- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tariattila #8499 üzenetére
Te az én gépemen játszol!!
Na jó, csak majdnem. Nekem is sok letöltött cucc van már a hdd-n, én pont azon gondolkoztam, hogyha valami lesz olyan akcióban a lemezen meglevők közül, amit legalább azonos áron el tudok adni, inkább megveszem digitálisan.
-
tariattila
veterán
válasz
tariattila #8498 üzenetére
nahh... mire átszerkesztettem lejárt az idő... az összes cím amit beírtam mobilról elveszett
na mégegyszer...tehát e-shop:
cube life, unepic, wooden sen'sey, yoshi's island ds, puddle, amiibo touch&play, kung fu rabbit, kirby's dreamland 3, tetrobot&co, nes remix, mighty switch force!2, tank tank tank full, spy chameleon, metroid prime trilogy, donkey kong country returns, chasing aurora, super mario galaxy 2, paper monster recut, marvel avengers battle of earth, toki tori, toki tori 2, rayman legends, armillo, art of balance, the cave, shiny the firefly, super toy cars, trine 2, tnt racers, art academy s.p, abyss, blok drop u, swords & soldiers, pokémon rumble u, wii party u, child of light....lemezen:
smbU+luigiDL, nintendo land, rabbids land, zombiU, donkey c.t.f, sm3Dw, zelda ww, mk8+multi dl, mario party 10, super smash bros, captain toad, splatoon, yoshi ww, wii fit U -
tariattila
veterán
válasz
mirci18 #8496 üzenetére
a nintendo klasszikusok nekem is lemezesek...
ezek az egyéb kategória... amik lemezen nem nagyon vannak...
tehát jó alapja lehet a nagy címeket lemezen begyűjteni vágyóknak...
de lényegtelen mert úgy számolom, hogy a kb 30+ játékot ha féláron adnám se venné meg senki...
itt már nem is a konzol az érték hanem a tartalom -
tariattila
veterán
válasz
mirci18 #8496 üzenetére
a nintendo klasszikusok nekem is lemezesek...
ezek az egyéb kategória... amik lemezen nem nagyon vannak...
tehát jó alapja lehet a nagy címeket lemezen begyűjteni vágyóknak...
de lényegtelen mert úgy számolom, hogy a kb 30+ játékot ha féláron adnám se venné meg senki...
itt már nem is a konzol az érték hanem a tartalom -
mirci18
addikt
válasz
tariattila #8495 üzenetére
Szerintem kevés vásárló lenne rá mert akinek van esze lemezesen veszi a játékot.
-
tariattila
veterán
válasz
ImpersonatoR #8494 üzenetére
aki szeretné ezt a sok jóféle digitális tartalmat olcsón...
amúgy válogatott tartalom... a java...
-
válasz
tariattila #8493 üzenetére
Es ki adna érte pénzt ?
-
tariattila
veterán
na ez az, hogy PC-n jó... de ez ''kicsit'' máshogy sikeredett
a gyerkőcök kipróbálták mindketten és azzal távoztak, hogy ''ezzel biztos nem játszok''
a nagyobbik látta rajtam a törést s szépített azzal, hogy ''ha a pc rossz lesz akkor esetleg ezzel is játszhat''
agyaltam rajta, hogy a töménytelen digitális tartalommal el kellene adni a gépet (nickestől)
venni egy újat és csak a nintendo exclusive (lemezes) címeket megtartani.... -
ayo
veterán
válasz
tariattila #8491 üzenetére
van egy stílusa, viszont ebből adtak el a legtöbbet ever
szóval többnyire szeretik az emberek, bár wii u változatot nem ismerem, de ha építeni szeretsz, akár meg megkedvelheted.
-
ldave
félisten
válasz
tariattila #8488 üzenetére
Melyik játékról van szó amúgy?
-
tariattila
veterán
köszi skacok.. legközelebb kétes esetekben jobban figyelek....
kérdeztem itt múltkor de ezek szerint (nem véletlen) senki nem mondott rá semmit... -
ayo
veterán
válasz
tariattila #8485 üzenetére
youtube gameplay és ilyesmiket legközelebb, persze így is megvan az esély hogy rosszat veszel, de legalább nagyjából sejtheted mi lesz.
-
válasz
tariattila #8483 üzenetére
Sajnos nem, legalábbis eddig biztos, egyik este vettem 50% leértékelésen egy régi pc kedvencemet, akkor valami gyanús volt a szövegben, de sajna automatice továbbnyomtam...
Annyit találtam, hogy ha csak ki akarunk próbálni valamit, töltsük le a demot...
Metacriticet szoktam elolvasni vásárlás előtt. -
ayo
veterán
válasz
tariattila #8483 üzenetére
én úgy tudom nincs refund
szerk: ezt találtam, amim szintén ezt mondja
-
tariattila
veterán
hi
egy naív kérdés:
e-shop vásárlást közvetlen az eset után vissza lehet 'csinálni'
addig is jó lenne, hogy a balance-re visszakerül a pezeta? -
Amit rendeltem még minden megjött, gyorsan (= 7-10 nap). Illetve most a Lego Jurassic World Wii U-t várom, ami 12.-ére volt hirdetve, de a Nintendo UK oldala szerint holnapután jelenik meg végre. Minden héten sajnálkoznak ők is e-mailben...
Itt olvastam a z-ról, más is rendel onnan (szörcsrizált: adalbert1, tariattila, noorbi pl. és 90Quiet is) -
ldave
félisten
Most nyáron megújul a Miiverse:
- lesz album a játékból mentett képek számára
- játéknapló
- új közösségi felület a játékokhoz -
vrob71
tag
Ujultunk mi is. Megvan Yoshi WW, megvettuk meg a Nintendolandet meg a Sonic Transformedet. Az utobbi ketto 3000Ft volt darabja az Auchanban.
-
g@bo
nagyúr
válasz
bagszi_lucas #8470 üzenetére
igen láttam, köszi. tán náluk van egyedül készleten. supergamer hirdette 8k ért, de csak odacsábítgatós hirdetés volt, beszerzés bizonytalan.
angliában már vagy 19 font, csak a szállitás dobná hazai árszintre... röhej.
13000 ért kell megvennem egy 2 éves játékot is. ez a nintendo gyökérsége is, nézzük meg a hazai nyűglődést a géppel... berohadt készletek, pár játék, semmi akció.
vettem volna inkább ps3 -at, de azon nincs animal cross.
-
g@bo
nagyúr
aki ezt tudja valahol raktáron, és Olcsóbban annak köszönöm.
-
ayo
veterán
-
bagszi_lucas
tag
4-én este 19-kor indul és 5-én este 19-ig tart.
A Splatfest ideje alatt éjszaka lesz a játékban, neonfényekkel, neontáblás miiverse posztokkal díszítik Inkopoliszt, és a Squid Sisters is a főtéren fog előadni 1-1 kocsi tetején.
A Splatfest ideje alatt külön Splatfest játékmód van, ahol a két oldal csap össze. Minden Splatfestezőnek választania kell 2 dolog között, Eu-ban Pop vs. Rock a téma.
Ha szavaztál kapsz egy Splatfest pólót is, amin alapból 3 slot van, de a Splatfest végén visszaveszik, szóval nem tarthatod meg. :|
A Splatfest játékmódban 4 Popper és 4 Rockker küzd egymással és a meccs után Splatfest EXP-t kapnak a játékosok.
Egy meccsért ha nagyon jól teljesítessz 5 Splatfest EXP-et kaphatsz. 10 EXP után már Friend rangod van, ami 2 csigát jelent, ha 184 exp-t összeszedsz akkor King/Queen leszel, ami 12 csiga. Ha a te oldalad nyer és King/Queen rangod van, akkor 24 csigát zsebelsz be. 24*30000 pénz megspórolva. Sztem egész jó ajánlat.
A csiga felhasználható Spikenál, hogy extra képességslotot vegyél egy ruhára vagy újrasorsolj minden képességet egy ruhádra, ami már 3 slotos.Fanboy/Fangirl 0-9 EXP 2 Csiga
Fiend 10-34EXP 3 csiga
Defender 35-84 EXP 5 csiga
Champion 85-183EXP 8 csiga
King/Queen 184+ EXP 12 csigaMindenki kapni fog csigát(Super Sea Snail), ha elér legalább 1 rangot a Splatfest EXP-ből. A győztes oldal pedig dupla mennyiségű csiguszt kap.
Van még kérdés?
-
ldave
félisten
The first European Splatfest is on 4th July at 19:00 CEST!
Hogy ez pontosan mi is, azt még nem tudom.
-
ldave
félisten
válasz
ImpersonatoR #8463 üzenetére
Semmi sem hivatalos az NX-szel kapcsolatban. Az, hogy jövőre bemutatják, nem jelenit, hogy jövőre jön, nagyjából egy év biztos lesz a hivatalos bemutató és a boltba kerülés között, ahogy szokott.
Az amiibo-k nem mennek a dobozból, van egy kis fémlap vagy valami izé a figura alatt, ami árnyékolja a NFC-t, szóval ki kell venni a dobozból.
-
Lemaradtam valamiról akkor mar hivatalos h jövőre új gép jön?
Nem arról volt szó, hogy az csak ilyen kínai piacra szánt kicsit módosított és "olcsóbbított" wii u lesz?Illetve, hogy egy kis ON is legyen : Már szombaton megjött ide is igaz meg közelében sem vagyok, hogy nekiálljak
Amiboot lehet használni anélkül, hogy kibontanám vagy nem olvassa "át" a dobozon ? -
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #8459 üzenetére
ez se magyar, ennyi erővel én is alámondom.
available on may 29th
ez magyar?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezt is megértük.
-
Bennyboy
őstag
köszi, akkor a fehéret fogom megvenni és hozzá egy vinyót v pendrive-ot.
-
ldave
félisten
Ezért jó az internet, ha választ keres az ember
-
Bennyboy
őstag
Üdv!
Nagyon nagy kedvet kaptam, h vegyek egy wii u-t. Wii-m már volt de eladtam. Az lenne a kérdésem, h megéri a feketét venni v tök felesleges mert egy vinyóval vagy pendrive-al ugyan ott vagyok? Ezen a helyen néztem ki (nem reklámnak szánom) [link]
Használtan nem nagyon találtam és sztem csak ősszel lesz esedékes de addig is szeretnék informálódni.
köszi -
boost
veterán
Jövő hét csütörötkön jön az Zelda Ocarina WiiU-ra Virtual Console címként.
-
A.tessz
senior tag
Gamers.hu
Komoly hely, sikeresen lemondták a rendelésemet a nevemben!Gondoltam, hogy nem ennyi lesz, de akkor egy ár korrekciós üzenetet vártam volna.
Rendelésed sikeresen lemondtad. Köszönjük visszajelzésed!
Megrendelt termékekYoshi's Woolly World amiibo Bundle (WII U/Játékok)1 db4999 Ft4999 FtLemondva
Ingyenes házhozszállítás1 db0 Ft0 Ft
Végösszeg:4999Ft -
aya
addikt
Tök jó a coop mod, mert lányom fosik hogy meghal a yoshi-ja, főbossnál megettem, és így extra kihívás volt egyedül megverni, miközben még rá is vigyáztam
-
Linkh
tag
Utállak benneteket, remélem sokszor meghaltok a fonál világban.
-
aya
addikt
Van Fox yoshi-m
( amiibo, nem biztam benne de felismerte )
-
az enyem postan var nem volt idom menni erte majd holnap reggel
jatek milyen lett egyebkent? mennyire nehez? -
ldave
félisten
Na, akkor itt a cukoradag a hétvégére.
Nekem ez most kimarad.
-
bagszi_lucas
tag
Konzolvilágban ma mondtam vissza egy YoshiBundle-t. Akinek esetleg nem jutott valszeg ott sikerült csinálnom egy fölöspéldányt. ^^'
-
g@bo
nagyúr
mennyire "édibédi" ez az új yoshi? nem egy új mario hip hop?
-
ayo
veterán
válasz
tariattila #8429 üzenetére
nincs talpazat. simán csak egy kis fonal figura - alján pedig egy kör varrással van az nfc
-
tariattila
veterán
késő du. hívtak KV-ból, hogy postázzák és holnap kapom....
na kíváncsi leszek vidékre tényleg leér-e holnap...az amiibonak koncsikúr képein nem láttam a talpát, csak papír takarja vagy más megoldású?
-
Jó dealerem van
A játék sajnos tényleg annyira cuki, mint látszik... nem volt sok időm kipróbálni, de a vércukrom az a normálérték 3x-ra ment fel, olyan édi
Ja és amúgy a könnyebb verziót kezdtem el és az is elég kihívás nekem... egyenlőre túlságosan olvadozok a kép-hang édibédiségtől. -
Cukiság beömlött a házba...
Nemsokára kipróbáljuk
Kirby'sYoshi's Wolly World-öt. -
oriic
HÁZIGAZDA
Na reggel jött a hivatalos infó, egymillió fölött a Splatoon, gratula neki.
"A számok alapján több, mint 230 000 dobozos és digitális példány kelt el Európában, több mint 368 000 Japánban, több mint 476 000 Amerikában és további 20 000 Ausztráliában."
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #7920 üzenetére
Yooka-Laylee kickstarter kampány véget ér, de Paypal-on még lehet "előrendelni". 2016 októberében tölthetem majd le, 15 angol font.
Este ezt is megkukkantom, hogyé' van? Shiftlings -
boost
veterán
válasz
tariattila #8409 üzenetére
bolti, 14500 azt hiszem, gameshopos átvétel.
-
boost
veterán
Kirby amibo-s kiadás nem érdekel valakit közvetlen a boltból?
-
A.tessz
senior tag
Nézd ,ha van elfekvőben egy ssd , akkor kipróbálhatod. Max meglátod, hogy megéri e.
Mivel az új rendszerfrissítés óta, azonnal lehet indítani a feltelepített játékokat, ezért akár lehet előnye is. Használtam Usb 2.0 és Trim nélkül SSD vinyót, azért lassabb úgyse volt...Persze az már más kérdés , hogy vennék e ezért ssdt.
-
-
aya
addikt
válasz
ImpersonatoR #8402 üzenetére
Az árakat és a felhozatalt látva, egy prémium gép mellé elég egy 32gb pendrive is
-
128 as usb stick mar van 18.000 korul az boven eleg sztem.
MK8 at pedig ugy lehetne fokozni, hogy vegre leutnek eshpon vmennyire, hogy digitalisan meg tudjam venni -
melon
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #8398 üzenetére
Koszonom a reszletes valaszt. Azert gondoltam ra, hogy az legyen, mert mar ugyis van egy, amit radughatnek, de akkor inkabb meggondolom a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- gerner1
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Lenovo Legion go
- Xbox Series S
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest