- Netfone
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Alba Game #2499 üzenetére
Hali! Igen, én is XBOX-ot használtam ilyen módszerrel. Nem a HDMI-be megy hanem a másikba, ami a komponens kábelhez is kell.Ezt találtam legolcsóbban
Találtam egy topikot, miszerint működik, mivel ugye a Wii cuccok kompatibilisek a Wii U-val is, így többek között a kábelek is. -
Alba Game
tag
válasz
#12634880 #2489 üzenetére
Ha a hang része a kérdéses, akkor az igen, mülködik (annó ugyanígy használtam az első X360 -asomat is. monitoron, hangszarókkal). De abban nem vagyok biztos (sőt, sztem kicsukott a dolog) hogy a Wii -s VGA kábel jó volna a HDMI helyett. VGA = analóg, HDMI = digitális. Nem haverok. Maximum ha veszel egy digitál-analóg jelkonvertert, akkor csinálni fog neked a hdmi -ből vga -t. De lesz némi képminőség romlásod, az garantált (persze nem vészes, lehet észre sem veszed). Ja, és nem olcsó buli egy ilyen átalakító.
De nem mondom, hogy nincs ilyen "direkt" kábel WiiU -hoz, de egy olyant beszerezni... -
n000rbi
senior tag
válasz
slick-adam #2496 üzenetére
Neked pedig itt is köszi a zavvi-s tippet
(úgy néz ki Te hamarabb megkapod a MegaMonday hírlevelet
(ja és majd igazolj vissza légyszi, változott a NintendoID-m)
-
n000rbi
senior tag
Nyugi, számtalanszor rendeltem már tőlük, ha probléma is volt (100-ból egyszer, de nem az ő hibájukból), akkor is találtunk megoldást (visszakaptam a pénzem).
-
adalbert1
veterán
válasz
tariattila #2491 üzenetére
Zavviról ingyenes a posta.
-
n000rbi
senior tag
A Wind Waker HD most 25 font zavvi-n.
http://www.zavvi.com/games-wii-u/the-legend-of-zelda-the-wind-waker-hd/10798261.html -
törölt tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni a Wii U-val kapcsolatban. VGA csatlakozós monitorra kéne kötni a konzolt(HDMI nincs rajta)
A Wii-hez van egy ún. VGA kábel, elvileg az működik Wii U-hoz is, azon van egy VGA csatlakozó, és a 3 szín. Abból a piros-fehér audio. Azt átalakítanám 1 jack-re (ilyenem van itthon) és az direktbe a hangfalamba. Ez így működne szerintetek? Esetleg lenne jobb megoldás?
Köszi! -
PandaMonium
őstag
A Don't Starve és az Outlast mind indie játékok és hihetetlen sikeresek, szerintem is jól sikerültek.
Én speciel ezerszer szívesebben játszok egy gyenge grafikájú, de tartalmas indie játékkal amiben van fantázia (lásd Spelunky, Minecraft, Terraria és társai) mint egy Crysis 5-el, vagy egy Call of Duty 14-el.
-
boost
veterán
indie szar alatt nem ezt a játékot értem, hanem a többieket, amivel tele a PS4 Storeja is. Ahelyett, hogy rendes játékokat tolnának fel. Pl Mercenery Kings, Dont Starce, Doki-Doki, Outlast... Ehhez hasonlítottam, hogy egyelőre ránézés, és videók alapján ez se lesz több ezeknél... De majd a reviewk után kiderül.
-
ldave
félisten
Amúgy Child of Light-re befizet valaki? Én megrendeltem a PS3-as kiadást, mert csak az van dobozosan, de eladom abból a kódot és inkább Wii U-n játszom majd.
-
ldave
félisten
Hamarosan jön az eredetileg PS3-as Guacamelee! című játék az eShop-ra. Kering egy kép, melyen a főhős helyett Bayonetta látható, de nem tudom ez a Wii U-s változatban lesz-e, vagy esetleg mindben.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #2480 üzenetére
Nem, 3DS-en eddig csak a Fire Emblem-hez láttam DLC-t a megvett játékaim közül.
Wii U-n pedig a Pikmin 3-hoz lehet venni még pályákat.
-
ldave
félisten
válasz
tariattila #2478 üzenetére
Jó sok tartalom lesz a játékban, az biztos. Gondolom idővel jönnek még új pályák, DLC-ként is.
-
ldave
félisten
Na, Yoshi is kap Wiimote-ot
-
ldave
félisten
Most már hivatalos, lesz Mario Kart 8 Wii U bundle csomag.
-
Alba Game
tag
válasz
lolmetal #2473 üzenetére
Le kell töltened, bár nem muszálj csak így sok későbbi méregtől megkíméled magad. De nyugi, mert nem tart olyan sokáig, vagy órákig. Ez kamu. Amúgy lehet, ha újonnan veszel gépet, az már nem a legalapabb o.s. -el van, hanem vmi frissebbel csomagolták (mint pl. a ps3 -akat)
Nekem 20-30 perc alatt frissített amikor megvettem egy éve, tök átlagos T-home -os wifi neten keresztül.
Azóta 5-10 perces patch -ek, foltozások jöttek, szerencsére jónéhány.
Meg persze majd a gaméid is frissíteni akarnak, amit érdemes mindenképpen megcsinálnod majd.
Hajrá és előre is üdv a csapatban. -
lolmetal
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni ha most veszek ilyen gépet, vagy pakkot újonnan, le kell töltenem azt az 5GB frissítést ami több óráig tart, vagy ezt már orvosolták?
A választ előre is köszönöm! -
ldave
félisten
Egy jó kis retro hír mára:
Jön Wii U-re (és 3DS-re is) a Another World - 20th Anniversary Edition, legalábbis a német USK lista alapján.
-
horkovy24
senior tag
Úgy néz ki lassan érkeznek a nyalánkságok Wii U-ra is!Ennek a sorozatnak amúgy is nagy rajongója vagyok tehát nagyon várom és horror műfajból amúgy is pang a Wii U!
http://www.gamekapocs.hu/hir/39578/wii_u_n_folytatodik_a_fatal_frame
-
ldave
félisten
-
horkovy24
senior tag
Hát a Wii U Basic pack-ot már a konzolvilágban meg a gameshopban is 64990 forintért lehet megkapni!A Premium fekete gépeket meg 69990 forintért Nintendo Land játékkal!Ez már árban nem nagy különbség a két fajta gép között tekintve hogy a fekete gépnek 32Gb-os a belső memóriája és egy játékot is adnak hozzá!Igazából nem is értem hogy a Basick Pack-ot így már egyáltalán minek is árulják mivel akik most akarnak Wii U-t venni azok már nem fogják azt az 5000 forintot pluszban sajnálni a Premium gépért tekintve az extrákat amit az a Pack nyújt!
-
horkovy24
senior tag
válasz
tariattila #2463 üzenetére
Igen ennek nagyon örülök hogy a srácoknak tetszik a gép meg a játékok!Utánna hogy a PS4-et megvettem azt nagyon megbántam mert tényleg a szép grafikán kívül nagyon nem igazán fogott meg a gépezet meg a játékok hozzá!Hála istennek nem is kellett felraknom hirdetésbe mert itt a házban egy srác akit ismerek pont akart egyet venni és lecsapott az enyémre!Utána rohantam megint Wii U-t venni mert ami erre a kis gépre vannak azok valóban JÁTÉKOK!
-
Brasco31
csendes tag
válasz
PandaMonium #2464 üzenetére
O.K. köszönöm
-
PandaMonium
őstag
válasz
Brasco31 #2462 üzenetére
Nekem is van összehasonlítási alapom és őszintén szólva az ujjlenyomatok egyáltalán nem zavaróak, a gépet nem fogdossa sokat az ember a kontrolleren meg nem látszik (talán az érintőképernyőn egy kicsit, de az meg ugye mindkét gépnél ugyan olyan).
Ami inkább gond a feketénél, hogy nem minden ronggyal szabad tisztítani mert sok karcolja a felületét (a fehérnek is csak azon nem látszik annyira mert az inkább matt színű mint lakk). Mikroszálas ruha vagy valami sima felületű rongy ajánlott, pl. szemüvegtörlő. Papírtörlőt és társait viszont érdemes kerülni mert meglátszik. -
horkovy24
senior tag
válasz
SlayerSub #2460 üzenetére
Igen!Elnézést a jófogásról el is felejtettem levenni a hírdetést viszont most megtettem!Viszont utólag megbántam hogy eladtam!Bár ne tettem volna!Más gépen per pillanat ilyen színvonalú játékok nincsenek!Hiába jön erre a kis gépre kevés játék de azok legalább minőségiek!A kevesebb néha több!Van benne igazság!
-
SlayerSub
tag
Nem én hirdetem csak találtam, aki venne Wii U-t, sztem elég jó ár jó játékkal.
[link] -
johnny23
tag
..mért van minden premium pakk-ba alapból a nintendoland (még mindig, pl. Mario Kart 8 mellé is) ?? Ilyen jó az a game, ennyire megéri??
-
n000rbi
senior tag
válasz
ImpersonatoR #2451 üzenetére
Érdekes, nekem egyáltalán nincsen nagy kezem, de nem vettem észre ilyen gondot vele. (baby yoshit simán felkapom vele, futok, ugrok)
-
válasz
n000rbi #2444 üzenetére
Hmm hat nekem valahogy tul szeles en is azt hittem, h mekkora atom lesz vele mariozni de amikor a teknost kell fogni meg ugrani es futni is akkor alig erem at pedig nagy kezem van. Szinte a gamepaden jobb. Zombi u meg vicc hogy csak multiba mukodik. Eloszor en is azt hittem en vagyok a bena mert tudtam hogy tamogatja a pro kontrollert csak sehogy nem tudtam ravenni
-
tariattila
veterán
-
mirci18
addikt
Ez a csomag már nem forgalmazott sehol?:
[link]Mert ezt nagyon tetszett.
De ha ez nem jönne össze akkor marad a Mario bundle pakk. -
johnny23
tag
Srácok!
GamePad-ra érdemes ilyen szilikon védőtokot venni?
Esetleg kényelmesebb tokkal v. anélkül?
Milyen a baromi fényes műanyag borítás huzamosabb játéknál? -
n000rbi
senior tag
Én épp a napokban vettem itt a ph-n egy vadiúj pro-kontrollert és nagyon meg vagyok vele elégedve. (na jó, az L/R, LZ/RZ még mindig szokatlan, hogy nem analóg, de ez már így fog maradni
Jelenleg a NSMBU-t nyomom vele, tökéletes.
A pro-kontrollerben az üzemeideje az, ami eszméletlen. Nem kamu ez a ~80 óra. Napok óta nyüstölöm és még csak egy csík sem ment le a töltöttségből. Atom. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Még a Pro Kontrollerről annyit, hogy most olvasom a Mario Kart 8 is támogatni fogja.
-
RangerFox
veterán
válasz
tariattila #2437 üzenetére
Hát itt Debrecenben még mindig tart a Nintendo kiegészítők leárazása, 3DS, Wii és Wii U kiegészítők vannak leárazva, ott láttam a Wii U Controllert ennyiért.
-
adalbert1
veterán
válasz
tariattila #2437 üzenetére
Szerintem ez megint lehet, hogy csak pár vidéki áruházra vonatkozik. Mindenesetre ha felhívod valamelyik mm-ot, akkor meg tudják mondani, hogy melyik áruházban van készlet, és hogy ott mennyibe kerül (legalábbis nekem még mindig megmondta mindegyik eladó a telefon túloldalán).
-
horkovy24
senior tag
válasz
johnny23 #2434 üzenetére
Az én véleményem az hogy bizonyos szinten a Wii U pro controller tök felesleges!Ezt azért mondom mert bár a legtöbb Wii U-s játék játszható azzal is viszont például a Super Mario 3D World-nél néhány pályán hiába játszol a pro controllerrel kötelezően elő kell venned a gamepad-et mert szükség van az érintőképernyőre meg a mikrofon részére mert ott érzékeli a játék a levegő fújást!Ugyanúgy mint a ZombiU-nál igazából nem is értem azt a pakkot mert ugyebár jár abban a pro controller is holott maga a ZombiU single része nem is játszható a pro controllerrel csak az online rész!A single résznél csak a gamepad-el lehet tolni!
-
johnny23
tag
Sztetek WiiU PRO kontroller, vagy a Wii Remote Plus+nunchuk kombó?
Mondjuk ugye Pikmin3 esetében egyértelmű, de sztem a 2D Mario is jobb Wii remote-al, nemtudom pl. Mario 3D-nél mi a helyzet? -
johnny23
tag
válasz
horkovy24 #2431 üzenetére
....igen csak arra gondoltam,hogy ugyis kell majd+kontroller, és a fehér olyan "nintendosabb" sztem. Letöltés nagyon nem jàtszik nàlam, +nem akarok az emulatoros jàtékokért külön fizetni sem. Az àllvàny sem annyira kéne....csak sajna ìgy ez dràgàbb a plussz kontrollerrel, mint a fekete jàtékkal. Ki van ez talàlva nagyon!
-
horkovy24
senior tag
válasz
johnny23 #2430 üzenetére
Hát szerintem mérlegelj neked mi számít!Ugyebár a Premium pakk-nak lakk fekete színe van ami nagyon könnyen koszolódik sajnos!Viszont van hozzá extra gamepad tartó/dokkoló plusz a géphez állvány hogy függőlegesen tudd tartani na meg ugye a 32Gb-os belső memória ha le akarsz tölteni az E-shopról!Én személy szerint most azért vettem meg ezt a Mario and Luigi Premium pakkot mert nem akartam azt hogy hazaállítok a csupasz géppel úgy hogy még játék sincs hozzá!
-
johnny23
tag
Sziasztok!
Sztetek melyik pakk éri meg a legjobban? Szemezek a Basic+ wii U remote+ nunchuk féle csomaggal is,csakmert a fehér jobban tetszikés ez az kontroller sztem jobb, mint a Pro(?).Viszont ahhoz ugye nincs jàték.
Ki mit gondol? -
horkovy24
senior tag
válasz
mirci18 #2425 üzenetére
Rendben!Akkor lecsillapodtak a kedélyek!
Akkor térjünk rá a játékokra!A New Super Mario Bros U-t teljesen 100%-ra kipörgettem,a Super Mario 3D World-öt még a régi gépemen játszottam teljesen 100%-ra végig majd ezen az új gépemen is sor kerül rá!
Én nem vallom magam egy béna játékosnak a Nintendo játékok terén viszont ez a New Super Luigi U ez valami nagyon durva!Elég sok mindenre kell odafigyelni benne ugyebár Luigi-nak teljesen más a mozgása és itt a rendelkezésre álló idő is sokkal kevesebb na meg persze ott van a három aranyérme is!Most kezdtem el két napja finoman még csak ízlelgetem de az első világot már teljesen kivégeztem és már ebből azt letudtam szűrni hogy ez valami idegtépő játék lesz az tuti!
Mellesleg megjegyzem hogy nem értem miért nem teszik rá alapból is a New Super Mario Bros U lemezére a New Super Luigi U játékot is és miért csak ebben a pakk-ban van rajta a lemezen!Szerintem ezért az árért amit ezért a New Super Mario Bros U-ért elkérnek simán rámehetne pláne hogy végülis a New Super Luigi U-ban csak a pályákat nehezítették meg jóval meg annyi hogy Luigi-al mész!Én személy szerint biztos nem adnám ki külön egy teljes játék árát ezért a New Super Luigi U-ért!
-
ldave
félisten
válasz
PandaMonium #2426 üzenetére
Alapjátékkal végzel vagy pedig a Champion's Road-dal?
-
RangerFox
veterán
válasz
PandaMonium #2426 üzenetére
Ez nagyon OFF, de: Engem ezért egy hétre kitiltottak a Vita topicból, és figyelmeztetést kaptam érte..
-
PandaMonium
őstag
Én hamarosan végzek a Super Mario 3D World-el.
Ha megvagyok vele nincs kedve valakinek elcserélni egy Donkey Kong Country Tropical Freeze-re úgy, hogy egy kis összeget ráfizetek (1-2k Ft-ra gondoltam, nem többre)?Ja és tudom, hogy nem a fórumon kéne cserélni meg hirdetni, de HardverAprón annyira pang a Wii U piac, hogy fölösleges is ilyen hirdetést feladni.
-
mirci18
addikt
válasz
horkovy24 #2424 üzenetére
Szerintem itt már nem vitázik senki.
Ebben amit leírtál eggyetértek.
Én is valami különöset érzek a Nintendoval kapcsolatban egy olyan érzést ami más konzolnál nem volt és késztet játékok megvásárlására és élvezésére.
Amint írtam is azt várom mikor végre szókarate helyett egymással versengünk Wii u-n. -
horkovy24
senior tag
Fiúk-lányok szerintem ne vitázzatok!Az én véleményem az hogy a Nintendo-s játékoknak van egy bizonyos megfoghatatlan és megmagyarázhatatlan varázsa akárki akármit mondd!Amilyen varázst én személy szerint egyetlen más gépen nem tapasztaltam!Pedig én sem törzsgyökeres Nintendo-s vagyok én még Ps1-el kezdtem utána volt Ps 2-öm utánna meg Ps3-am ezután lett Wii-m utánna meg Wii U-m!Az én véleményem az hogy a Sony a Ps1 után elvesztette azt a bizonyos varázst még talán a Ps2-vel úgy ahogy tudta hozni!Onnantól ment lefele a színvonal!
-
mirci18
addikt
válasz
RangerFox #2421 üzenetére
Az utolsó előtti hozzászólásom téged cáfol:
"2: Nem emelted ki hogy a grafika mindenek felett áll de ezt én sem mondtam rólad.
Én általában beszéltem az ellentáborról ahol a legfontosabb érv ellenünk hogy a mienk mindíg gyengébb vas meg grafika."Mindenki olyan gépet vesz amit akar tudom, hogy azt írta WII u-t vesz.
Majd ha meglessz tán ki is próbálhatjuk ki a jobb játékos valamelyik játékban. -
mirci18
addikt
válasz
Mister_X #2420 üzenetére
"Mivel te más vonalon mozgol mint én. Én szórakozás párti vagyok..." - igen, én azért ülök le játszani, hogy kínozzam magam
Ne ferdíts és vágj légyszives bele a kommentembe én nem azt írtam amit te itt beírtál az csak egy kis szelete és más perspektívába helyezi a gondolataimat,
Én ezt írtam:Ahogy mondtam már tökéletes vagy legjobb konzol nincs.
Mivel te más vonalon mozgol mint én. Én szórakozás párti vagyok amit soha nem kaptam meg mástól csak a Nintendótól.Hol írtam hogy te nem szórakozhatsz vagy hogy csak a Nintendo szórakoztat?
Én arról írtam hogy eme konzol egy más élményt ad amit a többi fajta nem tud.""Én egyszer sem írtam azt hogy a WII U a legjobb konzol vagy nekünk vannak a legjobb exkluzív címek." - mivel konzolt még mindig exkluzívak alapján szokás választani, így elég önellentmondásos ez a mondat, továbbá teljes mértékben objektív (azaz nem vitaalap)."
Ez most hogy jön ide könyörgöm.Mi ellenmondásosat írtam. Te nem tudom hogy értelmezed mások gondolatait de itt csak az írtam le hogy biztos a legtöbb konzolosnak nem ez a legjobb konzol s a legtöbb konzolosnak nem erre vannak a legjobb exkluzív címek de én ettől függetlenül szeretem.
Végre egy dologban eggyet értünk abban hogy elbeszélünk egymás mellett.
Majd ha megvetted a Wii u-t jelentkezz itt és megvitathatjuk kinek mi tetszik vagy nem tetszik benne.
Addig meg ne vitázzunk. -
-
Mister_X
nagyúr
válasz
mirci18 #2419 üzenetére
"Mivel te más vonalon mozgol mint én. Én szórakozás párti vagyok..." - igen, én azért ülök le játszani, hogy kínozzam magam
"Én egyszer sem írtam azt hogy a WII U a legjobb konzol vagy nekünk vannak a legjobb exkluzív címek." - mivel konzolt még mindig exkluzívak alapján szokás választani, így elég önellentmondásos ez a mondat, továbbá teljes mértékben objektív (azaz nem vitaalap).
De mindegy is, elbeszélünk egymás mellett, a topic meg nem igazán erre való.
-
mirci18
addikt
válasz
Mister_X #2417 üzenetére
Én nem vagyok ügyeletes Nintendo szamuráj nem azt mondom ne vegyél más konzolt sőt arra buzdítalak vegyél mást Wiiu helyett.
Mivel ez a konzol abszolút bukás eladás szempontjából de egy MArio vagy Nintendo fannak kötelező vétel.1
em buzdítottál senkit az ellentábor fanságára.
Én csak azt írtam hogy itt ne várd hogy valaki is istenítse a ps-t vagy az xbox-ot.
Ahogy mondtam már tökéletes vagy legjobb konzol nincs.
Mivel te más vonalon mozgol mint én. Én szórakozás párti vagyok amit soha nem kaptam meg mástól csak a Nintendótól.2: Nem emelted ki hogy a grafika mindenek felett áll de ezt én sem mondtam rólad.
Én általában beszéltem az ellentáborról ahol a legfontosabb érv ellenünk hogy a mienk mindíg gyengébb vas meg grafika.3:Te nem értelmezted jól amit írtam.
Ugyanis nem te emelted a legjobb játékok közé a GTA-T meg a Godfathert. Hanem én azt írtam hogy egy játékot hiányolok a konzolunkról mivel exkluzív cím az pedig a GTA. Mivel a Godfathert mi is megkaptuk nem is akárhogy.Én egyszer sem írtam azt hogy a WII U a legjobb konzol vagy nekünk vannak a legjobb exkluzív címek.
Én azt írtam hogy van a konzolos világban két út amelyiken én az eggyiken járok te meg nagy valószínűséggel a másikon. És kész. Nekem nem jött be más platform csak a Nintendo.
De nem is vagyok tőle elszállva mert már a szövegem elején leírtam a mostani konzol bukás de mivel jó címek vannak rá megveszem.
Én nem akarok veled vitatkozni nem is járok más konzolos topikba osztani az észt.
Mert felesleges.
Tudomásul kell venni mindenkinek van egy voksa vagy több vagyis amellett a gép mellett dönt amelyik mellett akar.
S ami még fontos a szórakozás élvezni a gépet.
S nem azon háborúzni kié a jobb gép.
Ezt a vitát kb 5-6 év múlva úgyis eldöntjük ha megnézzük az akkori eladásokat. -
n000rbi
senior tag
válasz
Mister_X #2417 üzenetére
Nálam egész nagy békességben elférnek a WiiU, DS, Ps Vita, Ps3 és a Ps4. (boxom sose volt) Mindegyik gépen vannak kiemelkedő exkluzív címek és nekem ez a lényeg. Ha boxon lett volna olyan, ami érdekel, akkor az is lenne. Ez pedig már ízlés kérdése, amiről kár vitatkozni
-
Mister_X
nagyúr
válasz
mirci18 #2416 üzenetére
Sikerült megtalálnom az ügyeletes Nintendo szamurájokat...
1) emeld ki ahol buzdítottam valakit arra, hogy PS4/XBO fan legyen
2) emeld ki ahol kiemeltem, hogy a grafika mindenek felett áll
3) emeld ki ahol a GTA-t meg a The Godfathert emeltem a konzolos játékok trónjáraÉs mindenek előtt arra kérlek, hogy értelmezd át újra, amit írtam. Nem vagyok senki és semmi ellen sem (sőt, ősszel nekem is Wii U-m lesz, PC-be meg veszek egy középkategóriás VGA-t és le van tudva egy évre), csak leírtál egy általános következtetést, ami durvára nem igaz és erre reagáltam. Úgy állítottad be a Nintendo-t, mintha csak itt lennének a kiváló játékok, holott ez sem igaz. Nem lehet csak a multiplatform szemetekkel meg a grafikára kihegyezett játékokkal eladni egy konzolt. Konzolt az exkluzívok miatt veszünk.
Még egyszer: nem vagyok senki és semmi ellen, továbbá tiszteletben tartom mindenkinek az egyéni preferenciáját. De ezt megkövetelem mindenki mástól is, mert nem kérek sokat és mindenki boldogabb lenne. Én örülök, hogy ti megtaláltátok a számításotokat a Wii U-ban és remélem, hogy én is meg fogom.
-
mirci18
addikt
válasz
Mister_X #2412 üzenetére
Könyörgöm ez egy olyan vita ami a ps1 óta fennáll vagyis már idestova 20 éve.
Aki hiperszuper grafikát akar az vesz xboxot meg ps-t ennyi.
Nyilván arra is vannak jó játékok.
Aki meg szórakoztató játékokat akar amikben van valami plussz az Nintendót vesz.
Két fajta út van mind a kettőn más dolgok vannak.
Hiába is vitatkoznánk mert máshogy látjuk a dolgot.
Én eddig vettem már ps2-őt és xbox-ot is.
De nem kötött le mert nem volt rajta Mario Zelda vagy éppen Metroid vagy éppen Wawe Race vagy éppen Donkey Kong sorolhatnám még.
Ami hiányzik az a GTA a kedvencem a Keresztapa szerencsére volt annó Wii-n.Nem vagyok csőlátású csak nekem más a szakterületem plussz ez egy WII U topik.
Itt ne várd senkitől hogy PS4 fan vagy XBO fan legyen azoknak megvan a helye.Egyébként meg ugyanúgy a másik topiktársnak is írtál nem csak nekem mert ő írta elősször hogy eladta a ps4-ét mert csak egy nagy hypeja volt meg grafika és számára a Nintendo az igazi.
Én pusztán ugyanazt leírtam bővebben. -
horkovy24
senior tag
válasz
mirci18 #2411 üzenetére
Hát igen!Most már megfogadtam hogy a Nintendo konzoljai lesznek egyedül az otthonomba mert ez az egyetlen konzol ami azt adja amit egy konzoltól és a játékaitól elvár az ember ez pedig a nagybetűs SZÓRAKOZÁS!!!!
Mister_X: Nem érzem magam szűk látókörűnek már csak azért sem mert több konzolnak is esélyt adtam viszont a Nintendo játékai szerény véleményem szerint a kategóriájukban verhetetlenek!A többi konzol meg már véleményem szerint nem a játékokkal való szórakoztatásra épül!Sokkal inkább arra hogy kielégítse a sok grafika b....zi emberkét!A rajtuk lévő játékok szórakoztatási faktora az már teljesen másodlagos ezeken már csak az számít hogy még a fűnek is árnyéka legyen!Mert ha hiszitek hanem valamelyik nap pont erről olvastam a gamekapocs-on hogy emberek azon vitatkoztak a Metal Gear Solid Ground Zeros kapcsán hogy melyik konzolon van árnyéka a fűnek!Akkorát nevettem!Könyörgöm kit érdekel ha egy játék szórakoztat?!Én például nem emlékszem hogy egy 3D-s Mario játéknál néztem volna hogy a fűnek van-e árnyéka!Pont ezért mert a játék annyira szórakoztatott hogy ezeket a dolgokat pont letojtam magasról!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
mirci18 #2411 üzenetére
Én PS3-at nem a grafikai adottságai miatt vettem, hanem az exkluzív felhozatala (és a PlayStation Plus) miatt. Nem szabad ennyire csőlátásúnak lennie senkinek sem, akármelyik térfélen is áll. Minden konzolnak megvannak a maga adottságai, a maga exkluzív felhozatala, ami miatt megveszik a vásárlók. És végül is, a játékok miatt veszünk konzolt, nem?
-
mirci18
addikt
válasz
horkovy24 #2409 üzenetére
Az új kiadással jobban jártál a plussz kiegészítők miatt.
Egyébként pont ezért nem veszek a Nintendo-n kívül mást.
Mert a többi konzol egy csillogó hiperszép grafikát adó valami.
A Nintendo ellenben mást ad élményt szórakozást meg Mariot.
Nekem ezek fontosak.
Csak sajnos belőlem kevesebb van mint a grafika fanokból. -
horkovy24
senior tag
Üdv néktek Wii U tulajok!
Most adtam el nem olyan régen itt az aprón a Wii U Basic settemet Tariattila-nak!Ezek után vettem egy Playstation 4 konzolt 2 játékkal mondom hátha ez beindít egy kicsit!Hát sajnos csalódnom kellett!A gyönyörű szép grafikán kívül ez a gépezet semmit nem tud felmutatni az elődhöz képest!Rengeteg játék lesz rá az tuti elég ha a gép eddigi eladási adatait nézzük!Viszont ugyanúgy mint a playstation 3-nál abból a sok-sok játék közül jó ha 4-5 gyöngyszem fog születni sajnos!Így hát hála istennek el is adtam a fenébe a Playstation 4-et egy ismerősömnek és szinte nem is buktam rajta sokat!Viszont azt hogy a Wii U-mat eladtam azzal a sok jó játékkal azt nagyon megbántam!Ezért ma fogtam magam és vettem magamnak újra egy Wii U-t a konzolvilágban egy vadi új Mario And Luigi Premium Pack-ot!Amihez járt ugye a Super Mario Bros U és a New Super Luigi U egy lemezen!Meg újra megvettem magamnak a Super Mario 3D World-öt kezdésnek!Következő fizetésnél jöhet a többi exlusive cím megvásárlása is!Szóval nagyon megbántam hogy eladtam a régi Wii U-mat de saját hibáiból tanul az ember!De hála istennek itt vagyok megint a Wii U tulajok között!Wii U FOREVER!A többi konzolt szépen le lehet húzni a WC-n!Ez az én tapasztalatom!!!
-
ldave
félisten
válasz
mirci18 #2407 üzenetére
A Luigi U az jár a csomaghoz, ha azt választod, nem kell külön megvenni. A NSMB 2 pedig csak 3DS-en érhető el, nem adták ki Wii U-ra.
Azt még vedd figyelembe, hogy ha Wii-s játékokat is tervezel Wii U-hoz, akkor venned kell még hozzá irányítót is, a Gamepad kikapcsol Wii módban.
-
mirci18
addikt
válasz
Alba Game #2403 üzenetére
Akkor összegezve a tényeket:
Érdemes nekem megvenni a Mario bros bundle wii u csomagot.
Amit mindenképp játszak ki az a Super MArio Galaxy 1-2 és a New Super Mario Bros 1-2 és a Super Mario 3d world.A Luigi U-t pedig hanygaoljam mert egy koppintás picit nehezebb fokozatba állítva.
Köszi a tippeket.
Ősszel majd csak azon fogok hezitálni hogy új gépet vegyek vagy használtat mert a használtak jelenleg olcsók.
Mondjuk az újaknak is megy le az ára a kereslet hiánya miatt. -
PandaMonium
őstag
Olyan szabadalom amiben több képernyőre közvetítenek tartalmat? Szerintem ez évtizedek óta létezik és nagyon elterjedt dolog, azért mert konzolokban (amikben jelentősen csökkent az architektúrális különbség a PC-khez képest) ez az első ilyen implementáció nem hiszem, hogy perre vihetnék a dolgot.
Elvégre a 3DS is több képernyőn üzemel (bár ott vezetékes megoldás van, nem streamelős), de a PS Vita is használható PS3/4 rendszerekkel hasonló módon.(#2402) Alba Game: Ne pengessenek semmilyen tíz milkákat a perre, költsék a játékstúdióikra azt a pénzt, hogy legyen sok szuper exkluzív játékunk.
-
Alba Game
tag
válasz
mirci18 #2399 üzenetére
És van még WiiU -ra a New Super
MarioLuigi U, ami igazából (bár külön lett kiadva és külön is játszható) csupán egy Mario Bros. U DLC. Csaknem ugyanaz a környezet, full ugyanaz a gameplay, de valamivel (jóval ?) nehezebb. Mert ugye Luigi nagyobbakat ugrik. Komoly kihívás végigvinni, az biztos. -
Alba Game
tag
Nagy kaland. Kipengetnek pár tízmillát, megegyeznek peren kívül, azt' jóidő. Mindenki örül és elballag. Újabb sztárpletyi.
Amúgy megvolt u.e. a hiszti mindegyik nagycégnél is már (lásd Sony műsora a rezgős joy -al vagy a Logitech cirkusza a ForceFeedback technológiával) és mégsem dőlt senki a kardjába.
Azért kösz az infót. Figyeljük a fejleményeket !és:
Nahááát ! Mostmár sajna ennek is külön kell örülnünk. Egy WiiU exkluzív valamicsoda.
-
ldave
félisten
válasz
mirci18 #2399 üzenetére
Én mindenképp a Wii U-t javaslom, tudom hogy drágább, de jóval időtállóbb választás. Lesz rá még sok-sok jó játék.
Wii-re nekem csak 1 2D-s Mario játék rémlik, a New Super Mario Bros.
Amúgy kiderült menet közben, hogy a DS és a Wii online része azért szűnik meg, mert azokat is a Gamespy üzemelteti.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest