- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
Mennyit? 16k ezért teljesen normális, hisz újonnan is 14-15k egyes helyeken, már amikor még volt bárkinek is belőle. Természetesen a 25k+ irreális, de ahogy látom a classic controller pro árak is az egekben vannak, újonnan 14k+-ért vannak, egy éve a fekete+fehér kombót vettem ennyiért.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Lehet csak én látom rosszul, de kevés kivételtől eltekintve ezek a kickstarter-es dolgok igencsak visszafelé sülnek el. Mindegy is, szinte ki áll mögöttük. A költségvetést rendre alulméretezik és a szervezői munka is felőrli az ötletgazdák lehetőségeit. Úgy veszem észre, hogy teljesen nem tudnak ezek a projektek a nagyobb kiadók árnyékából kilépni. Lehet, hogy a gazdák amúgy jó programozók, grafikusok, úgy egyáltalában jó alkalmazottai egy nagyobb cégnek, de a szervezői munka és egy projekt kézben tartása - neadj' isten sikereres lebonyolítása - megint egy másik történet.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Retrónak azért nem nevezném ugyanazokkal a játékokkal
Én még alig pörgettem ki párat úgy-ahogy közülük, a hátralevő éveimben is jól el fogok szórakozni vele. Most a 3D World-del játszom, mert valahogy rákattantam a Marióra a hetekben. A 3D Land-et akartam kivinni 100%-ra, amit anno "csak" végigjátszottam, de inkább akkor ráfeküdtem erre. Nagyon jó játék, amennyire féltem tőle (nem szeretem annyira a 3D-t platformban), annyira élvezetes.
Remélem a haverod közel lakik a faterjához, vagy legalább is van konnektor a vonaton.
-
tassyu
tag
Thx.
Azt tudjátok esetleg, ha a my nintendo oldalon beváltásra kerül abból az ezüst pénzből, akkor a kedvezményessé tett játékra a kedvezmény meddig él? Mennyi idő van a beváltás után megvenni a játékot?
Épp a fenti Shantae játékra lehet 30%-ot érvényesíteni.
Csak azt látom, hogy január 4.-ig lehet az ezüst pénzeket adni érte. Na de, hogy utána meddig kell megvenni...
-
g@bo
nagyúr
elméretezték....
komolyabb játék ezen nem megy 2016 ban /sem előtte/ de azért a donkey kong, mariokart ütős... nekem nem hiányzott róla semmilyen pc átirat, elvagyok a nintendo cimeivel, ha lenne.
animal crossingot a wii u elbirta volna hw ügyileg. de nincs. az sincs, ami lehetett volna.
voltak régi jó cuccok, pl. pl rune factory /frontier wii/ de az sincs. angry bird van, mert az ugye nagyon kellett.
meg néhány giga hulladék cim, 10000 ért.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nálam elsődleges konzol marad, mivel aránylag későn feküdtem neki és a Wii-korszak is kimaradt. Plusz elég sok a VC játék, amikkel szívesen el fogok játszogatni, úgyhogy ez afféle ultimate-gép lesz számomra. Szinte minden érdemleges Nintendo játék játszható már rajta valamilyen formában ami valaha világot látott, bár a retró-lista valószínűleg már nem lesz teljes az alacsony eladások miatt. Az NX ehhez képest tiszta lappal fog kezdeni, arra meg azért leszek kíváncsi. De a Wii U az NX mellett is mindenképp az asztalomon marad.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
Goldwin
aktív tag
-
ayo
veterán
Ettől félek én is hogy csak retro érzés lesz egy olyan csapattól akik kb. 20 éve nem csináltak játékot...
Sajnos a legtöbb esetben csak ezt a hullámot érzem
Ezt is úgy fizettem be, hogy igazából Banjo miatt mondom legyen, de akkor is már éreztem a képekből, hogy nem sok esélye lesz annak hogy ennyi év után egy friss korszerű játékot fogunk kapni, mert szerintem Banjo után ennyi év után mindenkinek nagy az elvárása és nem egy kezdetleges üres 3d platformert akar ami erősen hajaz a régi részre (ezért mondtam az SM Galaxy-t, mert az jó példa, hogy a 64 után is lehet fejlődni rendesen) .
Na mindegy, ne nekem legyen igazam... -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Múltkor megvettem a Monster Hunter 3U-t 10 fontért egy kiárusítás során. Katanával kezdtem újra a játékot, de most már ugye nagy képernyőn élvezkedek. A kard/pajzs abszolút nem jó fegyver szerintem, a mini bowgun pedig szinte nem sebzi a két őssárkányt, ezért adtam fel azt a vonalat is. A katana úgy érzem, nagyon hatékony, hamar leterítettem eddig, ami a három csillagos küldetésekig bezárólag szembejött velem. Igaz, hogy van jó pár Wii U játékom, mégis visszaszálltam a jó öreg szörnyirtásba. PS2 grafika ide vagy oda, azt kell mondjam, ez még mindig hatalmas egy játék.
-
ayo
veterán
igen, nem rossz ha magas szinten vagy, de most már keverek italokat, nézem a menő fegyvereket, skilleket is, mert A+hoz néha több kell mint erős karakter... szóval nem csak sima grind az egész és ezt élvezem. már csak 48 órám van MM-ben, izgulok, hogy meg lesz-e vagy újrakezdés
-
ayo
veterán
én most már az utolsó mapot tolom a Majora's Maskosat, ahol 72 órád, azaz lehetőséged van megtalálni a boss-t.. ha nem sikerül nullázódik a pálya
a karakterek maskokban vannak, MM itemeket tudsz szerezni, meg skineket és érdekesek a feladatok is. teljesen kimaxolni viszont tuti nem fogom, mert egy-két pálya brutálisan nehéz még így is, szóval pár szív megmarad, de a többi meg lesz -
ayo
veterán
ezt még én rajzoltam anno
a single részhez is jár pálya, a gonosz Cia történetét meséli el plusz 3 quest map, 2 boss mode, meg jó pár extra - nem hiába játszom mai napig vele -
ayo
veterán
Nekem kicsit drága volt először, de amikor belegondoltam, hogy Wii-n a legtöbbet a Karttal toltuk, akkor nem nagyon volt kérdéses a dolog.. azonnal fizettem érte. Megérte, mert játékidőben Wii U-n is az MK tarja az első helyet
aya: te akkor HW-hez nem is vetted meg a DLC-ket csak az alapot toltad ?
-
Sirandrish
legenda
Mindig is kivülállónak éreztem magam mikor N terméket vásároltam, de ez a Wii U-val sem változott. Komolyan mondom, az aprók borzalmasak..hetente ha 1 új eladó játék felkerül. Cserélgetni gyakorlatilag lehetetlen.
PS3-n volt hogy a postaköltséget leszámítva nem került pénzembe de vagy 4-5 játékot el tudtam boltolni.
Itt semmi.
Érzem mikor telefonálok egy boltba és mondom hogy ez vagy az kell hogy, ráncolják a szemöldöküketTudom hogy ez ilyen és hogy bele kell törődni, de engem kicsit akkor is zavar..
Elterjedhetne már itthon is 1 Nintendo gépldave
-
ayo
veterán
én 250-nél vagyok, szerintem 300 órával meg tudok mindent szerezni ami a vágyam
single van sok pálya, ami annyira tele van, hogy teljesen belassul az egész - szerintem ilyen durván még egyik játéknál se vettem észre. multinál meg egy közepes pályánál is élvezhetetlen volt :S
én annyitól félek csak, hogy nem lesz DLC Wii U-ra. Japán híreket olvasva aszem írtak olyat, hogy akkor kiadnak még DLC-t, de nincs megerősítve - Skull Kid, Toon karakterek stb. Viszont ha nem lesz DLC és az új cuccok csak 3DS-en lesznek akkor kicsit szomorú leszek, mert semmi kedvem csak ezért újra nyomni azon... amin gondolom nem kicsit lesz rosszabb, hogy normálisan fusson, mert Wii U-n se tudták ezt tökéletesen megoldani.
-
mirci18
addikt
Nem én találtam ki nálunk a munkahelyen két ember is fehér telefont vett vérig szivatták őket míg ki nem cserélték más színűre a hátlapot.
Most így belegondolva nem férfias szín de pl a wii-nek jobban áll a feketéhez képest.
Ahogy a gamecube-nak a lila állt jól pedig az se férfias szín.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Xbox Series S + 2 kontroller
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest