- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Nekem egy 10m-es HDMI-HDMI kábellel van összekötve a TV a 980Ti kártyával és van állítási lehetőség. Egyébként egy Sony X8505B Tv-ről van szó. Múltkor valaki a Sony TV topikban nem tudta átváltani a felbontást 4k-ra pedig neki is ilyen TV-je van, csak nem 980Ti hanem 970-e volt.
-
Tomdriver
őstag
Szia,
az nehezen elképzelhető, hogy egy ua. kiadású driver enged egy beállítást és később nem, de ha így is van, akkor az nem a driver hibája hanem valami hardveres gond lehet szerintem, illetve a TV menüjébel lehetne még kotorászni.
Esetleg ha nem jársz sikerrel, próbáld meg egy másik driverrel, de szerintem ez nem driver gond. -
daveoff
veterán
win7-et már akkor sem raknám fel, ha fizetnének érte...
viccet félretéve, tényleg, a win7 elavult rendszer, megszűnt a támogatása is. win10 teljesen stabil, gyors, jól kezelhető rendszer, nem tudom miket olvastál, de valszeg a többsége user error, mert nálam semmi hiba a rendszerrel...
-
bombibmw
veterán
Nincs-e újlenyomat rajta, a csatlakozókra, hogy nem-e lett már rádugva kábel, matrica, ha van rajta, tartozékok megléte, állapota.
Szóval mindenre figyelni kell.
Egy új kártyának újnak kell lennie.
Se újlenyomat, se semmi, ráadásul az "új szagnak" újnak kell lennie, aki sok hardvert vásárol, az már felismeri ezt. -
#Morcosmedve
veterán
Nincs mit!
Azt jelenti, hogy a ref vga-t nem nagyon tudod etetni, ha gyenge a gpu rajta, ha custom meg van eselyed ratolni egy kis kakaot, illetve jellemzoen alapbol jobb gpu k kerultek eddig rajuk, de azert ez meg mindig lutri, mint a jo tuningos procit kifogni.
De pl G1-bol nem tudok nagyon rossz gpu s vga-t. Viszont azt is lassuk be, hogy 1450-1500 MHz gpu OC orajel kozt nincs nagy kulonbseg, de szerintem jobb erosebb tapellatasu vga t venni, aztan akkor nem erhet meglepi, ilyen teren.
De antituning mindig is letezett, sajnos ez a faktor minden termekben benne van (kiveve kingpin, ahol kehet Asic-ra venni 1000€-ert)
En is megvarom
De egyebkent ha van ra keret es most akarsz mindent kompromisszum nelk nyomni, akk vedd meg.
-
Zorel
senior tag
Szvsz egyikkel sem fogsz mellé.
3 közül az EVGA a leghalkabb, Giga sokak szerint hangos, MSI hangban a kettő között van.
OC írtad, hogy nem érdekel, de abban GPU lutri, ha a nyákot nézzük akkor a Giga, MSI jobb.
Ha a hang sem érdekel, akkor én azt venném amelyik épp olcsóbb. Ha fontos a hang és a hőmérséklet akkor pedig EVGA. -
#Morcosmedve
veterán
Akkor ne most vegyel, hanem a kovi generaciot, ami mar inkabb dx12-es kör.
Egyebkent a palit a leghalkabb, azt ajanlanam, csak 2 ev a gari, igy az kiesik.
Nem tudom melyik halkabb az altalad felsoroltak kozul, de ugye ez hazhutestol is fugg. En G1-et vennek vagy MSI-t, mert az evga ref sajnos, de lehet hogy az csendesebb a masik kettotol, de evek multan jol johet az Oc.
Szerk.:
De egyeni velemenyem, hogy ar/ertek/oc/hutes szvsz mindent atlagolva a G1 a legjobb, akar csak 980-nal, plusz lehet adni neki feszt mokolas nelkul, de ha ezt tudja (már?!) az Msi, akkor se eri meg a 30-40k-s felarat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest