- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
Bacusuz #39878 üzenetére
Szerintem nem kène akadnia azèrt mert hdd-n van szerintem az àtlag fps ugyan annyi mint ssd-n. Viszont ha ssd-n van egy game elvileg a minimum fps-re van jo hatàssal bàr ez is jàtèka vàlogatja. Plusz pàr mp-el gyorsabban betölti a pàlyàkat. Vagy ha pl lerakod tàlcàra a jàtèkot(alt+tab) akkor az is gyorsan vègbe megy. Legalàbb is èn ezeket tapasztaltam.
-
szallasi007
őstag
válasz
Bacusuz #39852 üzenetére
Szia,
én i5 4690-el használtam 970-et nagyjából egy évig, mindkettőt eladtam az utóbbit egy barátom vette meg és ő is egy i5 45**-el használja.
Hétvégén The Division-t játszottunk nagyjából 8 órán keresztül, nála FHD-ban High beállítások mellett ha jól emlékszem min fps-e szakadó hóesésben lövöldözés közepén 45 fps alá nem zuhant be neki és átlag 60 meg volt neki.Nálam proci csere után de még 970-el Doom tökéletesen futott, illetve Tomb Raider is kompromisszumokkal (nem túl nagyokkal mert azért érdekelt hogy hogyan is néz ki) de tökéletesen futott.
Maffia 3 és egyéb AAA béna portok nem tudom hogy fognak menni de szerintem ha nem toltok mindent maxra akkor a 970 egy remek kártya még mindig.
Nem tudom számít-e de neki és nekem is 16 GB van a gépbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest