- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
taknyí
senior tag
válasz
juhasz.p #42092 üzenetére
Nekem kizarolag a BF5-nel, ha egyeni beallitast hasznaltam adta a 100fps folotti teljesitmenyt, majd varatlanul leesett akar 10fps-re is es onnan nam allt kesobb sem helyre, hiaba kezdtem uj palyat, uj szervert, ki kellett teljesen lepni. Amiota low, middle, high, ultra elore beallitott ertekeket hasznalok egyszer se jott elo a problema. Nem jottem ra miert csinalja, ja es nem szerver fuggo volt barhol elojott....
-
-
-
Cs1csó
titán
válasz
juhasz.p #42085 üzenetére
Ennyiből nem nagyon lehet megmondani mi a hiba amit én tennék:
Kivenném a VGA-át és áttenném egy másik PC-be - ami teljesen jó - majd azon tesztelném oly módon, hogy ha a hiba a kártyával van akkor elő kell jönnie annak.
Esetleg a másik gépből kivett kártyát pedig áttenni a gépedbe és tesztelni (ki tudja lehet a VGA már bezavart valamelyik egyéb hardvernek is)Ha ezután kiderült hol a hiba irány egy szervíz.
ESETLEG még ezek előtt, egy Windows újratelepítés és csak a legszükségesebbek telepítése után telepíteni a játékot és futtatni ezzel a szoftveres hibákat ki lehet zárni. Tehát ha ekkor előjön a hiba akkor nem szoftveres.
-
blu79
addikt
válasz
juhasz.p #41672 üzenetére
Helyette ahogy van rá keret : 1070 > 1070ti > 1080 ezek viszonylag normális áron vannak és jóval erősebb kártyák mint ami van most neked! De ha elég ez a teljesítmény neked és nem akarsz sokat költeni akkor egy 1060 6Gb a nyerő. És Gigabyte márka helyett próbálj ki egy Msi Gaminget vagy Evga -t akár Asus vagy Gainward Phoenix -et...
-
blu79
addikt
válasz
juhasz.p #41668 üzenetére
Meg kellene nézni egy másik gépben is esetleg a kártyát ott hogy viselkedik.. ha ott is pörögnek a ventik stb akkor lehet meghibásodtak ... vagy a venti vezérlő ment tönkre... azt is tisztázni kellene hogy 0 % e a videókártya használata miközben van ez a venti anomália. Amúgy emlékszem hogy volt időszak mikor fórumtagok panaszkodtak a gigabyte ventikre hogy különböző anomáliákat produkáltak... fúrcsa zaj stb...
-
Cs1csó
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Óvodások homokozója
- Disney+
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest