- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GeneraL_XTX #36238 üzenetére
Ha jó áron lesznek irány a bolt.
Remélem április végéig kiderül merre mennyi az annyi bejelentéssel mindennel együtt.
-
davidsone
addikt
válasz
GeneraL_XTX #36230 üzenetére
bőven jó az, pl. MAD MAX fullon! DSR 2715x1527 49-60FPS 970WF3 ~1300
-
válasz
GeneraL_XTX #36226 üzenetére
"stabil 40FPS" xD
-
cyberkind
félisten
válasz
GeneraL_XTX #36226 üzenetére
Gsync-cel már elvileg jó is úgy.
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #35989 üzenetére
A monitorozás részével egyet értek. Alapból a windows lefoglal magának körülbelül fél GB-ot. A többi meg így már oké
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #35976 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint nincsen tiltva. Amúgy sem helytálló az az állításod, hogy ha oda ér az 512 megás részhez, akkor lassul. Melyikhez ér oda? Van két 512 MB-os modul, ami érintett lehet, de ez nem jelenti azt, hogyha kettő közül bármelyiket külön használni akarod, akkor lassulás lesz. Akkor jelentkezik lassulás, hogyha azonos időben szeretnéd a kettő tartalmát cserélni, mivel a kettőnél közös cache van. Na ez lett kivédve driverrel mégpedig úgy, hogy az egyikben a kevésbé használt tartalom van. Szar ügy, de amúgy is a jelenlegi leképzőkkel nehézkes a memória tartalom cseréje. Abu írt erről korábban, olvasd el, hogyha eddig nem tetted meg. Egy szó, mint száz 4096 MB teljes operatív tár, nincs semmi tiltva. Amúgy is vicces, hogy van aki még ezen liheg
Az előtted szólónak meg: persze akkor tapasztaltad a lassulást. Amikor te játékkal tele b*szod a VRAM-ot, akkor már a GPU rég kevés.
-
Colos1
őstag
válasz
GeneraL_XTX #35974 üzenetére
Én ezt nem tudtam, hogy így használják a VRAM -ot, de így akkor már értek pár dolgot.
Pl. azt, hogy miért nem droppol, amikor elfogy, meg hogy mi a francért tölt be ennyit olyankor, amikor nem is lenne indokolt.
A kisebb sávszél nem csak a 970 -nél van?
-
cyberkind
félisten
válasz
GeneraL_XTX #35974 üzenetére
Érdekes, én ezzel monitoroztam az 5970-et is, az 580-at, pont akkor következett a lassulás, az akadás, a dropp amikor elfogyott minden, úgyhogy engem ezzel nem fog meggyőzni senki, sőt jobbat mondok, az új TR-nél is így volt amikor bezabálta a 4-et.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #35709 üzenetére
Föntebb pár sorral ugyanezt ecsteltem a kis példáimmal. Grafikában nem sok játékban látok előrelépést, mégis nőnek a gépigények. A csillivilli giccs opciók persze ezer számra ajánlja a játék, de sokszor szerintem rosszabb a járék képe, ha hasztnálom mint hogy ha nem. De egy a lényeg, én megvagyok elégedve a 970-el, Fhd-s tévére ami max 60 Hz-t tud, elég a fix 60fps-hez...
-
balint107
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #35709 üzenetére
Ezzel úgy egyetértek
-
F e Z o
veterán
válasz
GeneraL_XTX #35656 üzenetére
Akkor a patch-en dolgoznak....
-
dergander
addikt
válasz
GeneraL_XTX #35623 üzenetére
Minő meglepő,aki ismeri az Ubi-t az tudja hogy sajna sokat hazudnak az elmúlt évekbe,anno a legjobban optimalizált játékokat adták ki,mostmeg az E3-an vetítenek ilyen-olyan grafikával a végleges pedig hulladék. Nekem is pocsékul fut,igaz 1080p-be tolom és még ittsincs meg a fix 60. Most azon gondolkodok hogy az új Far Cry is ilyen lesz-e vagy rosszabb ?
-
tepenzed
őstag
válasz
én már csak az uplay kliens miatt sem veszem meg. Ekkora egy hulladék,bugos szart én még nem láttam...
-
válasz
Én 980-al nézem, de rosszabbul fut, mint a zárt béta, emlékeim szerint... ott azért megvolt AA nélkül a 55-60FPS szinte mindig és stabilan (minden más maxon "custom", HBAO és PCSS is bekapcsolva)... itt meg erősen befigyelnek 4x-ek is... vagy valamit bekapcsoltak (bár a látvány annyira nem tűnik másnak) vagy valami más miatt nem olyan jól fut, mint előtte.
Amugymeg jah... ez sem lesz valami sebességbajnok Ti alatt... mondjuk ha nem maxolsz ki mindent, akkor azért játszható lesz bőven így is (60+).
(Uplay saját FPS mérője szerint.)
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Én előbb próbáltam jópár opció médumon. Nem mértem, de szinte sehol nem volt meg a 60. Amúgy se tetszik. Nem lesz belőle vétel.
-
Lord Myn
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #35581 üzenetére
-
smiti
veterán
válasz
GeneraL_XTX #35508 üzenetére
Az enyém is elmegy 70 fokig,( Asus Strix ) bár automatán van minden és a házhűtés is ~ 400 RPM-en teker.
-
jozsi252
veterán
válasz
GeneraL_XTX #35463 üzenetére
Neked látom hogy MSI van, neked is van rajta ilyen led ami ennyire erősen világít? HAF 922 házam van ami ugye felül oldalt rácsos, és a plafon meg az oldalfalra rávetül a rács formája. Előtte R9 270X volt, azon 2 led volt, de közel sem volt ilyen "gázos" a helyzet.
Van fekete szigszalagom, de ez lett volna az uccsó módszer ami bevetettem volna ezen probléma megoldására. Routeren mondjuk leragasztottam, mert azon meg szintén nagyon erősen világítanak/villognak a kék ledek, de ott nem annyira csúnya, vagyis csúnyának csúnya, de annyira nem zavar mintha a GPU-t ragasztanám le.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #35451 üzenetére
Op. rendszer: Windows 10 (64-bit) Nálam itt a gond.
DirectX: 12 -
Rihard83
tag
válasz
GeneraL_XTX #35422 üzenetére
Alternate buisniss service, ha berakom a kosarba ott is írja hogy jár vele. [link]
-
JoolsNOS
veterán
válasz
GeneraL_XTX #35279 üzenetére
Ok, akkor lehet csak nálam ez a tendencia. Az utolsó 3-4 kártyám mindig csak a mem túlhúzástól szemetelt a tesztek alatt.
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #35279 üzenetére
Nem lehet egyértelműen kijelenteni. Nekem pls a GPU sosem szemetel, egyszerűen kifagy. A memóriát pedig egyből látom, mert zöld, lila képhibák lesznek. Ezért ajánlott külön tesztelni a kettőt, mert ha egyszerre próbálkozik az ember több módosítással, akkor nem derül ki olyan könnyen, hogy mi a gond.
-
castiels
addikt
válasz
GeneraL_XTX #35181 üzenetére
Jól emlékeztem...
Az ACS 4 ben is ugyanez a helyzet...
-
balint107
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #35162 üzenetére
Most még én is egyetértek ezzel
-
demmer123
őstag
válasz
TR alatt elfogy valóban.De a Divisionnál is ez a helyzet.Ultrahoz kevés már a 970/980 természetesen 60fps-ről beszélünk.
Ha valóban nem lennének gyengék a 970/980 akkor pl a Division megse kottyanna nekik de full hd ultran még a legkisebb élsimítással sem képesek 60 fps-re 35-45-re kb.
-
castiels
addikt
válasz
Ennél jobban le sem lehetett volna ìrni!
Tehát várni kell a dx12 re mert azzal szárnyalni fognak a dx12 es játékok de csak is kizárólag win 10 en? Mert az tudja csak lekövetni?
-
demmer123
őstag
válasz
GeneraL_XTX #35155 üzenetére
Hogyan lehet észrevenni ha hibázik a Tomb Raider alatt?
Nekem 1500mhz gpu-nál a képernyő közepén megjelent 2 kocka 1-2 játék óra után aztán eltűnt.Vissza vettem 1450-re és most nem láttam hibázást.Esetleg azt figyeltem meg néhol az árnyékok villogtak de vissza vettem alap órajelre a gpu-t akkor is villogót.
-
mihione
őstag
válasz
GeneraL_XTX #35103 üzenetére
Nem lehet,szurke a csuszka es nem is jelez semmit,pedig engedelyezve van a beallitasoknal.
-
Racecam
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #34830 üzenetére
Az enyém is csak 65.7%-os, A TDP limit BIOS moddal való kitolása után sem megy többet stabilan alapfeszen 1470MHz-nél, 1490MHz érintőlegesen, de ott már nagyon melegszik. A legkisebb fesz. emelésre rögtön összesz..ja magát, de úgysem tudnám jól lehűteni, úgyhogy mindegy is...
Soha nem volt nagy szerencsém bármilyen tuningos cuccokkal.
Mindig "vért kellett izzadnom", hogy valami jót kihozzak belőlük, de ez van. -
Bile Demon
őstag
válasz
Neked hogy alakul a feszültség?
1.2V-on hagytam és lépegettem 13MHz-enként. Nagyon uncsi volt...
Közben futott a Valley ablakban.Úgy 12 lépés után (1497MHz) elbizonytalanodtam, mert nem történt semmi látványos (minden Applyolásnál vártam, hogy szemetelni fog, vagy kékhalál vagy reset), de semmi.
Indítottam egy furmarkot 8x MSAA-val, hogy ne legyen TDP limites és folytattam.16 * 13MHz után vagyis 1549MHz-nél jött az akadozás és visszalassulás 539MHz-re.
Nem tudom még hol lesz stabil, de biztató. A GTX 660-ban nem volt 13MHz tartalék se. (igaz gyárilag OC-s volt)Lehet valahogy csökkenteni a feszültséget?
Na mindegy mára elég ennyi OC, inkább megnézem Larát
-
zalman90
őstag
válasz
-
válasz
Nekem is elég jó, fejből nem vágom.
Sajnos még sem viszi az 1500-at.
Memória oké 2000-en.
Nem volt még olyan, hogy jó tuning potenciával rendelkező kártyám legyen. -
Bile Demon
őstag
válasz
GeneraL_XTX #34802 üzenetére
-
SoulReaver
veterán
válasz
GeneraL_XTX #34815 üzenetére
Szerintem 1545Mhz a vége a gpu-nak.
Mikor megvettem, így kezdtem a tesztelgetést, de az újabb drivereknél mindig tudtam pár mhz-et rá húzni. -
SoulReaver
veterán
válasz
GeneraL_XTX #34809 üzenetére
Valamennyi köze csak van.
Most levittem a memóriát 1992 mhz-re, csak elfelejtettem lenullázni a szenzort.
A gpu 1550mhz -en, és így nem szemetelt.
Ezelőtt csináltam egy olyat, hogy: gpu 1540mhz, mem 2000mhz, Több pontom lett, viszont szemetelt nagyon nagyon..
Szóval ez a mostani teszt, kevesebb memória órajelen, csak szemetelés nélkül
-
SoulReaver
veterán
válasz
GeneraL_XTX #34804 üzenetére
Hát nem szeretném..HA eladom egyszer, akkor csak is makulátlan állapotban.
Elnézést a benézésért
Max a memóriát lentebb veszem. Az 2005 Mhz-en van. Úgy talán lehet több órajelet is elbír.
Hőfok is rendben van, 70-75C volt eddig a legtöbb, sose tekeri magának fel 100%-ra a ventiket.
-
SoulReaver
veterán
válasz
GeneraL_XTX #34802 üzenetére
-
SoulReaver
veterán
válasz
GeneraL_XTX #34762 üzenetére
Lentebb kérdeztem, pont az új driverrel kapcsolatban...
Mindig mikor új driver jön, megcsinálom ezt a tesztet, de nem tudok rájönni, hogy mitől lehet ez az anomália...
Mindent ugyan úgy hagytam, nem állítgattam semmin, még is az előző driverrel, kevesebb a pontszám. Majdnem annyi, mint, ha nem is lenne húzva a kártya.
Miután felraktam az újat, minden a helyére állt.Érdekes nem?
-
blu79
addikt
válasz
GeneraL_XTX #34741 üzenetére
Hát nem gyári szabályzás mert manuál ennyira lőttem be
, valóban nem annyira halk mert az Msi 970 Gamingem ezen %- on halkabb volt, de azért nem vészes, főleg annak aki nem alergiás a hangra. Egyszer azért kiraknám a gépet a terszra, csak annyira nincs kedvem hosszabítózni, kábelezni....
-
Teaway
veterán
válasz
GeneraL_XTX #34630 üzenetére
1450 és 1500 között mindössze (1500/1450-1)*100 százalék különbség van, aminek nincs különösebb jelentősége.
-
Racecam
nagyúr
válasz
Az én "kicsikém" (nem, ennyire nem vagyok hardverfan, csak ITX-es a kártya
), szintén csak 1475MHz-en megyeget, 1495MHz-en már nem stabil.
Szomorkodtam is emiatt eleget.
-
gaben88
őstag
válasz
Amúgy tényleg sz@rni rá, nem számít az a 50MHz már semmit, főleg játékok alatt nem.
-
kigyi_23
addikt
válasz
GeneraL_XTX #34624 üzenetére
Most őszintén ekkora étvágy mellett minek válasszam az AMD kártyáit? Azokhoz kell még egy komolyabb táp és egy hangos hűtés is társul. (igen volt ilyen és olyan kártyám is)
Aztán a játékok nagy része sajnos jobban megy nvidia kártyákon, nem pörög a venti 65 fok alatt a jelenlegi kártyámon és terhelés alatt is alig hallom a hangját, mert nem melegszik nem kell neki a hűtés annyira. Majd, ha az AMD méltóztatik olyan kártyát kiadni aminek kisebb az étvágya és nem fűt mint egy kályha, mert nyáron már gáz volt a gépen játszani annyira tolta a meleg levegőt. Teljesítményben is felveszi a versenyt végre a zöldekkel és árban sem lesz vele gond akkor újra beállok a sorba addig meg egyék meg amit főztek. -
gaben88
őstag
válasz
GeneraL_XTX #34581 üzenetére
Az enyém is MSI Gaming 100ME és 75.6%-os az ASIC. Én több jól tuningolható MSI-ről olvastam itt a fórumon, mint ami nem vitte a min 1500/8000-et alapfeszen!
-
Grafirka
őstag
válasz
GeneraL_XTX #34622 üzenetére
Reg nem lattam ennyire normalisan es higgadtan leirva a helyzetet. Kar, hogy nincs "lájk" gomb .
-
cyberkind
félisten
válasz
GeneraL_XTX #34624 üzenetére
Ez tény, de amíg az NV a picivel jobb teljesítményt adja a gond nélküli driver-ekkel, addig nem is nagyon lesz fejlődés.
-
cyberkind
félisten
válasz
GeneraL_XTX #34622 üzenetére
Vagy a piacnak is elég az abszolút teljesítmény?
-
duc
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #34594 üzenetére
Így van!
-
BiP
nagyúr
válasz
Az én MSI-m (970 Gaming) 70% feletti.(pontos %-ot fejből nem tudok). Gpu-ban 1500-ig próbálkoztam, nem tudom, meddig menne még.
-
blu79
addikt
válasz
Az enyém ha jól emlekszem 68%-os asiq volt, de elég jól ment tuningban
-
beci43
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #34557 üzenetére
Ja,már az is megvolt.De igazából a csili-vili teszt programokért nem vagyok oda...Szerintem W3 és Fallout 4 azért rendesen megdolgozza a kártyát.
Eddig még nem szemetelt,bár a memóriákat csak 7500-ig mertem feltolni... -
blu79
addikt
válasz
GeneraL_XTX #34496 üzenetére
- valóban nem kell, igaz én csak DSR-el próbáltam ki és az élsimítást kikapcsoltam mert teljesen felesleges, nem is értem azokat akiknek ide is kell az élsimítás
, és ha az élsimítást kikapcsolod begyorsul a kari
-
balint107
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #34485 üzenetére
Jó persze kb olyan játékokat mondtál most el amiknek nincs is gépigényük. Talán még a Battlefield 4 maradt ki, amit egy GTX 660 is visz maxon már 1080-ben esetében majdnem
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #34485 üzenetére
Hát nem is tudom mit mondjak, BF4 multi 4K nál még a 980 TI is diavetítés, a 970 meg nem is minősíthető.Ilyen egérmozi 1440p nél lehet. hogy használható valamennyire, de ez a VGA generáció lóóószar még UHD ra, peace brother.
-
válasz
GeneraL_XTX #34486 üzenetére
Csak aztán el ne téveszd, hogy melyik, melyik dobozba való..
-
balint107
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #34482 üzenetére
Akkor légyszíves mutasd meg nekem, hogy egy Rainbow Six Siege-nél, Crysis 3-nál, GTA V-nél, Tomb Raider 2013-nál, Far Cry 4-nél, esetleg Shadow Warrior 2013-nál milyen jól van meg a GTX 970 1440p-ben. Főleg a GTA V-nél, ami még jól is van optimalizálva. De ne azt, hogy miket kellett visszavenni a beállításból (élsimítás kivételével), hogy normális sebességet kapj. "Ha már elég nagy hülyeségeket hordok össze".
-
Lidl
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #34466 üzenetére
Szia!
Pont hétfőn lettem gazdagabb egy EVGA GTX970-el.
Tomb Raider kupon járt hozzá.
Sajnos a doboz oldalára is fel volt ragasztva (meg a garancia papíron is rajta van)
Szerencsére működöt, mert már aktíváltam.Amúgy nagyon tetszik a kártya. Egy R9 280X-ről váltottam. Nagyon sokat gyorsult. A papíron ~60% megvan.
Eddig minden szuper vele.Lidl
-
castiels
addikt
válasz
GeneraL_XTX #34437 üzenetére
Hat én ugy csináltam hogy +110 hogy 1392 höz. És +400 az 1752 nek. Ott egyből kifagyott a hevanen.
Lejebb vettem 380 ra ott már lefutott. AcsS kifagyott 5 perc utan, lejebb vettem 370 re ott is kifagyott de ott később..
Ezutan 350 re tettem de nem fagyott eddig. Ezert gobdolom h a memory a hibás az a sok neki. -
SoulReaver
veterán
válasz
GeneraL_XTX #34445 üzenetére
(#34444) Grafirka
Igazatok van..
Akkor marad a gyűjtés.
Köszi szépen!
(#34446) blu79
Arról még nem tudok semmit, mindjárt rákeresek!
-
SoulReaver
veterán
válasz
GeneraL_XTX #34442 üzenetére
Sejtettem.. :/
Viszont a 980 után kevesebbet kellene ráfizetnem, majd a 980Ti-re, ha eljutok odáig.
Legalább is úgy hiszem, hogy jobban tartja majd az árát a 980, mint a 970.
-
castiels
addikt
válasz
GeneraL_XTX #34437 üzenetére
nem tom, levettem most + 300 ra a memoryt a gpu az meg + 110 igy nem fagyott még.
1502mhz a gpu
1930 mhz a memóriaViszont
Valaki árulja már el nekem hogy lehet az h csökkent a gpu hőmérséklete ami eddig 68-69 volt az lement 60 ra játékok alatt... Max 65.. Miért? 60% os ventifordulattal.
-
Grafirka
őstag
válasz
GeneraL_XTX #34430 üzenetére
(OFF)Nekem valahogy fentartasaim vannak hogy egy koron van a CPU es VGA is, . De lehet ez csak az en agybajom, nem sok tapasztalatom van vizhutessel. Az hogy 90C elerte a proci az nekem soknak tunik.
Az ne is emlitsuk, hogy 960 teszteltek, ami hat enyhen szolva nem egy tul melegedos kartya
Szerintem egy jo leghutessel boven el lehet lenni .Persze ha van sok penz es egy rakas ido, akkor izgalmas dolog tesztelgetni .Egyebbkent jol nez ki , es szivesen kiprobalnam ha valaki hozzamvagna . Ami viszont nagyon tetszik a kompakt huteseknel, hogy kiurul a haz, ha az ember kiveheti a kaposzta nagysagu CPU hutot.
Elhiszem hogy kiprobalnad, elkapja az embert a gepszij .
(/OFF)
hpeter10
azthiszem 25 eve lattam ...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
GeneraL_XTX #34426 üzenetére
Jo volt ez az indonéz teszt.
Mondjuk nekem kicsit szkeptikus a CPU hőfok, mert a 6700k-m 4.4-en, 1.21V-al, H110 alatt Akasa black-el 75-76 fok korul tetozott, ha jol emlekszem.
GPU szinten a 680 az a kartya, ami nalam volt referencia es semmi hangja nrm vt es 7x fokig ment el, szerintem egy 970 OC val tul van azon TDP-ben, illetve a garit eldobhatod.
Viszont onmagaban egy Corsair H110 annyi mint ez
Pl. egy ref evga-n (980-980Ti) batran kiprobalnam, ott garin belul leveheto a hutes, aztan ha nem jo, akkor elnek az elallassal, hiszen nem latja el a feladatat, arrol nem tehetsz....
Ha megnezel egy evga hybridet, kicsike kis radi van rajta, szoval elkepzelheto, hogy jo pumpalassal, rendesen belott CPU-val jol hut 980-ig, de kellene egy nagyobb teszt, up to date VGA-val.
Memoria huteseket tudsz ratenni utolag, ha fontos, valamint a ref hutot lehet meg lehet ugy szerelni, hogy jo legyen AIO-ra. Viszont, ami nagy dislike az a GPU backplate, ott vannak azert kis SMD-k, amire ugy latszik, hogy siman raul az egyik furatnal, nem tudom ez mennyire tenyleges, masik szogbol is kene kep, de elv ezt egy vastagabb alatettel meg lehet oldani, de figyeljetek oda, ha vesztek, a sajat kartyatokon nezzetek meg mennyi hely van a 4 furatnal.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
GeneraL_XTX #34419 üzenetére
Erdekes megoldas
Nem tudom mit hutene le es meddig... kene egy teszt!
-
blu79
addikt
válasz
GeneraL_XTX #34419 üzenetére
Szia, ez az 1 szem radi nem bírja el a kettőt sajnos
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
GeneraL_XTX #34414 üzenetére
Akkor meg biztos a RIOS-os buheralasok maradeka, koszi, hogy megnezted!
-
Grafirka
őstag
válasz
GeneraL_XTX #34411 üzenetére
hybrid water - all in one
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
GeneraL_XTX #34411 üzenetére
Na...de Topikgazda társam, ilyen felelőtlen Ön?
AIO - All-in-One kompakt vízhűtő
Szerk.: Neked megy az utólagos OFF-olása a h.sz.-eknek? Skylake, se Haswell(-E) ben nem marad OFF, hiába váltok át kommentet.
-
válasz
GeneraL_XTX #34374 üzenetére
MSI-hez szvsz fölösleges hozzá nyúlni.
-
FLATRONW
őstag
válasz
GeneraL_XTX #34119 üzenetére
Rosszabb lenne, beesne 10 fps-re is.
Hogyha 1440p játszol, akkor talán érthető is ez a 30 fps alá esés. -
FLATRONW
őstag
válasz
GeneraL_XTX #34119 üzenetére
Rosszabb lenne, beesne 10 fps-re is.
-
castiels
addikt
válasz
GeneraL_XTX #34097 üzenetére
De Z-s lapba tettem....
-
válasz
GeneraL_XTX #34086 üzenetére
Én arra válaszoltam amit írtál.
"Ha a halkság akkor a Strix."
-
Erdei88
veterán
válasz
GeneraL_XTX #34086 üzenetére
Én nem
-
válasz
GeneraL_XTX #34080 üzenetére
De nem ám.
MSI
és az Extreme,de az túl van árazva. -
Erdei88
veterán
válasz
Ha halkság akkor csak is Msi Gaming!
-
-FreaK-
veterán
válasz
G1-re nincs valami venti profil módosító program vagy bios mod, amivel le lehet alkítani idle módban?
-
castiels
addikt
válasz
GeneraL_XTX #34061 üzenetére
Lehet jót tett volna de akkor mindegy.
-
castiels
addikt
válasz
GeneraL_XTX #33865 üzenetére
van még 1 ugyanilyen ventim, azt is lehet rákötöm, + még akarok venni még 3 ugyanilyet.
-
válasz
GeneraL_XTX #33720 üzenetére
Mi van akkor ha én még nem játszok jó darabig a dx12-es játékokkal, vagy ha dx11-re állítom be őket? Mikor jön az a Pascal, ami lenyomja a Maxwell árát és ha nyomja akkor mennyivel?
Ha most az MSI 980Ti 240k, mennyibe kerül majd Pascal esetén?
-
castiels
addikt
válasz
GeneraL_XTX #33706 üzenetére
-
castiels
addikt
válasz
GeneraL_XTX #33704 üzenetére
igen, csak heavent néztem, jelen pillanatban + 100 és + 350 a memoria.
Boost:
1491 Adok még neki 10 et hátha összejön az 1500.
memory: 1927 ide is + 10 et. -
castiels
addikt
válasz
GeneraL_XTX #33686 üzenetére
-
castiels
addikt
válasz
-
castiels
addikt
válasz
GeneraL_XTX #33689 üzenetére
memory clock nak mennyit adjak?
-
castiels
addikt
válasz
ez kártya hiba lehet? Vagy szar a szellőzése? Mondjuk csak 1 venti van. Hátul.
oké csinálom, még valami, alapfeszes tuning nem okozhat semmilyen hibát igaz?
-
h1mpi
félisten
válasz
Igen 15 fokkal biztosan.
-
gaben88
őstag
válasz
GeneraL_XTX #33651 üzenetére
Nálam 65-67 körül vesz picit vissza a boostból a Gaming 100ME!
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #33653 üzenetére
Nekem is valamiért akörül vesz vissza
-
blu79
addikt
válasz
GeneraL_XTX #33651 üzenetére
Akkor nem húztad fel a temp limitet? Én szoktam AB vel monitorozni mindíg általában és a 970 nem dobálta
-
válasz
GeneraL_XTX #33564 üzenetére
hopp, hát akkor jól megcsúsztak
-
balint107
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #33564 üzenetére
Majdnem
980Ti vs Fury
TitanX vs FuryX
Csak minden esetben gyengébbre sikerült az AMD megfelelő.
R9 290 gyengébb mint a 780
r9 290X mint a 780Ti
R9 390 mint a 970
R9 390X mint a 980 -
balint107
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #33554 üzenetére
-
h1mpi
félisten
válasz
GeneraL_XTX #33508 üzenetére
De
WoT-ra elég lesz
-
ati888
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #33483 üzenetére
Én nagyon sokáig variáltam, hogy 390 vagy 970-et vegyem, mert az ATI kicsit jobban teljesített teszteken. Végül jól döntöttem, mert a 970 tuninggal biztos, hogy már jobb a 390-esnél, és 70 fok alatt, 40% ventifordulattal teljesen halk. A 390 meg ahogy olvasom nagyon hangos és nagyon meleg, szóval a tuning kevésbé mehet ott. Az nvidia játékok meg már csak plusz.
Ati
-
Grafirka
őstag
válasz
GeneraL_XTX #33479 üzenetére
Valoszinu , hogy az elejen csomagoltak a jobb chippeket , hogy minel nagyobb elonybe keruljenek , most meg mar nincs szukseguk a legtuningolhatobb cimre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VPN topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest