Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 90Quiet

    tag

    válasz sazabi #8037 üzenetére

    Nincs egyetlen magyar lokalizált Wii U játék sem, csak a nagyobb világnyelveken játszhatók a játékok. Ez igaz a konzol operációs rendszerére is. Ha Magyarországot állítod be régiónak a konzolon, akkor nem fogod tudni elérni az online szoftverboltot, tehát korlátozott lesz a géped. Írországot vagy Németországot érdemes beállítani régiónak attól függően hogy melyik nyelvet preferálod. Így teljes funkcionalitással használhatod majd a Wii U-t.

    Az összes játék régiózáras, ha Magyarországon vásároltál PAL régiós konzolt, akkor csak PAL régiós játékot fog lejátszani. Ausztria is PAL régiós ország, így az ott vásárolt játékok működni fognak az itthon vásárolt gépen. Magyar nyelv csak akkor lesz rajta, ha ez a dobozán fel van tüntetve. (Eddig nem jelent meg ilyen játék)

    Van Wii sports folytatás Wii U-n a neve: Wii Sports Club

    Hogy játékosonként milyen irányítókat lehet használni, az játék függő. A játék dobozán fel van tüntetve, hogy milyen irányítókkal kompatibilis és hányan játszható. (ha ráguglizol egy egy játékra ami érdekel akkor is megtalálhatod ezeket az infókat róla pl wikipedián)

    Local multi játékok amit ajánlok még: Rayman legends, Wii Party U, Nintendoland, Mario Party 10

    A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall...

Új hozzászólás Aktív témák