- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
intuicio
aktív tag
Mondanál egy ilyen típusú moncsit?
t72killer
WHAT? ASUS ROG Swift PG278Q ? Erre gondolsz?
Be sem merem írni az árát, mert lefagy a ph oldalaMás:
Gondolom Ti is szoktátok tesztelni apc perifériáit, pontosabban a video kártyáét.
Letöltöttem a 3DMark11 programot, de valamiért a tesztet nem csinálja végig. Mitől lehet? Gondolom van itt hozzáértő.
Ezt a hibakódot kapom: -
-
ooooobi
senior tag
Ha nincs semmi szaggatás akkor nincs határ. De ha már minimálisan is kevesebb az fps mint 75 akkor az játszhatatlan. Azok a rosszullétek amik a DK1ben voltak eltüntek. Mondjuk kell egy kis idö mig hozzászokik az ember, elején a hullámvasutas demóban kicsit felfordult a gyomrom
-
ooooobi
senior tag
Jó nagyon de még elég babrálgatós, én szimulátorozáshoz vettem föleg, de sajna sokszor ugyan az a játék ugyan olyan konfiggal két különbözö gépen is teljesen máshogy viselkedik. Meg a játékok amik támogatják se mindig tökéletesek. Kell még neki 1-2 év minimum szerintem. PL Truck simulator 2 alapból megy 80-90 fpst, riftben mégis akad. (kell a 75fps mindenképp) LFS meg elvileg riftben is eléri ezt a játék fps méröje szerint de valamiért mégse olyan folyamatos amilyennek lennie kéne. Assetto Corsat várom már hogy kiadják a DK2 supportot. Mást annyira nem nagyon próbálgattam. VorpX progival outlastot meg cod ghostot, azok szépen mentek. De a Vorpx se tökéletes, néha kifagy. Ezért lennék kíváncsi mit tud az nvidia alkotni majd azokkal a játékokkal amik alapból nem támogatják. Lehet feldobom ebayre a karit ha elviszik elviszik ha nem nem, annyira nem sürgös, csak bosszant azért. Azt hittem jó esetben lesz vagy 15 százalákos gyorsulás 970el a 770hez képest ezért is vettem meg. De a tesztek szerint a 30-35% + van inkább. Ami már sokat jelent a Rift szempontjából.
-
warcat
veterán
980-nak semmi értelme 60k plusszért csak ha nem számít a pénz és SLI lesz,mivel 970 SLI megeszi reggelire és még éhes is marad.
Csak hogy ugyanazt a kategóriát hasonlítsuk össze:Asus Strix 970x2: 220K, Asus ref 180K
Normális ára 150 alatt lenne,de a csúcsért mindig alaposan megfejnek.Nyilván jönni fog a 980Ti vagy akármi is lesz a neve,amikor majd szépen beejtik a 980 árát a feljebb említett tartományba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Villanyszerelés
- Nintendo Switch 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest