- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gainwardgs
veterán
válasz
SoulReaver #12588 üzenetére
Kiderül majd a következő hónapokban.
Szerintem most nem érdemes kapkodni a kártyavásárlással pláne ha van egy jó 970ed -
gainwardgs
veterán
válasz
SoulReaver #12583 üzenetére
Majd kiderül.
Én olyan max 15% gyorsabbnak tippelem a gtx 1080at a 980ti-nél ami tuningal behozható.
Kérdés mit megy majd a Pascal, ahogy olvasom elég magas órajelen fognak járni. -
VTom
veterán
válasz
SoulReaver #12583 üzenetére
Szerintem sem, de mindjárt elkergetnek minket a találgatós topikba
-
Modst3R
senior tag
válasz
SoulReaver #12249 üzenetére
Sztem jófej vt h szólt
-
daveoff
veterán
válasz
SoulReaver #10827 üzenetére
Most már nálam sincs...
-
DJZoliboy
aktív tag
válasz
SoulReaver #10719 üzenetére
FullHD-n játszok vele, de maxra vittem, csak nemtudom melyik az a beállítás amiből ha visszaveszek az nem ront a játék minőségén.
-
válasz
SoulReaver #10715 üzenetére
Elég szépen fut.
Mondjuk felbontást én nem láttam,de sztem 1080p.Gyengébb kártyákkal is lehet majd vele játszani.
1440p sem lesz gond szvsz a 980Ti tulajoknak.
2160p már más lehet.
De este sztem már meg lesz szórva tesztekkel mindenhol és látható lesz melyik kártya hogy bírja. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
SoulReaver #10715 üzenetére
Ésszel kell csak beállítani, ez a titka mindennek
-
ÁdiBá
veterán
válasz
SoulReaver #10689 üzenetére
Azta de durva 980Ti... ja csak 970
-
daveoff
veterán
válasz
SoulReaver #10685 üzenetére
Én kérek elnézést, legközelebb jobban figyelek.
Egyébként szerintem ugyanaz a driver van 7-8-10-hez is, vagy nem?
-
MPowerPH
félisten
válasz
SoulReaver #10080 üzenetére
Jah, mondjuk azt en is elfelejtettem, hogy 2db D5 van a gepben, amik olyan 40-45W korul esznek. Szoval ezt meg vond le.
-
Joshi
titán
válasz
SoulReaver #10080 üzenetére
-
MPowerPH
félisten
válasz
SoulReaver #10075 üzenetére
Ha minosegi, akkor meg beleferhet ez az 550W-ba. A Furmark nagyon szelsoseges terhelest/fogyasztast general. Mindjart mondom, nalam pl. Witcher kozben mennyi az annyi. CPU alapfeszen(enhanced turboval), kartya 1450/1950-en.
397 wattot(peak) szed ki igy a gep a konnektorbol. 90% koruli a tapegyszeg hatasfoka, szoval hozzavetoleg olyan 357W a gep fogyasztasa.
-
Joshi
titán
válasz
SoulReaver #10077 üzenetére
Ahhoz beleférhet az 550W, de én szeretek tuningolni és nem akarom a véletlenre bízni.
-
Joshi
titán
válasz
SoulReaver #10075 üzenetére
Én 6-650W alá nem adnám, mert különben nem fog beleférni komoly tuning. A tesztnél a proci csak 4.6GHz-en ment, mi lett volna ha 5GHz-en hajtom. Na jó a Furmark azért nem egy ajánlott program, egyáltalán nem referencia.
-
Modst3R
senior tag
válasz
SoulReaver #9965 üzenetére
picit várni kell ha jól tévedek vt az 250k alatt
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
SoulReaver #9925 üzenetére
Mielőtt azt mondod, hogy ment, nem nem ment, a te kártyád se kivétel. 980 Ti sem képes maximális beállítások mellett 60 FPS előállítására FHD esetén.
Azt nem is mondom, hogy AB egyáltalán nem tényleges VRAM használatot minitoroz, hanem benne van az OS és más által lefoglalt memóriaterület is. Azt szintén nem is említem, hogy mielőtt erről van szó, legalább általánosságban tisztában lehetne az ember, hogy hogyan is működik a memória tartalmak cseréje és miért. Ezt nem bántásból írom, de ezek nélkül üres ráfogás az egész, főleg, hogy az arhitekturális vágás miatti limit abszolút nem úgy jelentkezik, ahogy azt te képzeled.
970-nél nincs VRAM limit, ahol lenne, ott már sokkal előbb GPU limites lesz a kártya játék alatt. Ha volt is ilyen gond, amiről megoszlanak a vélemények, akkor is driverrel megoldották.
Neked, azért esett le a 30 FPS, mert sokszor előfordul, hogy az adott program által használt V-SYNC bugos lesz és kisebb drop esetén is azonnal 30 FPS-ben limitál. Ilyen egyszerű a probléma.
-
prime77
aktív tag
válasz
SoulReaver #9908 üzenetére
Azt hallottam,hogy ez egy nagyon jó kártya.
https://www.pcx.hu/termek/zotac-gtx-980-amp-edition-6gb-gddr5-384bit-zt-90503-10p-videok-rtya-966614
Inkább szerintem ez mint a Gigabyte. -
Sebestyen01
őstag
válasz
SoulReaver #9908 üzenetére
Miert csak 24 ho a gar ra? Gigakra nem 3 ev van ?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
SoulReaver #9882 üzenetére
ez mind átlag fps, van ahol nekem is jó sok van, de a minimum ami számít sztem. Mert észreveszem amikor 40 körülre esik le pl városban.
-
Tomdriver
őstag
válasz
SoulReaver #9836 üzenetére
Épp az előbb láttam a háznézegetős topicban, köszi, hogy itt is megosztottad.
Nem semmi... -
#Morcosmedve
veterán
válasz
SoulReaver #9812 üzenetére
Mutass filmet
Viccet ferreteve, kell ido a 4k nak.
-
kenwood
veterán
válasz
SoulReaver #9812 üzenetére
Mar a 2160p is meg tudja izzasztani a 980-at tobb jatekban,es azert 24" felett a 1080p nem az igazi.
Veletlenul kerult hozzam egy dell u2711,de a tesztbol az lett,hogy nekem ennel rosszabb monitor mar nem kell
Ha uj jatekokkal szeretnek ultran jatszani,bizony 980ti kellene.Szerencsere a a league of legends meg egy olyan kartyan sem fogott ki,amin van displayport,massal pedig nem jatszom. -
Sebestyen01
őstag
válasz
SoulReaver #9793 üzenetére
-
Sebestyen01
őstag
válasz
SoulReaver #9791 üzenetére
Jó idő van idebent bokorban szerelek
SoulRiever:
Amint osszerakom a cuccost, felkerul a win, es utanna tudok erdemlegeset mondani rola!
-
válasz
SoulReaver #9732 üzenetére
970 után elég nagy a különbség 980ti_re váltani.
Semmiképp se hasonlítanám a 980Ti a 970-hez.
Ugyanis a 980Ti közel olyan erős,mint a 970 SLI.Ilyen formában lehet hasonlítani,2 db 970 vs 980Ti.
-
Joshi
titán
válasz
SoulReaver #9739 üzenetére
Akkor neked kell a 980Ti. Egyébként sokan pont ezt hozták fel érvként, hogy végre van egy vga ami kompromisszummentes FHD-én.
Sajnos mindig lesz egy-egy játék ami sz_rul megy még a csúcskártyákon is, ezzel nem tudsz mit kezdeni.
-
TTomax
félisten
válasz
SoulReaver #9712 üzenetére
Ami egy 40"-os tévén elég gáz,ezt tapasztalatból mondom elég sokáig játszottam egy 42"-os Sony Bravian .... 4xMSAA-at mindehol be fogsz tudni löni,oda neked jó lesz az.
(#9713) GeneraL_XTX
Hát csak 1,77X több pixel tehát majd 80%al gyorsabb. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
SoulReaver #9712 üzenetére
Ezért nem is igazán értettem, hogy miért is akarsz cserélni, de ezt már a 970 topicban kitárgyaltuk
Én úgy vettem észre, hogy 980TI-vel kb úgy vagy kicsit rosszabbul megy minden 1440p-n, mint 970-el FullHD-n.
szerk:
jaaa, hogy TV-n játszol az már más tészta oda valóban kell az erő az élsimítás miattÉn 25colon vagyok 1440p-n oda az elsimítás teljesen felesleges kb
-
Sebestyen01
őstag
válasz
SoulReaver #9705 üzenetére
Az ocra nincs garancia, ha azt tudja ami a dobozon van akkor nincs ok reklamaciora! Attól mert ez egy csucskartya nem biztos hogy a potenciál is nagyobb. Főleg hogy nagy a szórás az asic szerint is.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
SoulReaver #9705 üzenetére
FullHD-n meg aztán minden ment ultrán 970-el is.
Nekem ez a 980Ti amúgy is csak ideiglenes, havernak vettük, de az alaplapja és a procija csak két hét múlva érkezik meg, addig elkunyiztam tőle hogy addig is nyúzom hogy kijöjjön, ha baja van
Nagyon birizgálta a fantáziámat mindig is a 980Ti de most hogy látom mit tud, nyugodtan visszarakom a 150-el kevesebbe kerülő 970-et a gépbe
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
SoulReaver #9702 üzenetére
Hát azért én nem estem hasra. Szerintem a másfélszeres árát (én 100ért vettem az MSI 970 Gaminget és 240ért a 980ti gaminget) nem éri meg. A legtöbb játékot a 970 is elfogadhatóan vitte 1440p-ben nekem ez (40+fps-t jelent) csak olyan extrákat kell kikapcsolni, mint az élsimítás meg witcher esetében a hairworks.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
SoulReaver #9702 üzenetére
És akkor össze dől a világ? Ahol elverezne 1450mhzen ott elverezik 1500on is!
-
válasz
SoulReaver #9621 üzenetére
Ahogy láthatod is,Giga-val nem nagyon tudsz mellé nyúlni.
-
válasz
SoulReaver #9618 üzenetére
Nálam 1550 mentek a 970-ek 24/7 SLI.
Igaz azok MSI-k voltak.1500 sztem is elég kell legyen mindenhová.
De merni kell nagyot álmodni. -
westlake
félisten
válasz
SoulReaver #9618 üzenetére
Nézőpot kérdése. A GTA 5-öt be lehet úgy is állítani, hogy 4K-ban szaggasson két darab TITAN X-szel. Szóval... nem nagyon létezik olyan, hogy elég gyors VGA.
-
deadwing
addikt
válasz
SoulReaver #9549 üzenetére
Köszi!
De miért nem a kártyát? Ez nem egy nvidia feature? -
brumi1024
veterán
válasz
SoulReaver #9473 üzenetére
+1 fentre, csupán szerencse kérdése, még a kifejezetten tuningos modellek esetén is (Lightning, Classi, stb. pl.). Egyedüli kivétel a Kingpin, de annak meg is van az ára. Azt vedd amelyik hangra, hűtésre a legszimpibb.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
SoulReaver #9473 üzenetére
Én szerintem inkább szerencse kérdése mint sem gyartoe!
-
válasz
SoulReaver #9450 üzenetére
600W az ajanlott tap a 980Ti melle.
-
Modst3R
senior tag
válasz
SoulReaver #9446 üzenetére
Hali
Ha q***a jó tápot akarsz akk evga 650w kredittől függően g1 v g2 esetleg p2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest