- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz mirci18 #7999 üzenetére
Igazunk van
If I store game data on an amiibo, does that mean I can't use that amiibo with other games?
amiibo-compatible games are separated into two types: "read/write" amiibo-read-write-icon.svg and "read" amiibo-read-only-icon.svg . Games that use the read/write functionality of amiibo can both save and read data to and from an amiibo. Games that use the read functionality of amiibo only read data from an amiibo.
If you use an amiibo with a game that uses the read/write functionality, for instance Super Smash Bros. for Wii U, you can still use the same amiibo in other games that use only the read functionality, such as Mario Kart 8.
However, a single amiibo can only be used with one game that uses the read/write functionality at a time. To use a different game that uses the read/write functionality with the same amiibo, the data must first be cleared from the amiibo using “amiibo Settings” in Wii U System Settings, or in HOME Menu Settings on New Nintendo 3DS or New Nintendo 3DS XL.Szóval a read/write-os járékokra igaz a "There can be only one".
Én a Mario-mat használom a SSB-n (read/write), Mario Kart-ban (read) és a Touch and Play-ben (read). A többi játékban még nem próbáltam...Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
válasz khron78 #8002 üzenetére
Például:
Super Smash Bros. olvas és ír is adatokat a figurákra, Mario Kart 8 vagy a Hyrule Warriors csak olvassa: A SSB elmenti az amiibo fejlődését (gyorsan fejlődik a kis genya), a MK8 vagy a HW csak felismeri őket és aktiválja az előre programozott extrákat (pl. Mii versenyző az MK8-ban vagy más cuccokat). A Touch and Play-ben 3 percet lehet játszani a régi játékokkal, mindegyik másik játékot hív be.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
-
D4v3
őstag
És milyen bónuszokat kaptok azzal, ha amiboval játszotok pl. MK-ban meg SSB-ben?
-
n000rbi
senior tag
Captain Toad-ban minijátékot aktivál.
-
Szalontahó
tag
Örülök, hogy hallani a játékról. [90's Arcade Racer] Valakinek bejönnek az efféle címek, ajtam kívűl?
-
melon
tag
válasz Szalontahó #8010 üzenetére
En ma reggel hallottam eloszer errol. A menu es a palyak kinezete alapjan a Sonic all stars racing transformed hangulata jon at, igaz 60 fps-re felhuzva, ami nagyon sokat dob rajta. En szerintem meg fogom venni, ha kijon vegre.
-
ldave
félisten
Méghogy gyerekjáték a Nintendo, a Splatoon bétateszt vasárnap este éjfélkor folytatódik.
A Slime draws near! Command?
-
boost
addikt
Nekiálltam a Batman-nek. Hááát, azért már értem, hogy miért nem lett ez nagy siker, miért rondított bele a szériába egy keveset.
- Egyrészt ezt simán Arkaham City 2-nek kellett volna hívni. Tisztára, mintha azzal játrszanék, csak más a sztori.
- Minden kidolgozatlanabb.
- Csomó esetben mintha nem próbálták volna ezt ki játékos szemmel. Pl oda kellett menni egy terminálhoz. Ott ugráltam a terminál előtt, és nem jött ki a QE-hez a betü. 10perc után vettem észre, hogy azért, mert a környéken volt még egy pasi, akit nem ütöttem ki, és ki kellett volna, mert így volt scriptelve a játék. De mivel a pasi se vett észre engem, és én se őt, mert elég messze voltunk egymástól, így ott ugráltam, mint a hülyegyerek. Szerencsére mikor már kínomba repdestem a helyszín felett, egy idő után észrevettem.-Kinyitok egy ajtót, és beestem a semmibe. 5 percet zuhant Batman, majd meghalt. Újrakinyitottam utána, és arra kellett tovább menni, ment tovább a játék.
Nem egy jó élmény vele játszani, mint a Cityvel volt, hanem csak egy közepes. Azért végigviszem, hiányzott már egy kis akció FPS.
-
adalbert1
veterán
Erre a béta tesztre hogy lehet jelentkezni? Gondolkozom, hogy megvegyem a játékot, de azért jó lenne kipróbálni előtte.
Ez a 90s Arcade Racer elég jónak tűnik, szerintem őt is felveszem a beszerzendő dolgok listájára.
szgergely: hát, ez nem túl jó hír, nem igazán értem, hogy egy folytatás kidolgozására miért nem szánnak több pénzt/időt (vagy úgy vannak vele, hogy meglovagolják az előző rész/franchise sikerét)...
-
addikt
válasz adalbert1 #8016 üzenetére
Eshoprol le lehet szedni ingyen a próbaverziót a többi részét nem tudom, mert az engem is érdekelne ha kell meg valami hozza.
+ Előrendeltem én is az amiboo Yoshis boundle-t.
Olcsóbb mint amire számítottam. 13999
https://www.konzolvilag.hu/wiiu/yoshis-woolly-world-amiibo-bundleBar nézem van Splatoon os is meg "olcsóbban" [link]
-
boost
addikt
Előrendeltem a Splatoont és a Yoshi-t. Remélem egyikben sem fogok csalódni.
-
JohnLeslie
csendes tag
Üdv! Gondolkodom valamelyik Nintendo konzol beszerzésén,de picit még bizonytalan vagyok. A tabletszerű kontrolleren kívül sok különbség van a Wii és a Wii U között? A fentebb említett Splatoon pl elindul még Wii-n? Engem a Nintendo exkluzívok érdekelnek leginkább Zelda-Mario-Donkey stb csak még nem döntöttem el hogy az a cirka 50-60k különbség megéri e? (árban)
-
adalbert1
veterán
válasz JohnLeslie #8020 üzenetére
A Wii U lejátssza a Wii játékokat is, fordítva ez nem igaz (a Wii U az újabb generáció). Ha érdekelnek a Wii U játékok is, akkor szerintem azt vedd.
-
adalbert1
veterán
válasz JohnLeslie #8022 üzenetére
Nem, a sima remote plus nem tartalmazza. Vannak ilyen csomagok, de ott külön ki van írva. Wii U játékok nagy részéhez nem kell, elég a gép mellé adott gamepad (a wii játékok viszont igénylik) - már ha csak egy ember játszana.
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz tariattila #8026 üzenetére
A hiperszuper kínai akksival mik az első hónapos tapasztalatok?
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
boost
addikt
Ma rendeltem egy komplett Wii Fit U csomagot, boarddal, szerdán elhozom a cégből, és a hétvégén beszámolok, hogy mennyire jött be.
Elsősorban nekem, másodsorban a család többi tagjának.
60€, ami szemben a magyar 30ezres árakkal elég jónak mondható. Tesztelem pár hétig, és meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Én még a wii-hez vettem, használtam is, még magasító talpakat is vettem a step-hez a board alá...
A fit metert is lelkesen felraktam minden reggel, de lassan elmaradt.
Tényleg azt még nem is próbáltam, hogy a EA Active sensorok mennek-e a wii U-val.
Szerintem jó cuccok, a gyerekek is imádják.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
tariattila
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #8027 üzenetére
most látom a kérdést...
szerintem a 2,5 ezret simán éri...
ha nincs is 3600- as de a gyárit jóval meghaladja a kapacitása (már méretéből adódóan is ez várható volt)
konkrét méréseket SAJNOS nem végeztem velük...
de meglehet hogy még sort kerítek ráajánlani viszont tudom a 9 ezres gyári helyett!
főleg hogy rendelésre SE kapni magyarisztánban[ Szerkesztve ]
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
MODERÁTOR
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
adalbert1
veterán
válasz tariattila #8030 üzenetére
Én is egy idő után ráuntam, de lehet, hogy erőt veszek magamon, és kibányászom a könyvespolc alól a balance board-ot.
-
boost
addikt
De jó, egy újabb kacat.
-
sazabi
aktív tag
Sziasztok
Wii u-t szeretnék venni 2, esetenként 4+ játékosnak (5-50 év között). Elég sok kérdésem van..
Mit érdemes venni (melyik bundle)?
Milyen kiegészítőket? J
átékosonként 1 wiimote? Vagy kell a nuncsaku is?
Milyen játékokat érdemes beszerezni (a lentieken kívül)? Elsősorban olyanokat amivel többen is lehet játszani.mario kart 8
Super Mario 3D World
New Super Mario Bros. UWii sporttal játszottam anno, van wii u-s megfelelője?
Magyar nyelv van?
Játékok szinkronosak általában?
Magyarországon minden funkciója elérhető a Wii u-nak?
Játékok régió lockoltak? Ha ausztriában veszek egy wii u játékot, azon lehet magyar nyelv is?
Sima wii-s játékokkal kompatibilis a wii u?Előre is köszönöm az esetleges válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
Dinasti
senior tag
Szia! Én is vásárlás előtt állok kb ezeket a kérdéseket tettem fel 1 hete így megpróbálom azokat a dolgokat amikre én is kaptam választ megosztani veled. Így ha valaki még ir kevesebbet kell majd neki gépelni .
Túl sok csomag nincs a magyar boltokban,de állítólag ami értékálló az a Zeldás csomag az egyedi festés miatt.[link]
Viszont ha többen is játszanátok akkor alapból spórolsz ha a Mario kartos csomaggal hiszen ez már tartalmazza a játékot is [link]. Ha nagy Mario fan vagy (mint én) akkor lehet ez a csomag is [link] hiszen 2 játékot is tartalmaz amit akár honnan is nézünk külön beszerezve drágább. Ha többen is játszanátok akkor játékosonként kell 1 remote, a nunchaku pedig játékfüggő. Több embernek pl akár 5 nek is Állítólag a Marió Party remek móka (én tutira megveszem). Nem hinném hogy sok magyar nyelvű játékkal találkoznál ilyenek még a "nagy konzoloknál" (ps4 xone) se igazán van. A Wicher 3 jött most magyar felirattal. Minden Wii-s játék fut Wii U-n és régebbi konzolok játékait is meglehet venni az E-Shopban. Pl N64 eseket. A többi kérdésedre remélem hamarosan kapsz választ a régi motorosoktól elnézést az esetlegesen felmerülő hibákért és nem reklámozom a Kv-t csak én mindig tőlük vásárolok és 1 szerűbb volt onnan linkelni. -
90Quiet
tag
Nincs egyetlen magyar lokalizált Wii U játék sem, csak a nagyobb világnyelveken játszhatók a játékok. Ez igaz a konzol operációs rendszerére is. Ha Magyarországot állítod be régiónak a konzolon, akkor nem fogod tudni elérni az online szoftverboltot, tehát korlátozott lesz a géped. Írországot vagy Németországot érdemes beállítani régiónak attól függően hogy melyik nyelvet preferálod. Így teljes funkcionalitással használhatod majd a Wii U-t.
Az összes játék régiózáras, ha Magyarországon vásároltál PAL régiós konzolt, akkor csak PAL régiós játékot fog lejátszani. Ausztria is PAL régiós ország, így az ott vásárolt játékok működni fognak az itthon vásárolt gépen. Magyar nyelv csak akkor lesz rajta, ha ez a dobozán fel van tüntetve. (Eddig nem jelent meg ilyen játék)
Van Wii sports folytatás Wii U-n a neve: Wii Sports Club
Hogy játékosonként milyen irányítókat lehet használni, az játék függő. A játék dobozán fel van tüntetve, hogy milyen irányítókkal kompatibilis és hányan játszható. (ha ráguglizol egy egy játékra ami érdekel akkor is megtalálhatod ezeket az infókat róla pl wikipedián)
Local multi játékok amit ajánlok még: Rayman legends, Wii Party U, Nintendoland, Mario Party 10
A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall...
-
bagszi_lucas
tag
Mit érdemes venni (melyik bundle)?
Mivel írtad, hogy közös játékra kéne inkább, ezért egy Marios Bundle-t érdemes választani. Vagy a Mario Kart 8-sat vagy a New Super Mario Bros U + Luigi U-sat. De egy sima Nintendolandes bundle is nagyon jó.Milyen kiegészítőket?
Azon kívül ami alapból a géphez jár igazából csak kontrollert érdemes még venni.Játékosonként 1 wiimote? Vagy kell a nuncsaku is?
Játékosonként 1 wiimote a legtöbb játékhoz jó, de érdemes nunchakukat is beszerezni előbb-utóbb. (Nekem jelenleg 4 wiimote + 4 motion plus + 3 Nunchaku van a gép mellé és így majdnem minden buliban tudunk 4-5-en jól szórakozni.Milyen játékokat érdemes beszerezni (a lentieken kívül)? Elsősorban olyanokat amivel többen is lehet játszani.
Mario Kart 8
Super Mario 3D World
New Super Mario Bros. U
Super Smash Bros. for WiiU
Nintendoland
Wii Party U
Just Dance
Mario party 10
Runbow (eShop, hamarosan)Wii sporttal játszottam anno, van wii u-s megfelelője?
Kijött javított verzióban Wii Sports Club néven, de a játékok ugyanazok. Amit még esetleg érdemes beszerezned ha az tetszett, az a Wii Sports Resort Wii játék.Magyar nyelv van?
Nincs. Se játékban, se a gépben. És nem érdemes Magyarországot se megadni tartózkodási helyként, mert akkor nem megy a net. (nincs magyar szerverszolgáltatás)Játékok szinkronosak általában?
Magyar szinkron tudomásom szerint abszolút nincs, de felirat se.Magyarországon minden funkciója elérhető a Wii u-nak?
Magyar szerver nincs, de ha bármi más támogatott országot adsz meg. (Anglia, németország, hollandia akármi), akkor már működik minden a wiiU-n. Érdemes Eurós országot választani, plusz ha valaha tervezel Wii Fitezni, akkor kg/m-t használó országot válassz. A nyelv országtól függetlenül állítható a gépen angolra/németre akármire, de az eShop az adott ország nyelvén/árain lesz.Játékok régió lockoltak? Ha ausztriában veszek egy wii u játékot, azon lehet magyar nyelv is?
Régiólockoltak, de csak Európa/Japán/Amerika régiók között. Ausztriában vett játék ugyanúgy megy, Magyarországon vett gépen is. Ha netán kiadták magyar nyelven/felirattal, akkor az minden európai verzión rajta lesz. (de nem jellemző a magyar nyelv sajnos)Sima wii-s játékokkal kompatibilis a wii u?
Kompatibilis. Minden WiiU-ban van beépítve egy Wii rendszer is, szóval simán lejátszik minden wii játékot.[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Paper Mario elérhető N64 VC-re.
A Slime draws near! Command?
-
MODERÁTOR
Este megvizslatom, köszi!
Új cuccok vannak a Star Catalogue-ban is, az európaiba még nem szivárogtak át. Amúgy sincs már pontom pl. a Toad lámpára...Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Dinasti
senior tag
válasz koncsik #8042 üzenetére
Avatatlanként 1 kérdés. Hol lehet ilyen lámpát venni és milyen pont kell hozzá? Meg érdekelne még az is hogy többször olvastam már itt a fórumon hogy vmi csillagokat lehet pl dlc-re beváltani. De honnan lehet olyan csillagokat szerezni? Játékokból vagy Nintendo termékek uttán? Pl veszek 1 Wii U-t és kapok érte x csillagot? Előre is köszi a választ!
-
MODERÁTOR
válasz Dinasti #8043 üzenetére
A dobozos játékokban van/volt egy registration code, azt kell beregisztrálni a Club Nintendo oldalon, illetve az eShopból letöltött játékok után szintén ki lehet tölteni egy kérdőívet és így kaphattál csillagokat. Konzol beregisztrálásáért is jár a csillag. Határidő szeptember 30.
Lsd. a link alján a miért mennyit.
Korábban persze nem voltak ilyen jópofa cuccok.
De jön valami másik hűségprogram.[ Szerkesztve ]
-
sazabi
aktív tag
Köszönöm a kimerítő válaszokat!
Még egy két kérdés:
Ebayes/nem original nintendo kontrollereket/kiegészítőket érdemes venni?
Dokkolós töltőállomás motion plus kontrollerekhez a szilikon tokkal nem megy ugye? Le kell mindíg szedni róla a tokot?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Kupon kunyeráló
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- alza vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest