ami alul annak is befele. Ez a normális kőrforgás. Csinálsz egy örvényt a házba, a meleg levegő nem tud kimenni mert a ventilátorok tolják, a VGA fűt, neki friss levegőre lenne szüksége, de nem tud cserélődni mert a fenti ventilátorok visszatolják a meleg levegőt.
-
norb55
őstag
válasz
ForRedGlory #11209 üzenetére
Nagyon szép VGA .
Akkor látod, a Matrix 1404MHz a Gold 1481 MHz a boost. GPU tweak még rá tud tolni 2% OC-t 1520 MHz a vége a Gold kártyámnak . De szerintem mindegy már hogy 1480 vagy 1520 MHz. Én nem használok semmilyen tuning programot. A másik hogy a ventilátorok 2D-be teljesen álló helyzetbe vannak az ASUS kártyáin .
A ciripelést nálam is csinálja 300 FPS felett. Biztos vagyok benne hogy játékoknál nem fogja csinálni, mert jó ha 100 FPS-t visznek ezek a VGA-k .
-
norb55
őstag
válasz
ForRedGlory #11178 üzenetére
Igazából a hűtésük megegyezik . A 980 Ti Matrix és a Gold között 50 MHz gyári órajel különbség van. Asszem azért kérnek annyival többet mert a gold limitált VGA és a világ leggyorsabb gyárilag túlhajtott 980 ti gpu-ja. Ha esetleg tudtok olyat ami gyárilag 1481 MHz-re boostol, szóljatok.
Sebestyen01 Szerintem 1430 MHz körülire boostol a 980 Ti Matrix .
-
norb55
őstag
válasz
ForRedGlory #11167 üzenetére
Épp mondani akartam hogy sokan leragadnak az ASUS Strix megoldásánál, közbe ott van a Matrix, ami alig kerül többe, de szerintem nagyon jó VGA .
-
norb55
őstag
válasz
deadwing #11012 üzenetére
Nvidia driverbe a beállitásba rakd át az enegia gazdálkodást:adaptívre . Ha azon van akkor a C meghajtón keresd ki Program Files azon belül NVIDIA CORPORATION azon belül INSTALLER 2 és ott törölj ki minden más nvida drivert amit nem a mai nap raktál fel. És rakd újra a drivert ismét, majd restart.
tom_tol Valami driver írási bug lehet, mert nem csak nálam meg nálad jelentkezett.
Joshi Valami win 10 hülyeség lehet, mert nálam a win 8.1 nem ír ki ilyet.
-
norb55
őstag
válasz
deadwing #11008 üzenetére
Törölj le minden Nvidia driverrel kapcsolatos dogot, majd rakd fel azt a drivert amit linkeltem, csak a megfelelő oprendszer válaszd ki, nem kell elfelejteni az Experiencet azzal is működnie kell. Nekem is gajdúlt, volt amikor nem váltott fel 3D-be és volt hogy nem akart leváltani 2D-be.
.
-
-
norb55
őstag
Jelenleg szerintem ettől jobb vétel nincs most.
[link] -
norb55
őstag
válasz
Sebestyen01 #10941 üzenetére
Múltkor is ennyiért méregették. Én nekem volt classified, és én nem ezt venném elsőnek a kínálatból, sőt még harmadik választásnak se. Kicsit gyenge az a hűtés ami rajta van.
Kbhont EVGA prexision X-et használj tuningra a gpu tweak kicsit bugos. Nekem 1mhz-et se engedte húzni a VGA-t.
-
norb55
őstag
válasz
Sebestyen01 #10937 üzenetére
Egy napot játszottam a Tomb Raiderel játszottam egész nap úgy 15 órát ami elég fanatikusra sikeredett és a Asus 980TI Gold egy pillanatra se vett vissza az órajelből. Viszont egy egész nap üresjárat után valamiért elfelejti a boost lépcsőt felrakni 1366 MHz-ről 1480-ra. de akkor a feszültség is marad 1.150V-on az 1.210V helyett. Ezt nem tudom miért csinálja, de ez a kis bug még belefér számomra . Elvégre ki kell kapcsolni a gépet éjszakára lehet arra akar célozni.
-
norb55
őstag
Tévedsz,nem leboostolt hanem elfelejtett felboostolni. A kettő nem egy és ugyan az. Ha felboostol akkor tartja az 1480 MHz-es gpu órajelet az a mátrix.
Ezt egy napi gép üresjáratba csinálta egy ujtraindítás megoldotta a problémát. Mégegyszer hangsúlyozom nem lefele boostolt.
-
norb55
őstag
akoska07Szerintem ne szórakozzál.
-
-
norb55
őstag
válasz
Modst3R #10448 üzenetére
Nekem is volt, és EVGA 980 helyett vette az illető meg a 780 Ti Matrixomat. Csendesebb, 4K-ba tolta előttem a star wars játékot , ezért egy 780 ti bőven jó választás, felesleges kiadni több pénzt, későbbiekbe mikor majd lemegy a 980Ti ára arra érdemes lesz beruházni. Azért a 780Ti Matrix platinum 13-15%-al jobb mint a referencia , és hát a 980-tól nem sokkal marad el már , 20%-al kb . kérdés megér-e +50 K-t
-
norb55
őstag
Este felraktam a GPU Tweak 2-öt . Azt hittem a kártya vége az 1480 MHz de ez csak a köztes órajel. 127%-on jár a gpu. de még 2%-ot fel lehet benne húzni, 1507 MHz az oc profil. 129%. Illetve lehet csökkenteni 2%-ot azzal -27MHz-et vissza vesz 1453 MHz-re . Én a Gamer profilt használom az 1480 köztes órajelet. Azért ez érdekes hogy az Asus kiadott egy 1500 MHz feletti órajelen ketyegő GPU-t.
logitech25 780ti matrix platinum. 980-at ne vegyél, nem éri meg főleg ha full hd-be játszol. Amúgy a 780 ti is elég 2560-ra . Én azt mondom vagy 780 ti oc-t veszel vagy 980 ti-t .
-
norb55
őstag
válasz
akoska07 #10415 üzenetére
De 2db GTX 980 ti már kiteszi a 4db 970 GTX-et fogyasztásilag.
Régebben volt SLI-m és mondhatni havi szinten 5.000 Ft-al többet kellett fizetni. Nem éri meg sok a bukás rajtuk, melegszenek, egymást felfűtik...
Sebestyen01 az nagyon szép eredmény, kár bántani a kártyát.
brumi1024 Neked mennyit megy a Lightning 980ti kártyád?
-
norb55
őstag
válasz
Sebestyen01 #10396 üzenetére
Azért nem gyenge az a Zotac kártya , annak 1280 az órajele és erre még ráment a 100 mhz. az Extreme verzió se piskóta az is gyárilag 1355 mhz és arra megy még a boost . Igaz azért is 289.000 Ft-ot kérnek.
Ha esetleg valakinek lesz olyan feltétlenül írja meg véleményét róla .
players is csak tolja húzza addig még úgy jár mint az EVGA 980ti
akoska07 Kiöregedtünk az SLI-ből.
Meg minek azért hogy a villanyórát csapágyasra hajtsa ?
-
-
norb55
őstag
Így van , Matrixom volt és beleolvadt a gépbe. Ez legalább kitűnik.
nagy.matyika Igazad van .
Joshi Aki nem akar vele szenvedni, vagy hülye hozzá mint én akkor megéri az 50 plusz költséget, mivel ezt a gyár garantálja és garanciát vállal rá. Van jó oldala is és rossz oldala is , ezen kár lenne vitázni kinek mi mennyit ér . Ha nincs +50 K kidobandó pénzed és viszonylag haszonnal akarod túladni a kártyát ne vegyél goldot.
-
norb55
őstag
válasz
rambustibi #10368 üzenetére
Szerintem a 980ti matrix éri meg legjobban az árát 262K-ér, az ugyan az mint ez, csak a kinézete más kicsit. Nekem mindig Asus alaplapjaim voltak , és az utóbbi évekbe egyre több GPU is volt , talán ezért döntöttem 980 ti gold mellett egyfajta támogatás részemről nekik.
Ők cserébe a gyárilag legerősebb VGA-t adták oda , mert melyik 980ti kártya boostol gyárilag 1481 MHz-re?
Azt hiszem csak a Zotac AMP Extreme ami megközelítőleg ennyi , árába meg 289K ami pont annyi mint az Asus volt . EVGA kártyát nem veszek, volt benne részem KingPin se menne többet gyári feszültséggel.
daveoff Mért nem lehet adni rá, 66 fok zárt házba , egy nyitottba a 63 fok elérhető. Ettől hűvösebb meg minek? A másik ne feledd ez a hőfok 52%-os venti fordulattal megy, tudnák rajta segíteni hogy jobb legyen.
-
norb55
őstag
Itt a vége a kártyámnak 1531/8000 MHz Nem megy egy dekával se többet.
proci 4600 memóriák 1866 mhz
Azért nem olyan rossz egy régi 4770K procitól.
Nem is válltok 6700K-ra.
Sebestyen01 Van neki másik biosa az LN2 bios de én nem akarok toplistán szerepelni. Csak kíváncsi voltam mit megy az alap biosával. De nézd meg ezeknek a gpu-nak itt van a végük, 1500-1600 mhz között rakhatsz rá bármilyen biost, csak a hőt fogod növelni, a teljesítmény meg alig fog nőni .Szerintem hagyd felesleges piszkálni . Persze ez csak az én véleményem .
-
norb55
őstag
válasz
Sebestyen01 #10356 üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest