- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
adalbert1 #11649 üzenetére
The shutdown for the DS and Wii is unrelated as that happened because gamespy went out of business and the games were hardcoded to connect to gamespy's servers. Splatoon won't get shut down as long as people are playing unless Nintendo goes out of business.
De még 3 évig legalább mennek, a jóslatok/vélemények szerint... -
horkovy24
senior tag
válasz
adalbert1 #10534 üzenetére
Szerintem a játékosok nagy része azért már elkönyvelte magában, hogy Wii U-t max. az exluzívokért éri meg tartani, ha multiplatform címekkel is játszani akar, akkor muszáj egy PS4 vagy Xbox One mellé
Szerintem pont ezért van az hogy ilyen gyatra a Wii U eladások tekintetében hisz sok embernek nincs annyi lovettája hogy két gépet is fenn tartson. Így átgondolják a dolgot lemondanak az N-es címekről és válasszák a két nagy gép közül valamelyiket.
-
boost
veterán
válasz
adalbert1 #8688 üzenetére
Szia, nálam a videójáték nem az egy hobbi mind felett, hanem engem több dolog érdekel. Család, meló, mocizás, kütyük, videójáték, futás/bicajozás/kondi, némi képregény. Nem egyszerre, de ezek a témák, amik szóbaakerülnek nálam, és mindig más a prioritás. Az egy fő konzol az igazából egy desktop, meg egy handheld, az egy 2DS.
-
solti
senior tag
-
válasz
adalbert1 #8147 üzenetére
Splatoonról első benyomásaim: sokkal jobb, mint amire számítottam! Könnyen irányítható (amennyiben nem felejtem el a gamepad-et forgatni). 4 vs 4 ellen Anthony-n és rajtam kívűl csak japánok (gondolom) voltak, ahhoz képest, hogy az egyik csapattagunk csak nézelődött, nem kaptunk ki nagyon (44%-37%), 1 level10 játékos volt, 3-an level 1, többiek 4-5-6. 1-2 percet kellet várni, amíg összegyűlt a nyolc játékos, addig a gamepad nyújt fantasztikus retro szórakozást
A zene tetszik, a grafikától tartottam, de gyorsan megszoktam a stílust. Azt hiszem már tetszik is...A játék gyors, jól futott, gondolom nem sokan tolonganak még a servereken.
Csak kipróbáltam, rövid ideig, kedvem lett volna még tolni, de dolgozni is kell menni reggel... -
válasz
adalbert1 #8016 üzenetére
Eshoprol le lehet szedni ingyen a próbaverziót a többi részét nem tudom, mert az engem is érdekelne ha kell meg valami hozza.
+ Előrendeltem én is az amiboo Yoshis boundle-t.
Olcsóbb mint amire számítottam. 13999
https://www.konzolvilag.hu/wiiu/yoshis-woolly-world-amiibo-bundleBar nézem van Splatoon os is meg "olcsóbban" [link]
-
boost
veterán
válasz
adalbert1 #7936 üzenetére
Köszi a tippet, berendeltem. Régóta nézegetem, és nekem City mikor megjelent nagy kedvenc volt, hosszú évek óta első videójátékom. Tudom, hogy ezt a részt kevéssé szerették, de végülis a teszt se ír róla konkrétan rosszat azon kívül, hogy maradt benne bug, és állítólag a WiiUs változat a leginkább bugmentes.
-
-
A.tessz
senior tag
válasz
adalbert1 #7696 üzenetére
Szerintem nem igazán, nem is nagyon értem ezt, 3ds-re pörög minden itt meg állóvÍz.
Pont mint a Sony, csak ott a ps vita van kipukkadva, és a ps4 pörög!Most beugrott mintha a Splatoon lenne május 15re bejelentve!
Gondolom arról van szó, azért 1st party játékokat nem lehet pikk-pakk összehozni, 3rd party meg nincs sok.
-
Sirandrish
legenda
válasz
adalbert1 #7506 üzenetére
Jó, ez szép és jó, de senki sem vesz már wiiu -t? Mert ha folyamatosan változó veszik akkor folyamatosan kéne hogy árulják is. Azt meg azért kétlem hogy mindenki megtartja és örökre. Egyik wiiu tulajnak sem kell hirtelen pénz vagy ilyesmi
Szerk : utálok telorol fórumozó
-
RangerFox
veterán
válasz
adalbert1 #6750 üzenetére
Az AC4 simán megér annyit, habár egy kicsit túlzásba vitték a hajózós részeket. WiiU-n hallottam Frame problémákról is. A Child of Light nagyon jó, csak a vége felé nagyon lelapul a sztori, a játékmenet meg monotonná válik, pedig szeretem a körökre osztott harcokat...
-
válasz
adalbert1 #6484 üzenetére
Konteo:
Egy üzlet kapott egy csomó roki Peach-et, el kéne adni jól. Dolgozók: Egyikőjük feladja az 5 milliós hirdetést, a másik licitál rá, nyilván nem fogja kifizetni, de felrakják a többi lábatlankát is. Ha valaki megveszi az elsőt még többért, mint amennyire ők felhúzták, az csak karácsonyi bónusz. A többi meg szintén jól el fog kelni...
Ennyi. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
adalbert1 #5462 üzenetére
Az a párezer darab reális lehet, de inkább csak a bestseller címeknél. A hagyományos LL gép pedig azért fogyott úgy valószínűleg, mert lerabolták az új gépekből a készletet (nagy hányada a vásárlóknak Új LL-t vett). Néztem a japán Amazont, jövő hét elejére jeleznek csak új adagot belőlük.
-
horkovy24
senior tag
válasz
adalbert1 #5462 üzenetére
Hát másra nem tudok gondolni én sem csak arra hogy ezek szerint ennyire nem érdekli őket hogy megjelent már az új modell is. Náluk szerintem az a lényeg hogy menjenek rajta a játékok és tudják menet közben nyomni.
De az is lehet hogy akciós áron van náluk a régi modell és azért fogy ugyanolyan jól. Én személy szerint ha már vásárlásra adnám a fejem akkor már az újabb verziót venném meg.
-
válasz
adalbert1 #4782 üzenetére
Scrublenauts-ból és Game and Wario-ból volt még.
Megpróbálom felidézni mi volt még (11 óra körül):
Zelda Windwaker HD 6000 (2 db), New Luigi U, Fifa 13, Rabbids Land (3 db), Fit Meter 3000 (4-5 db), Fit Meter+Balance Board+Fit U 13000, Fit U+Fit Meter 7000 (3 napja vettem meg 9800-ért azt hittem nagyon jó vétel - Mammut MMban), Pikmin 3 (6000), Sonic Lost World, Sonic All Stars Racing Transformed (2 db), Mario and Sonic Winter Olympics 2014, Zombie U, Your Shape, Rayman Legends, Just Dance 2014, állványok U Gamepadhez /töltő nélkül/, autós töltők DS-hez, wii U premium 80000 (nem emlékszem melyik bundle). -
ldave
félisten
válasz
adalbert1 #4316 üzenetére
Szerintem se, az elején azért kijött rá elég sok 3rd party játék (jó, nagyrészt megkésve) de egyik se ért el komolyabb sikert, pedig nem mindegyik átírat volt rossz: Blacklist, Most Wanted, Deus Ex, Mass Effect, Batman, ezek mind többet nyújtanak a Gamepad-nek köszönhetően és általában szebbek is, mint a PS360 változatok. Ubisoft-ot meg tényleg megtett eddig mindent, hogy kiadja a játékait, a játékosok mégse voltak vevők, ezek után nem csoda, hogy még mindig nincs Watch Dogs, Assassin's Creed pedig már nem is lesz.
-
g@bo
nagyúr
válasz
adalbert1 #4316 üzenetére
vennél autót üzemanyag nélkül?
sokan vannak úgy, hogy 3 címért nem vesz új gépet.
meg akinek van már wii, egy db hd ready mariokart ért és hasonló játékélményért nem vált.azért a wii u a wii hez képest nem hozott akkora áttörést.
szerintem a wii /itthon/ még mindig eladható konzol / lenne, ha olcsó játékok tömkelege lenne a polcokon mellette. mindig lesz olyan korosztály (4-5-6 éves), akinek a 480p is kielégítő. nálam a kölök orrvérzésig tolja a lego sorozatot, nem izgatja a cod 1 2 3 x 100.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged