-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
Frissítettem a BIOS flash szkriptemet, amit még a 970/980-as kártyákhoz írtam, hogy támogassa a 980Ti/TX-et.
64bites verziót teszteltem, a 32bitesre nem volt idő, így 32bites OS-en csak óvatosan.
Ahogy mindig mindenki csak saját felelősségre használja.
Használat:
Ki kell csomagolni a zip tartalmát egy lényegében tetszőleges helyre (vagyis nem teljesen, mert hálózati meghajtó pl. ne legyen, ajánlott a C:\ gyökérbe, vagy az asztalra), a biost be kell ide másolni BIOS.rom néven, indítani kell a FLASH.bat-ot és kész is. Részletesebb segítség a readme-ben.
-
Asbee
veterán
Így normálisabb szobahőnél azért már normalizálódott a ref karim hűtése. Elengedem akár 84 fokig is, így kb olyan 62-63%-on megy a venti. Így sokkal-sokkal elviselhetőbb mint amikor 70%-on üvöltött. Persze lehet lesz még olyan idő, de nem egész évben.
-
Asbee
veterán
Nem az egy téves képként került oda. Ha nem értesz hozzá, akkor ne erőltesd ennyire. Többit privátba ha folytatni akarod.
(#3390) Lauda: Nem tudom miért nehéz elfogadni, hogy nincsen igazad. Ha nekem nem hiszel, akkor googlet használd. Téves az összehasonlításod mert rossz kép van rossz helyen, ennyi. Nincs ebben semmi, de a téves infót fölösleges hangoztatni.
-
Asbee
veterán
Külön vissza néztem és eszembe jutott már, ott van a fail, hogy te a 780 nyákját hasonlítod a 780ti-jéhez. Szóval tudom, hogy ez itt off de, így befejezésnek:
Ref 780ti:
Manli 780ti ref:
Ref 780:
Remélem így már tiszta. Bocs a többiektől, több nem lesz a témában. A lényeg az akart lenni, ami itt nem ismert nem biztos, hogy szar.
-
h1mpi
félisten
Ezekkel az a baj, hogy magyar garival max a Merlinhardvertől szerzed be 20%-al drágábban. Néztem ma és a caseking.de-n is nagyon jó áron vannak az Inno3D 980Ti-k, még ezen az EUR szinten is, de megint, hogy adod majd el jó áron, ha külföldi garis? (sehogy...)+8 000-10 000 Ft a szállítási költség.
-
Gilthanas
aktív tag
Ha már lett volna akkor mea culpa
-
-
Landon
addikt
Srácok, 3DMark 2013 free változatával a FS natív felbontáson benchmarkol vagy 1080p-ben?
-
Speed®
titán
válasz
Yllgrim #3373 üzenetére
Ref. helyett: HerculeZ+BAK 510£. Szép is lenne, ha itthon ~225k lenne..
-
Yllgrim
őstag
Jok az arak, gondolom visznek meg jo parat a nepek, referencia 499£-ert...
-
-
ffodi
veterán
"Mondjuk hogy hiszek neked, de az enyhén túlzás hogy a vízhűtésnek nincs értelme."
Nem ezt írtam, lehet rosszul ment át.
Van értelme, de nekem nem ér annyit a plusz tökölés és pénz, amennyivel hatékonyabban hűtene, és terhelés alatt valamivel csendesebb lenne. A megfelelő léghűtéssel is lehet halk és hatékony rendszert építeni.
-
Joshi
titán
Idleben nem melegszik a kártya, ha készítesz egy ventiprofilt akkor az nem lehet hangos.
Ez egy AMD ref kártyára már közel sem igaz, de ez már egy más történet.
A zajmércsikélős dolog nálam a fülem, de ebbe ne menjünk bele mert minden konfig más és más. Mondjuk hogy hiszek neked, de az enyhén túlzás hogy a vízhűtésnek nincs értelme. Mert ugye ezt írtad. -
Joshi
titán
Nem az Idle értékek a lényeg, hiszen idlében egy ref kártya is teljesen csendben tud lenni. Nem véletlenül kérdeztem rá, egyébként nem gond ha nincs kellő tapasztalatod, nekem meg főleg nem gond.
A fesz nálam is ugyan ennyi max, lehet hogy a biosnak nekifekszek ha lesz hozzá kedvem.
-
ffodi
veterán
Alapfesz 1,177V, emelve 1,21 V.
, a max, amit tudok neki adni egyelőre az szoftveresen visszamérve 1,237V
Szerk.: Sorry, valószínű elkerülte a figyelmem a hsz-ed.
MSI 980ti Gaming
A halkság szubjektív igen, van tapasztalatom is róla, sőt mérni is szoktam néha kalibrált zajszintmérővel.
Nálam most üresjáratban a táp néma, a vga néma, SSD-nek nincs hangja, a CPU-n van 2 120-as venti 600 rpm-en, a házban további 2db 200-as 300 rpm-en, ezt így összességében aligha mondanám hangosnak.
Terhelés hatására megjön valamelyest a masina hangja, de a normálnál picit halkabb hangerejű TV vagy játék bőven elnyomja. (nem fülessel tolom, hanem rendes 5.1-es hangrendszerrel.)
steinmacher:
Ehhez kétség sem fér.
-
Joshi
titán
Esetleg egy GPU-Z Sensors fület dobnál? Engem főleg a fesz érdekelne az adott órajelen.
(#3353) ffodi - Víz egyébként sem kell, sokan el sem hiszik milyen hatékonyan lehet léggel hűteni, mindezt halkan
Az bebizonyított tény, hogy a tuninghoz nincs nagy beleszólása a vízhűtésnek. Viszont a halk fogalom eléggé szubjektív, esetleg van erről konkrét tapasztalatod?A kártyádhoz grat, de nem értem hogy miért nem válaszoltál a "milyen kártyát vettél?" kérdésemre.
-
Landon
addikt
Na ugylatszik ma erkezett be a keszlet mert en is ma kaptam meg a G1-et. Remelem minden rendben lesz.
Meg elottem all egy Win install is.
-
ffodi
veterán
-
keIdor
titán
Negyed milliónál húztam meg a határt, mert valahol meg kell. Ez "kereken" annyi volt, még 370Ft-al több is.
A másik, hogy nem kapni, meg én elégedett vagyok az 1342MHz-el és 80°C-al, megnézem majd mi van benne, de így fogom használni, a 980 Gaming is alapon ment 1312MHz-en. Tudta az 1500MHz-et, csak minek? Ahová alapon kevés, oda OC-vel is.Én már lenyugodtam jó ideje, nem vagyok maximalista. Kell egy erős GPU játékra, és kész.
-
-
slloyd
senior tag
Èn azt nem èrtem,hogy senki ùj gtx 980 ti tulajban nem fordul meg az a kèrdès,hogy esetleg egy evga gtx 980 ti hybridet vàsàroljon..
Mièrt van ez?
Hűvös,halk,biztosan szintèn jò oc potencial...
Plusz nincs szüksèg èpìtett vìzre.
Szòval èn ha 980 ti szàndèkoznèk venni biztosan ezt vennèm.... -
keIdor
titán
Én nézek majd OC-t, de alapon fogom használni, hogy hangban és hőben ne szálljak el.
30 perc Witcher 3 után: [link]
Szerintem rendben van. Azért 980-ról is durván érezhető a váltás, sokkal folyamatosabb a játék csutka maxon, 1440p-ben. 45-50fps, ez egy RPG-ben nekem elég lesz, pláne G-Sync mellett.
Brutális ez a Ti eddig.Egyébként sokkal hangosabb, mint a 980 Gaming, de ez érthető is, mivel sokkal többet is eszik ez. De nem vészes, kb. mint a ref. 780Ti-m volt 50%-on, olyasmit kell elképzelni.
-
keIdor
titán
-
slloyd
senior tag
Ha bontott hardvert kapnèk postai ùton akkor kèpes lennèk csak azèrt megtankolni,hogy az eladò (vagy aki a felelős èppen) fejèn egyengessem meg a bontott dobozt a boltban szemèlyesen!
Mert ez àtverès!
Anyucival kell szòrakozni nem a vàsàrlòval aki ùj termèkèrt fizet nem hasznàlt szarèrt -
slloyd
senior tag
Szerencse napom van
Ràm ìrt a Case King ,hogy volt egy hybrid megrendelèsük amit visszamomdtak ìgy ma elküldtèk nekem amit holnap utàn meg is kapokMàskülönben kèsik a beszàllìtòjuk ès kitoltàk a hybridek szàllìtàsi idejèt 23.-ra..
Ezt a màkot ami mekem van -
válasz
kenwood #3319 üzenetére
Milyen levelem landol a kukaban, ha egyszer elfelejtem a boltot orokre? A kibontott termekeket add el az uzletben, csomagkuldesre meg kuldesz ki originalt. Ez az en meglatasom, de termeszetesen azt csinalsz amit akarsz. Van egy szamitogepes uzlet, ahonnan kb 6 eve vasarolok, mert minden esetben original termeket kuldenek, megfeleloen becsomagolva. Ha osszeszamolom 1-2 milliot mar otthagytam naluk. Ennyit szamit a hozzaallas. Ha nekem idekuldi a kibontott termeket eloszor, azt visszakuldom. Masodszor is, azutan engem el is felejthet. Szerinted melyik eset a kifizetodobb?
-
kenwood
veterán
Azert ez nem igy mukodik.
En dolgoztam mobil boltban,mivel minden modellbol 1-2 darab votl a teljes keszlet,a dobozok 90 szazalekat kulonbozo okokbol kinyitottuk eladas elott.
Par szazalek haszonkulcs melle nem fer bele,hogy minden erdeklodonek uj dobozt nyissunk ki.
Illetve az sem,hogyha szeretnenk ismerni az altalunk eladott termeket,akkor ahhoz a ceg selejtezzen le minden modellbol egyet,csak,hogy megnezhessek az eladok,mit tud. -
Chalez
őstag
Vótmá?
353.45 Hotfix driver
-
Yllgrim
őstag
Classi nincs es nem is lesz egy darabig, megnezzuk ez mit tud, penteken jon is elvileg. Hetvegen par eredmeny is lehet hogy lesz, de most mar jatszani is akarok
-
Drizzt
nagyúr
Jó hogy írtok, ideje lenne intézni egyet.
Van vagy 40 fok ebben a rohadt szobában még a vihar után is. De mondok jobbat: két éve 3 hónapig nem volt gáz(és ezáltal fűtés, illetve meleg víz) szeptember -> december eleje időtartamban. Hát azt mennyire élveztem... Szeptemberben még néha zuhanyoztam itthon, de december elején már elköltöztem tesómhoz.
-
mlinus
őstag
Köszönöm, a kód működött nekem is!
más:
firestrike
780 oc vs 980ti oc
i7 2600k @ 4.1ghz -
Yllgrim
őstag
Hat ez az, egesz heten 20 fok felett volt, nekem az mar mediterrannak szamit
En szeretem a szar angol idot, az angolok mar nem annyira
Gondolom unjak, de hat az meg az o bajuk
Most mar minden visszatert a rendes kerekvagasba most ok morognak en meg elvezkedek, ok kocsival jarnak be, en meg gyalogolok, mert napi 2x 40p mozgas jot tesz
Vicces
-
Yllgrim
őstag
Gratula, Sas elegedett vele, remeljuk te is az leszel
(#3290) miklosss2012: kb ja, mult heten amikor 28 volt, egesz nap hisztiztem hogy milyen mediterran orszag ez, johetne mar az eso, szel, hideg
Elegge hulyenek neztek, de mit csinaljak, utalom a meleget
Arra az evi 1-2 hetre van nagy allo ventillatorom...
(#3301) h1mpi:
ez nagyon jo
Új hozzászólás Aktív témák
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest