- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
Afterburnerben felezve van az effektív órajel. Így alapból +300Mhz a vramnak.
Régi szabály, egyszerre csak egy dolgot tuningolunk. Kezdj a GPU-val, úgyis az hoz a legtöbbet a konyhára.(#36938) Jim74 : GPU tnungnál nincs ilyen gond, ott ha 5MHz-et emesz, akkor 5-tel lesz több a GPU órajele.
-
MSI AB tökéletes.
Másik topikban adtam egy venti beállítást:
Nálam a Lightning 20% pörög 40°C-ig,35% 50°C-ig,45% 60°C-ig,nem hallom a hangját és sosem megy 59°C fölé,nincs órajel leejtés.MSI AB tud monitorozni szinte mindent.
Játék alatt nézheted az értékeket,a játék a legjobb teszt. -
Milyen Asicq-al rendelkezik a kártya ?
Természetesen érdemes lehet húzni rajta,a többség tuningolva hajtja a kártyát.
1450-1500 gpu,8000-es memória órajellel próbálkozz.Viszont ha elegendő fps-ed van azokban a játékokban amikkel játszol,akkor nem kell foglalkozni tuninggal.
-
rapidsquirel
aktív tag
Ez a sok cicereg-nem cicereg téma kezd újfent betegessé fajulni. Nekem a 2 Giga G1-es nem cicereg, a táp sem, semmi sem, az egerek a padláson sem, a mezőn a tücskök sem, 3DMark tesztek alatt sem, hova tovább soroljam!? De ha valaki akarja: cicereg, csak hogy megnyugodjon a lelki világa, békében álmodjon. Lassan cicergés elleni tablettákat kellene osztogatni
-
dilipok
veterán
erdekes, mert ilyenkor mindket kijelzon meg kellene jelennie a boot kepernyonek es mikor a windows bejon, akkortol kuldi a kepet a windows beallitasanak megfelelo kiejlzo(k)re. Bar most a 980an ket hdmi-n csatlakozik, de elotte ugyanigy hasznaltam tobb ati es nvidia kartyat is.
-
Reggie0
félisten
Nem tudom, en nem probaltam ki, de nem lehet bajod belole.
(#15456) HSM: Jut eszembe, physx meg mindig le van tiltva, ha AMD is van a gepben?
#15453 : Ha hazudtak a specrol, mar nem lepodnek meg, hogy a csererol is. Vagy esetleg cserelnek 1000 darab kartyat es azt mondjak, hogy megvolt az. -
Dr.Én
veterán
Üdv a klubban....
igen lényegében ennyi, én még azt szoktam régebben csinálni, hogy miután le szedtem az Ati drivert, akkor utána még egy Driver Sweeper nevü progival is takarítottam...és csak az után raktam fel az Nvidia drivert...
Azért írtam régen, mert jó pár éve csak zöld oldalon vagyokMSI Afterburnert használom...Giga OC guru helyett
tuningra, monitorozásra tökéletes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- Tesla topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elden Ring
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest