- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
n000rbi #11697 üzenetére
jó-jó, lehet. A fiam nagy Transformers mágus, de a Devastation-hoz még kicsi, csak a Transformers mentőbotokat nézi, abban tűnik fel Optimus, Űrdongó, Sideswipe is néha. Őket ismerem. Szóval mivel nagyon szereti, letöltöttem PS4-re, de ő még nem láthatja, játszhat vele, így mikor aludt, én toltam.
Nagyon élveztem, egyszerű pörgős játék. Hasonló a Bayonettához. Évek óta az első ingyenes PS+ játék, amit örömmel tolok, és nem törlök le 5 perc után.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
n000rbi #11324 üzenetére
Én itt venném, ez csak eredeti, nem? Sőt, MM-ben is láttam jó régen (legutóbb már konzolt se láttam...), az is ilyen árban volt. Inkább ráfizetek kicsit többet, csak fasza legyen.
Igazából a wifi hálózat a legnagyobb félelmem a U-val kapcsolatban, agglomerációba költözünk novemberben és nem tudom mennyire lesz stabil a net, vagy mennyire jó a konzol vevője.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
n000rbi #11319 üzenetére
Basicet lehet egyáltalán kapni még? Fellapoztam a legnagyobb boltokat, csak Deluxe-ot láttam 100K körül csomagtól függően.
Köszönöm a választ, beszerzünk akkor egy szimpi Deluxe pakkot.Splatoon amúgy mennyire pörög manapság? Egyik legszimpibb játéka a U-nak, én is régóta szemezek vele.
-
Sirandrish
legenda
válasz
n000rbi #10902 üzenetére
Nincs is azzal semmi baj. Nekem ez a generáció csalódás volt. Nekem hiányzott egy új Zelda, egy új Mario (nem a 3D world). És most hogy a játék ami miatt megvettem a gépet, másra is meg fog jelenni amin ráadásul jobb is lesz nagy valószínűséggel, még jobban elszomorít.
De ez legyen az én bajom. -
Krapter
tag
válasz
n000rbi #7342 üzenetére
Köszi,
Pro az mindenhez használható? Mariótól kezdve Zeldáig? Régebben játszottam konzolokkal. Gyerekek szeretnének de Xbox meg a PS-en annyira brutális játékok vannak, hogy azokat még inkább hanyagolnám. Nintendó az elég jónak tűnik. Volt, hogy teljes Mario végigjátszást megnézték youtubon
Nunchuk-ot 6-8 évesek, hogy tudják kezelni? Ismerősnél játszottak már xboxal azt elég ügyesen kezelték.
-
melon
tag
válasz
n000rbi #7254 üzenetére
Persze, hogy nem, emiatt nem fogom az erositomet lecserelni, de azert kicsit (tenyleg kicsit) csalodas volt, hogy linear pcm-et tamogat csak.
Epp eleg oromet okoz a konzol igy is, most mar az egesz csaladnak, tegnap este hosszu idon at nem fertem hozza a gephez, mert a csalad holgy tagjai mario kartoztak eppen -
melon
tag
válasz
n000rbi #7249 üzenetére
Koszonom, hogy megnezted, valamiert teljesen elkerulte a figyelmemet az a gomb.
Viszont sajnos igy sem lett surround hang, gondolom a tv buta, es az optikai kimeneten jovo hang mar nem surround kepes, ehhez okosabb tv vagy olyan erosito kell, amin vannak hdmi bemenetek. -
boost
veterán
válasz
n000rbi #5742 üzenetére
Csodálom, hogy senki nem írta a Wonderful 101-et. Az egyik legérdekesebb, legmegkapóbb játék demo alapján. Berendelve.
hegegege:Azzal egyetértek, hogy ha konzolt keresel komoly szintu" gémingre, akkor PS3 vagy XBox. (PS3)
Ha levezetésnek, heti párórás játékos hobbinak, azt se minden héten, akkor WiiU.
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
n000rbi #4692 üzenetére
Ez igazán örömteli, pont azt csinálod, amit én is szeretnék (azzal a különbséggel, hogy nálam monitor van).
De azért most már csak feltúrtam a Wii U firmware update log-okat. A legfrissebb verzió 5.1.2E.
Latest system update information - Wii U
Changes in system software version 4.0.0E
System Settings:
Users can now select which type of audio output cable will be used under the TV setting. Even if the Wii U console is connected to the TV with an HDMI cable, users can now use a Wii AV Cable or other connection cable to output audio via commercially available speakers.
Itt ugyan csak TV-ről beszél, de gondolom monitorra való kötésre (HDMI ---> DVI kábellel) is ugyanez érvényes.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
mirci18
addikt
válasz
n000rbi #4228 üzenetére
Én ezt is elhiszem ezért is írtam hogy nem azokra a játékokra vágyom amiket mindenki agyondicsér watch dogs stb hanem csak Raman-ra vagy a nyulas játékra de watch dogs nélkül ezek sem jelennek meg.
S ha belegondoltok jelenleg az Ubisoft-on kívül nincs olyan nagy fejlesztő aki melléjük állt volna.
Pedig csak annyi lenne az egész hogy elmennek akihez kell egy táska pénzzel.
Mert nekem ne mondják hogy a Wacth dogs s más játékok kellő ráhatással nem protolhatók erre a konzolra.S a másik dolog még viccesebb bár engem nem érint hogy a FiFa 2015 csak Wii-re jelenik meg nem Wii -u bár ezt szerintem direkt kiszúrásból tették meg hogy egy olyan konzolra írnak játékot amit már az emberek nem használnak.
Tudom hogy Wii u-n is megy majd de csak addig amíg a konzol támogatja a Wii-s játékokat. -
PandaMonium
őstag
válasz
n000rbi #4183 üzenetére
"Improvements to stability of connection in online play to enhance the user experience".
Na ez az ami miatt újra elő fogom venni a játékot szerintem. Fárasztó volt mikor minden 3. meccs után ledobta az embert az online és kereshetett újra meccset, ha épp olyat talált ami folyamatban van akkor azt végigvárni, és pár perc múlva kezdődik előröl a procedúra... -
ayo
veterán
válasz
n000rbi #4154 üzenetére
nem rosszak, egyszer most már tényleg lefotózom a pólógyűjteményemet egybe csak még soha se volt rá energiám
(#4155) gianni85: nem csak, hogy drága, de nem egy befutott termék és itthon alig van valakinek. kb olyan szinten van mint most az új konzolok csak régebbi. nézegetni kell mindig az apró oldalakat és ki lehet fogni jó cuccokat, addig meg játssz wii játékokat
-
horkovy24
senior tag
válasz
n000rbi #4085 üzenetére
Hát én is azért szereztem be őket mert amit eddig szerettem volna és akartam is azokat mind kijátszottam már a Wii U-n! Mikor megvettem őket akkor azt hittem el leszek velük amíg megjelenik a Bayonetta 2 de sajnos tévedtem mert annyira rákattantam hogy nem bírtam egyszerűen letenni úgyhogy most megint koplalás lesz!
El kezdted őket amúgy?
-
Hunner
senior tag
válasz
n000rbi #4072 üzenetére
Még odébb lesz sajnos. Én is nagyon várom már, és csak azért sem veszem meg steamen
-
horkovy24
senior tag
válasz
n000rbi #3993 üzenetére
Szerintem mindenféleképpen megfog jelenni a mi régiónkba is a játék már csak azért is mert szerintem most nem igazán engedheti meg a Nintendo hogy egy bizonyos játék csak egy adott régióban jelenjen meg mert kell az eladás ráadásul a horror fanatikusok körében amilyen én is vagyok és szerintem nem vagyunk kevesen azért ennek a játéknak neve van!Különben is egyedül a 4.résszel csinálták meg hogy ebbe a régióba nem jelent meg a 2.rész felujított változata már itt is megjelent.
-
horkovy24
senior tag
válasz
n000rbi #3991 üzenetére
Ennek a Fatal Frame 5-nek nagyon örülök és szinte teljesen biztos voltam benne hogy valamikor érkezni fog a Wii U-ra elvégre ez a kamerával való fényképezés szinte teljes mértékben a Wii U Gamepadjára van kitalálva!Csak egy valamire nagyon kíváncsi leszek mégpedig ugyebár azt írják hogy a játék szeptember 27.-én jelenik meg de vajon kis hazánkban mikor!?Meg a játékkal együtt megjelenő filmre is nagyon kíváncsi vagyok és biztos meg is fogom nézni mert szerintem tutira jó lesz.
-
adalbert1
veterán
válasz
n000rbi #3972 üzenetére
Igen, ezzel még voltak így páran (DS-re volt pl. Zelda és Mario & Luigi: Bowser's Inside Story is - persze ezeket már csak képen és google keresés során láttam). Az egész storyban az zavar, hogy elég közel lakom ehhez az üzlethez, így kb. elég lett volna bármikor besétálnom.
ldave: alap kiadás.
n000rbi: és te melyik nap rendelted? Nekem az volt a vicces, hogy vasárnap délelőtt 8-9 körül böngésztem a webshopot, hogy mit lenne érdemes megvenni, és mire a kínálat végére értem, addigra a Bully-t és a House of the Dead 2-3-at már meg is vette valaki.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
Zigur
senior tag
válasz
n000rbi #3323 üzenetére
Idézem :
"IMPORTANT: After the Wii U system is updated, any existing or future unauthorized technical modification of the hardware or software of your Wii U system, or the use of an unauthorized device in connection with your system, may render the system permanently unplayable. Content deriving from the unauthorized modification of the hardware or software of your Wii U system may be removed. Failure to accept the update may render games unplayable."
Ezek szerint már feltörték a gépet ? Nem érdekel igazán, mindössze meg voltam győződve hogy egyik nextgen-t se törték fel eddig.
-
ldave
félisten
válasz
n000rbi #3323 üzenetére
Újdonságok:
- Quick Start Menu: Gamepad-en a HOME vagy a POWER gombbal bekapcsolva a gépet egyből indítható lesz egy játék a legutóbb játszottak közül.
- GamePad Alert: kikapcsolt Wii U mellett is kaphatunk értesítést majd a Nintendo-tól a Gamepad-re.
- Standby: a frissítéséket már nem csak letölti kikapcsolt állapotban, hanem telepíti is a gép. -
PandaMonium
őstag
válasz
n000rbi #3278 üzenetére
Na hazaértem, mi is nyomjuk már neki rendesen, nagyon király, az eddig játszottak alapján 9/10.
Egyébként pont azt figyeltem, hogy szinte egyáltalán nem tekeri a lemezt (legalább mondjuk egy Monster Hunterhez képest).Azt még mindig nem döntöttem el, hogy melyik játékot választom majd mellé (eddig a Pikmin 3 felé hajlok), de arra még úgy is sok idő van.
-
Alba Game
tag
válasz
n000rbi #3249 üzenetére
Igen. Leszedik. Mert para, hogy elrabolják ! Vagy lopják. Mindegy is minek hívjuk. Volt már, aki csak benyúlt az ajtón, levett 2-3 gamét a polcról és futás. Ezért (is) vannak az 576 -ok a plázákban. Kérdeztem is, akkor miért nincs mondjuk kamera, vagy nem ilyen béna helyen (a boltok ajtajától a lehető legtávolabb) a pultok. De semmi érdemi válasz nem jött. A kis droid eladók nem léphetnek semmit, nem szólhatnak bele ilyen dolgokba. A NagyTesó kiosztotta nekik a feladatot, csinálni kell, vagy pá-pá-pá.... Közűlük sokaknak persze nem szimpi ez, meg kapják is miatta gyakran az ívet a vevőktől. Csak azok a cuccok a valóban bontatlanok, amik vagy előrendelésre jönnek vagy a pult mögött /alatt /mellett vannak a polcokon. Tehát nem kerülnek ki az eladótérbe. A hardveres dolgok (pl. kontrollerek) meg olyan lezárt felfűzőn vannak, persze azért, hogy azokat ne emelhessék le. Dehát ez van.
Szóval az újakat is kibontják. Lemez + dokumentációk ki és a polcon csak a zsugorfóliás tok + borító figyel. Volt is hiszti párszor. Mert egy időben néhány boltban "kinyúlták" a Pass -okat a doksik közül. Nah, ezért fogom én is megsasolni a MK8 -amat, hogy megkapom.-e bele a kódot. -
ldave
félisten
válasz
n000rbi #3133 üzenetére
Én hard-on játszottam végig, az Activity log szerint 23 óra volt amit a Child of Light-tal töltöttem, de ebből ~1 óra az elején még normal volt, de annyira nevetségesen könnyűnek érzetem, hogy inkább újrakezdtem a nehezebb fokozaton, így azért már volt bőven kihívás a játékban, főleg a főellenséges esetében, de a végén már egy 3-as ellencsapat is tudott meglepetést okozni, ha nem figyeltem. Ebben a 22 órában benne van összes mellékküldetés és az összes naplóbejegyzés begyűjtése, de pár láda és stardust kimaradt.
-
ldave
félisten
válasz
n000rbi #2989 üzenetére
Eddig sose volt gond itthon vásárolt játék angol (vagy egyéb külföldi) Club Nintendo-s regisztrálásával, remélem ezután se lesz, pl a 3DS esetében volt már több ilyesmi promóció is (3DS XL-hez ingyen 3D Land, 3 játékért egy 4.), nekem eddig minden működött gond nélkül.
-
Csillag01
aktív tag
válasz
n000rbi #2561 üzenetére
Hello
Nyugodtan vegyel ps3 vagy ps4 et.en lebeszelnelek a wii u rol,megpedig a 0 jatek felhozatal miatt.rengetegen megbantak.hatalmas bukas ez a Nintendonak.mar ok is lemondtak rolla.sorra torlik a bejelentett jatekokat,nezz meg kulfoldi forumokat hogy szidjak a wiiu tulajok a nintendot egy par fanatikuson kivul.sztem nagyon gondold meg ha wii ut veszel ,mert eladni csak melyen ar alatt fogod tudni.en laza 50 ezret buktam 2 honap alatt a wiiun.csak azert irtam le ezeket hogy ne ess abba a hibaba mint en aki bizott a Nintendoba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest