- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 5G - ez lenne az ász?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #9395 üzenetére
Jönnek a tesztek, eléggé pozitív a kép így az első bemutatók alapján.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #9397 üzenetére
Fura hajú, lányos arcú férfiak (vagy férfias nők), karddal a kezükben megmentik a világot. Nagyjából ennyi
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #9395 üzenetére
Én idén tuti nem állok neki, még a FF XIII Lightning Returns van betáblázva év végére, így aztán teljes lesz a trilógia, idén meglesz mindhárom rész (nyáron volt az alap, ősszel a XIII-2, most pedig ez).
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #9393 üzenetére
Ha minden jól megy, holnap már itt lesz
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
XCX-ről jut eszembe, tegnap olvastam az első hivatalos értékelést róla. Multiról annyira nem tudok infót, az a része engem nem igazán érdekel a játékoknak.
-
ldave
félisten
Amúgy a Xenoblade X multijáról mit lehet tudni? Ha minden igaz, akkor az egyjátékos résztől független lesz, vagyis valami ilyesmi rémlik.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
koncsik #9390 üzenetére
Ezek az Európában kibocsátott kártyák euró alapon számolnak el, tehát külföldi vásárlás során először euróba konvertálnak; ha angol fontért veszel valamit, akkor először GBP-EUR konverziót csinálnak az aznapi keresztárfolyamon. A forint számlád terheléséhez meg az aznapi EUR-HUF árfolyamon egy újabbat. Európán kívüli vásárláskor meg alighanem USD alapon számolnak el EUR helyett, szóval elég kacifántosan működik ez a motorháztető alatt.
-
11.02.-én volt két utalásom Nintendo of Europe-nak, 4400 ill. 4600 HUF, érdekes, hogy euroban jelezte a levonást a számlán, nem emlékszem az sms-ben gbp volt-e és bandai namco akció (70% pl. a One Piece volt)...
Mario-k 3-4 fontok voltak, amikor a Maker kijött, akkor vettem meg őket...Mindenesetre pl a Lego Jurrasic World a magyar PS store-ban most (ps4) féláron van, 8k, én a zavvi-n vettem szeptemberben 12k körül, amikor megjelent.
Mikor indul az ungarische eShop, csütörtökön?
-
g@bo
nagyúr
nem, a nintendo egyszerűen mohó.
wii gyakorlatilag kihalt, és ottvan 100 nál több játék is. lemezen már alig megvehetőek, de az eshopban se elérhető szinte semmi.
főleg nem dömpingáron, ami legalább vinné előre a gépet, hogy hohó, nicns sok wii u cim, de 2 tonna wii azért akad. nem 100-as megoldás, de több lenne mint a semmi.
-rune factory, -mario galaxy, -lego játékok. nem beszélnék hülyeségeket, de esküszöm, most egy wii olcsóé jobb vétel. / spec edition
/
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #9381 üzenetére
Lehet, hogy N úgy gondolja, hogy csak azt töltsük le, amivel éppen játszunk... én szeretek csemegézni: "tyű ez is milyen jó, meg ez is, melyikkel kezdjem... na menjünk aludni."
A nagy méretű cuccokat (is) akkor veszem meg általában, ha alaposan le vannak értékelve, max. 4-5000 HUF, indie-k 1-2E. -
ayo
veterán
nekem meg kb. kihasználatlan az egész, hiszen nem vettem semmi drága digitális cuccot, szóval szerintem ők rám alapoztak
-
adalbert1
veterán
válasz
Szerintem is vicc ez a 32GB - ha csak pár indie játék vagy belsős cím és játékok updatejei vannak rajta, akkor bőven elég, viszont pl. ezek mellé 2 db 3rd party játék már nem fért fel nekem (AC4: BF és Splinter Cell) - viszont egy külső HDD-t overkillnek éreznék, annyit sose fogok vásárolni Wii U-ra, hogy megteljen.
-
g@bo
nagyúr
válasz
64 gb még 8-10e költség egy igy is neccesen eladható gép árához.
szerintem, kezdjük figyelni az NX-et...
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #9379 üzenetére
az nem elvárható, hogy legyen a gépben 256 gb. lehet venni külső hdd-t.
bár engem nem fenyegetne a veszély, hogy televásárolnám. ilyen árakon. -
válasz
Dr.F.E.R.I. #9374 üzenetére
Nekem a 32+64 kevés volt, de én beteg állatfajta vagyok. Altatás után leírom a helyfoglalási adatokat.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Faterkam #9370 üzenetére
ha lenne animal crossing /nem amiibo party/ wii u ra akkor nekem félig befognák a számat, de nincs.
harvest moon se, pokemon se.lassan semmi tipikus nintendo, se.
ott tartok, hogy a wii u megy vissza a dobozba majd lesz valami alapon és elvagyok a wii-vel, röhej, de több a számomra érdekes /nem grafikai csúcs/ játék.3ds egy fokkal jobb mint a wii u. lehet abból újítok egy new verziót, de párat alszom még rá.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Köszi szépen az adatokat, én ezekből azt szűröm le, hogy egy 64GB pendrive is untig megteszi. A deluxe modell belső tárolója is elég volna, ha a játékok nem volnának nagyobbak 4-5 gigánál, de a Smash pl. eléggé terjedelmes. Child of light engem is érdekel, plusz vannak más indie címek is, amik több helyet igényelnek. Xenoblade csomagjai is pár gigát felzabálnak. Egy merevlemez kapacitására messze nincs szükség, a deluxe gép nagyobb tárhelye meg kicsi ahhoz, hogy a felárat kifizessük érte. Úgyhogy Basic modell+pendrive lesz szerintem a nyerő kombináció.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na PlayIT-en sikerült kipróbálni a Xenoblade-et. (3DS és Wii U kiadást is) Előbbi annyira nem jön be, de a Wii U verzió az bitang jól néz ki.
-
tariattila
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #9369 üzenetére
meglestem...
belsőn nem tárolok semmit, szabad: 3259MB
árértékarány megfontolásból 2TB külsőtápos Toshiba hdd-t vettem (ezeket ajánlják hozzá) nos ezen 1789 GB a szabad hely...
az 1 TB szerintem örökéletig elég lenne wiiU mellé... de még a fele is sokáig megfelelne...a Kirbyn agyalok de parázok már a sok digitális tartalmamon, hogy egyszer ha gáz lesz akkor nem tudok átmenteni maradéktalanul mindent... ezért a nintis musthave játékokat én is jobbszeretem lemezen... még ha cserélgetni is kell.... és az említett likviditás is fontos szempont persze...
-
ldave
félisten
No, szóval nekem 8 GB-os gépem van, benne egy 16 GB-os pendrive.
A belső memória bár papíron ugye 8 GB, ebből kb 3,3 GB ami elérhető. Nekem ott szinte semmi nincs, csak pár gyári alkalmazás (Youtube, Netflix, amiibo Touch&Play, stb)
A pendrive-ról pár adat:
- Child of Light - 2,3 GB
- Affordable Space Adventures - 1 GB
- GBA játékok - 60 MB/db
- SNES játékok - 25 MB/db
- N64 játékok - 65 MB/db
- Mario Kart 8 patchek és DLC - 2,2 GB
- Splatoon patchek - 500 MB -
Faterkam
addikt
Köszönöm mindenkinek a megerősítést! Ezekszerint jól gondoltam a dolgot
(#9365) g@bo AC elvileg lesz Wii U.-ra, legalábbis a kölök erről regél, meg valami videókat nézett. De nem az a lényeg, Az AC New Leaf megvan neki 3ds.-en. Legfeljebb azt tolja tovább!
(#9366) Dr.F.E.R.I.: Átrágtam magam pár webshopon, jobbat én sem találtam eddig!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Smash Bros-t meg szeretném venni digitálisan, hogy ha kell egy-két körre, ne kelljen a lemezzel vacakolni. De az meg alapjáraton is 15 giga környékén van. Úgyhogy pendrive mindenképp kinéz, a 64GB-osak vannak reális árban, 8-10e körül.
@Doktor Úr: mennyi helyet esznek meg a játékok rajta?
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #9366 üzenetére
szerintem ha digitálisan nem vásárolsz játékokat (és hát minek vásárolnál
), akkor bőven elég a kicsi..még a pendrive se biztos hogy kell, de max. veszel később.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Faterkam #9364 üzenetére
Ugyanezzel a dilemmával küzdök, nálam is ez a pakk + ez a pendrive kombó maradtak a befutók. Még egy nunchuk kell, meg még meglátom vegyek-e a gamepad-ba nagyobb akkumulátort.
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Erősen nézegetem a Wii U gépeket újonnan. 2 tizenéves gyereknek lenne, szerintem csak dobozos játékokra lenne használva. Igazából ezt a pakkot találtam. Viszont a Prémiumba nem igazán van olyan, ami szerintem megérné a különbséget. Mennyire gondolkodom ésszerűen szerintetek(értem itt a Basic Vs Premium dolgot)
Amik érdeklik őket:
NSMB U
Mario Kart 8
Yoshi Wooly World
Super Mario 3d World
Animal Crossing -
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #9356 üzenetére
Szerintem itthon se lenne rossz vétel 75k környékén (de 55k-ért még inkább), ennél csak drágábban látok premium gépeket 2 népszerűbb játékkal bundle-ben. Igaz, akit már érdekelt, az szerintem itthon is beszerezte már a Wii U-t.
-
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #9358 üzenetére
Nekem semmi hasznos nincs rajta már évek óta... lehet el is adom.
Elfér rajta egy tekken tag 2 azt csá.
-
ldave
félisten
válasz
Este megnézem majd.
-
g@bo
nagyúr
válasz
8+16gb a tár, több nem lehet.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Urak, lenne egy körkérdésem egy afféle villám statisztikához. Nálatok mennyi hasznos adat van a Wii U belső/külső tárolóján? Ideértve elsősorban a játékokat, DLC-ket és egyéb frissítéseket. Demók, képek, videók, kutyafüle nem számít. Köszönöm!
-
tariattila
veterán
mai felhozatal:
Kirby and the rainbow paintbrush 30%
Wario & game 40% -
Wii U Premium + Splatoon + Super Smash 250 USD-ért: 3. helyezett a Target BF online eladásában (iPad és Apple Watch után) - csak a jó ár hiányzik a sikerhez?
-
aya
addikt
Végignyomtam 100%-ra de soha nem fordult meg a fejemben hogy eladjam.
Ez végre jó donkey lett, és benne van az egyik kedvenc pályazeném is. -
24 GBP a Donkey Kong Returns Tropical Freeze és a Pikmin 3 is.
-
válasz
Sirandrish #9342 üzenetére
1 éve... az előző forgalmazó megszűnésével. 1-2 maradék játék lehet irreális áron (először fillérekért voltak egy darabig, aztán visszavitték drágába)
-
Sirandrish
legenda
A WiiU-t teljesen kisöpörte a MediaMarkt?
-
g@bo
nagyúr
válasz
xridergabo #9340 üzenetére
köszi.
biztos bontott, mint a múlkori ds játékuk amit rámsóztak volna.
csak az ubi akciózik? ezt látnám már 5000ért.. [link]
-
xridergabo
csendes tag
Hátha érdekel valakit
Assassin's Creed IV (4) Black Flag Skull Edition WII U
4000Ft -
Gigicuci
senior tag
-
ldave
félisten
Szemfüles egyének még azt is kiszúrták, hogy az új Mario Tennis esetében annyira lusta volt a Camelot/Nintendo csapat, hogy a karakterválasztó képernyőn lévő figura képeket is korábbi játékokból hozták át a fejlesztők:
Rosalina is from Mario Kart Wii
Luigi is from his amiibo artwork
Peach is from Mario Party 8
Daisy is from Mario Kart 7, then again in Mario Party 10
Toad is from Mario Party 8
Bowser is from New Super Mario Bros Wii
Wario is from Mario Party DS
Waluigi is from Mario Party: Island Tour
Yoshi is from Mario Party 10
Boo is from New Super Mario Bros Wii
DK isn't from an existing game, but is still an old render
Mario is the same as Donkey Kong -
adalbert1
veterán
Az lenne a lehető legrosszabb - így legalább egy konzol életciklusa vége felé lehet olcsón használt címeket venni, vagy az elején még viszonylag kisebb bukóval eladni a már végigjátszott játékokat. Remélem ezt a következő generációnál sem lépik majd meg (vagy ha megakarják, akkor megint elsöpri a népharag).
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
válasz
tariattila #9332 üzenetére
Pedig pont ez lenne a legjobb megoldás nekik is, hisz kapásból kilőnék a használt játék piacot, ahogy PC-n ez már megtörént és a MS is szerette volna az X1 esetében.
-
g@bo
nagyúr
részben jogos, mert kinyírná a konzolboltokat.
viszont ha a konzolshopban a dobozos mariokart 12990 és a digitális csak 10990 lenne, akkor reális a difi, mert a legnagyobb sóher is belátja, hogy 13 ropiért kapott egy kézzelfogható / "likvidebb" gyk. eladhatóbb értékmegőrzőbb, vizuálisan izgatóbb / terméket, míg digitális formában 2 marék kódot, és pont.
egy dobozos zelda 10 év múlva az ebayen 50 font, a digitális semmi. kb ezt -is- sugallnám.
mondjuk a lemeznél más, de egy 3ds kazinál soha nem vennék digitális formát, mert a kazetta relatíve nem kopik...
lekap polcról és elad.
egy dvd lemez ha összekarcolódik v törik... sejtésem szerint ninti nem pótolja, anyagáron se.
-
g@bo
nagyúr
igen, nem kopik a meghajtó, kényelmes.
majd ha eladod a gépet, ott rágja a xart a vevő, hogy ez meg az nem kell neki, akkor meg jó lenne fizikai formát öltve.
persze ha meg lesz egy NX-ünk... ahová le lehetne tölteni újra, akkor talán oké, de ez az egész elég sánta.
nem elég olcsó a digit formátum. /lemez, borító, tok, szállítás, kisker haszon, költségek/
-
Talán annyi értelme lesz a magyar eShop-nak, ha indul a Nintendo Club utódja nem kell Angliában működő címet keresni a kacatoknak...
-
aya
addikt
Super mario 3d world meg a csodálatos 101.... csodálatos 40%-al olcsobb a eshopban, csak ma !
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #9319 üzenetére
de hát a zászló mario kartnál azért számít!!!
-
válasz
tariattila #9316 üzenetére
Ja tényleg... lehet, hogy kell csinálni még egy accountot? Most nem emlékszem, hogy a gép beállításainál van-e az ország megadás vagy az accountnál...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lesz magyar eShop. -
ldave
félisten
Japánban már lehet kapni külön Gamepad-ot, 100$ körüli áron. Talán az NX is támogatni fogja?
-
boost
veterán
Amazon.de-n már előrendelhető, 80€ lesz, azaz kb 24ezer forint. Nálunk azért valamivel mindig olcsóbb. Szerintem drága, ahhoz képest, hogy tényleg nem szép a játék a videók alapján, még kisablakban sem. Nagyablakban még zavaróbb lehet ez a korai 3D.
-
aya
addikt
Szokásos ubisoft, capcom, meg indie akciók, nintendo soha nem akcióz, bár most új a főnök!
-
ldave
félisten
eShop akciók jönnek hamarosan, 3DS-re és Wii U-ra is.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Wii U: eltelt 3 év - Jóslatok, félelmek, játékok
(a csóka hajlamos hadarni, de aki dujuszpikinglis az egyszer nézze végig, jó videó)
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- Politika
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Apple TV eladó
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest