- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
Még nem agyaltam rajta hogy megcsináljam, az utolsó napon kb reggelig játszottam
De több külföldi Wii u csoportban használják és rakják fel a videókat ahogy nyomják a Mario Kartot meg a splatoont. Ezért nem értem hogy a a honlapon miért az van írva hogy egyelőre nem elérhető. Vagy lehet úgy érzik hogy egyelőre nem bug mentes, és nem szánják végleges verziónak. De az biztos hogy lehet már használni, a youtubeon is rengeteg videó van hogy lehet megcsinalni. Ettől függetlenül még én sem próbáltam.
Szeretném ha megmaradna törés mentes a gép, mondjuk mivel a Nintendo teljesen el temette, igazából már mindegy. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Idén úgy enblock nagyon keveset játszottam én is. Nekem minden masina itt van az asztalomon kézközelben, mégsem nagyon kapcsoltam be őket. Wii U ment valamennyit év eleje körül, főleg csak flipper. 3DS-t meg fel sem nyitottam idén, teljesen más dolgokra voltam rápörögve. Ezek közt volt egy házeladás is, amin azóta szerencsére túl vagyok.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
szika87
aktív tag
-
celafat
tag
Azt tudom, hogy a beállítások menübe nem lehet bemenni gamepad nélkül, de nem is akarnék nagyon állítani semmit. Ha kép meg hang van, akkor már jó. Csak beraknék egy lemezt és azt indítanám. A kérdés konkrétan arra irányult, hogy ezt a tablet nélkül megtehetem-e? Egyébként ilyen tabletet lehet venni külön? Mert olyat max csak törötten, hibásan láttam hirdetve.
-
szika87
aktív tag
Hát nem tudom, akár megnézek egy 3DS, playstation 1/2/3, vagy xbox 360 csoportot ott mindig van pörgés. Pedig szintén már nem támogatott platformok. Itt pedig van havi egy észrevétel, azt is általában én írom
Na de jól van ez így, ha eszembe jut valami én kiírom magamból ettől függetlenül
-
szika87
aktív tag
Pff erről ennyit... Sejtettem hogy ez lesz, mikor a Nintendo nyilatkozott hogy lekapcsolja az eshopot, de hogy a jövőben is le lehet majd tölteni a játékokat, illetve élvezni online multi lehetőségét, hát akkor ez ennyit jelentett, az eshop bezárása után 1 évet.
Nem lepődnék meg ha 2025 nyarától pedig már letölteni se lehetne a már megvásárolt játékokat -.-
Még szerencse hogy javarészt lemezes formában vannak meg az értékesebb címek. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
- Vagy eleve nem is érint minden gépet egyformán
- Vagy olyan memóriaterület sérül, amit nem venni észre
- Vagy tényleg nagyon hosszú idő kell (évek), amíg nincs áram alattSzerintem jórészt lutri, hogy ki mit fog ki vele. Egy hónap múlva esedékes a konzolok éves rátöltése nálam, majd megnézegetem a pót Wii U-t is alaposabban.
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ebay-es cucc mindegyik, amit a posztban látsz, ugyanattól az angol eladótól. De kérdezted egyik nap ezt a Wii U-s vásárlást, milyen határidők vannak, úgyhogy ezzel kapcsolatban elő is hozakodok akkor a következő érkezett kütyüvel, ami nem más, mint egy korai generációs Nintendo Switch:
Különösebben nem voltam vele válogatós, megvettem a legolcsóbb darabot innét az apróról, amit nagy képernyőre rá tudok kötni. Annyi kívánalmam volt, hogy valamennyire azért egyben legyen. De nem elsősorban játékra kellett, bármily furcsán is hangozzon, bár nyilván lesz azért arra is használva (remélem). A fő oka a vásárlásnak, hogy a Wii U/3DS eshop körüli hülyeségeket ki lehet vele cselezni, mint arra alaposabb kutakodás után rájöttem. Alapesetben a régi eshop számládra már csak május 22-ig tudsz bankkártyával pénzt feltölteni, ami nyilván a legkézenfekvőbb vásárlási mód, ha Wii U/3DS játékot akarsz letölteni. Erre már kevesebb mint egy hónap maradt, onnantól fogva marad egy gerillamódszer, hogy feltöltőkártyát veszel (én az Amazonon látok ilyeneket), és azoknak a feltöltőkódjával tudsz pénzt rakni a számládra. De ez is csak augusztus végéig lesz, szóval sok időt nem nyersz vele.
Van azonban egy trükkös harmadik módszer is, amihez viszont némiképp be kell ruházni. Ha van egy Switch-ed, azzal össze tudod kötni a régi NNID-t, és meg tudod osztani az eshop számlád egyenlegét a Switch/Wii U/3DS között. Ezzel a közös egyenleggel jövő év március végéig, tehát az eshop végleges lelövéséig vásárolhatsz. Ahogy beüzemeltem a Switch-et, minden gond nélkül hozzá tudtam kötni a régi NNID-t. Switch-en keresztül raktam rá 20 fontot, ami meg is jelent mindhárom konzolon (kép). Így most nyertem közel egy év gondolkodási időt, a Switch meg úgysem fog enni kérni, majd eldől a sorsa a jövőben. Nem tudom te ezt a hozzákötést megcsináltad-e a saját Lite-odon, de ezzel a módszerrel tudsz a legkézenfekvőbben vásárolgatni még egy darabig.
-
gzoll
aktív tag
Jelenleg nálam is dobozban van bár tavaly karácsonykor gaming napot tartottam a gyerekeknek akkor be volt kapcsolva. Én vagyok a jófej nagybácsi a családban és szoktam olyat csinálni, hogy kirakok nekik mindent, P4-es PC rajta Sims 2 és Rolller Coaster Tycoon, ott a PSP, 2DS 3DSXL, Wii U, Wii, és kvázi mint egy játékteremben mindenki nyomja amihez kedve van.
Nekem a Wii U igazából eleve azért lett beszerezve hogy bujera nélkül nagyjából jó minőségben menjenek a Wii játékok. Ami megvan Wii U lemezen az általában megvan Xboxon is ami szebben visz mindent tehát inkább azon nyomom (AC IV, Watch Dogs például).
Gondolkodtam hogy eladom, de nem mert a wii játékaimat nagyon szeretem és jó látni hogy a következő generáció is jól elszórakozik vele, nekik is megadja ugyanazt az élményt mint nekem amikor tini voltam, úgyhogy valószínűleg idővel meg fogják örökölni a dolgot -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Szerintem a Mynintendo vonatkozó szekciói is követni fogják hamarosan. Wii U játék már rég nincs, de a 3DS játékokat is pörgetik kifelé. Ami még akciós azt hagyják kifutni, de a kifutottak helyére már nem jöttek újak.
-
Kai_Rong
senior tag
Hát a Wii U esetében nagyon keresni se kell az indokokat, mert adja magát a Nintendo balféksége miatt. Mondom ezt úgy, hogy a moddolt Wii U-ra eredeti játékokkal nyomulok, meg a polcon pihen több cím messze nem olcsó Collector's Editionje (Zelda WW HD, Zelda TP HD, Bayonetta bigbox, Mario Maker 2). A modding oka egész egyszerűen az volt, hogy a gép képes Ataritól kezdve Wii U-ig mindent játszani, GameCube-ot meg Wii-t natívban, de a gyártó ki tudja miért nem gondolta úgy, hogy pl. a GC címek is játszhatóak legyenek alapból...
-
adalbert1
veterán
-
ldave
félisten
-
Kai_Rong
senior tag
A menube se enged be (igaz, az mar a sajat hulyesegem, hogy nem elsosorban a Wii cuccok miatt akarom, hanem a GC jatekok miatt, amihez ugye nem kellene wiimote). Ez azert cink. Na mindegy, idokozben ujitottam egyet. De azert most mar kezdem erteni, hogy miert bukott ez a koncepcio nagyot anno, mikor megjelent. A hasznaltan, a megjeleneskori arhoz kepest 50-60 szazelakkal olcsobban vasarolt gep mar majdnem annyiban van, mint egy vadiuj Switch, mire minden meglett hozza, ami kell.
-
BorsóKorsodi
tag
Na mivel a hdd-ez meg kéne vásároljak egy 3e forintos kábelt úgy döntöttem kipróbálom ssd meddig bírja és majd megírom nektek. Viszont van egy másik problémám. Szeretnék projektorral játszani viszont projektoron nincs hangkimenet. Nem létezik valami amit a hdmi kábel elé betudok rakni és ott egy hangkimenetet képezni vagy valami usb-s megoldás ?
-
woros
őstag
Nem. 29 szallitassal egyutt meg amit meg legombolnak itthon. Az talan 3-4ezer. Most mit mondjak?
Nincsen feher sehol. 45 az ebayen azt nem vennem meg, annyit nem er. Persze 30-at se, sot 15-nel tobbet meg plane. De hat olyan nincs sehol. Illetve van az arab emirsegekben de az meg csak western unionos fizetessel mukodik. Hiaba van weboldaluk es 55+36 dolcsi szallitassal egyutt, lehet sosem latom a csomagot, nemhogy a penzem. [link]
-
Vebber
tag
Nem annyira független az, mint gondolod.
Koncsik:
Skylanders figurákkal kapcsolatban jutott még eszembe...
Amellett, hogy nem kell kibontani, ez kifejezetten jól jön advanced pack kiegészítőknél, mert azokat elég csak egyszer a portalra tenni, utána bármikor játszhatod (na nem így a Lego).
Ha van esetleg ilyet forgalmazó/árusító boltnál ismerősöd, akkor egy 40 perces újabb résznél megspórolhatod azt a 8-10 ezer forintot. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Mister_X
nagyúr
Egyébként volt egy összehasonlító videó a játék első pár percéből: Wii U fény-árnyék kezelése (beltérben) és a színhasználata szimpatikusabb, de amint kiértek kültérbe, eldöntöttem, hogy a Switch verzió a nyerő: nagyobb felbontás -> nagyobb látótáv, jobb élsimítás, szebb fű. És azért a fűért megéri, már az első trailer óta érzem
Trailer 3 pedig még mindig üt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- LEGO klub
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest