- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy24
senior tag
Itt nem arról van szó hogy nincs elég ember a port elkészítésére hanem ahogy a mai Ubisoft nyilatkozatból is kiderült egyszerűen nem fogy elég a játékból Wii U-n! Valószínűleg ezért is nem jelenik már meg a Wii U-ra a Rouge sem. Ami érthető is viszont azt már nem tudom megérteni hogy amit ennek ellenére kiadnak a Wii U-ra az technikailag miért sz@rabb mint a PS3-as meg az Xbox360-as verzió?!Holott maga a Wii U erősebb gép náluk. Magyarul én ezzel csak annyit akarok ezzel mondani ha már ki adják erre is a játékot legalább hozzák ki a gépből amit tud és ne egy egyszerű általuk lesz@rt portot akarjanak már teljes áron adni!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ViharVadász #4192 üzenetére
Néztem mindkét verzióból (hivatalos) gameplayt, egyik sem tűnik rossznak.
-
aya
addikt
válasz
horkovy24 #4197 üzenetére
Én mondtam
Elvakult creed fan vagyok, 360 on platináztam a flaget, aztán toltam a pcst és most a wiius van soron a mobilissága miatt, sajnos egyböl kiszurtam a problémákat. A 3 a legszebb konzolos volt de ez..... sajnos ubi is belátta hogy nincs elég ember a portra, nem is jön a rouge wiiu-ra.
-
horkovy24
senior tag
Végre hogy nálam van az Assassins Creed 4 Black Flag Wii U változata!
Már a játék 25%-a megvan. Részletes tesztet majd a játék befejezésével írok a játékról. A technikai oldaláról egyenlőre csak annyit hogy maga a játék gyönyörűen szép viszont azt egy kicsit felháborítónak tartom hogy míg az Xbox360-as és a PS3-as verzió nagyrészt képes tartani a 30fps-t addig a Wii U-s verzió már csak 20-26 fps között mocorog sőt néha még 20fps alá is esik a képfrissítés. Előre leszögezem hogy én nem vagyok grafika mániás sőt a legtöbb játéknál észre sem veszek dolgokat de ez azért már zavaró! Az is biztos hogy ez a Ubisoft hanyag munkájának az eredménye mert végülis a Wii U erősebb mind az Xbox360-ál mind a PS3-ál.
-
Gebriel
veterán
Pár helyen olvastam, hogy a Wii U viszi a sima Wii játékokat.
Ez gyári benne vagy mokkolni kell hozzá? -
ViharVadász
őstag
A Nintendo of Europe Twitter-en twittelte, miszerint a Sonic Boom: Rise of Lyric november 21.-én lesz kapható. Egy új Trailer-t is bemutattak: YouTube Borítót is kaptunk:
-
ayo
veterán
válasz
Szalontahó #4187 üzenetére
ez DW klónnak is van hirdetve csak beraktak pár extrát meg ház Hyrule a világ. én előrendeltem limited verzióban, egy-két ezerrel volt csak drágább
én már többet nem nézek róla, már túl sok a videó amióta kijött japánban, max a pontozásokat figyelem.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #4186 üzenetére
Kövezzetek meg, de nekem tetszik. Mondjuk picit több spoiler van benne számomra, mint amennyi egészséges
(Nem játszottam a Twilight Princessel és a Skyward Sworddal)
-
Szalontahó
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #4186 üzenetére
Hát engem még mindig nem győzött meg. Szerintem, ehhez a kaszaboldához nem passzol a Zelda univerzum. Ez számomra egy DW klón. Viszont lesz valami adventure mód. Ha az jó lesz, akkor beszerzésre kerül.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
n000rbi
senior tag
Petíció, hogy az új Zelda játékban nevezzenek el egy NPC-t Robin Williams után. 18ezer aláírás már megvan.
https://www.change.org/petitions/nintendo-of-america-name-an-npc-in-the-new-legend-of-zelda-game-after-robin-williams -
PandaMonium
őstag
válasz
n000rbi #4183 üzenetére
"Improvements to stability of connection in online play to enhance the user experience".
Na ez az ami miatt újra elő fogom venni a játékot szerintem. Fárasztó volt mikor minden 3. meccs után ledobta az embert az online és kereshetett újra meccset, ha épp olyat talált ami folyamatban van akkor azt végigvárni, és pár perc múlva kezdődik előröl a procedúra... -
n000rbi
senior tag
On 27 of August Nintendo will release an update for Mario Kart which will include this option:
Drivers will now have the option to display the course map on the TV screen during races
Users will be able to check out statistics such as their total number of coins accumulated, win-loss record from online play, and their most frequently selected character overall
Users will be able to change options of others’ Mario Kart TV downloaded highlight reels, such as changing the focus to a new character or event
The order of the menu after each race will be changed to “Next Race”, followed by “Watch Highlight Reel”
The game will remember the most recent customised kart settings that were selected, even if the Wii U system is powered down
Improvements to stability of connection in online play to enhance the user experienceHoppá, ezt nem is figyeltem eddig
-
n000rbi
senior tag
Legalább lenne benne egy coinszámláló, hogy mennyi van még hátra 10000-ig (ha jól tudom ennyi kell valamelyik arany cucchoz)
Azon viszont jót röhögtem, amikor minden kupa kicsillagozása után indításnál Luigi fogadott a főmenüben és "Luigi Kart 8" felkiáltással indult a játék -
PandaMonium
őstag
Szerintem leginkább az amikor úgy érzed, hogy végignyomtad a játékot.
Nálam a 150cc 3 csillag megvan, de már a mirror cup-ot nem lenne türelmem kinyomni, de úgy érzem, hogy ha kihagyom nem vesztek semmit. Mario Kart-ban amúgy is a multi a lényeg, arról aztán meg tényleg nem lehet megmondani, hogy mikor van "vége". -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #4175 üzenetére
Nem
-9 az, frissen tartom a listát. Csak azért vannak kérdéses játékok, hogy mi számít befejezésnek, pl Mario Kart 8. Ha 150 cc megvan 3 csillagra? Vagy a Mirror Cup is kell? Vagy az összes időrekord a pályákon?
-
ldave
félisten
Idén nem veszek Hyrule Warriors-t. Nehéz döntés volt.
-
boost
veterán
Tavaly is ilyenkor volt sok eladó gép. Egészen addig, míg nem jött az új Mario, és ez kb mostanáig tartott ki. Jön a suli, kell laptopra, telefonra, gondolom ezért eladják.
-
gianni85
veterán
Srácok, egy használt fehér szilikon tokos Motion Plus controller-ért mennyit lehet kérni?
(#4167) horkovy24
Más fórumon is sok az eladó gép. Kicsit bosszant is, hogy jobb üzletet is összehozhattam volna, de már mind1 -
horkovy24
senior tag
Mi történt itt az aprón?
Nagyon meg gyarapodtak az eladó Wii U gépezetek. Pont most adják el őket mikor jönnek majd a jobbnál jobb játékok?! Már nagyon várom a Bayonetta 1-2 meg a Smash Brost!
Én már úgy vagyok vele hogy megmarad véglegesen a kis Mario and Luigi Premium Wii U-m már csak azért is mert annyiban úgy sem tudnék megválni tőle hogy úgy ahogy jól jöjjek ki belőle. Ha nagyon úgy állnak majd a dolgok hogy esetleg majd PS4-en is lesz felhozatal akkor majd veszek azt mellé.
-
aya
addikt
Kint lesznek egyáltalán?
-
ldave
félisten
Gamescom-on várható szerintetek valami újdonság Nintendótól?
-
ayo
veterán
válasz
n000rbi #4154 üzenetére
nem rosszak, egyszer most már tényleg lefotózom a pólógyűjteményemet egybe csak még soha se volt rá energiám
(#4155) gianni85: nem csak, hogy drága, de nem egy befutott termék és itthon alig van valakinek. kb olyan szinten van mint most az új konzolok csak régebbi. nézegetni kell mindig az apró oldalakat és ki lehet fogni jó cuccokat, addig meg játssz wii játékokat
-
gianni85
veterán
Sziasztok! Tegnap beléptem a klubba, és éppen Donkey-val tesztelem a tűréshatáromat
Szeretnék majd pár régebbi játékot beszerezni, de úgy látom pang a wii u használt piac. Ennyire ragaszkodnak a tulajok a játékaikhoz? -
horkovy24
senior tag
Egyébként üzletelt már itt valaki oxigen08 nevű kollégával?Csak azért kérdezem mert árult itt fenn aprón egy Assassins Creed Black Flag játékot bontatlanul 6500 forintért amit le is jegelt nekem! Na már most tegnap kellett volna feladnia nekem postán a játékot de nem tette mert későn ért haza amit meg is értek elvégre mindenki dolgozik meg van dolga. De azt ígérte hogy ma mindenképpen postára adja nekem a játékot és írni is fog ha feladta de nem írt így este én rákérdeztem tőle. Sajnos egyszerűen nem is válaszol az üzenetekre pedig volt fellépve. Egyenlőre úgy vagyok vele hogy hála istennek hogy utánvéttel akartam megvenni tőle a játékot mert ki tudja ha előre utalok lehet meg sem kaptam volna. Mondjuk írtam is neki hogy utalni nem tudok mert nem kártyára kapom a pénzemet.
-
horkovy24
senior tag
válasz
ImpersonatoR #4147 üzenetére
Nem hibás a mentésed!
Az a játék valami iszonyat hosszú ha 100%-ra végig akarod tolni és nem gondoltam hogy valaha ilyet fogok mondani de pont ez a baj mert egyszerűen abban a játékban nincs annyi szufla hogy addig lekössön.
Az a helyzet hogy már berendeltem a Progame-től a Lego Hobbit-ot Wii U-ra mert náluk van készleten elméletileg mert a weboldaluk azt írja de már két napja megrendeltem és még csak nem is jelentkeznek hogy mi is van most pedig a telefonszámom is le van adva nekik.
-
boost
veterán
-
-
horkovy24
senior tag
Értem!Köszönöm szépen!Akkor megerősítettél a dologban. Ha veszek is akkor csakis az XL verzió jöhet szóba!A 2DS nekem annyira nem tetszik azért nem is gondolkodtam rajta. Igen jut eszembe egyébkén a The Last Of Us Remastered vitánál lévő hozzászólásomért elnézésedet kérem!
-
boost
veterán
válasz
horkovy24 #4144 üzenetére
Ha 3DS és a 3DS XL között kell választani, akkor 3DS XL a nyero". Sima 3DS-t nrem ajánlom, a 3DS XL annyival jobb, hogy ég es föld. Nekem egyébke´nt a 2DS jött be (volt mind a 3, és a 2DS összehasonlíthatatlanul kényelmesebb, mint a másik ketto"), de legjobban egy 2DS XL-nek örülnék.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Mister_X #4137 üzenetére
Igen erről a gépről beszélek!
Egyébként az árával nincs problémám mert a srác jó áron adja csak az volt a gondom hogy japán.
Volt még egy az amerikai gép és mondta a srác hogyha elviszem állítólag üzletben ki tudják ütni hogy menjenek a Pal-os játékok rajta. De így is 35-ért adta és akkor még vigyem el plusz pénzért kiüttetni?!Akkor már majdnem ott vagyok hogy itthon megveszem üzletbe újonnan. Más gépezetet ilyen XL-ből meg nem találok eladót. A PSVita mondjuk tudásra is jobb gép mint a 3DS tekintve a multimédiás képességeit itt például filmnézésre gondolok rajta. Viszont nekem a játékok amik vannak rá annyira nem jönnek be ezért szerettem volna inkább 3DS-t. Meg jó lett volna munkába vinni.
-
ldave
félisten
Angoloknál most jár egy pöpec Zelda póló a Wind Waker csomag mellé:
-
Mister_X
nagyúr
válasz
horkovy24 #4136 üzenetére
Én 32-ért veszem a saját XL-em, Monster Hunter 4-gyel. Szerintem ez az a japán gép, amit a HardverAprón láthattál
Más XL-ek is 30-40 között vannak játékok és felszereltség függvényében. Sokszor a PSVita olcsóbb, eredetileg azt tervezgettem megvenni. Utólag lehet jobb is lenne, mert arra is jön Monster Hunter (egy MMO, a Frontier G, tehát az mégse olyan egészséges, mint egy offline is tolható MH), igaz, az is csak japán régiós profillal lesz elérhető.
-
horkovy24
senior tag
A 3DS XL-ről inkább letettem! Egyrészt azért mert egyszerűen nincs normális eladó gép sem itt sem máshol olyanokat találtam hogy az egyik Japánból behozott az nekem tárgytalan gondolom nem kell részleteznem hogy miért a másik meg egy amerikából behozott gép amivel nem lenne gond viszont nem mennek rajta a Pal régiós játékok. Másrészt szerintem és ez csak az én véleményem hogy az üzletekben elég drágán adják a gépet a legolcsóbb helyen is 48990 magyar forint az ára amihez még töltő sincs.
-
horkovy24
senior tag
válasz
RangerFox #4134 üzenetére
Nem játszottam még nagyon lego játékkal szóval nekem az újitás része amit leírtál tárgytalan mert színte minden új lesz!
Egyedül a lego city undercovert játszottam végig ezen kívül. A 14 órás játékidővel semmi bajom nincs még akkor sem ha ez a 100%-os végigjátszás mert megmondom őszíntén a lego city undercover-nél pont ez volt a bajom hogy egyszerűen iszonyat hosszú ha ki akarom játszani 100%-ra. Tudom most sokan azt gondoljátok hogy hülye ez?! Az a baja hogy egy játékban van tartalom?! Nem! Csak engem már valahogy untatott a lego city úgy 50 óra után és még 50%-ra sem volt teljesítve a játék.
-
horkovy24
senior tag
Sziasztok!Van itt valaki aki esetleg megvette a Wii U gépére a The Lego Hobbit videogame játékot? Csak azért kérdezem mert már 3 napja próbálom beszerezni ezt a játékot és szinte lehetetlen. Megnéztem már az interneten rengeteg üzletet és mindenhol van csak nem erre a platformra én egyszerűen nem értem miért ilyen nehéz erre beszerezni a lemezes verziót.
-
ldave
félisten
Nintendo és az online móka:
Van ez a Wii Sports Club játékgyűjtemény Wii U-ra, ami igazából mai szlenggel élve egy HD Remaster. Szóval ebben a játékban van online játék lehetőség, csak persze nem úgy, mint ahogy az ember gondolná. Avagy, ha ismeri az ember a Nintendót, akkor még azt is lehet mondani, hogy pont úgy, ahogy gondolná
5 játékmód van és bizony külön-külön online rész van mindegyikhez. Vagyis nem lehet azt megcsinálni, hogy játszol teniszt egy ismerőssel majd átmentek golfra egy gombnyomással. Ehhez ki kell lépni, elindítani a golfot majd újra összeszervezni a csapatot. Aztán golf esetében ha véletlenszerű pályát kér az ember, akkor ha lement az első parti és kilépés nélkül új játékot kér az ember, akkor ugyanazokat a pályákat adja be a játék.
-
Hunner
senior tag
válasz
Szalontahó #4129 üzenetére
Ezen felül még..
Verseny után az alapértelmezett gomb a "Next Race" lesz. VÉGRE!
-
Szalontahó
tag
Augusztus 27.-én jön a Mario Kart 8 DLC. 3db. Mercedes lesz benne: Silver Arrow 30-as évek Formula autó, 300 SL, A híres gullwing az 50-es évekből és egy GLA, ami egy striciterepjáró napjainkban. =]
Ráadásnak kapunk egy course map-et a képernyőre. Nem olyan rossz. Jómagam nagyon örülök a verdáknak, leginkább a klasszikusoknak. =] -
ldave
félisten
válasz
Mister_X #4125 üzenetére
Nincs japán eShop hozzáférésem, szóval nem tudom. Szerintem nincs, csak US egyelőre.
Hogy legyen egy rossz hír is: tegnap két nagy bejelentés volt, Capcom egy Resident Evil Remaster-t, Ubisoft egy új Assassin's Creed játékot mutatott be. PS360-re jön mindkettő, Wii U-ra egyik sem. Eddig mindkét cég még viszonylag támogatta a Wii U-t.
-
ldave
félisten
A Yacht Club Games mesélt kicsit a Shovel Knight sikeréről: 180 ezer darabot vettek eddig a játékból, PC/Steam (37%), 3DS (33%) és Wii U (27%) megoszlásban, a maradék 3% GoG és Humble eladás. Ez 15 $ * 180e = 2,7 millió $-os bevétel, ami szerintem elég jó eredmény egy indie címtől és valamilyen szinten azért mutatja, hogy nem csak Nintendo címmel lehet sikert elérni az eShop-ban.
-
horkovy24
senior tag
Na úgy néz ki hogy pár napon belül megérkezik hozzám az elég jó áron vásárolt bontatlan Assassins Creed 4 Black Flag játékom! Majd fogok írni róla egy pár sort mert volt itt ebből vita mert állítólag valakinél eléggé szaggatott a játék a Wii U-n. Nálam volt kölcsön két napig de akkor nem is nagyon figyeltem erre most viszont hogy ez már a sajátom lesz idő is lesz rá hogy végigvigyem és áttekinthessem a játékot!Szóval majd írok ide egy tesztet.
-
ayo
veterán
válasz
horkovy24 #4121 üzenetére
The Legend of Zelda: Four Swords is ezért maradt ki nekem mindig. az oké, hogy nagy nehezen egyszer sikerül 3 fan arcot szerezni akivel kipróbáljuk, de az, hogy több napig toljuk is rendesen, na azt kb lehetetlen. pedig láttam már videókat arról is és tökre nyomnám
ez szerencsére azért egyedül is jó, meg ahogy látom raktak bele kontentet rendesen... -
horkovy24
senior tag
Igen az szerintem is igazán nagy baklövés hogy kimarad a játékból az online coop mód azt akartam is írni csak kifelejtettem. Azért úgy mindjárt másképp festene a dolog ha egy haverral ledumálnánk és együtt nekiálnánk tolni a játékot!
Akkor valószínűleg egyből meg is venném a gamát!Én elhiszem hogy a Nintendo a családias otthoni együtt való játékot részesiti előnyben ami mondjuk még egy Mario-nál érthető is viszont ha már egy olyan stílusú játékot fejlesztenek ami szó szerint üvölt ezért a módért akkor nem ártana bele is tenni.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #4116 üzenetére
Elég érdekes játéknak tűnik nekem ez így a Direct megtekintése után. Egyenlőre úgy vagyok a dologgal hogy ebben a kategóriában valahogy a Bayonetta 2 jobban bejön nekem. Megvárok egy-két tesztet meg véleményt és majd megfontolom a beszerzést. Maga a világa amúgy eléggé bejön a grafika már annyira nem mondjuk tudom ezeknél a játékoknál nem is számít de azért szerintem látványban többet is tudott volna a gépezet. Láttam egyébként hogyha beregisztrálod a játékot akkor kapsz ajándékba ruhákat a különböző Zelda játékokból viszont a végén az a kiírás a dlc-kel kapcsolatosan az elég hervasztó. Nekem valahogy úgy tűnik mintha ezt a játékot kimondottan azért készítették volna hogy utána millió dlc-t lehessen az embereknek eladni .
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #4116 üzenetére
EU limitált kiadás:
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #4113 üzenetére
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #4113 üzenetére
Fel sem tűnt, hogy ennyi női karakter volt a Zeldákban.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Holnap kora hajnalban lesz a játékról egy teljes Direct, sajnos amerikai időzónához van igazítva, de még ahhoz képest is elég későn adják. Az új karakterek mini trailer-eit biztosan csokorba szedik majd, és egy-két apróság is kiderülhet majd a játékmenettel kapcsolatban. Addig is a hivatalos dobozkép
:
-
ayo
veterán
hack n slash eleve nem egy izgalmas stílus. vannak jók persze, de a dw részek, az ilyen szószerint folyamatosan gyilkolás - mondjuk, ha láttad a Hyrule kis videókat ott sincs nagyon más csak, hogy kaszabolsz.
amúgy kicsit sok a lány karakter benne - az a lepke lány az mondjuk konkrétan szörnyű
én abban bízom, hogy lesz vmi jó promo és max akkor megveszem, mint a MK8-at -
ayo
veterán
néztem pár napja, de van azért egy-két dolog amit megcsinálhattak volna rajta pl JAIL meg a hasonló monopoly maradványok. kár érte, de tuti jobb mint az eredeti társás
amúgy egy arc anno csinált egy sajátot, talán deviantart-on is fent van. az állítólag jó cucc és ha írsz neki odaadja a fájlokat hozzá
amúgy hallottátok, hogy a Hyrule Warriors nem lesz online csak local coop? engem ez picit elgondolkoztat, mert nagyon nincs kivel toljam. mondjuk dynasty warriorst kb. 5 perc után meguntam, de coop meg a Zelda téma miatt ez viszont tökre érdekelt...
-
g@bo
nagyúr
-
horkovy24
senior tag
Sziasztok!Úgy tűnik hogy most ebben a hónapban be tudok invesztálni egy 3DS XL-be egy játékkal mondjuk a Luigis Mansion Dark Moon-ra gondoltam mellé. Hiába a sok sok munka meghozta az eredményét
. A véleményeitekre lennék kíváncsi a géppel kapcsolatban mert az a helyzet hogy én még ilyet a kezemben sem fogtam csak videókat nézegettem róla!Nem újonnan szeretném megvásárolni szóval örülnék ha segítenétek hogy használtan azért szép állapotban mennyit is ér ez a gépezet mert nem szeretném ha hülyének néznének!
-
Tod
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.
Azért érdekelt mert van pár Usa Wii u játékom de a gépem már nincs meg.
Akkor nem nagyon fogom tudni eladni itthon. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Microsoft Xbox Wireless Headset
- Playstation 5 Slim Digital Garancia: 1,5 év
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest