Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
-
Linkh
tag
válasz
bagszi_lucas
üzenetére
Hirtelen körbenéztem és itthon tényleg nem sűrűn van raktáron. Szóval mondhatni,hogy kihasználja a monopolhelyzetét. Bár aki nagyon akar venni, az ebay-en töredék áron megveszi...az eredetit.
-
A.tessz
senior tag
válasz
tariattila
üzenetére
18000 Ft /db. Ez akkor se lenne jó deal...

Konkrétan, vicc ez az ár, arról ne is beszéljünk, hogy a lakk fekete utánygyártott kontroller hihetetlenül gagyin néz ki!
-
tariattila
veterán
válasz
bagszi_lucas
üzenetére
+1 !
egyébként az utángyártott kb 4ezer az ebayen... (elég jó eladási statisztikával)
ez akkor lenne jó deal 18-ért ha eredeti...
13körül van gyári
-
bagszi_lucas
tag
honnan veszi, hogy ritkaság? Boltban az eredeti olcsóbb itthon. ^^' Ráadásul nem tudom, de a Nintendo kontrollerek általában elég minőségiek ahhoz, hogy ha már egy után gyártottat látok, akkor inkább nemet mondjak rá.

-
ayo
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
No, úgy tűnik, hogy a Black Ops 3 jön majd Wii U-ra is. Legalábbis a hivatalos honlapján már nem csak a Steam, és Xbox Live fiókot lehet a profilhoz kötni, hanem a Nintendo Network ID-t is.
-
adalbert1
veterán
Nekem Animal Crossingból bőven elég a 3DS változat (illetve van Wii is), nem hinném, hogy ebben a generációban lesz asztali gépre.
A PC-m fejlesztése helyett szívesebben birtokolnám a 8. generáció egy másik tagját is, de egyelőre egy olyan játék sem érkezett, ami miatt azt érezném, hogy muszáj megvennem valamelyiket, jelenleg Wii U-ra van a legtöbb exkluzív cím, ami érdekel.ldave: nem ennek a játéknak a folytatásáról volt szó a mostani dircetben?
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
válasz
koncsik
üzenetére
Az első 10 pályát csináltam meg még alvás előtt, de a végére már kezdtem érteni, hogy miről is szól ez. Lényegében egy lopakodós, logikai játék ez, ahol a rendelkezésre álló véges számú erőforrást jól felhasználva kell eljutni a pálya kezdetétől a végére. Coop is van benne, 3 főig, sajna ezt nem tudom kipróbálni most. Na majd ha lesz újra Gamepod Nintendo Meeting

-
ldave
félisten
válasz
koncsik
üzenetére
Én nem hiszem a mostani Zelda halasztás mögött olyasmi indok lenne, mint a Twilight Princess esetében. A Nintendo tényleg most készít először egy ilyen kaliberű open world játékot, szerintem csak nem úgy haladnak a fejlesztéssel, hogy idén kész legyen (azt azért nem veszem be, hogy valami csoda játékmechanika miatt csúszik). Ráadásul a Wii-t anno nem a Zelda adta el, hanem a Wii Sports. Ráadásul mi bár úgy gondolunk a Zeldára, mint húzócím, valójában nem az, érdemes csak megnézni mondjuk a Skyward Sword eladásokat a Mario Galaxy-hoz képest. Nem egy kategória.
Az hogy új játék bejelentés nem jött most a Direct-en, szintén érthető, így is elég sok infót kaptunk, ráadásul a két Fire Emblem játék esetében most láttunk először komolyabb tartalmat. Az E3-ig nem hiszem, hogy bármi újról kapnánk hírt.
Számomra eléggé egyértelmű lett a helyzet: elvesztette a Nintendo azt a réteget, akiket a Wii és a DS megszólított, aki maradt, azok a hithű szamurájok. A Nintendo-nak most ezt a megmaradt játékosbázist illene kiszolgálnia és szerintem a Star Fox felélesztése már ennek a jele. Ha a mobilbiznisz beindul és sikeres lesz (és miért ne lenne az, egy Pokémon/Animal Crossing játékkal simán tarolni fognak), akkor pénzügyileg rendben lesznek az NX megjelenéséig, ami szerintem 2017-ben várható leghamarabb.
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nem néz ki rosszul a dolog, ugyan kicsit olyan Monster Hunter-utánérzete van a témának, meg a dizájn is elég tipikusnak mondható, viszont az összhatás jónak tűnik. Van három méretosztály, mindegyikben több modellel, ezek közül lehet válogatni. Nagyon jól személyre lehet szabni, kipingálhatod őket és rengeteg fajta fegyver van, amivel felszerelhetőek. Lőfegyverek kicsitől a nagy ágyúkig, de vannak kalapács- és pengefegyverek is, ezek tipikus MH fegyverkasztok, de itt is jól néznek ki. Akár mind a négy csapattag lehet robottal egyszerre. Majd ezt is feliratozva lenne jó végignézni még egyszer.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
No?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Még 2 és fél óra, és kezdődik a Xenoblade újabb Direct-je, melyben a robotokat veszik górcső alá.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Bakker bukta.

Szóval a középső gyermekem, aki fiú, a kisebbik.
Jó tudni, hogy valaki figyel
-
Szalontahó
tag
Sziasztok! Kellemes nyulat mindenkinek!

Előre is bocs a kérdésért. Nincs valakinek eladó NFS Most Wanted U-ja?
Néztem róla videókat és elkapott a birtoklási vágy.
-
SzDavid99
tag
A KSZ-nél húsvéti Wii U akciók vannak. [LINK] Hátha érdekel valakit.

-
tariattila
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
...lehet 4000 csillag nem jön össze... de ha hazaérek előkotrom a meglévőket... -
ImpersonatoR
addikt
válasz
tariattila
üzenetére
Bocs kicsit hanyagul irtam le szoval :
Wii mode ban bevaltod a kodot wii shop ban es pont ennyibe kerül az n64 ott
Majd Eshop on upgradeled 1,79 ert
Igy menni fog wii u n is (nem csak wii mode ban classic controllerel)
Illetve ha nincs 4000 csillagod akkor szoktak ilyen feltöltőt árulni olcsóbban pl Goldwin 2000 Ft ert adta asszem
-
tariattila
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
szétnézek mennyit tudok még beregelni....
de ezt a '' vegyél ds pontokat meg ápgrédelni'. dolgot nem vágom... no majd még jelentkezek ha megvan a pontmennyiség.... jelenleg 0 az egyenlegem
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
tariattila
üzenetére
Ha van meg csillagot vegyél ds pontokat és vedd meg vc re és utanna1.79 ért tudod upgradelni wii u -ra.
-
válasz
tariattila
üzenetére
Ja. Meg DK is. Nekem ezek teljesen kimaradtak, bazi jó mindkettő. 9-9 angol font volt... Ajándék volt tőlem.

Megnéztem 3705 HUF/game. Kicsit sok, persze olcsóbb, mint egy amiibo.
-
aya
addikt
válasz
tariattila
üzenetére
Az igazi easter egg

-
adalbert1
veterán
válasz
tariattila
üzenetére
Tegnap néztem, ha jól emlékszem 8.99 - és olyan akció van, ha a 2 N64 játék és a 2 DS játék közül megveszel hármat, akkor a negyediket megkapod ingyen. Viszont ezek a címek engem pl. egyáltalán nem mozgatnak (a DS játékok megvannak, DS-re, az N64-ről meg kevés játék érdekel), inkább a Paper Mario-t várom majd.
-
tariattila
veterán
Valaki boldog tulajdonosa már az N64 SM-nak?? mennyibe kerül fontban? pár napja vidéken vagyunk és le vagyok maradva az újdonságokról...

-
válasz
tariattila
üzenetére
és viszont!
-
tariattila
veterán
K. H. Ü. Mindenkinek!

-
-
szarvasbogár
aktív tag
Akkor ezek most olyanok mint a filmes figurák (alien, spawn stb) csak videójáték vonalon? Vagy csak nintendo? (nem vagyok otthon ezen a téren) a fonalból készültek tényleg cukik

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bagszi_lucas
üzenetére
-
bagszi_lucas
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Szerintem ez lesz a leggyorsabban fogyó amiibo evör.
Olyan szinten cuki, hogy az hihetetlen. -
Gigicuci
senior tag
Elő lehet már rendelni itthon a kötött Yoshi-s bundle-t?
Viszket a tenyerem, nem akarok lemaradni róla!

-
melon
tag
Errol volt mar szo? A masodik MK8 DLC pakk aprilis 23-an jon: [link]. Ez az Animal Crossing tema nekem teljesen ismeretlen, es nem is nagyon tetszik, de a videon mutatott palya azert szep. Igaz, ebbol a cikkbol a legnagyobb hir szamomra, hogy jon a 200cc kategoria

Nagyon vicces, hogy hiaba van itt kb 10 jatek a polcon, az MK8 lemez meg mindig 'be van ragadva' nalunk a konzolba, mert az egesz csalad jatszik vele online is
Valaki kerdezte, hogy erdemes-e megvenni a DLC-t, szerintem igen, nagyon sok pluszt ad, a plusz palyak nagyon jok, es vegre van utalhato karakter a palyan Link szemelyeben (csak rohogok magamban a nyogesein, elnezest minden Zelda rajongotol) -
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nem tudok választani. Igy marad a gyűjtői pakk

-
tariattila
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
kár lenne érted ilyen fiatalon!
inkább ne addig élj!és igen!
instant get, mint a játék!
-
ayo
veterán
én azért remélem, hogyha már ezt tolják akkor tényleg mindenből lesz, mert amiket szeretnék azokból pont nem jött semmi: impa, skull kid, cat peach v rosalia és hasonló dolgok.
-
adalbert1
veterán
válasz
Mister_X
üzenetére
A direct-en nem úgy nézett ki, illetve itt is azt írják, hogy fonalból lesz.
-
ldave
félisten
Yoshi's Woolly World dobozkép:

Imádnivaló.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Off topicban egy hét szobafogságra ítélted bagszi_lucas-t... itt egy hét közmunka... nagyon meg kell gondolnom, mit írhatok

(gondolom ez most egy hét Frenchy Bird a bírosággal kötekedésért) -
Goldwin
aktív tag
I was only joking.

[ Módosította: radi8tor ]
-
Goldwin
aktív tag
Kiszivárgott a néhány óra múlva kezdődő Nintendo Direct egyik nagy bejelentése.
-
Sirandrish
legenda
válasz
tariattila
üzenetére
Én is ezt mondom. A figurához lesz kötve. Viszont úgy elég drágán mérik majd a DLC-ket..
-
tariattila
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
fordítva gondolják... akkor kapsz dlc-t ha megveszed a figurát is....
s ha már vettél figurát majd jól elkezded gyűjteni...
főleg ha több ilyen 'függő' játék is lesz
-
Sirandrish
legenda
válasz
McAdam6
üzenetére
Nem lesz az egy picikét drága így?
Mellesleg nem arról volt szó hogy azért kezelnek csak egy játékot mert olyan kicsi a kapacitásuk?
Jó, értem én hogy nem az Amiibo fogja tárolni, gondolom jár majd mellé egy kód, de akkor miért vegyek én figurát a DLC-ért? Nem vágom én ezt.. -
ImpersonatoR
addikt
válasz
bagszi_lucas
üzenetére
Cserebe gondolom us ba elobb jon ami lesz helyette akar mi is lesz az. Mi meg majd irigykedhetunk

-
bagszi_lucas
tag
Figyelem! 4 fontos dolog, ami ma éjféllel kapcsolatos:
1. WiiU Prémium program tulajoknak ma éjfélig él a prémium program. Ha még látjátok ezt az üzit, csekkoljatok be a https://p.nintendo.net/premium/ oldalon és váltástok eShop pénzre a pontjaitokat!
2. A Nintendo Forgalmazó Magyarország 3DS cover versenyének utolsó beküldési határideje is ma éjfél.
3. Smash Bros 3DS és WiiU kódokat ma éjfélig regizőknek még ingyen jár Mewtwo!
4. Club Nintendo kódok szeptember 30-ig regizhetőek az európaiaknak, csak az US usereknek zár be a kódregisztráció ma éjféltől.Mindenkitől elnézést, hogy csak ilyen késve tettem ezeket közzé. T_T
-
McAdam6
aktív tag
-
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ma sem akar menni - írtam nekik egy mailt, hogy mi a helyzet, remélem gyorsan lereagálják, hadd regisztráljam a PIN-eket, és költsem a csillagokat
. Igaz, ha jól értelmezem, akkor szeptember 30-ig regisztrálni, és költeni is lehet, szóval ha elhúzódik 1-2 hétig, az sem gond (max. a lassú customer service fog zavarni).
szerk.: aya: korábban nem regisztráltam még ezt a játékot más kóddal (azért arra emlékeznék, illetve a regisztrált játékok listából is kiderülne
)Holnap direct, itt egy lista, hogy mik lehetnek - igaz, számomra ez inkább álmodozásnak hangzik, mindenesetre a SNES játékok 3DS-en nagyon-nagyon örömteli húzás lenne, amit már régóta várok.
Ma szert tettem egy Mario vs. Donkey Kong Tipping Stars-ra is, mindjárt ki is próbálom. -
Xmodule
őstag
En meg mindig nem tudom ezeket a kapros kódokat hol lehet regisztrálni?
-
adalbert1
veterán
Igen, 2016/05/30-at írnak rajta. Most akartam mindent beregisztrálni, ezt próbáltam először - nem ment - utána beregisztráltam 10-15 játékot, megpróbáltam megint ezt, ismét nem ment, és most már az utána lévő kódokat se fogadja el.
Remélem csak a service nem megy, és nem az accountomon lépett érvénybe valami automatikus tiltás esetleg.
szerk.: illetve lehet, hogy az sem tetszett a rendszernek, hogy be akartam regelni egy olyan használt játékot is, ami már lekapart PIN-nel jött, hátha még nem regisztrálták be.
-
adalbert1
veterán
Ti a Nintendo Land-et be tudtátok regisztrálni? Nekem egyáltalán nem akarja elfogadni a PIN-t a product registration oldal.
-
aya
addikt
Végre megvan a mario party 10, remélem nem nyulok vele félre, a 8-tol felfelé nem kötötte le a családot. Captain toad pihen most egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és viszont!

nekem most legót kell levadászni /super heroes/ tudtok valahol olcsóbban?