-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #4224 üzenetére
A visszaadás napjától számítva van 14 napjuk a pénzvisszafizetésre, és ezt ki is használják.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn #4224 üzenetére
sose vittem vissza semmit pláne nem iponba, remélem most sem kell, bár nem hinném hogy egy kis cincegés miatt túráztatnám az iponos srácokat és magamat, mert hiába mondja itt is valaki hogy nem cincog mikor lehet én észrevenném ő nem nem úgy használta stb
-
szasanyi
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #4221 üzenetére
A visszajuttatás módja aligha befolyásolja... és nem is mondanak le egy nappal korábban sem a 14 napos, ingyenes "kölcsönökről".
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn #4221 üzenetére
mint mondták 14. napon adják vissza szóval nyilván kéne várnod vagy fene tudja
-
Landon
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #3944 üzenetére
Szerintem is hagyd a fenébe a dolgot.
Ez a 'cicergés' addig izgatja az embert ameddig új a VGA, 1-2 hét és el is felejted... pláne ha ki sem hallatszik a gépből. Nekem is zenéltek VGA-im magas FPs szám mellett. Amennyiben a jelenség nincs jelen mindig és nem túl hangos, nem érdemes vele foglalkozni. Élvezzétek inkább az új VGA által nyújtott lehetőségeket...
-
Tarill
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #3944 üzenetére
érdekes dolog ez, nekem is cicereg elvileg, de csak windows élményindex teszt közben csinálta eddig, se játékok közben se töltőképernyőkön se sehol... de engem sem zavar egyáltalán főleg így
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #3738 üzenetére
3Dmarkok alatt vagy játék alatt? Hordjátok ám szépen vissza a GTX970 eseket. Még jo hogy 980 vásároltam.
Bár én annyira nem teszteltem még ki. De kifogom. -
brumi1024
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #3544 üzenetére
Jó tudni. MSI tulajok: Az MSI-n van? A Gigán nincs.
-
válasz
Cthulhu Dawn #3541 üzenetére
Áhh, nyakamon van még a kései bányászkísérletből pár 1200W-os táp, rákötök egyet egy postagalamb lábára és tesztelhetsz
-
Erdei88
veterán
válasz
Addig küldd el nekem, szívesen kitesztelem. Bár akkor elmúlna a varázs egy része
-
törölt tag
válasz
Naon szép naon!
Grat hozzá!
Kérdezd meg tőle mit bír tuningban hátha elárulja.
szasanyi Hagyd abba ezt a mi mennyit ér szövegelést légyszíves. Úgy is bukik az ember minden új dolgon. Akinek meg drága az vesz mást vagy nem vesz semmit. -
Asbee
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #3500 üzenetére
Egyetértek, hogy kár a gyári OC eredmények alapján össze hasonlítani őket, hiszen tuningban mind jól megy. A giga kicsit hangosabb mint a többi, viszont jobb a hűtése, nem beszélve vrm hűtésről. Szerintem a nagyobb nyák is előny ilyen user tuningok mellett.
Ez nem az jelenti a többi nem jó. Mellé nyúlni nem igazán lehet egyikkel sem. Mindenkinek magának kell eldöntenie mire van szüksége. Akinek a félpasszív venti vezérlés fontos és nagyon mindene a hang, MSI ASUS jobb választás. Akinek magas tuning alatt alacsonyabb hőfok, pcb alkatrészek jobb hűtése lényeges ha kell kicsit hangosabban neki jobb választás a Giga. -
Zsmester89
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #3500 üzenetére
Nem is igazán az a lényeg, hanem hogy stabilabban és hűvösebben tudod elérni. Amúgy ezt csak azoknak raktam ki akik a mi a jobb kártyán vitatkoznak. Ha 1%al jobb, feljebb van.. JOBB.
a többi márkahűség, de az adatokon nem változtat.
-
válasz
Cthulhu Dawn #3459 üzenetére
Jó kis Galax 970 HOF kellene.
Ott láthatnánk "csodát".
Jól felépített erős kártyák a HOF-k és nem gyengén tuningosak.
HOF-ért feladnám az MSI Gaming-et. -
válasz
Cthulhu Dawn #3453 üzenetére
Így van,pontosan így van.
5°C amiről szó van 3 vs 2 venti.
Ha nem hozna ennyit a 3,sok értelme nem lenne,
aminek nincs is véleményem szerint,ezt korlátoznám a 970-re.
980 esetében lehet többet is hozhat majd a 3 venti.Azt is írtam előtte semmit nem hozott a WF3 hűtés a konkurensekkel szemben !!!!!
MSI Asus ott is elől járt.
És azokon akkor is csak 2 venti volt !
970 nem melegszik,rohadt jó az a GPU.
És természetesen hoz a 3 venti.
Nagy jelentősége nincs,mert alapfesz 1525/8262 az MSI sosem megy 65°C fölé.
Szóval nem igazán akarok mást,ha ez így megy.Anno azt írták nekem,80-85°C normál egy GPUnak.
Akkor ki az aki behisztizik 5°C-on... amikor a max is 65°C...
-
szasanyi
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #3383 üzenetére
Sem ezt nem tudom sem azt, hogy a gyakorlatban mennyire lesz fontos vagy mennyire lesz hanyagolható (bár mérföldkőként emlegetik, és biztosan nagyobb lesz a jelentősége mint a DX11.2-nek
). Az viszont biztos, hogy nem mindenki cseréli pár hónap múlva a ~120k-s kártyáját, és biztosan sokan vannak (sőt, szerintem többen) hogy egy új architektúra és ilyen ár mellett ezen ne is kelljen gondolkodni a feature lista hiányosságai miatt. Rosszul gondolnám? Nem hiszem.
-
DigitXT
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #3383 üzenetére
És vajon addig még hány generáció jön ki... Sosem volt érdemes valami új feature
miatt bespájzolni hardverből - a hídon akkor kell átmenni, amikor az ember odaért. -
pzske
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #3353 üzenetére
Hát igen lehet a Zotac nem költ olyan sokat marketingre
-
shteer
titán
válasz
Cthulhu Dawn #3357 üzenetére
A zotac befer az en hazamba is - egyelore a refkartyan kivul egyedulikent.
-
ingalls
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #3346 üzenetére
Köszi!
És miért az Asus? Bocs, gondolom, már hetek óta folyik a diskurzus erről, de én csak most kapcsolódtam.(#3347) szasanyi:
-
deicide
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #2880 üzenetére
Kedden lesz még 55db Strix, ahogy már jelezték, meg 10db MSI és 20db Gigabyte.
Az a kemény, hogy előző negyedévben összesen kb 200db high-end nvidiát adtunk el, most meg 2 hét alatt bőven meglenne ez a szám, ha lenne elérhető mennyiség. Nagyon eltalálták ezt a szériát. -
szasanyi
félisten
válasz
Hááát amíg ennyi a készlet, és az is inkább 130 mint 110... persze ettől még nem ér ennyit sem, csak ugye veszik és nincs több. Meg hát ott vannak még a többségében drágább 780-ak és a horror árú 780Ti-k, aminél nem csak olcsóbb hanem jobb is (persze itt nem csupán a teljesítményre gondolok, de többnyire az is).
-
törölt tag
válasz
Van még az olcsó 290x-ből.
Komolyan mondom ez a nap vicce! [link]
-
szasanyi
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #2866 üzenetére
No, akkor még jobb. Egyelőre én is bedobtam 1et, ha nem lesz jobb alternatíva (mert más VGA-kat is nézegetek) akkar marad. Ez minden esetre egy nagyon pozitív értékelés, és h1mpi sem mondott róla rosszat (csak, hogy a 980 az jobb
) pedig ő hozzáétőként elég rendesen "megnyúzta". Remélem, nem ezután mondja majd, hogy mégse ilyet kellett volna...
-
szasanyi
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #2858 üzenetére
Igen, én is úgy tapasztaltam. Így ez egy némileg moderáltabb ár, és ha vki ilyet akar... sőt az is lehet, hogy nem lesz jobb áron egy ideig. És szívesen, azért tettem be!
Crytek: és ezt a tüneményes performanszot mivel sikerült elérned?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- Nintendo Wii U
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest