- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
válasz
Werkly #16350 üzenetére
rosszabb nem hinném hogy lesz
(#16351) kovsol
ez már más kérdés a pénz ennyiért biztos nem cseréltem volna(#16352) Scholes9
na igen gyorsabb na nem mintha eget verő lenne az a gyorsaság különbséghang az már más kérdés enyém is süvít rendesen nem gyári a venti vezérlés hőfok az meg tök mindegy számomra biztosan
-
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Werkly #16033 üzenetére
Referencia kártya.
Ha tuningra kell mindenképpen egy jó Custom Hűtésű ajánlott, de a referenciát is lehet tuningolni, csak hangosabb lesz.
1400-1900Mhz nem probléma neki alapfeszültség mellett az tuti.Én is ilyet használok, mert számomra fontos hogy a házból kifelé tolja a levegőt hiszen nincs nagy gépházam.
Meg az egyénileg állítható GTX felírat és a Hátlapi borítás számomra mindenért kárpótol.#16035) h1mpi
1400 Gpu - 1900 Mem MHz. Bocsánat ha félreérhető voltam. -
SSJPeter
őstag
válasz
Werkly #10980 üzenetére
Én az MSI Gaminget ajánlom, mert nekem az van, igaz 970...de ha a halkság az elsődleges szempont, alacsony ventilátor hangerő téren az MSI-t nem lehet űberelni...
Sokszor le lett írva, és az az általános vélekedés, hogy az MSI Gaming, Asus Strix, Gigabyte G1 meg az egyes EVGA kártyákkal nem lehet nagyon mellényúlni.
Talán a legizmosabb hűtése a Gigának van, de az hangosabb is valamivel.Ez egy vélemény volt, lesz majd másik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest