- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- A karcsúság ára
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Dinasti
senior tag
Biztos volt már róla szó,de ha valaki válaszolna nagyon megköszönném. Usb-n csak winyót lehet wii u hoz kötni vagy pendrive-ról is futnak játékok?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Now playing Splatoon
-
ayo
veterán
tökre ezt érzem én is, a leggyengébb free to play játékban több a cucc, viszont ebben lehet ilyet is!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na nézegettem videókat, gameplayeket erről a Splatoonról. Összeségében én úgy vélem, hogy ez marha szórakoztató játék, de túl sok content egyelőre nincs benne. Cáfoljatok meg ezzel pls.
-
-
Dinasti
senior tag
Ma sikerült végre játszanom picit hosszabban a The Legend of Zelda The Wind Waker HD-vel,de kb az első 10 mp után beleszerettem
. 1 óra után meg már fel sem akartam állni a gép elől....
-
ldave
félisten
Este Splatoon? Akár mehetne mellé Skype vagy TS is
-
bagszi_lucas
tag
Tegnap végre tudtam multizni. Már lv 5-ös vagyok és végre tudtam új ruhákat meg fegyót venni. És oh gawd damn, annyira addiktív a turf war...
-
Dinasti
senior tag
Ha szereted a multis "lövöldözős" játékokat szerintem mindenképpen. A solo rész is jópofa bár még csak az első 3 pályát toltam le,de szerintem jó lesz. A multiba ma is jött 1 uj pálya és valószinűleg több is érkezik majd idővel. Nekem nagyon bejön és gondolom ha haverokkal játszanánk online 1más ellen tuti a megunhatatlan kategóriába kerülne nálam. A kapitányt tegnap sikerült beszereznem nekem is. Na ne félj nálam nem porosodik csak "belelesekésmárrohanokis" terv el is bukott amikor hajnali 2 kor még a 20. pályánál sem birtam befejezni
-
A.tessz
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #8278 üzenetére
Köszi, nekem nagyon tetszik igazi daráló....
Splatoon megérkezett hozzám is! Majd mehet a játék!
-
ldave
félisten
Holnap új Splatoon pálya érkezik:
Kelp Dome
-
ldave
félisten
Bár engem annyira nem pörget fel ez a játék, de végre van hivatalos megjelenési dátuma Itagaki új játékának, a Devil's Third-nek, legalábbis Japánban, augusztus 4-én kerül majd a boltokba.
-
bagszi_lucas
tag
Végre megvan a Splatoon.
Tegnap vihar miatt nem tudtam sajnos online menni, de az első két single player pálya kész. \o/
-
ldave
félisten
-
Dinasti
senior tag
Splatoon lvl 13
És még mindig a kezdő fegyó a legjobb
-
Szalontahó
tag
válasz
tariattila #8270 üzenetére
Plusz az eu-s gépek soft-jából kukázták a twii funkciót. Nem mintha eddig tudtuk volna használni.
-
tariattila
veterán
hi
system update 5.4.0
semmi extra csak 'stability/user experience'
viszont időben máshogy éreztem.... mind1... szögelik legalább -DDD -
lilricsi
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #8267 üzenetére
rendben, koszi!
-
lilricsi
tag
sziasztok!
corvin konzolrol tud valaki velemenyt mondani?
onnan vennem a gepet hasznaltan
elore is koszi! -
adalbert1
veterán
válasz
Dinasti #8259 üzenetére
Igen, lehet.
szerk.: na, megelőztek. amúgy most vettem egy használt wii-t (leginkább azért, hogy komponens kábelen keresztül játsszam a Gamecube játékokat), és kicsit olvasgattam - alig pár játék használja ki a motion plus-t, és még kevesebb van, amihez kötelező olyan irányító
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! A remote és a remote + között mi a különbség?
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #8255 üzenetére
Alapvetően az, csak a lényegi munkát az Atlus végzi, az Intelligent Systems inkább csak felügyeli a Nintendo oldaláról a dolgokat. Legalábbis nekem valami ilyesmi jött a google translate által fordított interjú alapján még valamikor áprilisból.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #8253 üzenetére
Az interjúk alapján ez inkább Atlus játék lesz, mint Fire Emblem, szóval inkább RPG lesz, mint taktikai játék, az Intelligent Systems nem vesz részt a napi fejlesztési folyamatban.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nekem ez az 'urban-fantasy' stílus annyira nem jön be, mint a hagyományos fantasy, márpedig a trailer alapján inkább egy Persona- semmint FE-játéknak néz ki a jövevény. Igaz, hogy 3DS-re jön egy 'tiszta' verzió, de azért remélem, megőriznek minél többet az igazi FE hangulatból.
-
ldave
félisten
Gúd nyúz: az Illusory Revelations, vagy ismertebb nevén a Shin Megami Tensei X Fire Emblem rendezője Mitsuru Hirata, akinek a Radiant Historia is köszönhető.
A Radiant Historia-ról 28 óra után csak jót tudok mondani, jó a történek, ötletes a harcrendszer, szóval bizakodó vagyok.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Több olyan összeghatár is volt, amihez fizikai dobozos verzió jár, ezek összesen úgy ~1700 darab körül vannak (ebből egyik az enyém
). Ezek mind PC változatok, Wii U-hoz csak letöltő kód lesz, legalábbis a kampány során csak ebben a formában lehetett hozzájutni. Arról nem tudok, hogy később megjelenik-e a játék fizikai terjesztésben, szerintem nem. Elviekben az én csomagomban lesz egy lemezes PC-verzió, egy Wii U verzió letöltőkód, egy 'Hogyan készült' DVD, és a Soundtrack CD. Elvileg adnak még hozzá egy nyomtatott kézikönyvet és egy képregényt, valamint pdf-ben digitális anyagokat is. Csak érjen ide...
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #8249 üzenetére
Pöpec
Gondolom csak digitálisan adják majd ki.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #988 üzenetére
Végre megjelenési dátumot kapott az Armikrog, augusztus 18-án jön. Eredetileg tavaly júliusra lőtték be, de eléggé túlvállalták vele magukat a készítők, úgyhogy csúsztak vele egy bő évet. Így is számos vendég grafikust, szobrászt szegődtettek a projektbe, de úgy néz ki, végre révbe értek.
-
ldave
félisten
-
boost
veterán
Még mindig nagyon nehéz nem beszállni ebbe az amiibo őrületbe.
Ki kell tartani, ki kell tartani. Majd év végén, ha valaki több darabot elad egyszerre, nagyon olcsón, akkor talán.
-
Dinasti
senior tag
Valaki tudna írni pár szót ezekről az Amiibokról? Olvastam pár angol mondatot róluk,de annyira nem jó az angolom,hogy teljesen meg is értsem
Pl ha a splatoonhoz vennék 1 et mit tudna az? Választhatnám karakterként csatákba pl?
-
adalbert1
veterán
Szerintem azt nagyon jól eltalálták, hogy csak 3 perc egy kör, így könnyen elkapja az embert a számomra korábban csak stratégiai játékokra jellemző még egy kör érzés
, és így könnyebben is elkezd az ember egy új menetet, hogy tudja, nem 30 vagy 45 percig fog ott ülni.
Amit ldave említett, az tényleg probléma, legalább a 2 menet közötti képernyőn jó lenne egy fegyverváltási lehetőség (remélem valamelyik update-ben lesz valami változás ezen a téren).
Jelenleg kb. 1x órát játszottam, így még nem érzem azt, hogy ne lenne elég tartalom a játékban, de arra kíváncsi vagyok, hogy milyen szavatossága lesz, mikor kezdem azt érezni esetleg, hogy ez kifáradt (remélem azért pár új pálya lesz idővel). -
ldave
félisten
válasz
Dinasti #8237 üzenetére
Szerintem ez a legnagyobb hibája a játéknak. Többször voltunk úgy, hogy mindenkinek mondjuk henger volt a kezében és hát ilyekor jó lett volna váltani valami másra de nem lehet, szóval végig kell tolni a meccset a kiválasztott fegyóval, majd kilépni a csapatból, fegyvercsere és vissza a Lobby-ba. Ezt kicsit benézték így ebben a formában.
A másik zavaró, hogy nem lehet fixen egy csapatban lenni a barátokkal, ahogy sorsol, úgy puffan.
-
Dinasti
senior tag
De kár hogy csata közben feltámadás előtt nem lehet fegyót váltani
Remélem 1 pach-el majd jön ilyen lehetőség...
-
Dinasti
senior tag
Na végre lvl 12
Most már lemertem cserélni a "festőhengert" 1 pörgősebb fegyóra
-
Splatoon a Minecraft-ben (van voicechat is)
-
Dinasti
senior tag
-
ldave
félisten
válasz
Shepard #8231 üzenetére
Közben megtaláltam én is ezt a részt, 16 ezerért tudtam volna megvenni a gázálarcot
Meglett a 10-es szint, viszont nem tudtam belépni ranked meccsre, folyton valami hibát írt ki a csatlakozásra, szóval inkább a single résszel játszottam tegnap, már csak pár pálya van hátra. Amúgy a matchmaking rész nem az igazi, amikor betesz egyedüli 9-es szintüként hét 20-as mellé, az kevésbé szórakoztató.
Spoiler: Eddig a harmadik boss tetszett a legjobban, kellett pár perc mire rájöttem mi is a mechanika
-
Shepard
tag
Jobb ruhákat alacsony szinten a jobb kéz felőli sikátorban tudsz szerezni, az ott gubbasztó csókától. Ha kint rohangászol a főtéren és megnézed mások ruháit, akkor X-el tüzetesebben is megvizsgálhatod őket és elhozathatod másnapra a sikátorban fellelhető mukival. Vigyázat, egyik-másikért naggyon sok pénzt kér el...
Aki szívesen csatázna közösen, engem is felvehet: Shepard_HUN
-
Dinasti
senior tag
válasz
bagszi_lucas #8228 üzenetére
Fentebb kérdeztem,de már feledésbe merült
,hogy működik a beszélgetés Wii U-n? Látom a kontrollerben van miki azt kell használni? MEg a kamerát kilehet kapcsolni vhol?
-
Dinasti
senior tag
Valaki most 1 kis szobafestésre?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A Mester tavalyi interjúja nem igazán támasztja alá ezt a híresztelést.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Durván WTF pletyka:
-
Dinasti
senior tag
A chat hogy működik a -wii -u-n? Kell külön miki vagy a beépített elég? És pl a kamerát ki lehet kapcsolni?
-
-
Dinasti
senior tag
válasz
koncsik #8216 üzenetére
Én nagyon lemaradtam a nintendo játékokkal utoljára Nes volt meg Snes-el vmi gamer klub-ban toltam minden zsebpénzemet
De most mindent szeretnék bepótolni. Sajnos a Wicher 3 bekavart a terveimben mert túl jó játék brutál mennyiségű tartalommal. Amúgy szivesen venném ha valaki tudna Wii-Wii U játékokat ajánlani amit mindenképp ki kell próbálnom majd. Jelenleg a Wii U listám a kövi:
Mario 3d
The Legend of Zelda The Wind Waker HD
Splatoon
Donkey Kong Country Tropical Freeze
TErvben van a Captain Toad Treasure Tracker és a Yoshi's Woolly World még,de már csak ha 1-2 game a hátam mögött lesz
Nem tudom esetleg itt valakinek nincs eladó játéka? Amit már megunt/végigjátszott. -
válasz
Dinasti #8215 üzenetére
Ezért jó, hogy később vettünk wii U-t, aki rögtön megvette, arról panaszkodik, hogy alig jelenik meg rá valami, én úgy érzem, soha nem fogom tudni végigjátszani az összes meglevő wii u játékomat.
Igen, főleg azért, mert tök béna vagyoka gyerekeim szétaláznak smash-ben, ahol nem is értem mi történik, sőt azt se látom mindig, kivel vagyok
-
ldave
félisten
Ma belenéztem a Splatoon egyjátékos módjába, meglepően jó lett szerintem. Első két helyszínt csináltam meg, a Mario játékok pályatervezése itt is megvan, van egy ötlet, ami egy pályára bedobnak és végigvezetnek aztán utána sose jön elő.
-
Dinasti
senior tag
Valaki esetleg nem játszik/játszott a Cod
lack Ops 2 vel wii-n? Vajon lehet még benne embert találni a multis részén?
-
tariattila
veterán
hármótokat bejelöltelek...
ha valaki bőviteni szeretné a friend list-jét akkor a három id ből leggyakrabban használtat megadom:
Ati2005 as atiiland -
Dinasti
senior tag
Nos sikerült hajnalban pár kört menni Splatoonnal fergeteges a hangulata. NEkem teljesen uj a Wii U kontroller és picit szokatlan az irányitás,de nagyon bejön
Id:JohnyLong Általában éjjelente fent vagyok.
-
Sajna nekem most nem jött össze...
-
-
ldave
félisten
Most léptem fel.
-
adalbert1
veterán
Hánykor szeretnétek elkezdeni ma Splatoonozni? Aki fel szeretne venni: adalbert1983
-
válasz
tariattila #8201 üzenetére
koncsik, rosszabb esetben gabyka
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BMW topik
- Kompakt vízhűtés
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- PlayStation 5
- Autós topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Xbox Series S
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest