-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SSJPeter
őstag
válasz
regener #6905 üzenetére
Egyéni ízlés kérdése, hogy kinek fontos a boot idő, de pl. ha én újrainstallálok egy drivert vagy bármi mást és restartolni kell a rendszert 15 másodperc alatt megvan, nem kell elmennem a gép elől.
Én nem hinném, hogy van olyan ember aki kipróbálta és nem jön be neki, a kérdés persze az, hogy megér-e ez valakinek x 10 ezret...nekem igen.Na meg egy pár játék is bőven elfér egy 240GB-os példányon, ha nem is az összes és hát a töltési idő is összehasonlíthatatlan egy HDD-vel, amint írták is.
A hang szerintem nem nagyon tényező, mert nyilván nem váltja ki a vinyókat, amik ugyanolyan hangosak akkor is ha van mellettük SSD és akkor is ha nincs.
De hagyjuk, mert ez nagyon OFF téma.
Csak egy vélemény volt amit, írtam. -
brumi1024
veterán
válasz
regener #6905 üzenetére
Nálam hamarabb kapcsol be a gép, minthogy magához térne a monitor a Standby állapotból
Tuningnál tényleg nem hátrány, illetve ha sietek és épp kikapcsoltam a gépet, de kell még valami, akkor nem vesztek értékes perceket az újraindítással. De alapvetően tényleg nem a bootidő az előnye az SSD-nek, hanem az általános rendszersebesség. Kihullik a hajam, ha épp egy HDD-s tesztgép jár nálam.
-
FLATRONW
őstag
válasz
regener #6440 üzenetére
Nem számít a felbontás, csak az, hogy mekkora bitsűrűséget állítottál be tömörítésnek. A felbontás csak akkor számít, hogyha tömörítetlen a kép (videó). Egyszerű kiszámítani, hogy mennyit fog foglalni a videó. A felvétel idejét (mp) be kell szorozni a kiválasztott bitsűrűséggel. Egy 7 órás videó 30 Mbps-al (3,75 MB/s) 94500 MB helyet fog foglalni. Egyébként az árnyékfelvételnél is mutatja, hogy 5 perc mennyit fog foglalni a kiválasztott minőség mellett.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
regener #5785 üzenetére
Így van! Csak furmark is volt 300 watt, amint elindítottam hozzá a lynxet, a hőmérséklet egyből esett a gpu-n. Nem terhelődött annyira. De lényeg a lényeg. Több fogyasztást nem lehet kihozni a rendszerből. Ami fura, hogy max terhelésnél néha kattogást hallottam a gépből. Ez anno akkor is előfordult amikor még 660ti és egy 400as anteq táp volt a gépben. Akkor azt hittem, hogy a táp egyik védelme aktiválódik a túl nagy áramfelvétel miatt (bár akkor is bőven benne voltam az anteq 400as limitébe) MI lehet ez a hang?
(#5788) Asbee: azt hogy lehet megoldani?
-
regener
veterán
válasz
regener #5058 üzenetére
Furmark alatt 55°C... KELL vagy 2 ilyen
-
Alice90
aktív tag
válasz
regener #2498 üzenetére
az a fura ,hogy 2 napja még nem akadt semmi.
beraktam egy 4. 4gb ramot és azota hülyült meg.
kivettem és 12gb ddr3-al toltam és ugyanazt csinálta
a kártyát 96%ba haszánlja
hirtelen leugrik 49-50%-ra használat és akkor lesz 30 fps.
a cpuk 60% egy húzott i5-2300 (3.3ghz)
procit cserélni fogok de szerintem nem oldja meg a problémát.
-
-
#Morcosmedve
veterán
-
KAMELOT
titán
Ez is jó fajta Inno3d iChill GTX 980
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest