-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Sajnos nem mert a Maxwell_II_BIOS_Tweaker_v1.36 progi nem támogatja a 980Ti kártyákat, a feszültséges része olyan mintha nem teljesen támogatná a kártyát. Az első alkalommal fel lett tolva 1.280V-ig, de gyakorlatilag semmire nem lehetett használni a vga-t. Én azt a tanácsot kaptam hogy egyenlőre várjak hátha lesz egy újabb verzió amiben ez orvosolva lesz. Én azért kérdeztem meg itt, hátha valaki olvassa vagy aktívan részt vesz külföldi fórumokon ahol előbb hallani valamilyen eredményről.
-
Joshi
titán
A 980Ti ref kártyák feszemelésére mekkora esély lesz? Azt hallottam hogy anno a 980 refeknél se lehetett a biosban +feszt adni, de aztán idővel megoldották. A sima ref 980-as kártyák feszültségét lehet az AfterBurnerben állítani?
-
Nem szeretnék semmit,leírtam mit gondolok és tudok,igyekezvén segíteni a HA-sok munkáját.
A többi nem az én kompetenciám,mi történik a hirdetéssel.
Olvastam a Jelentéseim között,hogy lett neki írva.
Ahogy mondtam is,én jelentettem a többi nem rajtam múlik.
Mivel fel van függesztve,senki sem fog neki előre utalni.#2890 kovab0de :
Légyszíves tedd meg a PH társadalomért és akkor Speed(R) se nekem fog így írogatni,hanem annak akinek kell.#2893 regener :
off off
-
-
Én egy doboz gyufát sem vennék tőle ezek után.
Tesztelői példány egy átlag felhasználónál ??
Ezt ugye nem gondoltad komolyan.
Pont ez az,hogy nem 0/0 újonc,tisztában kellene legyen azzal mi folyik ma a HA-n.
Egy ilyen értékű cuccnál...
de még egy 2k-s webkameránál is saját képet rakok fel,mert a HA biztosítja teljesen ingyen a képek megosztását az áruról.
Jahh dátum,és teljesen tisztában van azzal,hogy még 32 hó gari van rá,ő maga sem tudja hová,mert 4 hónappal ezelőtt sehol sem lehetett ilyet kapni.
Ha teljesen véletlenül lenne nála egy olyan tesztelői példány,arra semennyi garancia nincs,még egy perc sem!Mindegy,nálam már az óvakodjunk kategóriába tartozik.
Jahh majd a végén még mi leszünk kitiltva üzletrontásért.
Mindegy én jelentettem. -
Speed®
titán
válasz
akoska07 #2880 üzenetére
Azért az, hogy nem saját kép kerül bele a hirdetésbe, még nem instant indok zárásra..a dátumos téma már érdekesebb. Bár azt nem tudni, nem-e tesztelői példány vagy valami..ha volt egyáltalán ilyen. Mindenesetre amíg nem reagál a hirdető, ne hamarkodjuk el, mert nem 0/0 újonc, bármi lehet.
-
Yllgrim
őstag
Jo mind a ket kartya szerintem, nekem G1 Witcher 3-at olyan szepen viszi 45+- FPS-el 4K-ban hogy orom nezni, HW off es koszontem. Ami erdekes lehet azok az igazan top kartyak majd, Classi, Kingpin, HoF, olyan kartyakat erdemes, ahol a VRM-et is aktivan hutik, mint G1-en.
Jol megcsinalt kartya es jol is megyen szerintem.
-
-
Landon
addikt
válasz
Bjørgersson #2860 üzenetére
Ez erdekes. TP-n semmi kulonbseg nincs a G1 es Gaming kozt, Guru3D-s teszt szerint joval nagyobb kulonbseg van. Furcsaltam is. Mondjuk sosem biztam Hilbertben... Nem egy nagy szam es a tesztjei eleg pongyolak.
-
slloyd
senior tag
Tx en cserèlem nemsokà a hűtèst,
De nem ismerem a kiszemelt pèplldànyokat...
Először is amiket kinèztem evga-tòl valòk.
Az egyik egy jàtèkvizes megoldàs 119€-èrt.
Ami szerintem irtò csùnya de ha azt mondjàtok jòl hűt akkor az lesz
Sajnos backplate nem jàr hozzàA màsik egy acx 2.0 backplate vel vram hűtèssel.
Ő lenne az acx 2.0
Nagyon tetszik csak sajna a teljesìtmènyèről megint semmit nen tudok...
De mielött valamelyiket is berendelem azelött kap egy evga biost a kari.
Lègyszi segìtsetek dönteni e 2 között -
brumi1024
veterán
válasz
#Morcosmedve #2874 üzenetére
A féreglyukat járt mivolta miatt még kifejezetten olcsó is a kártya.
-
ScomComputer
veterán
Oké, kiszúrtátok a hibát....mondom írok valamit hátha beindul....és igen....
-
lowzor
veterán
válasz
ScomComputer #2868 üzenetére
Miért jó ár ez? Újonnan 220k körül meglehet kapni.
-
válasz
ScomComputer #2868 üzenetére
Jah már 4 hónapos a kártya.
-
ScomComputer
veterán
Olé.....
-
regener
veterán
válasz
akoska07 #2864 üzenetére
A Gigák sem szégyenkezhetnek. (Mégha ez csak adott tesztpéldányra is vonatkozik. A 970/980 is jól ment.)
(#2866) akoska07
Nekemse szimpi a Giga, orbitálisan nagyok és rondák, hiába mennek jól.
Csak megláttam ezt a kis izét a cikkben és gondoltam kiragadom.(#2867) TTomax
Feltüntették hogy kártyánként változhat és énis tudom persze, viszont ahol egyik kártya elfogy jelen példa esetében 1491Mhz-en, ott a másik is 1512Mhz-en -
válasz
MSI Gaming kártyák nagyon jók !
-
Demo77
csendes tag
válasz
Jó részletes írás, nem bántam meg hogy ezt választottam
-
Bjørgersson
félisten
-
Demo77
csendes tag
válasz
Anubris #2856 üzenetére
Crysis 3 az egyedüli eddig ami megtekeri, olyankor 85-90 fokra is felmegy, Path of Exile alatt olyan 60-70 fok körül mozog. Witchert majd még megnézem, meg a Dragon Age Inquisiton-t is.
A CPU hűtőm felfelé tolja a levegőt elvileg nem kéne nagyon bekavarnia, de közel van ez tény, pluszbónusz ki kellet vennem az SB hangkártyám mert ha benn hagytam volna ráolvadt volna a backplate-re
-
-
KAMELOT
titán
-
Demo77
csendes tag
-
mlinus
őstag
válasz
KAMELOT #2843 üzenetére
Hát,ez szlovák, innen nem sokunk fog vásárolni
iponos furyk gyorsan elmentek, persze kérdés mennyi volt belőlük.
amúgy én most nagyon szívesen lecsapnék egy furyra vagyg 980ti-re, de félek megrendeli akármelyiket is, annyira ingadoznak az árak. csütörtöki átvétel előtt kb 10x változhat az ár
-
KAMELOT
titán
válasz
Yllgrim #2821 üzenetére
Azt hiszem volt rá fél évük, hogy a drivert megcsinálják! Ha csinálok új kártyát akkor úgy adom ki, hogy rendesen menjen! Mert ez nem megy sehogy sem!
(#2819) mlinus: körülbelül már 2 hete kapható, de azóta senki nem vett erről az oldalról!
-
mlinus
őstag
4.5ghz-s 2500k teljesen jó, minimális javulást hozna egy akármilyen i7.
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Sokat nézegettem a 980 ti-t, szerintem brutal kártya. A kérdés meghajtana egy LG 34" 3440x1440-es monitort. A gép i5 2500k@4,5 16 gb ram 600w corsair ram. Nem szeretnék túl sok kompromisszumot, akkor inkább marad a régi egyenlőre.
Köszi!
-
Demo77
csendes tag
Annyi előnnyel rendelkezik az Nvidia, hogy az igényelt teljesítményt MOST nyújtja és nem x driver verzió után, az igényelt szolgáltatásokat, csatlakozásokat ( DVI, HDMi 2.0, DP 1.2 3x ) MOST nyújtja nem x kártya/gpu revizió után.
Elismerem az AMD élen tud járni technológiában, lehet hogy a Windows 10-el és a DX 12-vel fordulni is fog a kocka a Fury X javára, de az Nvidia a vásárlói bázisát és piaci erejét MOST bővíti nem 3-5 év múlva, pedig az AMD-nek MOST lenne szüksége fordulópontra, és MOST kéne paici növekedést elérni és nem 3-5 év múlva
.
-
Zorel
senior tag
Ez a marketing téma említésre sem méltó. Pont mostanában nézegettem AMD oldalán a marketing maszlagokat Fury X-nél és még arra sem volt idejük, hogy az "Enjoy the View in 4K."-hoz ne egy Full HD feliratú monitort tegyenek be illusztrációs képnek!?...
-
-
Demo77
csendes tag
válasz
MiklosSaS #2824 üzenetére
A gpu-nak szerintem ennél a +137Mhz-nél van a teteje ( +87mv-nál adtam +150MHz-et a GPU-nak de a Firestrike szinte azonnal kidobott, vissza léptem 13Mhz-et, Firestrike lement és utána játszottam még 2-3 órát gond nélkül ), a memókkal óvatosabban bántam de azzal még játszok, szombat de inkább vasárnap adok részletesebb eredményeket ( a lehetőségeimhez képest
) .
-
Ha volt mar, akkor elnezest, nem talaltam:
-
Demo77
csendes tag
Én azt nem értem, már miért lenne nem életszerű hogy valaki a hdmi 2.0, léte vagy nem léte miatt választ kártyát, mivel igenis több olyan van aki nem kompetitív gamer, és van lehetősége tv-re kötni a PC-jét.
A TV-k nagy többsége nem használ Dp portot, csak a Panasonic meg egy vagy két gyártó, aki használ ilyet a termékeinél, a Panasonic is ugye csak 2014-től használja és csak bizonyos típusoknál.
Ha valaki azzal marketingel egy kártyát, hogy demárpedig "4K gaming for teh LIVING ROOM !!!" , akkor igenis szignifikáns kérdés hogy van-e rajta HDMI 2.0 vagy nincs. De mondjuk ha nem tesznek rá HDMI 2.0-t akkor miért nem raktak rá DP 1.3-at, aminél egy passzív átalakító kábellel meg lehetne oldani a kérdést.
Ez fontos szempont, ha tetszik valakinek ha nem, külföldi fórumokon is rengeteg olyan van aki csak emiatt nyergelt 980Ti vonalra. Szóval aki téged lehülyézett emiatt, az alaposan benézte
.
Ui.: én személy szerint 2008 óta használom a gépemet TV-re kötve, egy 37"-os LG-vel kezdtem és azóta úgy vagyok vele hogy soha többet monitor
. Persze lehet egy 144Hz-es csoda megváltoztatná a véleményem, de nekem marhára bejön a nagy méret . BIG IS BEAUTIFUL
-
TTomax
félisten
válasz
KAMELOT #2818 üzenetére
Ez már egy másik ok,ebbe most ne menjünk bele.(Ugye a hullámzó teljesítmény,meg a pumpafail.)Ezt a HDMI 2.0-át is csak azért hoztam fel,mert le lettem hülyézve hogy az nem életszerű hogy valaki annak hiánya miatt választ 980Ti inkább... és íme,nem az első eset,gyanítom még jönnek páran akik 4K tévére kötnék,és szeretnék 60Hz-en használni a frissen vett vgat.
-
KAMELOT
titán
Azért vesznek inkább ugyan abban az árban 980Ti-t mert senki nem meri bevállalni a FURY-t a bugok végett! Driver sincs hozzá rendes és a hőfokok sem bíztatók! Ram is kevés rajta és a HBM ramokkal is gondok vannak! Ha 500euro környékén lenne akkor bevállalnák sokan a sok xar ellenére, de így csak a szája nagy mindenkinek! Nálunk a nagy webshopban idáig nem vett senki sem fury-t, de ennek ellenére az elmúlt 1 hét alatt már 11 darab 980Ti-t vettek!
-
Demo77
csendes tag
válasz
Yllgrim #2815 üzenetére
Firestrike alatt szárnyalta túl a proci hűtőt a kártya hangja, de Heaven alatt érdekes módon nem zajongott. Coil Whine-t nem tapasztaltam, de nem ülök közel a házhoz túlzottan és a proci meg a ház hűtésének a hangja szerintem amúgy is elnyomja ( ja meg 4K-ban nem szalad fel sehol az fps 1000 körülre
).
-
Demo77
csendes tag
Sajnos, még mindig érthetetlen számomra az AMD-Ati-nak ezen döntése, és ahogy nézem az adapterekkel se nagyon kapkodnak, se a Bizlink se az Accell házatájáról nincs konkrét infó, csak annyi hogy 2015 q2, de láttam már q4-et is.
Meg az milyen már hogy egy olyan terméknél ami fennen hírdeti hogy 4K gaming a nappaliba, ráadásul HTPC-t is épít rá külön erre a célra a la Quantum Project, és erre mit tesz isten hdmi 2.0 wtf is that ?
Szóval szerintem ez nonszensz, bár azt is megértem hogy valamit mindenképp ki kellett hozniuk mert szarban van a haza, de inkább egy késleltetett start, mint egy keserű szájízt hagyó rossz start, szerintem.
-
Demo77
csendes tag
válasz
Yllgrim #2812 üzenetére
Ok igyekszem majd, Fraps-ot szedtem le, meg megnéztem az Unigine Heaven-ben mit tol min fps 23, avg 46 max 73, custom settings és ultra detail ,meg 3dMark Firestrike ULTRA-t ( ott olyan 4400 pont körül teljesített, bár 3dMARK-om nem khmm "referencia" verzió ..
) . Most melóban vagyok, mind a Heaven és a Firestrike eredményeket is lementettem.
Amint lesz időm megosztom azokat is
.
-
Demo77
csendes tag
Tiszteletem !
Szerdán sikerült hazavinnem a ZSÁKMÁNYT
.
Egyelőre most csak egy rövid véleményt írok. Summa summárum a kártyát el nem ítélhető módon a 4K miatt vettem meg elsősorban, TV-nek és "monitornak" egy Samsung ue 48 JS8500 van hadrendbe állítva, sajnos szegény Ati Radeon 7950 már kevés volt a feladathoz, no és persze dp 1.2 hdmi 2.0 átalakító híján a 4K csak 30Hz-en szüttyögött ami játékban rendkívül irritáló, filmeknél okés volt de amint játszódni akartam a hajamat téptem.
A terv egy AMD Radeon Fury X volt, mivel több Ati kártyám volt mint NV, és a Fury-t én is úgy vártam mint a messiást, de amint kipattant a hír, hogy a Fury-n nem lesz hdmi 2.0 csati, rögtön el kezdtem más vonalon, nézelődni olvasgatni.
Először 970sli keltette fel a figyelmem, gyorsabb a ref 980ti-nél fasza, de aztán csak elkezdett motoszkálni bennem, hogy oké-oké de csak 4 giga van rajta ami hamarosan kevés lesz és nálam a 4K a szempont, szóval kapóra jött hogy kezdtek beszállingózni a custom hűtéssel és PCB-vel rendelkező Geforce GTX 980ti példányok, két modell között vacilláltam, a Gigabyte G1, és az MSI Gaming között, végül az MSI nyert de csak azért mert az volt előbb elérhető
.
A kártya beszerelésénél volt egy kis nyűgöm , de ezen átlendültem hamar ( az sem a kártya problémája volt eredendően
) . A tapasztalatok, a kártya halk. Számomra szokatlan hogy idle-ben és lightos játéknál nem mennek a ventik, szóval fura volt de könnyen hozzá fogok szokni.
Röviden ez a kártya egy ÁLLAT, egy BEAST ha szabad mondanom. Crysis 3 AA nélkül ultrán 4K-ban no problem, szalad mint a veszedelem ( persze viszonyítás kérdése de a 7950-es 1080p-ben igaz AA-val de szenvelgett ) . Nem tolok mostanában túl sok játékot, Diablo III van, Path of Exile, meg Dragon Age Inquisition. Dragon Age is úgy megy mint az álom, amikor elindítottam 4K-ban az arcom letettem.
Benchmarkok lesznek majd bár nem vagyok egy benchmark és OC fenomén, szóval lehet hogy majd igényelek egy kis segítséget hogy mit merre hogyan
. Annyit csináltam hogy az Afterburnerben a power limitet 109%-ra állítottam, a hőfokot meg 90-re. GPU-nak +137MHz-et adtam eddig a memóriáknak meg +50-et, elsőnek +50 mv plusz feszültséget adtam, de az kevés volt és kitoltam +87-re ez a max amit az AB még enged, így most ezen ment a kártya, kb 2-3 órát ment ezzel a belállításal a Path of Exile, bár az nem egy erőforrás igényes játék.
Nu "röviden" ennyi
-
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #2808 üzenetére
Logikus lenne, bár azt írta nem érdekli, hogy bukik rajta. Amúgy kiváncsi vagyok kinek ér meg +100K-t a TX. Reális ára 280K lenne használtan.
-
h1mpi
félisten
Látom eladó rambustibi TX-e
Túl erős vagy túl gyenge? -
Landon
addikt
válasz
westlake #2805 üzenetére
En sem ertem. Plane, hogy elvileg 90+ kartya van az orszagban cegek reszere. Milyen ceg vesz kifejezetten G1-et?!?! Munkara tuti nem kell semmilyen szempontbol meg cegeknek draga is... Nem ertem. Csak azt tudom elkepzelni, hogy kicsiny imadott orszagunkban egy "select-few" csoport asztal alatt megkaptak innen onnan mi meg szivunk... Nem ertem 90 kartyabol mi hogy nem latunk viszont egyet se....
-
Joshi
titán
válasz
Black_Sheep #2803 üzenetére
Nem azért írtam, hanem ott biztosabb infót kaphatsz.
-
Joshi
titán
válasz
Black_Sheep #2799 üzenetére
Szerintem így is levámolhatják, az lenne a legjobb ha a megfelelő fórumtémában kérdeznéd meg ahol értenek is hozzá.
-
ScomComputer
veterán
válasz
Black_Sheep #2799 üzenetére
Szia, egy tucat műpina még elférne a bőröndbe,nagyon megköszönném,mert az árából fedezném a Ti-SLI-t,ha a vámos kérdezi modjátok azt,hogy akciós fogyasztószert,hoztok be....arra most van vámkedvezmény....
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest