-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
válasz
kenwood #10208 üzenetére
Miért veszed biztosra hogy nem annyi? Milyen csúsztatásról beszélsz ŕs miért feltételezed hogy hazudok? Miért tenném? Mi alapján mondod hogy hazudok? Kinek van Amd procija?
Ha valaki kipróbál , tesztel valamit , és megírja tapasztalatait, eredményét stb. stb. akkor az hazudik , nem mond igazat, ferdít stb stb. Miért tenném ? Nem védeni akarom az Asust, soha nem védtem. Pl. players111 nek is van egy jó karija (giga extreme), és az elmondása szerint gyárilag ilyen jó a hűtése, akkor ő sem mond igazat?
Szétszedek egy Matrixot, bukom a garit, és akkor ne mongjak semmit róla? mert ugyis hazudok... A kèpeken látszik a temérdek paszta és a rossz minősége... de hazudok biztos nem így van... és biztos rosszúl látok mikor játék közben monitorozom a hőfokot...
Gúnyolodj , és örömkődj, és írj hasonló hsz.eket és akkor elgondolkodok hogy érdemes olvasni a forumot , ahol hazudnak , blöffölnek, hiába látszanak a teszt eredményei... stb.stb... -
deadwing
addikt
válasz
kenwood #10158 üzenetére
Ezt rosszul tudod, volt ilyen kártyám több is. A VRAM nem volt hűtve, de 1600 helyett 1500-ra visszavéve nem volt velük baj. Nagy problémát egyébként sem okozott ez, csak artifactolást, esetleg instabilitást. Leégésről szó nem volt. A VRM hőfoka kb egyforma volt a GPU-val.
Egyébként szép is lenne egy 250-300W-ot kiszolgáló alkatrészeket hűtés nélkül hagyni -
-
MPowerPH
félisten
válasz
kenwood #9889 üzenetére
En ezert nem is egy kartyarol beszeltem, hanem magarol a teljes pc platformrol. Surgos reform kellene, es nem a hardware-ek teren. Mert kifizetnek en 500k-t is, csak menjen 4k-n minden fix 60fps-el, maximum reszletesseggel. Most erre 3db Ti a megoldas, es ez a pofatlansag.
-
válasz
kenwood #9562 üzenetére
Gondolom az eladásnál nem mind1 hogy 1-2év gari maradt e hátra vagy már "csak" 1-0év.
Fórumba: továbbra is tartja ára mellett a minőségét az MSI 980Ti? Érdemes most megvenni Pascal "előtt"? 2K felbontást kapna és alapból 144Hz G-Sync. Jelenlegi játékfelhozatalomban a mostani rendszer meglepő módon 80-120fps között mozog, egyedül a Far Cry 4 zsiványkodik 40fps-el és valószínűleg 60-80 körül mutatkozna 980Ti-n, minden más folytonos 120/144 várható. Mellékesen mindenképp kellene valamilyen Maxwell mert a 144/165Hz nem elérhető a GTX770-el... így vicces de 120Hz-en kihasználatlanság esete forog fent a monitornál
-
Sebestyen01
őstag
válasz
kenwood #9562 üzenetére
Zotacra regelesutan 5 ev gyartoi gar van, az szerintem ha nem is egy evga 10 eves garancia, de tobb mint eleg! 5 ev mulva azt se tudjuk majd hogy ez a szeria letezett! En rendeltem egy omegat azert is, remelem jo lesz!
Regen nagy kultusza volt a zotacnak, foleg az AMP szerianak, igen jol mentek, es mindenkinek az kelletett! Mondjuk az XFX cuccok is jok voltak, kar hogy mar nincsenek!
akoska07:
Nagyon szep kartya, jol all neki a kekes feheres backplate! Massziv az a tartobot ami jar hozza, bar gondolom van vagy 2 kg -
válasz
kenwood #9408 üzenetére
Sokan elvbol nem tuningolnak vgat.
Szvsz ez az egyik legnagyobb butaság amit csinálnak.
Ugyanis csak pár csuszkát feljebb húz egy progiban és kész,semminek semmi baja nem lesz.
Viszont így akár 10-20 fps-t is benne hagyhatnak egy játékban.
És 2K feletti felbontásnál már minden fps jól jöhet. -
westlake
félisten
válasz
kenwood #9401 üzenetére
Ez már végképp az az árkategória, ami nem éri meg. Ennyiért lehet venni TX-et is. Oké, hogy a GOLD valójában egy MATRIX, de még ha mindkét kártyát tuningoljuk is, a 980 Ti alig lesz gyorsabb (a komolyabb tuning miatt).
Classified, vagy HOF. De az is lehet, hogy egy G1-gyel is megelégednék. A magas GPU MHz meg ugye szerencse kérdése, nem pedig modellé. -
#Morcosmedve
veterán
válasz
kenwood #9361 üzenetére
Annak is 1266MHz az alap. Tehat az alá nem mehet le elvileg, de ha 9x fok lesz valamiért a VGA, biztos, hogy le fogja venni az alá is vagy restart.
Tehat kb. ertelme nincs megnezni a gyari clockokat, mert nem attol fog fuggeni, elsosorban attol, hogy milyen chip kerult ra, ami absz veletlen (1-2 esetben nem), kovetkezo a hutes, aztan a tapkor (ide sorolnam a modbios lehetoseget), de légen nem tudsz sokat kihozni, hiaba feszeled szét, ezért nem mennek itt sokan 1.21-1.23V folé, mert nem éri meg azt a +13MHz-et.
Ezert inkabb jo hutesu vga-t nezzel, aminek ertelmes a VRM-je, legalabb ennyi.
-
válasz
kenwood #3319 üzenetére
Milyen levelem landol a kukaban, ha egyszer elfelejtem a boltot orokre? A kibontott termekeket add el az uzletben, csomagkuldesre meg kuldesz ki originalt. Ez az en meglatasom, de termeszetesen azt csinalsz amit akarsz. Van egy szamitogepes uzlet, ahonnan kb 6 eve vasarolok, mert minden esetben original termeket kuldenek, megfeleloen becsomagolva. Ha osszeszamolom 1-2 milliot mar otthagytam naluk. Ennyit szamit a hozzaallas. Ha nekem idekuldi a kibontott termeket eloszor, azt visszakuldom. Masodszor is, azutan engem el is felejthet. Szerinted melyik eset a kifizetodobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest