- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish #6614 üzenetére
Luigi 176000 HUF még 2 nap van hátra, Marth első körben 0 licit, jelenleg 20000 HUF és még 5 napig licitálhatnak...
Visszakapcsolunk a studióba. -
Peat;)
veterán
válasz
Mister_X #6679 üzenetére
Most annyiból lenne jó a hardware részen másolni a másik kettőt (alapjaiban) hogy az ottani fejlesztők egy kézmozdulattal portolják a címeket a nintendo gépére is. Mások az igények a különböző konzolokon, de ha nem nagy munka akkor egy kisebb bázis esetén is megéri kiadni a játékokat nintendora. Jó lenne egy mindenes konzol, álmodik a nyomor
Egyébként nem biztos hogy asztali konzolon törik a fejüket és van benne üzleti logika sajnos.
-
mirci18
addikt
válasz
Sirandrish #6696 üzenetére
Értem de ha reklámozzák a Wii u előnyeit akkor az nekik csak jó.
-
mirci18
addikt
-
Sonic*
aktív tag
Nem tudom, kiknek van meg itt a Smash, de ha összegyűl pár ember lehetne egy bajnokság félét rendezni szerintem. Persze puszta szórakozási célzattal
-
SzDavid99
tag
Indítottam egy Nintendo-s Game of the Year szavazást. Ha valakinek van kedve, akkor az alábbi helyeken szavazhat:
[NINTENBLOG]
[BAGSZIPOKE]Komolyan nem lesz több Animal Crossing?!
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #6689 üzenetére
2013-ban is a near future-ben reménykedtek...
-
Sonic*
aktív tag
Csak nekem nem jó ez a TVii app? Akárhányszor rámegyek kidob, vagy azt írja, hogy nem elérhető
-
misuti
tag
Animal crossing nem lesz erre a gépre?Kíváncsi lennék rá,hogy mit tudnak kihozni belőle.
-
ldave
félisten
válasz
tariattila #6680 üzenetére
A Child of Light és a The Cave két nagyon jó játék. Előbbi egy klasszikus japán RPG-k harcrendszerével megáldott, nagyon szép látványvilággal és zenével megáldott játék, utóbbi pedig egy kalandjáték, fergeteges humorral és jópofa karakterekkel, fejtörőkkel.
-
válasz
tariattila #6680 üzenetére
Trine2-t féláron szedtem le régebben, nagyon tetszik, grafika bejött nagyon.
Utolsó eshopos cuccok, ami akciósan vettem :
resident evil revelations (fps, ha szereted resident evil köretet, ajánlom)
steamworld dig (nem játszottam még)
Runner 2 (minden este 1 pálya kötelezően)
Ducktales remastered (retro hangulat, back to80s)
Illetve
Giana sisters twisted dreams (rajta volt a wii u-n, tetszik, bár épp elakadtam) -
tariattila
veterán
kezd visszaállni a rend (játék állások kivételével persze... de legalább van újra feladat)
csak úgy szippantja az adatokat ez a toshiba külső vinyó
jövőre a gamepad tuning akku lesz már aktuális....(sajna a hardver ápdét az új játékok rovására megy - nagyon kellene az új Smash és Toad...
)
ez az Art of balance egész jó móka! a legkisebb élvezi leginkább... hihetetlen
írhatnátok róla ki mit ajánl feltétlenül az eShopos kínálatból ami ár érték arányát tekintve szinte kötelező...
csak pár, szerintem egész remek játék ami nem horror áron van: Trine2, Child of Light, The Cave, TNT racers, Super Toy Cars, Swords & Soldiers, Shiny the firefly . . . . .
más:
az ART Academy helyett tudtok olyan rajzolós appot amivel legalább email-re vagy ármi külső hordozóra ki lehetne nyerni rajzokat?
a miiwerse nem igazán pálya -
boost
veterán
ez a ciklikusság minden konzolgyár´tonál megvan.
Elég megnézni a sony-t, aki a PS2 sikere után elo"állt egy drága, bonyolult alternatívával, késo"n. Az egész ciklus alatt kapálózott, ohgy eladásban utolérje az xb360-at.
Vagy MSnél sikerült a sikeres XB360 után elo"állni egy gyengébb géppel, mint a PS4, drágábban.
Most majd jön megint egy sikeres konzol, jó áron, jó teljesítménnyel. Remélem.
-
misuti
tag
válasz
koncsik #6671 üzenetére
A megjelenéseket a wikipediáról szedtem!Szóval nem tudom pontosan mi is a helyzet!
Az viszont nem újdonság,hogy a U nem sikeres!Kb semennyire!Legalábbis az elődhöz képest!Sajnos!
É n ezért gondolom ,hogy hamarosan új konzol várható!
Amúgy kedvencem a nintendo,legalábbis konzol fronton,szóval én szurkolok nekik! -
Sonic*
aktív tag
Sziasztok! Ma vettem meg a konzolt es megosztanám a tapasztalataimat
-A konzol maga szuper.
-Valamiert sok dolog irdatlan sokáig tolt pl settings 1 perc
-Net problémák. Talán ez volt a legrosszabb. Szépen ra mentem a wifinkre, lefuttatta a tesztet, minden ok. Berakom a Smash-t, erre upadte (korábban mar leszedett egyet) mondom ok. Erre elment az egész net. Akármit próbáltam nem tudtam érezhető sebességet kicsikarni, a konzol használhatatlan lett. Egyszer el tudtam indítani a játékot, az viszont tetszett. Browser nem tolt stb, mi lehet a hiba? Próbáltam manuálisan csatlakozni de nem segített... (Telon is egy kicsit lassú a net, lehet hogy a UPC a ludas) -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
koncsik #6671 üzenetére
Azért becsapós dolog a Wii U üzleti sikerességét megítélni, mert szinte kizárólag exkluzív játékok jelennek meg rá. Ezeknek a profittartalma alsó hangon is a duplája a 3rd-party játékokénak, mivel a N saját magának nem fizet platformliszensz díjat, ami egyébként 30% körüli hányada a végfelhasználói árnak, az árképzésük ennek ellenére hasonló az AAA 3rd-party játékokéhoz. Ráadásul a többi kiadó hamar lejjebb viszi az árakat, ahogy az érdeklődés kifulladni látszik az egyes játékok iránt, a Nintendóra ez sem különösebben jellemző. Inkább kevesebb játékot és konzolt adnak el, de sokkal magasabb haszonnal, mint a Sony és az MS. Ugyanezzel a stratégiával vitték végig a Gamecube-ot és az is profitábilis lett annak ellenére, hogy eladások szempontjából negatív rekord volt.
-
5 (Japán, USA) 4,5 (WW)
The GameCube (Japanese: ゲームキューブ Hepburn: Gēmukyūbu?, officially called Nintendo GameCube, abbreviated NGC in Japan and GCN in Europe and North America) is a home video game console released by Nintendo on September 14, 2001 in Japan and November 18, 2001 in North America. It was later released worldwide in 2002.
The Wii (/ˈwiː/ wee) is a home video game console released by Nintendo on November 19, 2006.6663: azért szerintem kicsit erős, hogy a wii u nem sikeres egyáltalán...
az utóbbi időkben mindenképpen javul legalábbis.
Nekem is pl. nagyon bejött -
misuti
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #6669 üzenetére
GC:2002 május 3.
Wii:2006 december 8!
Akkor bő 4 és fél év!
Legalábbis az EU-s megjelenésnél ennyi!
Ha a japánt nézzük akkor több mint 5,ha jól néztem!
A 3ds az azért elég jól fogy,sőt új kiadása is van már,ami hardverügyileg fejlettebb! -
misuti
tag
válasz
Sirandrish #6666 üzenetére
Ez csak az én kis fejemből pattant ki,egy tipp!De reális is,úgy gondolom!Az biztos hogy már készül!De kellene is,mert ezt a gépet nem tudják már úgy fölfuttatni,mint anno a Wii-t!
-
misuti
tag
válasz
Sirandrish #6664 üzenetére
Tuti hogy kap egy exkluzív Zeldát a U is!A GC is kapott!Sőt 2 is volt rá,igaz a TP mindkét konzolon megjelent!
-
-
válasz
ImpersonatoR #6660 üzenetére
Ugyanazt olvassuk
Én is gondolkodtam ennek a bemásolásán, magamra ismertem benne
Amúgy tipikus hardware fetisiszta, lehetne nogamespls vagy dontwannahavefun is a nickje - na jó én meg nintenDO hívő vagyok, biztos félúton a megoldás, ha meg kell oldani valamit egyáltalán -
tariattila
veterán
válasz
ImpersonatoR #6660 üzenetére
le is hülyézték egyből...
-
"Nintendont says:
December 19, 2014 at 5:40 pmAnyone above the age of 12 that owns a Wii U is an utter loser and or retarded pedophile. A garbage console with subpar hardware, no 3rd party support, gets 2-3 game a year, sells happy meal toys. I mean it just sad how pathetic the Wii U is. Even the LunchBox Done renders it obsolete. "
-
válasz
Sirandrish #6658 üzenetére
És Sharp display lesz benne, akármit is csinálnak.
Amikor wii u-n gondolkoztam, akkor is olvastam, hogy Fusion néven lesz új nintendo konzol...
A sima és a u között eltelt 6 év alapján 2018 lenne a következő ideje.
Persze az is normális, hogy ha piacra kerül egy cucc, azonnal elkezdik fejleszteni az utódját. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
adalbert1
veterán
Itt egy lista, hogy mik támogatják. A 6k nagyon jó ár lett volna érte, de a 9 sem rossz (én 10-ért vettem, de akkor is ilyen 13k körül volt a legtöbb helyen) - local multinál nagyon jó tud lenni Mario Karthoz, vagy Super Mario 3D Worldhöz pl. Igazából, ha nagyrészt egyedül játszol, és elégedett vagy a tablettel, akkor nem létszükséglet a dolog szerintem.
-
xenom0rph
őstag
Semmi -
Sonic*
aktív tag
Black Ops 2-t lehet csak Remote Plus-al tolni, vagy muszáj hozzá a nunchuk?
-
-
ldave
félisten
Most olvasom, hogy az angol GAME volt olyan tökös, már ma elkezdte árulni Toad kapitány kalandjait. Merthogy mekkora hülyeség január 2-án kiadni valamit, ami ráadásul mar most a boltokban van.
-
Sonic*
aktív tag
Sima USB-s gamepaddal lehet játszani? Valamint a BO2-nek ezen a platformon is van Split screen-je?
-
válasz
Sirandrish #6643 üzenetére
Elvileg biztos
If the Wii U has the most recent system update installed, it will be able to recognize a storage device of any size, but 2TB will be the maximum amount of storage capacity that can be used. Any extra capacity in the storage device beyond the 2TB will not be accessible via the Wii U. (Nintendo.com)
-
Sirandrish
legenda
válasz
tariattila #6640 üzenetére
Biztos kezel 2T-sat?
-
tariattila
veterán
nem sokat foglal! ahhoz képest, hogy egy nagyobb játékkal ki is meríted a keretet...
sdhc egy usb adapterben simán jó... (de a végleges megoldást pont a napokban ecseteltük)
nekem egy 32-es pendrive volt eddig.. közel húsz (kicsitől a közepesig méretű) eShopos játék fért rá és már egy komolyabbat nem tudtam volna rárakni...
a mentések se semmik...
szerintem egy 500 GB külső hdd egy ideig elég lehet... -
Sonic*
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #6638 üzenetére
Azt értem, de kérlek azt mondjatok meg, hogy mennyit foglal
SDHC kártya nem jo?
-
tariattila
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6638 üzenetére
... 2TB Toshiba HDD 3,5" külső táppal lerendelve....
remélem nem lesz kompatibilitási problem mert akkor beáztatom a kötelet...a ninti által elsőként ajánlott seagate-ről lebeszélt Hackeee.... de a második helyen a toshiba is ajánlott volt
az meg hogy 2 TB nem megalománia hanem nincs kisebb -sajna! -
90Quiet
tag
válasz
JimBeam007 #6624 üzenetére
Ez is egy jó kezdőcsomag de ne feledd, hogy bár a Zelda Wind Waker U egy zseniális játék, sajnos csak egy játékos mód van benne. Így ha karácsonykor nekiülnétek hogy játszunk valamit közösen, ezt a játékot nem fogjátok tudni elővenni.
Azok a prémium csomagok amelyeket ismerek és multiplayer játékok vannak:
- Mario and Luigi Premium Pack (New Super Mario Bros U van benne)
- Mario Kart 8 Premium Pack
- Alap Wii U Premium Pack (NintendoLand van benne)Az olcsóbb játékbeszerzéshez tudom ajánlani a használt piacot (olx.hu, vatera.hu, jatekaim.hu), vagy a jobb ajánlatok keresgélését angliai webshopokon (amazon.co.uk, zavvi.com)
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Előbb-utóbb úgyis tenned kell rá valamilyen külső háttértárat. Csak ne 128Gb-os pendrive legyen.
-
Sonic*
aktív tag
válasz
tariattila #6636 üzenetére
Kösz!
De az mennyit foglal majd el?
-
Sonic*
aktív tag
Holnap megyek a gépért
Egy gyors kérdés (8GB-osat veszek). Első indításnál mennyit fog (méret,idő) patchelni?
-
g@bo
nagyúr
válasz
pro kontrollert láttam 6000é de melyik játékokhoz jó????
-
válasz
Sirandrish #6627 üzenetére
A névváltztatásra én is (kicsit, mert a lábatlan után már nehéz) rácsodálkoztam, de még mindig nullán áll.
-
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Januárban vagy februárban végre én is ha minden jól megy már Wii U tulaj leszek, csak még előtte egy-két dolgot be kéne szereznem: a probléma az, hogy csak egy sima képcsöves (CRT) TV-m van, amiben nincs HDMI csatlakozó. Ahogy nézem, lehet a Wii U-t is összekötni ilyen régi televízióval, csak ehhez egy külön kábel kell. Ilyen hivatalos kábelt még lehet valahol kapni? Mert akárhol nézem, sajnos nem találok már. -
JimBeam007
csendes tag
válasz
És köszönöm a válaszod mester
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Ez már így egy fullos pakk. A játékok talán egy-két ezerrel olcsóbbak, mint a másik két új konzolra, olyan 13k környékére állnak be, ez játékfüggő is.
-
JimBeam007
csendes tag
válasz
90Quiet #6604 üzenetére
Szia Akkor ez így első körben elég lesz mindenféle játékhoz?
Nintendo Wii U Legend of Zelda: Wind Waker Premium PackPro Kontroller 1 db
Remote+ 2db
Így jó lesz a konzol mindeféle mókára? Menyire jó az a hadonászós érzékelője?
Eégsz jól ki lehet jönni a konkurenciához képest 120.000 ből meglesz minde ami kell(xbox one 150.000 kinectel egy kontrollerrel.....)
Játékok ugye olcsóbbak hozzá? -
Lien
aktív tag
válasz
Sirandrish #6622 üzenetére
Igen lehet és az is meg van adva, hogy milyen időszakonként. Fél évente vagy évente, de az is lehet, hogy sűrűbben. (talán havonta). Viszont akkor megjelenik a profilodnál is, hogy változtatva lett a neved.
-
válasz
Sirandrish #6620 üzenetére
Marth-ból egy simát már el is adott discontinued rare-ként 10k körül a kétkardút áruló... Utóbbira 0 bid.
-
Sirandrish
legenda
válasz
koncsik #6617 üzenetére
Én arra gyanakszom hogy ez rohadtul nem véletlen.
Egy ilyen cég mint a Nintendo mégis milyen gyártási folyamattal készít ennyi vackot?
HOgy lehet összerakni valamit két kardal, kéz/láb nélkül? Főleg hogy nem veszik azt észre? Én biztos vagyok benne hogy csak ingyenreklám a Nintendonak...okosok -
D4v3
őstag
Ezeket nem gyártják, hanem kb. f*ssák egy ázsiai gyárban több millió példányszámban és minden tízezredik az ebayen köt ki, mert hibás...
-
válasz
Az enyém hüvelyes...
De legalább még nem licitált senki a kétkardúra.
A második hullámból csak Zelda jött meg, majd hétfőn a többi.
6618: annyira szánalmas vagyok- de ha ennyi defektes van, lassan a hibátlanok lesznek a ritkák
Én azért gyanakszom, hogy egyre több lesz az észrevehetetlenül kibontott-visszacsomagolt és közben manipulált amiibo...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Ezen látszik, hogy home made
-
Sirandrish
legenda
Hibás Amiibo...micsoda újdonság..
Oh és még egy
Kizárt hogy ezt nem direkt csinálják.
Vagy max ha minőségellenőrök nélkül gyártják ezeket.. -
ldave
félisten
Nintendo címek, mint ponyvaregények:
-
90Quiet
tag
válasz
JimBeam007 #6599 üzenetére
Kalandjátékok, ügyességi játékok, barátnővel időtöltés? Ne is vacillálj, ettől jobbat nem találsz. (Bár nintendo-s topikban milyen más választ is várnál ugye...
)
A 32 gigás konzolhoz jár a Sensor Bar (wii remote-ok működéséhez kell), így már csak Wii remote-okat (lehetőleg Wii remote plus-t) és nunchuck-okat, vagy Wii U pro controllert kell vennetek annak függvényében hogy a kinézett játékokhoz melyik való inkább.
Játékok amiket hirtelen ajánlani tudok youtube-on megnézésre majd az alapján döntésre, kivétel nélkül egy időben több játékos számára is játszható játékok:
Wii U:
- Nintendoland
- Wii Sports Club
- Super Mario 3D World
- Mario Kart 8
- Wii Party U
- New Super Mario Bros U
- Rayman Legends
- Donkey Kong Country Tropical Freeze
- Just Dance 4, 2014, 2015
- Pikmin 3
- Super Smash Bros Wii U
- Bayonetta 2
- ZombiUWii:
- Kirby's Epic Yarn
- Super Mario Galaxy 1-2
- Beat the beat rhythm paradise
- House of the dead Overkill
- Dead space extraction
- Trauma center new blood -
tariattila
veterán
uhh...gyerekek.. ezt a szopóágat senkinek se kívánom!
a formázást se bírtam kivárni... a folyamatábra alig haladt valamit de már vagy két órája ment... leállítottam végül s a gyorsformázást választottam... wiiU-ba be, format..... majd a maradék játékot próbáltam átmásolni... a kis méretűeket 3- as csoportban a nagyokat egyesével... végül megérkeztem a másolási hibához...
újrapróbáltam, ugyan az
utána pedig már nem is akarta látni se... folyamatos feketehalál...
végül egyetlen játék maradt a 32-es kártyámon...
most tizen jópár játékot tölthetek le újra (persze a játékállások ugye levesben)
szép délután volt.....
tehát óvatosan a háttértár variálással!
érdemes az ajánlott tipusokkal biztosra menni... -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
JimBeam007 #6599 üzenetére
A gép mellé már csak két wiimote kell (feketében pont nem látok sehol), viszont ebből eredetit érdemes venni. Sajnos elég húzós árban vannak, megpróbálhatsz jó állapotú használtat is keresni. Új gépnek én már Wii U-t vennék, nem sokkal drágább az elődjénél, de annál sokkal többet tud. A kiegészítők és a játékok a drágák, az meg ugyanannyi lenne úgyis mindkét gépnél.
-
Sirandrish
legenda
válasz
tariattila #6600 üzenetére
Hát akkor a határ a csillagos ég
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- SQL kérdések
- Politika
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Late 2016 2TB - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest