- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A karcsúság ára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boldog Húsvétot! -
BUÉK
-
-
válasz
Tex Murphy #13755 üzenetére
Gamepark.hu
-
-
válasz
Peat76 #13688 üzenetére
2023-03-28 09:51:36
Dr.F.E.R.I. Topikgazda
Aki bújt, aki nem, a mai nappal vége a digitális vásárlásnak. Megvásárolt szoftvereket így fogsz tudni újra letölteni:
- belépsz az eshop nyitóoldalára
- nyomsz egy 'Y'-t a kontrolleren, vagy a bal oldali sávmenüben ráböksz a 'Menu'-re
- 'Your Downloads' kiválaszt
- 'Titles You've Downloaded' vagy 'Add-on Content You've Downloaded' kiválaszt
- a gördülő listából kiválasztod a programot és 'Download'-dal elindítod
- csak az aktuálisan fel nem telepített szoftvereknél érhető el a 'Download' funkció -
-
válasz
lanszelot #13639 üzenetére
Ha jól értem account-tal vetted meg a wii U-t. Azzal be kell tudni lépni az eShop-ba és letölteni a Zeldát, ha digitálisan vette a korábbi tulaj (persze, ha megadta a felhasználónevet/jelszót).
Adatátvitelhez használhatsz 2 külső USB-s meghajtót, játék során csak egy lehet csatlakoztatva. Nagyon kell neki a táp, nekem 2 USB-be kellett dugni a külső HDD-t, hogy meg tudja hajtani (vagy táppal használni a hdd-t, ha lehet)
Ha hackelt rendszer (gyanúúúúús, akkor nem tudom).
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #13619 üzenetére
Ezt láttad biztos:
Error Code: 9001-0091
The information in this article can help you when you're unable to complete a credit card transaction on Nintendo.com and you receive the error code 9001-0091.
Note: This error code indicates there was an error during the transaction process.
What to doSign out of your Nintendo Account, then sign back in.Try to make the purchase again.If the error code persists, this may indicate a temporary outage of the service. Wait a few hours and then try again. -
válasz
lanszelot #13607 üzenetére
én se vagyok időutazó, aggódtam is, mi lesz, ha bő 2 év után bekapcsolom, mázlim volt. Legalábbis remélem, mert elvileg bármikor előjöhet. Nem csomagoltam vissza a padlásra, bár oda fel kell mennem, mert a lemezeket nem találtam még meg...
Sajnos a Rasberry-s módszert nem ismerem. Ha találsz valamilyen megoldást, kérlek, oszd meg, a Nintendo már nem szervízeli ezeket a gépeket, úgyhogy nem gondolom warez-nek ennek a megbeszélését.
Kösziiiii. -
2 hét múlva bezár az eShop, javaslatok a vég(e) előtt...
-
160-0103 error - tapasztaltatok ilyet? (nem tört gépen)
Kapcsolodó cikk szerint halálos... -
válasz
Dr.F.E.R.I. #13555 üzenetére
Én sem...
-
System update (tényleg), nem hiszed el, “végre”: Further improvements to overall system stability and other minor adjustments have been made to enhance the user experience.
-
-
Boldog új évet mindenkinek
-
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
válasz
Carlos Padre #13377 üzenetére
Kacsintó smiley-val próbáltam jelezni a kérdés komolytalanságát.
Nekem becsúszott egy hasonló felállás mellé még régen, gondoltam megkérdezem - tudom ciki az xbox(csak vicc az utóbbi is)
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #13308 üzenetére
-
Dr.F.E.R.I.: Bóóódogcsááág! Isten éltessen!
-
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #13206 üzenetére
Sőt az enyéimet is, még visszacsomagolni is volt ideje
-
válasz
mirci18 #13160 üzenetére
Régen játszottam a wii U-val már, de nem emlékszem, hogy bámilyen demo-ért fizetni kellett volna...
"...Dánián kívül mást nem fogad el akkor ha böngészni vagy letölteni is akarok. Miért van ez? Továbbá ha belépek a tablettel a wii u ba akkor is dánul írja ki a dolgokat utána ha bekapcsolódott a konzol már angol minden."
Nem valamiféle dán bolti demogép ez? Nagyon furák ezek a dolgok.
illetve: ha jobban meggondolom, az is lehet, hogy a dán accounthoz van kötve a gép és ez okozza a jelenségeket..."Harmadrészt érdekelne hogy kaptam a játékokhoz Nintendo pontokat kód és QR kód formájában. Azt be tudom még valahol váltani?" - elvileg eShop...
"Negyedrészt érdekelne hogy ha veszek egy játékot azt látom hogy a gép telepít hozzá frissítést. Az érdekelne hogy ha kiadnak hozzá ingyen plusz dolgokat (mint a Mario Kart 8 Mercedes autója) akkor azokat csak az e shopból a játék saját oldalán érem el?" szerintem ez valamilyen DLC-vel jött (mercedes), de hogy az honnan lett megvéve...
Remélem komolyabb szakértő tud segíteni, én csak találgatok...
nagyon régen használtam aktívan, bocs.
-
Boldog Új Évet Mindenkinek!
-
Elvileg igen, én nem gyárilag elüretelepített játékokkal vettem, hanem használtan a wii U-mat, egy barátomtól, rajta hagyta az account-ját a digitálisan megvett játékokkal. Megadta hozzá a jelszavát (de ezt azt hiszem be lehet állítani, hogy ne kérjen jelszót). Én is megcsináltam rá a saját accountomat, ha a sajátomon lépek be, akkor is tudok játszani a másik account által vett játékokkal. De ha bármikor törölné az accountját, ez ugrik. (Azóta vett másik wii U-t, másik N account-ot csinált hozzá).
-
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #12973 üzenetére
Nekem kevés volt az Y sajnos.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #12945 üzenetére
Absolutely kúúúúúúl
-
válasz
dolko1944 #12924 üzenetére
Meg kell kérdezni itt:
Magyarországi Hivatalos Nintendo Szerviz:
Gamepark www.gamepark.hu üzlet és szerviz
1171 Budapest XVII. ker. Berky Lili u. 36. (A Pesti úti felőli üzletsoron, a szerviz úton) - Ingyenes parkoló az üzlet(ek) előtt.
BKK buszmegálló: Kucorgó tér.
BKK buszjáratok: 97E: Örs vezér térről, 162, 262: Kőbánya Alsóról, 197: Rákoskert vasútállomástól, 202E: Kőbánya-Kispest-ről,
Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig 10.00-19.00-ig. Szombaton 09-15-ig.
Tel.: +36/1/258-7809 (Nyitvatartási időben)
mobil: +36/30/9422-558, +36/30/5544-237 (Nyitvatartási időben)
e-mail: info@gamepark.hu, vinzol@t-online.hu -
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #12810 üzenetére
ennyi köszi
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #12808 üzenetére
Mire vegyem meg a Steamworld Heist-et? Wii U-ra vagy 3DS-re? Vagy ultimate Switch-re? (4x annyiért...)
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #12762 üzenetére
Ja értem, csak a gamepad-et néztem, nem kapcsoltam be a TV-t...
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #12760 üzenetére
A játékcsoportok alatt a saját magunk által kreált folder-eket érted?
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #12716 üzenetére
Metacritic-en 77 / 7,9 - ha nem fogy el az eShop-ban, lehet, hogy megveszem
-
Halloween Sale:
Darksiders Warmastered Edition 14,99 helyett 5,99 GBP: kell ez nekem, ha megvan a Darksiders II lemezen? (az is akcijós 39,99 helyett 7,99) -
válasz
fityere #12690 üzenetére
Gyakorlatilag ugyanaz az élmény, grafika kicsit jobb (Switch-en)
Both launch on the same day, March 3.
Both have a frame rate of 30fps.
Both versions of the game offer the same content.
On a TV, the Nintendo Switch version of the game renders in 900p while the Wii U version renders in 720p.
The Nintendo Switch version has higher-quality environmental sounds. As a result, the sound of steps, water, grass, etc. are more realistic and enhance the game’s Open-Air feel.
The physical copy of the Wii U version will require 3GB of available memory on the Wii U system or an external drive.
Some icons, such as onscreen buttons, differ between the two versions.
A Special Edition and Master Edition of the Wii U version are not available. -
válasz
tariattila #12595 üzenetére
Feletébb, most nézem a FB csoportból is törölték...
-
"Kedves Tagok!
Szeretnék áruba bocsájtani 1-2 db letöltő kódot amihez hozzájutottam.
Akinek nincsen kerete megvásárolni méregdrága WII U Játékokat annak szívesen segítek hozzájutni rendkívül olcsón wi u Játékokhoz.
(Figyelem a játékok valósak, digitálisak és eredeti minőséget értek alattuk..)
Valamint Eladó pár tucat Amiibó figura is.
(Nem sorolom fel csak kérlek írj privátot, hogy milyen figura érdekel.)
Játékok:
Mario Kart 8 = 3.000 HUF
Mario maker = 3.500 HUF
New Super Mario Bros U = 1.200 HUF
Xenoblade chronicles x = 6.000 HUF
The legend of zelda twilight princess hd
5.000 HUF
the legend of zelda breath of the wild
6.000 HUF
Van még több játékhoz key viszont csak az ár arányok miatt írtam le a kiemelt játékokat.
Írj privátot ha érdekel. Valamint commentbe jelezd ha írtál rám."Fb wii u hun
Hmmm.
-
FB csoportban olvastátok az olcsó kódos hirdetést? Vélemények?
-
-
Én akkor vettem wii U-t, amikor már bőven volt (és nekem még van is) játék hozzá, pont olcsón lehetett megcsípni egy csomót a Stadbaizé kivonulása miatt, úgyhogy egyenlőre benyelem a Switch-csel várakozást. New 3DS-t is csak fél éve vettem, nem unatkozunk. És még csak a Nintendo vonalról beszéltem.
Szerencsére (?) nincs túl sok időm/nk -
válasz
Dr.F.E.R.I. #12442 üzenetére
bakker, pedig épp gondoltam, odaadom, hogyha így gyűjtöd... mindegy, akkor marad a fekete wii U.
"Karcmentes" -
válasz
Dr.F.E.R.I. #12423 üzenetére
Egymás után játszani nem szabad őket, mert nagyon hasonló mindegyik, a humoruk is (az mondjuk nekem bejön).
Én szeretem őket, van sok. -
válasz
Dr.F.E.R.I. #12420 üzenetére
Én egyedül is toltam... de elég lego buzi vagyok.
-
válasz
Vebber #12407 üzenetére
Hát ők inkább technikai okokra hivatkoznak, de biztos a mindenható N kényszerítette őket.
("Despite our best efforts and exploring every possible avenue over, we’ve unfortunately encountered unforeseen technical issues that mean it will be impossible for us to release the game on Wii U as initially planned." ... "The Playtonic team wanted to explore every possible avenue before making the very difficult decision to transfer development from the Wii U. Our developers worked tirelessly over many months in attempt to solve our technical issues, but unfortunately it’s not been possible to bring Yooka-Laylee to Wii U as originally planned." - ezek is hazudoznak össze-vissza, még a pénzt is visszaadták annak, aki kérte. Nagyon durva.)Vagy az az ok egyszerűen, hogy a wii U-n valószínűleg kevesebb példányt tudtak volna eladni, mind a Switch-re. Még nem tudják, hogy az is nagyon csúnyán megbukott.
-
Sajnos már nem wii U-ra jött: "Yooka-Laylee: PS4 SCEE Full Retail Game Digital" kód
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #12390 üzenetére
Itt van mégegy: Cars 3
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Filmvilág
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép OFF
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest