- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #7198 üzenetére
Megyek ebayre, horror árakat nézni.
-
bagszi_lucas
tag
Nincs valakinek egy számára felesleges Super Smash bros WiiU club nintendo kódja?
4 nap maradt a promócióból, de amit használtan sikerült szerezni játék abból pont hiányzik a kód.
-
Sirandrish
legenda
válasz
ViharVadász #7197 üzenetére
Akkor lassan jön a kopasz Rosalina és a kard nélküli Link.
-
ViharVadász
őstag
Valahol Európában az amiibo 3. hullám már elindult, ugyanis valaki már meg is kapta a rendelt termékeket.
Twitter
-
válasz
tariattila #7195 üzenetére
Guacamelee és Teslagrad valószínűleg (Runner2 és SteamWorld Dig van meg)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Figyelem, újabb önreklám következik: Zelda II: The Adventure of Link játékbemutató
-
ldave
félisten
Eddig úgy ment, hogy csak a képet tolta ki a Gamepad-re, a gombok nem működtek.
Amit írnak extra cuccnak a digitális Wii játékokkal kapcsolatban, hogy megjenelik a Wii U-s Activity Log-ban, szóval lehet nézni mikor mennyit játszottál vele. Lemezes Wii játék esetén ezek szerint ezt nem nézi a Wii U.
-
válasz
tariattila #7186 üzenetére
Áhááá - akkor tényleg super feature
A wii-men is magától indul el a wii mode.Jó, azon is van, amit külön kell indítani.
Wii U-n gondolom az lenne a nagy durranás, hogy Gamepad only lehet a wii játékokat játszani. De azt meg mintha a DSiXL-em is tudná...khmm. -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #7178 üzenetére
Most ez nem csak annyi, hogy beindítja a Wii módot a Wii U-n? Mert akkor, ha a Wii mód támogatja ezt a Gamepad-es gombos dolgot, a lemezes játékok esetében is működnie kellene.
Mert ha VC játék lenne, akkor lenne hozzá Miiverse meg ilyesmi is, legalábbis eddig az is járt melléjük.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #7178 üzenetére
"odahaza adva van úgyis minden." -> Kivéve a megfelelő mennyiségű free time.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A letölthetőeket magyarázta, gondolom valamelyest belenyúltak a kódjukba, nem csak simán lerippelték az eredeti lemezeket. A VC játékoknál is azzal megy el a fejlesztési idő, hogy működjenek a gamepad-on, semmi más miatt. De egy próbát megér, odahaza adva van úgyis minden.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #7169 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy ez csak a digitális Wii játékokra igaz vagy a lemezesre is. Este majd megnézem.
-
Gamepadre használ valaki fóliát, védőtokot, egyéb óvszert?
-
tariattila
veterán
szerintem! így a legjobb az irányítás... tökéletes, valahogy nekem simább mint wii-n, de lehet csak bebeszélem magamnak
a kiscsákó is hibátlanul vette az akadályokat...
ez a játék erre a wiimote/nunch. kombóra van kitalálvaremélem a többi egyszerűbb irányítású majd megy a gamepad-al is!
-
fuwiradis
aktív tag
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #7169 üzenetére
oh értem. mario galaxy részeknél én pl tök fölöslegesnek éreztem a wiimote irányítást: csillagokat szeded össze meg egy két extra feladat, azon kívül simán mehetne normál gamepaddal is, de gondolom azt meg nehéz lenne megvalósítani így visszamenőleg
(#7170) fuwiradis: lehet itt vagy ott v mindkettő
-
fuwiradis
aktív tag
Srácok, a wii u gamepadon történő játék mennyire rugalmas? gondolok itt arra, hogy ahogy találtam van rajta audio kimenet. szóval lehet olyat csinálni hogy video tv/monitorról megy hang meg a gamepadra kötött fejesen pl. vagy fordítva?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #7164 üzenetére
Majd te is nézz be gyakrabban a kocsmába, nehogy lemaradj az ilyen sorsfordító dolgokról.
-
tariattila
veterán
válasz
ImpersonatoR #7164 üzenetére
+1
-
EzAZZzzz...
Öcsém mióta varok mar erre. Ideje volt mar.
Jó döntések sorozatát hoztam ma akkor, pedig fogalmam sem volt az egészről.
1. A nagyobb pendrive ot vettem a kettő közül.
2. Nem vettem meg a select/sima wii játékokat újonnan horror áronÁrazása is korrekt remélem jönnek sorban majd a klasszikusok.
Legközelebb piros betűvel tessek kiírni az ilyet, ha nem olvasom lemaradok róla
-
boost
veterán
A fenti kép nem helyes, január 22én a Donkey Kong Country Returns jön.
-
boost
veterán
válasz
ImpersonatoR #7157 üzenetére
A megjelenés utáni elso" héten 9€, utána 19€ egy játék.
-
ViharVadász
őstag
válasz
ImpersonatoR #7157 üzenetére
Most úgy tűnik így is elérhetővé tesznek (letölthetővé) némely Wii játékot, hogy ne kelljen a Wii lemezét pörgetni vele.
-
-
boost
veterán
-
Monster Hunter 4 Ultimate exclusive demohoz kaptam donwload code-okat, ha valakinek kell, küldöm priv.-ban. 3DS/2DS 3 db. kód.
-
boost
veterán
Super Mario Galaxy 2 már jön is lefele...
Kössz Nintendo.
-
boost
veterán
Elo"vettem a gépet,és toltam kicsit a Wonderful 101-et ma. Remek móka volt a legmagasabb fokozaton. Kb a nagyobb valaminél, a játék 2%-nál meghaltam.
Nagyon tetszik a játék grafikai stílusa. Közel áll hozzám.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #7147 üzenetére
Megyek
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
koncsik #7146 üzenetére
Minket az érdekel, te mit tippelsz, mi lesz. Itt a kocsmában
kifejtheted nekünk a véleményed.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
boost
veterán
Tudni már valamit, hogy mi lesz a következo" Platinum projekt?
-
-
RangerFox
veterán
válasz
Sirandrish #7132 üzenetére
Igen, valahogy sejtettem, Marth is FE-es karakter, nem de?
-
RangerFox
veterán
Uhh, nekem ez az Ike amiibo figura nagyon tetszik. Szerintem beszerválok egyet, igaz, azt sem tudom melyik játékban szerepel.
-
boost
veterán
válasz
slick-adam #7128 üzenetére
Ezeket már most eladhatja dupla vagy tripla áron, hiszen ezek azok az amiibo-k, amit az az ember vett meg, aki azért vásárolta fel o"ket, mert utálja.
Nekem kell!!
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #7125 üzenetére
Elnézést, a WoW mellett néhány hír a szokásosnál lassabban jut el hozzám
-
ldave
félisten
Ez gyors volt, meg is van a hét nagy miafasz története: egy ember, aki felvásárolja azokat az amibo figurákat, amiket utál.
-
alevan
őstag
Gyors kérdés: várható idén Metroid?
-
ayo
veterán
válasz
ViharVadász #7110 üzenetére
igen, szerintem ez volt. közben megnéztem, hogy US-ben pár cuccot csak helyenként árulnak, valami a Target-ben van valami meg csak a Toys R Us-ban, de akkor itthon nincs semmilyen megkötés, az tök jó.
A harmadik hullám sztem eléggé jó, a második annyira nem dobott fel.
-
FuRiONight
addikt
Forumon belül cserèlgettek jàtèkoka?
Nem tudom, hogy ez itt mennyire nèpszerű.
-
válasz
ViharVadász #7110 üzenetére
A 3. amiibo sorozat promóciós képeihez a gyártásba kerülő amiibokat használják a korábbi "csalódások" elkerülésére. Nagyon ügyes akinek már van, Japánban is január 22 a hivatalos dátum, USA február. Szerencsére EU két részletben kapja, a helyi dealerem
is ezt mondta:
Here’s the split for Europe:
January 23: Rosalina & Luma, Sheik, Toon Link, Bowser, Lucario, Ike.
February 20: King Dedede, Meta Knight, Shulk, Sonic, Mega Man.
A táblázatban látható exclusive árusítók csak USA-ra vonatkoznak. -
ayo
veterán
válasz
ViharVadász #7106 üzenetére
van már a toon linkről is kép, tegnap láttam, de most valahogy nem találom a linkjét
amúgy melyik az exkluzív a 3. hullámból? rosalina? vmit olvastam, hogy csak a wallmartban lehet majd kapni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #7105 üzenetére
Ahogy nézem, annyira nem ritka. Ebayen alig kérnek érte 6-10k-t.
(#7108) Sirandrish
Ok, leesett.
-
ViharVadász
őstag
2 amiibo-ról jött pár kép, amik hamarosan lesznek kaphatóak: [link]. Eddig ezek nagyon tetszenek, remélem a véglegesek is ilyenek lesznek.
-
Sirandrish
legenda
Szuper ritka LUCARINO figura
-
válasz
FuRiONight #7100 üzenetére
Most is van szomszédom, aki wii u-t szeretne venni, nem az én hatásomra, hanem utánanézett, mi lenne jó 7 éves fiának, ha ilyen típusú játékot szeretne. Ennek kapcsán láttam egy nagyon fullos hirdetést, 115 körül premium 21 játékkal, jó kiegészítőkkel... Több hirdetés is volt most mindenféle kombinációkban, már 55 ezertől. Amikor felajánlották nekem a wii u-t megvételre 1/2 éve, talán 2-3 premium volt eladó.
Én még a wii-től se bírtam megszabadulni, még a szándék sem merült fel, úgy értem.
-
Sonic*
aktív tag
válasz
Eléggé nehéz. Én már egy ideje hirdetem, és még soha nem volt a 25 eladásomból olyan, hogy 1 hónapig egyetlen érdeklődő sincs.
-
boost
veterán
válasz
Egyrészt kevés rá az új megjelenés, másrészt meg tényleg kevés az eladó játék, mert kevés a gép, és a WiiU tulajok egy része megtartja a játékjait.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest