- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- TKSTAR TK905
- iPhone topik
- Netfone
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leeka
tag
válasz
ImpersonatoR #10266 üzenetére
Setup, meg a shop
Akkor max bepofátlankodok valakihez beállítani
Esetleg 3ds-el nem lehet kiváltaniű :p
Vettem eredeti pro controllert 8000ért
-
leeka
tag
válasz
ImpersonatoR #10266 üzenetére
Setup, meg a shop
Akkor max bepofátlankodok valakihez beállítani
-
válasz
ImpersonatoR #9194 üzenetére
-
g@bo
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #8885 üzenetére
én se adom el a ds cuccaim. alig tudsz majd kazikat pár év múlva levadászni...
gba-ra is nehéz. sőt.
-
aya
addikt
válasz
Mario kart wii a durva, ráadásul lepukkantották az online-t róla
Ez a tuti ki... szúrás.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Én is használtam vettem... szoktam azért látni.
-
ayo
veterán
válasz
ImpersonatoR #8822 üzenetére
hangtalanság jó dolog, de ha csak az zavarná szerintem a legtöbb embert, akkor megelégednének a digitális piaccal - ami remélem nem lesz, mármint hogy csak digitálisan fognak értékesíteni
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #8822 üzenetére
Valahogy úgy van ott is, mint a 3DS-nél, hogy max 4GB-ot használnak fel a játékok (de elvileg talán ott is 8GB lenne az elméleti plafon).
-
boost
veterán
válasz
ImpersonatoR #8733 üzenetére
Nem egy az egyben jött ki N3DS-re, kicsit faragtak rajta, hogy olvashatóak legyenek a szövegek, stb. Mint amikor az Ocarina is megjelent 3DS-re. De még így is panaszkodnak, hogy nagyon desktopos az interface.
A WiiU-s változat meg egy az egyben a Wii-s.
-
tariattila
veterán
válasz
ImpersonatoR #8690 üzenetére
tényleg jó ajánlat! így kb 35-re ki is jön a basic pakk (ha pont ezek a kiegészítők/szoftverek kellenek)
az meg ugye elég baráti -
g@bo
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #8607 üzenetére
én már 40 ropiért nem adom el, ahhoz képest olcsón vettem....
de már ráeresztem a hb channeltmert még egy 10 ezres játékot nem veszek hozzá.
/akkor inkább ps4.../
megmarad a mario játékok miatt /meg harvest moon, animal crossing, rune factory/ de... nem ez a gép volt életem legjobb döntése.
inkább lenne egy wii m olcsóé, arra van egy halom nem szép, de jó játék.
szerintetek megér a new 3ds 55 ezret?
-
boost
veterán
válasz
ImpersonatoR #8607 üzenetére
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #8555 üzenetére
Erre nem vennék mérget. Jelenleg is azért van visszafelé kompatibilitás, mert az architektúra nem változott a GameCube óta. NX-szel viszont muszáj lesznek váltani.
-
Dinasti
senior tag
válasz
ImpersonatoR #8552 üzenetére
Eladásra gondoltam. Ha eladnám majd a Wii U-t adnék vele 1-2 digitális játékot,de nem tudom az uj tulaj hogy tudná használni. Vagy kell e az én profilom a gépre hogy fussonak a játékok. Meg ha ua accounthoz a bankkártyám rendelve van fizetek vele pl 3ds en az uj tulaj meg Wii U-n
szóval csak ilyenek miatt szertnék email-t változtatni. De távoli dolgok még ezek sőt lehet meg sem válok a géptől,csak felkészülök mindenre...
-
ldave
félisten
válasz
ImpersonatoR #8529 üzenetére
Nem ment E3-ra idén se. Egyelőre Takeda és Miyamoto vette át a feladait, tényleges utódot még nem neveztek meg.
-
tariattila
veterán
válasz
ImpersonatoR #8494 üzenetére
aki szeretné ezt a sok jóféle digitális tartalmat olcsón...
amúgy válogatott tartalom... a java...
-
ldave
félisten
válasz
ImpersonatoR #8463 üzenetére
Semmi sem hivatalos az NX-szel kapcsolatban. Az, hogy jövőre bemutatják, nem jelenit, hogy jövőre jön, nagyjából egy év biztos lesz a hivatalos bemutató és a boltba kerülés között, ahogy szokott.
Az amiibo-k nem mennek a dobozból, van egy kis fémlap vagy valami izé a figura alatt, ami árnyékolja a NFC-t, szóval ki kell venni a dobozból.
-
aya
addikt
válasz
ImpersonatoR #8402 üzenetére
Az árakat és a felhozatalt látva, egy prémium gép mellé elég egy 32gb pendrive is
-
adalbert1
veterán
válasz
ImpersonatoR #8140 üzenetére
Én is így jártam (igaz nekem eszemben volt, csak éppen dolgoztam akkor). Twitch-en már mások is játszanak vele.
-
ldave
félisten
válasz
ImpersonatoR #8080 üzenetére
Nem, a Westend-es 576-ban nem volt egy gép se, a Duna Plázában pedig csak Destiny bundle, az pedig első generációs, arról te is lebeszéltél.
-
boost
veterán
válasz
ImpersonatoR #7913 üzenetére
Gameshopnál már volt úgy, hogy az elsőnapos előrendelői ár olcsóbb volt, mint a többi nap, és így olcsóbban megkaptam végül, mert szóltam, hogy nekem még 2-3ezer forinttal olcsóbban igazolták vissza. Persze az más kategória, mint itt, ahol 10-14ezer forint lehet a különbség.
Nem fogok felháborodni, ha jön a mail.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Ebben a játékban legalábbis azt csinálja, hogy lesz egy társad, egy piros színű Yoshi a sajátod mellett. Hogy a többi játékba hogy-miként integrálják, nem tudom. De olyan cuki, hogy nálam mindenképp a fotel melletti polcon lesz a helye.
-
ayo
veterán
válasz
ad, játékonként eltérő
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #7909 üzenetére
Én kiteszem a polcra.
-
Dinasti
senior tag
válasz
ImpersonatoR #7873 üzenetére
Ez az Xbox360al készült kép mutatja hogy kb hogy tudok játszani a konzolokkal. Természetesen csak 1 gép van összerakva 1 időben sőt nincs is most nálam csak pl X360. A következő kiutamra ami általában 3 hét tuti a Wii U lesz kihozva. De amugy ha a dobozában vannak a gépek nem hogy 3db hanem 30 ps4 is elférne a fenti ágyon pl
Szóval kérdésedre a válasz bármelyik kamionba elfér 3 konzol
[link]
-
boost
veterán
válasz
ImpersonatoR #7833 üzenetére
Gondolom hónap elején, mikor még nem értek el egy bizonyos határt.
-
tariattila
veterán
válasz
ImpersonatoR #7762 üzenetére
...lehet 4000 csillag nem jön össze... de ha hazaérek előkotrom a meglévőket...
-
tariattila
veterán
válasz
ImpersonatoR #7760 üzenetére
szétnézek mennyit tudok még beregelni....
de ezt a '' vegyél ds pontokat meg ápgrédelni'. dolgot nem vágom... no majd még jelentkezek ha megvan a pontmennyiség.... jelenleg 0 az egyenlegem -
ayo
veterán
válasz
ImpersonatoR #7535 üzenetére
én transferrel oldottam meg anno, de most megy a shop szóval ha engedi a vásárlást akkor semmi akadálya...csak egy kontroller
-
ayo
veterán
válasz
ImpersonatoR #7533 üzenetére
aha, amúgy legtöbb megvan n64-re is pl. egyik kedvencemet anno azonnal megvettem Wii-re is (1080°).
n64-en szívesen tolnám őket, csak már tökre kopott a stick-je és azon már nem a legjobb játszani - meg hát eleve az egyik legbénabb gamepad everszóval be kéne ruháznom újra egy Próra nekem is...
-
ayo
veterán
válasz
ImpersonatoR #7531 üzenetére
wii u pro van most már szintén kellemes áron
én tervezem, hogy veszek újra, mert van pár n64 cím még a régi Wii-mről ami csak azzal lenne jó...
-
ayo
veterán
válasz
ImpersonatoR #7527 üzenetére
közben újra lecsekkoltam a listát és azok a játékok pont nem fognak menni sorry. ált amúgy jelzi a játékban is ikonnal, ha van többféle kontroller lehetőség.
amúgy azt mondják, hogy azok azért nem jók, mert van pár extra motion elem a játékban (pl.: pályán vmi elemet döntéssel tudsz irányítani) és emiatt nem jó - persze szerintem simán megoldható lenne mondjuk a d paddal v triggerrel.... de hát ez van
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Az egy másik videója volt a játéknak, abban a világot ismertették, ebben meg a harcrendszert. Ha már így szóba került, nekem a modellezéssel vannak továbbra is gondjaim, bár lehet csak demonstratív célzattal ment a játék úgy, ahogy ment. Nagyon statikusnak látom a karaktereket, szinte minden szörny egy helyben állt, ahogy lőtték. Meghalni is úgy haltak meg, mint ahogy egy követ földre ejtenek, egy Monster Hunter után nem tűnt nagy tüsszentésnek ez a része. De lehet, hogy valami hekkelés volt csak benne, nem tudom. Amúgy open world-koncepciójú, de elsősorban egyjátékos módú lesz. De lesz benne coop lehetőség is, egyébként.
A kontrollerről Dave tudna mesélni, neki van egy otthon.
Szerk.: látom, a kontroller műxik akkor.
-
ayo
veterán
válasz
igen, viszont ezekből nem a legjobb az utángyártott, wiimote meg nunchuk még azt mondom OK olcsón, de a Próból nem ajánlom, mert azok mind hamar megadták magukat.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #7510 üzenetére
Győr pont útba is esik neki.
-
tariattila
veterán
válasz
ImpersonatoR #7446 üzenetére
nem volt akciós... 17.99- en nyitott sajna
a többi se 7£ volt hanem 8.99 tehát 50% volt az előző hármon....
Kirby-ke már nem a januári 'holtszezon' jövevényeaz offtopikban/kocsmában pont kibeszéltük
-
horkovy24
senior tag
válasz
ImpersonatoR #7420 üzenetére
Igen! 3 darab könyv van. A negyedik bónusz könyv szerintem csak akkor és csak azoknak nyílik meg akiknek a gépén rajta van a Super Mario 3D World mentése is. Ezzel ellenőrzi a játék hogy meg-e van neked az a játék is mivel a bónusz könyv ebből a játékból is tartalmaz extra pályákat. Igazából megmondom frankón hogy nálam a 100%-ba a target time nem tartozik bele mert azért annyira elvetemülten fan nem vagyok.
Csak a gyémántok vannak meg mindenhol meg a speckó feladatok.
-
horkovy24
senior tag
válasz
ImpersonatoR #7407 üzenetére
Bocs nem tudtam! Mármint ahogy betettem próbára a játékot azt szűrtem le hirtelen hogy a 3 gyémánt kell a 100%-os teljesítéshez.
Egyébként engem az sem zavar ha nem lesz olyan nehézségű a játék mint a Super Mario 3D World utolsó pályái vagy a Mario Kart 8 vagy a Donkey Kong.
Pont jó is egy kis lazulás ebben a fenomenális hangulattal rendelkező játékban.
-
válasz
ImpersonatoR #7322 üzenetére
Igen és Captain Toad Treasure Trackerben megnyíltak a bonus pályák (a SMW3D pályái) miután érzékelte, hogy mentett SMW3D állás van a gépen.
-
válasz
ImpersonatoR #7317 üzenetére
Megnéztem, a TV Pana P42G20 plazma. Auto adjust-on alul-felül 1-1cm, oldalt 2-2cm fekete sáv. Ha 'just"-ra állítom, kitölti teljesen a képernyőt, minimális arányvesztésel (a fenti 1 ill. 2 cm-eknek megfelelően a 42"-hez képest).
Eddig még nem használtam a wii mode-ot, de nem vagyok elragadtatva... A Super Mario Galaxy lemezt tettem be, a végén kilépni nem tudtam a wii mode-ból, csak wii u teljes kikapcsolással. Amikor átkapcsol a wii mode-ba, felbontást vagy képfrissítési frekvenciát is vált, mert hdmi handshake van. Nem figyeltem, pedig a tv kiírja, talán 60Hz-ről 50Hz-re vált. Az új wi letöltött játékoknál, amik a wii u menűből indíthatók is, van ilyen váltás? Azért kiváncsi vagyok, jobb lehet-e a képminőség, ha nem vált.
A wii mode képminősége nem volt túl meggyőző, ezért átraktam a lemezt a wii-be, ami 480p komponensen van bekötve a tv-be közvetlenül. Nem durván, de jobbnak tűnt a kép így.
Engem az bosszant, hogy a wii u-hoz párosított wiimote-ot a wii-n is állandóan újra párosítani kell és fordítva... -
válasz
ImpersonatoR #7319 üzenetére
A pálya elejére kerülsz vissza, csak előtte kalapáccsal szétverheted az aranymezőt plusz életekért.
Mindjárt megnézem a wii mode-ot, tegnap későn értünk haza, ma reggel meg super mario 3d world ment (fiúk 3-an együtt), hatalmas mókaaaa, nagyon ajánlom, ha valaki véletlenül elmulasztotta volna. -
válasz
ImpersonatoR #7314 üzenetére
TV beállítás auto adjust-on van? Esetleg ha átállítod 16:9-re?
Este meg tudom nézni wii lemezzel a wii u mit produkál wii mode-ban full hd tv-n... Úgyse próbáltam ki még a wii mode-ot, tekintve, hogy a wii-t használjuk wii játékokra.
Félek, hogy tv beállítással lehet csak bűvészkedni. -
Szalontahó
tag
válasz
ImpersonatoR #7314 üzenetére
Én csak a Super Mario Galaxy lemezes verziójával játszottam Wii U-n. Sajna volt fekete keret. Engem is zavart.
-
Goldwin
aktív tag
válasz
ImpersonatoR #7301 üzenetére
Nagyszerű.
Más is megtudná erősíteni azt, amit FragStaR állít?
-
válasz
Mi csak így játszottuk a fiúkkal a wii-n... akkor még fel se merült más kontroller lehetősége bennünk. Igaz még kisebbek voltak 2-3 évvel, lehet, hogy ez a titka
-
tariattila
veterán
válasz
minek hozzá nunch???
játszd anélkül! úgy teljesen korrekt az irányításmondjuk nem nagy fejlesztés kellett volna, hogy átportolják az írányítást az új irányítókra
-
válasz
ImpersonatoR #7282 üzenetére
-
tariattila
veterán
válasz
mint ha a Metroid lett volna.... de az első 3-4-ről volt konkrét dátum is... valahol...
ez a felhős dolog jó lenne de már a mentések is gigászi méretűek....
-
boost
veterán
válasz
Tegnap Donkey Kong, utána héten Metroid Prime Triology. Ennyit lehet tudni.
-
tariattila
veterán
válasz
ImpersonatoR #7278 üzenetére
kicsit túllihegték a témát nintendoéknál....
úgy oldotttam volna ezt meg, hogy a külső tárat bármilyen gépen lehetne használni amin a letöltő profilja van elsődlegesen bejelentkezve... -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #7276 üzenetére
A processzoron nincs, csak egy nagy passzív borda, a hátul levő kis venti szívja át a gép belsején a levegőt. Egyébként ezt a 128GB-os sticket semmilyen formában nem ismeri fel, vagy formázás/miegymás után észreveszi?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #7164 üzenetére
Majd te is nézz be gyakrabban a kocsmába, nehogy lemaradj az ilyen sorsfordító dolgokról.
-
tariattila
veterán
válasz
ImpersonatoR #7164 üzenetére
+1
-
boost
veterán
válasz
ImpersonatoR #7157 üzenetére
A megjelenés utáni elso" héten 9€, utána 19€ egy játék.
-
ViharVadász
őstag
válasz
ImpersonatoR #7157 üzenetére
Most úgy tűnik így is elérhetővé tesznek (letölthetővé) némely Wii játékot, hogy ne kelljen a Wii lemezét pörgetni vele.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #7079 üzenetére
Szerintem semmi extra, csak a máshol is kapható konzolok dupla-háromszoros áron. Gondolom ilyen árak mellett a PC lehet az egyetlen élhető platform.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #7075 üzenetére
Jól néz ki, de önmagában a grafika miatt még nem lesz lényegesen jobb a korábbi részeknél.
-
tariattila
veterán
válasz
ImpersonatoR #7027 üzenetére
jaja! (gyerkőc többször kikészült miatta... a wiiU-s könnyebb szerinte, nekem mind nehéz
)
más:
Smash csapatás volt ma... nálunk a legkisebb tolja legdurvábban.... az első 4 menetet mind nyerte
zárójelben megjegyzem Toad kapitány mindkettőjük új favoritja! -
boost
veterán
válasz
ImpersonatoR #6961 üzenetére
Ha nem gyüjtögetsz benne, akkor azért elég gyorsan lehet haladni. Ja, meg én könnyűn nyomtam (idő hiányában), ami azt jelentette, hogy az ellenfelek keveset sebeztek. Játékmenet SPOILER:
Az elején voltak olyan fejezetek, 3-4-5, amik a gép szerint 6-7 percig tartottak csak. -
boost
veterán
válasz
ImpersonatoR #6946 üzenetére
Ausztria
-
tariattila
veterán
válasz
ImpersonatoR #6911 üzenetére
ugyan ezt a hibát követtem el...
kár, hogy nem lehet régiót váltani.. nem is értem miértmás:
konzolokszervize ennyire komolytalan?
rendeltem smash-t, gameoad extendedbattery-t és Toad+póló hármast... (kb egy hete...)
telefonon évvégén igérték, hogy a 'napokban' szerzik be a cuccokat.... hívom őket és azt mondják a hónapban kapnak árut - LoOooOL
a hónapban?? ezek szerint csak onnan szabad rendelni ahol készleten van? ekkora az igény ezekre, hogy hónapos várólista van?
kezdem magam úgy érezni mint anno amikor csak az ismerősöknek volt a pult alól banán...(koncsik Úr biztos vágja miről beszélek)
-
slick-adam
aktív tag
válasz
ImpersonatoR #6905 üzenetére
"ugyanaz", igen.
kb. 70 palya, folyamatosan nehezednek. plusz ugye illik minden gyemantot megszerezni, rejtett celt elerni. -
válasz
ImpersonatoR #6905 üzenetére
Azzal még nem játszottam...
Szerintem rövid lesz, de nálunk mindkét fiú megcsinál minden pályát, én meg este próbálom teljesen megcsinálni. Jelenleg netto 20-25 órára tippelem totál. -
aya
addikt
válasz
ImpersonatoR #6874 üzenetére
De egy gyors külső tárhelyel gyorsabban tölt.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #6868 üzenetére
A Wii U is valami Blu ray-hez hasonló technikát használ, csak valami kiherélt verziót, hogy ne kelljen a Sony-nak liszenszdíjat fizetnie. Ezért nem lehet filmet nézni sem vele, de a kapacitása szerintem nem marad el a szabványos lemezekétől. A Bayonetta is 17Gb környékén van, DVD lemezre ekkora játékok nem férnének rá.
Erről a játékról - ami nem fut el basic gépen - meg még nem is hallottam.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #6831 üzenetére
Amennyire tudom, leformázza magának a háttértárat valami spéci formátumra. Konzol híján nem próbáltam még ki, de szerintem a PC-s oprendszerek így direktbe nem ismernék fel.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #6829 üzenetére
Szerintem az optimális megoldás egy 64 gigás pendrive. Tízezerből megvan, egyetlen USB-helyet foglal és a kapacitása is elég nagy, ha az AAA játékokat elsősorban dobozosan veszi az ember. Ha menet közben születik normális megoldás a tárolásra, még mindig át lehet róla mozgatni az adatokat egy új tárolóra.
-
ldave
félisten
válasz
ImpersonatoR #6780 üzenetére
Ha USB adapterrel rádugod hátulra, akkor rendes tárhelyként is tud működni.
-
adalbert1
veterán
válasz
ImpersonatoR #6747 üzenetére
Először is kellemes ünnepeket mindenkinek,
másodszor az akciókról: Az AC4 megér 10 fontot? Illetve az Another World és a Child of Light beszerzésén gondolkodom még, amit kicsit sajnálok, hogy Virtual Console címeket nem akcióztak.
-
válasz
ImpersonatoR #6747 üzenetére
Child of light-ot le is szedtem mielőtt elfogy
Este majd körülnézek, elég jelentős ubi akciók vannak...
Tegnap is leszedtem valamit, hogy meglegyen a premium pontszám, de még nem jelent meg az accounton... -
válasz
ImpersonatoR #6660 üzenetére
Ugyanazt olvassuk
Én is gondolkodtam ennek a bemásolásán, magamra ismertem benne
Amúgy tipikus hardware fetisiszta, lehetne nogamespls vagy dontwannahavefun is a nickje - na jó én meg nintenDO hívő vagyok, biztos félúton a megoldás, ha meg kell oldani valamit egyáltalán -
tariattila
veterán
válasz
ImpersonatoR #6660 üzenetére
le is hülyézték egyből...
-
g@bo
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #6495 üzenetére
vettem egy mario amiibo-t, tulajdonképpen ez mire jó? én csak disznek gondoltam, de ahogy nézem ez több annál...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #6495 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ImpersonatoR #6333 üzenetére
Nem tudom pontosan melyik részben volt ez, de magyar ezresre gondolt szerintem. Eredeti szinkronban szerintem nem ezrest mond.
-
Sirandrish
legenda
válasz
ImpersonatoR #6333 üzenetére
Pereld be a Jóbarátokat
-
ldave
félisten
válasz
ImpersonatoR #5844 üzenetére
A Kirby-ben az az érdekes, hogy a látottak alapján az irányítás miatt egyjátékos módban az egy olyan játék lesz, ami csak a Gamepad-en játszató, TV nem is kell hozzá.
-
válasz
ImpersonatoR #5841 üzenetére
Honnan?
-
ldave
félisten
válasz
ImpersonatoR #5837 üzenetére
Wii U-ra Hyrule Warriors és a Mario Kart 8 Amibo támogatásáról beszéltek, majd az első MK8 pályacsomagról volt szó. Aztán jött az agyagos Kirby játék, végül pedig a Splatoon, melynek lesz egyjátékos része is, nemcsak online lehet majd játszani.
Ja, meg a Xenoblade X is feltűnt. Ahogy Captain Toad is! -
ldave
félisten
válasz
ImpersonatoR #5803 üzenetére
Teljes játékok sajna drágák digitálisan (ha épp nincs akció), hisz azok az árak az eShop régiónak megfelelő nyugati piacra vannak belőve, olcsóbb itthon dobozos példányt venni.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #5803 üzenetére
Nem csinálnék ügyet belőle. Mondjuk a hitelkártyákkal leszámoltam (AMEX is volt), azóta csak bankkártyáról tolom a zsetonokat.
-
mirci18
addikt
válasz
ImpersonatoR #5759 üzenetére
Szép összeg főleg úgy hogy fórumtárs vette meg és meg akarja duplázni az árát.
Ami számomra elitélendő de mindenki úgy keres pénzt ahogy akar.
De ez ebay-on kel el ennyiért nem itthon efelől biztos vagyok. -
RangerFox
veterán
válasz
Azzigen, nem tudom milyen fanatikus gyűjtő lehet az, aki annyiért megveszi...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Kettőt kérek.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Meglepődnék, ha bárki is elvinné annyiért.
-
boost
veterán
válasz
ImpersonatoR #5563 üzenetére
Te is érted, hogy attól, hogy még leírod, hogy a leghalkabb, attól még nem lesz az. Bizony azért nem a leghalkabb, mert más konzoloknál mu"ködik a teljes, vagy részleges felmásolás, itt meg nem. Ha csak a lemez hangos, akkor is hangos a konzol.
Tolja valaki WiiU-n a Monster Hunter 3-at? Ki mivel játszik éppen?
-
Lien
aktív tag
válasz
ImpersonatoR #5547 üzenetére
Sajnos én is ugyan ebbe a szituációba keveredtem Wii U-n, hogy a NNID-met Brit azon belül Londoni ként adtam meg és ugye itt fontban kell fizetni.
Az oldalakon is fel van tüntetve, hogy a születési dátumot, nicknevet(NNID), és régiódat NEM LEHET ÁTÁLLÍTANI SOHA.
Egyetlen megoldás van, új NNID-t regisztrálsz a rendszerbe.
Én 2 hete buta voltam, mert anno Wii-nél is ezeket adtam meg és rutinszerűen cselekedtem arra nem gondolva, hogy aki fontban fizet az lényegesen többet fizet 1-2000 forintokkal az euróshoz képest. -
D4v3
őstag
válasz
ImpersonatoR #5437 üzenetére
Hú ezek jó árak, csak rosszkor
Karácsonyra amúgy várhatóak akciók hasonló összegért?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
A 2DS jó áron van
-
Gebriel
veterán
válasz
hmmm... Pont jó lenne, de egy kicsit messze van.
-
boost
veterán
válasz
ImpersonatoR #5343 üzenetére
Helló, én komoly Sony rajongó vagyok, de most cserélnék PS4-et XBO.ra. Elegen van a Sonyból. PEdig PS2-to"l kezdve minden volt.
-
Gebriel
veterán
válasz
PS4, a Metal Gear Solid 5 miatt.
-
válasz
Wii és xbox van még, mást nem. (Meg DSiXL) Esetleg a következő Nintendot. Régebbi Playstation nem volt, de játszottam vele, nevetséges volt a Move. Ezzel együtt a PS4-et próbálnám ki.
-
Szalontahó
tag
válasz
Én PS4-et vennék. Erősebb hardware és jobb exclusive-ok. Ez persze erősen szubjektív.
-
aya
addikt
válasz
ImpersonatoR #5338 üzenetére
ezüst, ezüst , arany elsőre
Aztán még 1x nekifutottam, na akkor láttam két stone-t
Damage leveszi a bónusz pontokat.
Meg kipróbáltam a bal kezes beállitást ( D kiosztás ) na hát az nem volt túl jó ötlet.
-
aya
addikt
válasz
ImpersonatoR #5336 üzenetére
Piszok jó játék lesz, már a demoból kiderült, nem mintha nem tudtam volna ezt már mióta kiderült hogy jön wiiu-ra
-
horkovy24
senior tag
válasz
ImpersonatoR #5298 üzenetére
No megnéztem neked hogy működik-e és az eshopon azt írja a játék leírásánál hogy támogatja a játék a pro controllert. Viszont a demó nem tudom hogy támogatja-e még mert amikor elindítod két féle irányítást ajánl fel ez pedig a klasszikus tehát amikor a gamepaden a gombokkal irányítasz a másik pedig a touch tehát az érintős irányítás a gamepaden.
-
ldave
félisten
válasz
ImpersonatoR #5157 üzenetére
Minden nap végén ment, bármeddig visszamehetsz az időben, viszont az utána lévő napokat felülírja ilyenkor. Amúgy milyen a stylus-os irányítás? Amikor én vittem végig, akkor az még nem volt választható.
-
ldave
félisten
válasz
ImpersonatoR #4993 üzenetére
Csak az eShop-ból lesz elérhető külön az első rész, lemezes formában csak a második résszel együtt.
-
n000rbi
senior tag
válasz
ImpersonatoR #4990 üzenetére
A harmadik változatot kb. felejtsd el, első nap elfogyott.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gitáros topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ford topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Java programozás
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest