Új hozzászólás Aktív témák
-
melon
tag
válasz
demarad #9918 üzenetére
Nekem csak eredeti van, de van vele egy olyan problemam, hogy neha "kesik". Mi nagyon sokat jatszunk MK8-cal, es elkepesztoen bosszantova valt a dolog. Mivel a problema teljesen veletlenszeruen jon elo, eleg nehez kitalalni a pontos okat. Sokmindenre gyanakodtam mar, de azt hiszem, hogy a hazban talalhato wifihez lehet koze, ha valaki a 2.4 GHz-es csatornat hasznalja, akkor nagyobb esellyel lesz rossz. Illetve egyszeruen csak kozelebb kell ulnom a konzolhoz, a kb. 3.5-4 m-es tavolsag mar neha sok neki. Egyebkent nagyon strapabiro, egy eve rendszeresen hasznalom, es meg mindig tokeletes allapotu.
-
melon
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #8398 üzenetére
Koszonom a reszletes valaszt. Azert gondoltam ra, hogy az legyen, mert mar ugyis van egy, amit radughatnek, de akkor inkabb meggondolom a dolgot.
-
melon
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #8390 üzenetére
Csak kivancsisagbol, megtudhato, hogy miert nem szerencses az SSD? En egyelore nem hasznalok kulso tarolot, de gondolkoztam rajta, hogy megprobalok beuzemelni egyet, van egy elfekvo darabom.
-
melon
tag
válasz
Szalontahó #8010 üzenetére
En ma reggel hallottam eloszer errol. A menu es a palyak kinezete alapjan a Sonic all stars racing transformed hangulata jon at, igaz 60 fps-re felhuzva, ami nagyon sokat dob rajta. En szerintem meg fogom venni, ha kijon vegre.
-
melon
tag
Errol volt mar szo? A masodik MK8 DLC pakk aprilis 23-an jon: [link]. Ez az Animal Crossing tema nekem teljesen ismeretlen, es nem is nagyon tetszik, de a videon mutatott palya azert szep. Igaz, ebbol a cikkbol a legnagyobb hir szamomra, hogy jon a 200cc kategoria
Nagyon vicces, hogy hiaba van itt kb 10 jatek a polcon, az MK8 lemez meg mindig 'be van ragadva' nalunk a konzolba, mert az egesz csalad jatszik vele online is
Valaki kerdezte, hogy erdemes-e megvenni a DLC-t, szerintem igen, nagyon sok pluszt ad, a plusz palyak nagyon jok, es vegre van utalhato karakter a palyan Link szemelyeben (csak rohogok magamban a nyogesein, elnezest minden Zelda rajongotol)
-
melon
tag
-
melon
tag
válasz
n000rbi #7254 üzenetére
Persze, hogy nem, emiatt nem fogom az erositomet lecserelni, de azert kicsit (tenyleg kicsit) csalodas volt, hogy linear pcm-et tamogat csak.
Epp eleg oromet okoz a konzol igy is, most mar az egesz csaladnak, tegnap este hosszu idon at nem fertem hozza a gephez, mert a csalad holgy tagjai mario kartoztak eppen -
melon
tag
válasz
n000rbi #7249 üzenetére
Koszonom, hogy megnezted, valamiert teljesen elkerulte a figyelmemet az a gomb.
Viszont sajnos igy sem lett surround hang, gondolom a tv buta, es az optikai kimeneten jovo hang mar nem surround kepes, ehhez okosabb tv vagy olyan erosito kell, amin vannak hdmi bemenetek. -
melon
tag
válasz
fuwiradis #7232 üzenetére
"A wii av kábel ha jól tudom működik az U-val? Valójában a sárga video kimenet nem, csak a piros-fehér kellene az audiohoz."
Nalam nem szolt az av kabelen a hang, gondolom azert, mert ha HDMI be van dugva a tv-be, akkor azon kuldi a hangot is automatikusan. Eloszor meg is ijedtem, mert nem akartam, hogy a tv-bol szoljon. Aztan szerencsere talaltam a tv-n egy optikai kimenetet, igy azon keresztul erkezik az erositobe. Igaz nincs surround, csak stereo, de talan nem is nagy baj.
-
melon
tag
Sziasztok, gondoltam en is csatlakozom a topikhoz. Regen volt Wii-nk, de mar nem nagyon hasznaltuk. Most viszont par hete beruhaztunk egy Wii U Premium + MK8-ba, mert nagyon jo aron kinaltak eppen. Azota vettem egy pro kontrollert, azzal is nagyon elegedett vagyok. Most megrendeltem 2 db ilyet, hogy a regi wiimote-okat is hasznalni tudjuk. Most olvastam epp, hogy ezek kozul gyakori az ocska minosegu? Mire kell figyelni, milyen nyugje lehet ezeknek?
A masik, meg hogy egy nagyobb kapacitasu gamepad akku beszerzesen gondolkodom, ilyen van valakinek? Mennyivel hosszabbithatja meg egy feltoltes alatt jatszhato orak szamat? Kb 3-4 orat bir a sajat akkuja, amitol nem vagyok elragadtatva.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nyaralás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest