- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Szinyák #13117 üzenetére
Erre nincs garanci, de látni a backplate alatt, fizikailag is, hogy mi van a VGA-n, de a GPU-Z is jól szokta írni,
Nekem a 970 G1-en és most a 980 G1-en is sasmung ramok vannak, annyi különbséggel, hogy 7800-ról most 8000-en is stabil 24/7-re.De egyetértek, tesztelje ki szépen!
-
eldarin
tag
válasz
Szinyák #13031 üzenetére
Az első kártyánál teljesen hallható volt, hogy a kártyából jött a hang mert Corsair air 540 házam van és a táp a másik oldalában van a háznak. A második kártyánál viszont csak a táp cicergett a kártya egyáltalán nem ezért már gondoltam, hogy itt már nem a kártyával lesz a gond, aztán a csere meg oldotta, van egy érzésem hogy az első kártya esetében nem segített volna a táp csere.
-
-
rambustibi
őstag
válasz
Szinyák #12332 üzenetére
9370-es a proci, annyival nőtt az órajel, amit az Asus alaplap beállított magának.Az alap 4400mhz-ről állította 4767mhz-re. A VGA-hoz, pedig a gyári GPU Tweek programot használtam, itt 1-1 egységet húztam a GPU órajelén, és a VGA órajelén. Ennyi..
Nem értek a tuninghoz, nagyon nem is érdekel az "e-fps pénisz", unatkoztam gondoltam csinálok egy tesztet, hátha valakinek ez érdekes lesz, vagy kiinduló pontnak, esetleg viszonyítási alapnak jó lesz -
nagy.matyika
aktív tag
-
SSJPeter
őstag
válasz
Szinyák #12136 üzenetére
Nem tudom, hogy ez miért van, de nálam pl. tök mind1, mennyi mV-t adnék neki az aktuális fesz érték 1.206V-ről--->1.23V-re ugrik egyből, mert úgy látszik ennyi a következő lépcső valamiért, én ezt már nem fogom bevállalni, meg nekem a teljesítménye is bőven megfelel, na meg nem is vagyok számtech. szaki, úgyhogy az OC nem is nekem való...az csinálja, aki ért is hozzá...
-
evitiguF
senior tag
-
duc
aktív tag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Szinyák #11990 üzenetére
Az Origin a hivatalos DX redistet tölti le. Ha egyszer telepítetted, akkor többet nem kell. Mindegyik játékhoz ugyanaz a redist lesz letöltve.
(#11991) general: a grafikai beállításokat kell low minőség közelébe rakni. Főleg a textúrák részletessége és a világ részletessége, amit érdemes csökkenteni, ha ilyen erőforrás ledobásával kapcsolatos problémád van. Nem igazi megoldás, de ez egy workaround.
Igazi megoldás sosem lesz, de a következő évben a Windows 10 megjelenése után az összes Frostbite 3 játék támogat majd DX12-t is. Az más stabil lesz. A Hardline valszeg már kapni fog DX12 patch-et. -
bombibmw
veterán
válasz
Szinyák #11975 üzenetére
Jól látod,de csak egy kártyával ment ez a felvétel.
Van,amikor leesik a kihasználtság 50%-ra is és közel sem beszélhetünk CPU limitről közben,mint ahogyan azt látni is lehet.
Most töltöm fel a Crysis3 videót,már Sli-vel,csak kicsit lassú,mert hosszúra sikerült.
Érdemes majd megnézni,milyen szépen,vaj simán fut a játék.
A két kártya mindvégig 98-99%-on ki van hajtva.
Sajnos a FC4 most nem a legjobb ezzel a peccsel.
Nem is játszok vele. -
bombibmw
veterán
-
daveoff
veterán
válasz
Szinyák #11061 üzenetére
Szerintem most az FC4, ami a legjobban terhel, azzal is érdemes megnézni.
Más, próbaképpen én is írtam az iPon-nak egy mailt, hogy miért nem kaptam kupont a 980-hoz. Erre 5 percen belül jött egy válaszlevél a kuponnal.
Az egészben az a poén, hogy októberben vettem a kártyát, még sehol nem volt a kupon akció, de azért köszöntem szépen!
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Szinyák #10913 üzenetére
GPU-Z nem írkál hülyeséget, csaka fő ablakban.
Sensors fülre kell váltani és ott látszik, illetve, ha kimaxlod, a max is játék után, de azért ha pontosabbat akarsz, akkor logold ki txt-be és akkor kiderül, hogy ledobja-e esetleg néha a max órajelet terhelés közben!Vagy MSI AB-ben lehet nézegetni grafikonon.
(#10915) Szinyák: nem tudom
-
Anubris
őstag
válasz
Szinyák #10561 üzenetére
Ne aggódj, zenekar biztos nem lesz, ahhoz legalább kettő vga kellene, max egy tücsök fog ciripelni.
Amúgy sokaknál úgy láttam, hogy eleinte volt aztán abba maradt, ezért nem érdemes azonnal visszavinni kicserélni.Én csinálnék fan profilt. G1-nél az alap boost is elég szép, de szerintem 1500 mhz-ra biztos feltudod húzni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest