- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Már láttam közben én is, egy prototípusuk volt wii-re. Ami egyébként nagyon korai szakasza egy játék fejlesztésének, sokszor alig több pár mozgó objektumnál vagy koncepciós képernyőnél. Általában azt modellezik rajta, hogy nagy vonalakban működik-e a képernyőn valamilyen alapvető elképzelés, amit így vizuálisan könnyebb megítélni, mint papírlapra felskiccelve. Tehát magához a kész játék kinézetéhez nincs nagyon köze, mert az már a fejlesztés egy jóval későbbi szakasza, ettől még nézhetne ki akárhogy. Ami viszont nagyon érdekes az idézett szövegben: 'We took that prototype and thought about what we could do with it'. Azt mondja, volt egy prototípusuk, de nem tudták, mit kezdjenek vele. Ez fura, mert prototípust általában akkor csinálnak, amikor van már valami konkrétabb elképzelés, mit akarnak vele modellezni. Jó kérdés, hogy akkor eredetileg mire volt szánva. A két állítás egyébként nem üti egymást, tervezgethettek egy már létező prototípuson, de az érdemi kódolást már valószínűleg Wii U-devkiten csinálták, belsősök révén már a legkorábbi változatokat is használhatták, valószínű jóval 2012 előtt. Az, hogy így néz ki a játék ahogy, lehet azért is, mert sokkal később kezdték el kódolni, vagy azért mert viszonylag kis létszámú csapat dolgozott rajta. Tény, hogy nem szokták Nintendóék elsietni a játékaikat, de 3+ év fejlesztés után ennél általában látványosabb produktumokat szoktak alkotni. Mondjuk van még bő fél év a megjelenésig, a grafika meg pont az a terület, amit akár az utolsó percig lehet csiszolgatni, meglátjuk majd, mi lesz a vége.
-
n000rbi
senior tag
Captain Toad-ban minijátékot aktivál.
-
energy4ever
addikt
-
-
Alba Game
tag
Nincs készleten és sztem nem is lesz. És sztem nem is volt. Csak már megint a hülye reklám. Annó párnak én is felfeküdtem. Elmenten PS4 gamékat venni GameCity -be. A weboldalukon "készleten" volt mindegyik amit kinéztem. 6-8k volkt használtan. Nos, a boltban kiderült: 1. vagy nincs 2. promós a cucc, cd tokban. Köszi !!! Amikor említettem, akkor meg "Jaaaa. Bocsi, még nem frissítettünk." Neccerű ! Én már nem is hiszek az ilyen webes "nagyonolcsó" árakban, mert a fele kamu.
Az új Yoshi (tisztára Kirby Epic Yarn) és a Cptn. Toad nekem is tetszik. Mario Party sem lenne rossz, a 6. részt pölö imádtam. Azonban a Super Smash Bros Brawl és H.Warriors annyira nem hoz tűzbe. Az a pályaszerkesztős Mario Bros. mégkevésbé. Bayonetta 2 -n én is ledöccentem, hogy kapjuk az 1.részt is fullosban. Klassz !
Sajna a legnagyobb csalódás nekem a Xenoblade (ex Monolyth Project X), mert a régi trailerből valahogy nem ez jött le, mint itt ezen az E3 -as videón. És ami még picit bántó, hogy hírét-hamvát nem láttam a Project CARS -nak. Vagy csak én nem figyeltem? Apropó: akad néhány igen korrekt eShop -os gyöngyszem is az eljövő kínálatban.
-
Brasco31
csendes tag
Az csak előrendelhető volt abban a formában, azon az áron.
Ha jutányosan hozzájutsz egy Basic pakk-hoz van eredeti, bontatlan Wii Remote Plus Additional Set-em korrekt áron.
Ha érdekel priv. bővebben.
Ja, eredeti, bontatlan Pro Kontrollerem is van. Ha valakit esetleg érdekel... -
Hunner
senior tag
Ha digitálisan akarsz vásárolni, előbb utóbb úgyis egy külső HDD-nél kötsz ki (Olcsó volt a Tekken Tag Tournament 2 megvettem puff -15Gb a 32-ből). Szóval megfontolandó a basic doboz ha sokkal olcsóbban találsz. Másrészről, ha a digitális vásárlást preferálod, akkor jobb ha a Premiumot veszed meg, hiszen minden vásárlásnál jóváírnak pontokat, amikből kuponokat válthatsz ki, 5£ értékben, ami hozzáadódik az eshop balance-odhoz.
-
Mister_X
nagyúr
Nem igazán. Mondjuk ezzel is "csak" 2500Ft-ot spórolsz, de azzal is 2500Ft-tal beljebb vagy, mint külön-külön megvéve.
Esetleg Basic + MK8, mert az fehér, de ahhoz nem jár Nintendo Land, kisebb a tárhely és nincsenek benne még pár apróságok. Ha neked jó a fekete, akkor az a 7500Ft pluszt megéri mindenképp a csomag.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- RAM topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest