Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz
Szalontahó #9185 üzenetére
természetesen! egyszer kell végigzongorázni és később már csak a jelszó megadás kell a vásárláshoz...
-
ayo
veterán
válasz
Szalontahó #8798 üzenetére
igaz olyan 8 körül szoktak lenni, az már szerintem is jó, viszont ritka. nagyon figyelned kell
-
válasz
Szalontahó #8798 üzenetére
Újonnan 13999-ért láttam...
-
ayo
veterán
válasz
Szalontahó #8796 üzenetére
most aszem pont árulnak *land néven az aprón
-
válasz
Szalontahó #8635 üzenetére
+1
-
melon
tag
válasz
Szalontahó #8010 üzenetére
En ma reggel hallottam eloszer errol. A menu es a palyak kinezete alapjan a Sonic all stars racing transformed hangulata jon at, igaz 60 fps-re felhuzva, ami nagyon sokat dob rajta. En szerintem meg fogom venni, ha kijon vegre.
-
tariattila
veterán
válasz
Szalontahó #7589 üzenetére
ezt nem értem én se, hogy digitális letöltéshez minek nekik billing cím... az eddigi eShopos nyugtákat is elektronikusan tették elérhetővé...
soha nem volt szükség a UK regisztrációmhoz valós címre.... -
tariattila
veterán
válasz
Szalontahó #7587 üzenetére
aha... beváltottam pontokat a NES remixre (azt gondolván, hogy dlc-t kapok) erre kéri a címemet
jól kitalálták... tényleg nem lenne egyszerűbb emailben egy kód?
pffffff
Szalontahó #5351 üzenetére
Haragról szó sem volt !
Nekem is kimaradt a SNES és a wii közötti korszak, főleg PC-n játszottam, amig volt időm.
A többi +1. -
válasz
Szalontahó #5346 üzenetére
Nem is a működésére gondoltam, hanem a világitó fagyi kinézetre. Nem bántó szándékkal mondok szubjektiv véleményt
A linkelt játék tényleg meggyőző, már nem emlékszem, mit láttam annak idején.
Én mindig a 3 gyerekemhez is mérem a játékokat, biztos minden konzolon találnék klasszat, a nintendo hozza számunkra az elvártakat a legkevesebb keresgéléssel, megbizhatóan. Apa meg örül ha jön egy Bayonetta (illetve örülne FF5-nek) és gondolkozik, hogyan magyarázzon családbarát szellemet ezekbe
Dehát Mario mindent visz, még a Smash Brawl-t is megrendeltem ma, de amiibo nélkül, reményeim szerint azt sikerül 13 USD szinten megoldani, november 21.-én megjelenik sógoroméknál, anyósom december elején jön haza. Az Amazon.com meg csak gazdagodik. -
horkovy24
senior tag
válasz
Szalontahó #5283 üzenetére
Pont amire számítottam!
Pont ugyanezen a véleményen vagyok én is és még mindig az államat keresgetem merre van!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Szalontahó #5169 üzenetére
Az én teóriám, hogy azért írták ki, hogy egyenértékű lesz a Classic Controllerrel (?), mert így is lesz, csak nem most, jelenleg csak a Super Smash használja még. Nincs vége a konzolgenerációnak, mindenki nyugodjon ke a p*csába.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Szalontahó #5047 üzenetére
Nem is arról van szó hogy annyira foglalkozok vele mert nem végülis teljes mértékben lesz@rom azt az oldalt. Csak olvasgattam hírek után és sajnos egyből ilyenekbe botlik az ember ami már egy kicsit unalmas mert olyan szinten ráragasztották már ezt a döglődés dolgot minden tekintetben hogy az valami borzasztó.
Viszont egy kicsit más ami az én személyes gondolatom. Ugye folyamatosan azzal jöttek eddig hogy olyan játékokat fognak csinálni ami a Gamepad-et tökéletesen kihasználja. Na már most itt van ez a Fatal Frame dolog hogy japánban akarják tartani. Ez után a hozzászólásom után befejezem ezzel a játékkal kapcsolatosan a panaszaimat mert nem akarok senkit sem untatni. Na már most ez lenne úgymond az első olyan játék ahol ténylegesen lenne is értelme egész játék alatt kezedben tartani a gamepad-et mivel a játék alap funkcióját szolgálja ki erre ezt a játékot meg nem akarják globálisan megjelentetni. Azért remélem értitek a viccet az egészben.
Rendesen könyörögni kell meg peticiós oldalakon csatlakozni hátha nagy kegyesen egyáltalán megjelentetik a játékot máshol is japánon kívül. Ez a játék pedig végre tényleg tökéletes lenne mert ott volt például a Super Mario 3D World is. Akármennyire reklámozták hogy miket lehet benne a Gamepad-el csinálni túl sok értelme nem igazán volt szerintem mivel effektív van benne talán két pálya a kb kilencvenből amit nem lehet a gamepad nélkül megcsinálni. Csak ennyit szerettem volna.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Szalontahó #5047 üzenetére
Oh a drága kis Okami. PS2 legjobb Játéka. Ha nem létezne a Zelda, akkor totál kedvenc lenne nálam.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Szalontahó #4799 üzenetére
megvan a wii változata, számomra utálatos egy valami.
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
Szalontahó #4715 üzenetére
Azt honnan kaptad meg annyiért? Bár sejtem, hogy egy vissza nem térő ajánlatról lehetett szó.
Basic szerintem nekem is bőven jó lenne.
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
Szalontahó #4700 üzenetére
Neked is ezer köszönet, főleg hogy csak ezért megnézted
Lassacskán meg összeszámolom, hogy milyen címek kellenének nekem Wii u-ra beleértve a wii címeket is
Vagy hogy premium kell vagy elférek a basic-on is
-
Gebriel
veterán
válasz
Szalontahó #4666 üzenetére
Van olyan ami nem jelenik meg az Eu.-ban?
-
ViharVadász
őstag
válasz
Szalontahó #4660 üzenetére
Szuper! Ha meglesz a Wii U-m, tuti, hogy ezt is beszerzem.
-
Szalontahó
tag
válasz
Szalontahó #4659 üzenetére
Nem pletyka, igaz a hír!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Szalontahó #4588 üzenetére
A mezei változat 1 lemezes. A mellé töltheted majd le az első részt eshopból.
-
ldave
félisten
válasz
Szalontahó #4588 üzenetére
A hivatalos Nintendo boltban 3 kiadás van:
- Bayonetta 2: csak a második rész, 40 font
- Bayonetta 1 + 2 Special Edition : a két rész együtt, 50 font, gondolom 1-1 lemez van a dobozban, mert a képen vastagabbnak látszik, mint az alapkiadás
- Bayonetta 1 + 2 First Print Edition : a speckó kiadás, 60 font -
mirci18
addikt
válasz
Szalontahó #4530 üzenetére
Végre egy ember aki kiáll mellettem és osztja a véleményemet.
Köszönöm. -
BulletBill27
aktív tag
válasz
Szalontahó #4254 üzenetére
Ez nem teljesen igaz, nézd meg az exkluzív címek eladásait, Super Mario Galaxy 1+2 közel 20 millió, New Super Mario bros. Wii 28 millió, Wii Play 28 millió, Mario Kart Wii 34 millió, Wii Sports (a világ legtöbbet eladott játéka) 82 millió. Azért nem olyan rossz eladások ezek ahhoz képest, hogy csak Wii-re jelentek meg.
-
mirci18
addikt
válasz
Szalontahó #4240 üzenetére
Hát azért elég elszomorító hogy így gondolkoztok.
Majd arra is kiváncsi leszek hogy a Nintendo-nak meddig fogja megérni az hogy only Ninti játékokat ad el 1-2 milliós példányszámban.
Ne értsetek félre jó ez is valamennyire de hosszútávon azt hozza magával hogy senki nem veszi a gépeket és a Nintendo lehúzza a rolót.Én hiányolom a multiplatformot mert ha nem lessz új Rayman vagy Sonic a Nintendo gépeken az egy elszomorító dolog lessz számomra.
-
n000rbi
senior tag
válasz
Szalontahó #4240 üzenetére
-
ayo
veterán
válasz
Szalontahó #4187 üzenetére
ez DW klónnak is van hirdetve csak beraktak pár extrát meg ház Hyrule a világ. én előrendeltem limited verzióban, egy-két ezerrel volt csak drágább
én már többet nem nézek róla, már túl sok a videó amióta kijött japánban, max a pontozásokat figyelem.
-
Hunner
senior tag
válasz
Szalontahó #4129 üzenetére
Ezen felül még..
Verseny után az alapértelmezett gomb a "Next Race" lesz. VÉGRE!
-
n000rbi
senior tag
válasz
Szalontahó #4031 üzenetére
Fontos hozzátenni, hogy az "ingyen játék a MK8 mellé"-promóció július 31-ig tart, szóval vigyázz, le ne csússz róla.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Szalontahó #3812 üzenetére
A Wonderful 101 tízgigás játék, úgy készülj rá. Mario U és Zelda WW 2 giga alattiak, azokat még basic modellre is le lehet akár szedni.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Szalontahó #3812 üzenetére
inkább zelda... de mi van még, a letöltött játék megy penre vagy a belső memó? esetemben 8 gb..,
hmm, vagy a super mario u. mennyi helyet foglalhet ez? töltött már valaki?
•Nintendo Land
•New Super Mario Bros. U
•Game & Wario
•Pikmin 3
•The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
•Sonic Lost World (Wii U version)
•Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games
•Wii Party U
•The Wonderful 101 (PEGI 12)*
•Monster Hunter 3 Ultimate (Wii U version; PEGI 12)* -
boost
veterán
válasz
Szalontahó #3733 üzenetére
Annyi helyreigazítás, hogy nem az accountodhoz tartozik a játék, hanem a géphez. Tehát ha eladod a gépet, és veszel jövőre másikat, arra nem tudod újra letölteni a játékot. Az új tulaja az eladott gépednek viszont le tudja tölteni.
-
Alba Game
tag
válasz
Szalontahó #3733 üzenetére
Igen, így mülködik. Ha letörlöd a megvásároltat, akkor ugyanazon az accounton ismét leszedheted - immár díjmentesen.
-
mirci18
addikt
válasz
Szalontahó #3427 üzenetére
Hiába aki nem issza el.
-
slick-adam
aktív tag
válasz
Szalontahó #3265 üzenetére
ja es Sonic-ot ne valaszd! nekem megvolt, NEM jo jatek... NSMBU, Pikmin, Zelda WW, ... ezek a nagyagyuk.
-
PandaMonium
őstag
válasz
Szalontahó #3262 üzenetére
Bizony, ahogy Slick-Adam is írta most a Mario Kart 8 mellé ingyen választható a következő játékokból 1db.
Amúgy én a helyedben a Monster Hunter 3 Ultimate-re is ránéznék, ha szereted az olyan játékokat ami tele van kihívással, vagy egyszerűen szereted a komolyabb RPG játékokat akkor nagyon jó választás lehet. A Zelda meg egy remekmű (bár nem a legjobb Zelda mind közül, de azért így is király), ha nem játszottál még vele akkor azon is érdemes elgondolkodni - azt hiszem talán van demója is, azt érdemes lehet kipróbálni választás előtt. -
Alba Game
tag
válasz
barátlistámra felvettelek. az én ID -m: MongooseNX71
a tippem: Mario 3D World + Mario Kart 8 (és akkor mellé egy bónusz Sonic vagy Mario Bros U) ezzel nem nyúlsz mellé, az tuti.
bár a Sonic a demó alapján nekem annyira nem jött be.
-
slick-adam
aktív tag
válasz
azt ugye tudod, hogy ha julius vegeig (vagy junius? javitsatok!) vennel egy MK8-at es regisztralnad a hozza kapott kodot, akkor pl NSMBU-t vagy Sonic-ot ingyen megkaphatnad digitalisan?
-
A.tessz
senior tag
válasz
Szalontahó #2773 üzenetére
http://www.argep.hu/product_2308857.html
Cső itt biza 79 a zelda wii u!
-
tybaa
csendes tag
válasz
Szalontahó #2758 üzenetére
A Konzol Stúdióban 80.000 Ft, ha ennél kevesebbért megkapod, akkor jól jársz vele. És szép is szerintem.
-
boost
veterán
válasz
Szalontahó #2758 üzenetére
csak aztán el ne add fél év múlva.
(Mindenki szembe megy az autópályán??) -
PandaMonium
őstag
válasz
Szalontahó #2755 üzenetére
Szerintem ~78.000Ft korrekt ár érte, feltéve, hogy még van rajta bőven garancia.
Minden boltban kb. 86.000Ft körül árulják és jóval ritkább is szerintem mind a többi kiadás.
Nekem is Zelda verzió van, igazából csak a gamepad ami különbözik a simától, de tény, hogy szép és örülök, hogy ezt a kiadást vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Autós topik
- PlayStation 4
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest