- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
PandaMonium #7440 üzenetére
Szerintem nincs, mivel kijelentették, hogy ez 3DS-re jön csak. ès mivel teljesen más a két platform, nem egyszeru" átportolni sem egyikro"l a másikra.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PandaMonium #7440 üzenetére
A harmadik rész eladásaiból kiindulva szerintem kicsi az esélye, és mintha a Capcom is azt mondta volna, hogy a negyedik rész 3DS-exkluzív lesz. Persze esély mindenre lehet, de ha legkésőbb az idei E3-on nem jelentik be, akkor már tuti felejtős.
-
slick-adam
aktív tag
válasz
PandaMonium #6271 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz
PandaMonium #6259 üzenetére
Falcora gondoltam...nem is értem mit beszéltem a rókakomáról is
Szerintem beszívtam a PS3 előtt
-
mirci18
addikt
válasz
PandaMonium #4424 üzenetére
És hol marad a Super Mario u?
-
ldave
félisten
válasz
PandaMonium #4276 üzenetére
Sose értettem én ezt a 'fenntartani' dolgot. A videójáték egy hobbi, konzolon játszani pedig talán picivel drágább mint máson. A gépet csak egyszer kell megvenni, aztán ha van rá játék, ami tetszik, akkor azt megvenni és játszani vele. Ha nincs akkor meg pihen, nem lesz attól kidobott pénz maga a gép. A télikabátom se adom el márciusban, hogy most fél évig nem kell, ahogy a bringám se télen, hogy most tavaszig buszozok.
Persze, van aki adja-veszi a gépeket, attól függően, hogy épp mivel akar játszani, de én nem vagyok ilyen. -
g@bo
nagyúr
válasz
azért a wii u játékokat leszámitv a van egy tonna sima wii cucc is, amiért a gép maradhat.
ha esetleg valami wii játék nem beszerezhető lemezen....
-
ayo
veterán
válasz
hasonlóan érzek.
-
ayo
veterán
válasz
PandaMonium #4238 üzenetére
és azért is hátrány, hogy kevés stúdiónak éri meg a wii u-val foglalkozni, ameddig ilyen rosszak az eladások
-
horkovy24
senior tag
válasz
PandaMonium #4046 üzenetére
Sajnálattal hallom hogy el akarod adni a Wii U-t!
Azért még gondold át mert jön még rá jó pár jó játék amik be vannak jelentve pl
ayonetta 2 és abban is biztos vagyok hogy tartogatnak még meglepetéseket a gépre mint például a Fatal Frame 5 amit valljuk be nem vertek nagy dobra és egy egészen fantasztikus horror játék.Neked van a Zelda Wind Waker Bundle géped ha jól emlékszem igaz?
-
horkovy24
senior tag
válasz
PandaMonium #4051 üzenetére
Üdv mindenkinek! Lenne egy olyan kérdésem hogy vitte már innen valaki a Wii U gépezetét takarításra? A porra értem a gép belsejében. Csak azért kérdezem mert szerintem fél vagy egy évente azért ezt kötelező eszközölni és ha tud valaki egy normális helyet ahol ezt normálisan emberi módon el is végzik akkor majd én is odaviszem a gépemet.
-
Gebriel
veterán
válasz
PandaMonium #4046 üzenetére
És mennyiért gondoltad eladni?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
PandaMonium #4043 üzenetére
Amikor én akartam venni, akkor konkrétan egy darab se volt (1,5 hónapja)
Szerintem akinek van, az kivárja a jó exkluzívokat.
-
aya
addikt
válasz
PandaMonium #4005 üzenetére
Nem a játék
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PandaMonium #3938 üzenetére
Hajrá, de 200 óra alatt nem nagyon fogod minden apró részét megcsinálni. A sztorimódot talán olyan 100-120 óra alatt, ha ügyes vagy.
Szerk.: sajnos rossz hír, hogy 3DS-en tolom, abban pedig úgy tudom nincs, csak valami lokálmultis opció.
-
aya
addikt
válasz
PandaMonium #3938 üzenetére
Akkor már vagyunk hárman,thesickness-t probálom beszervezni, és akkor megvan a password-ös 4-es szoba
Hangchat mehet Magyarul -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PandaMonium #3807 üzenetére
Starfox-ot azért nem kérték, mert rajtad kívül mindenki tudja, hogy már fejlesztés alatt van.
-
boost
veterán
válasz
PandaMonium #3789 üzenetére
Wii Play,
Wii Fit,
Wii Fit Plus,
Wii Sports,
Wii Sports Resortezek mind N címek, tutti nem fogsz csalódni.
-
ldave
félisten
válasz
PandaMonium #3789 üzenetére
Függ attól, hogy miket szeretsz, de mondjuk ezek a címek nagyrészt lefednek mindent:
Mario Galaxy 1-2
Skyward Sword
Wii Sports / Resort
Metroid Prime 3 / Triology
Xenoblade / Last Story -
Mister_X
nagyúr
válasz
PandaMonium #3775 üzenetére
Ez is Blu-ray alapú emlékeim szerint, csak mivel nincs licensz rajta, így se nem olvassa be a U lemezeket a mezei BD olvasók, illetve BD-t se olvas a U.
-
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #3711 üzenetére
Sajnos én is így látom. Bár PS4 -en csak a játszható demójával eszetlenkedtünk párszor, de 13 -ast a WiiU -ra annó sikerült beszereznem még 5000ft -ért így már csak az alkalmi buli-feeling biztosítása miatt megvettem (elkerülendő a "Milyen ez a gép, nincs is rá FIFA ???" szemrehányásokat
). Összehasonlítva: A WiiU -s FIFA13 és a PS4 -es FIFA14 között tényleg csak minimális tartalmi frissítés, némileg módosított menürendszer és igen kevés grafikai előrelépés ami megfigyelhető. Innen figyelve a továbbiakat: a búbánatnak sem hiányzik a 15 -ik évad...
-
boost
veterán
válasz
Én játszok a PS4 verzióval, ég és föld a különbség a prevgenhez képest. Generációs ugrás. Tényleg.
-
törölt tag
válasz
mosógépre
én utoljára 2006-tal játszottam. Még élveztem is. Utána 2010, de annyira nehézkes, béna és szenvedős volt, hogy hagytam a csudába...
kizárt, h focizzak wii-n. Azonban az NHL amit évről évre javíítgattak, egy álom volt a wii-n. A remote-tal csinálható botos trükkök, úristen
(3D-ben is játszom, úgyhogy elmondhatom milyen élethűre sikerült!) a nunchuk-us finom forgások, ütközések....áááá
-
boost
veterán
válasz
PandaMonium #3709 üzenetére
A Wii / WiiU sose volt egy sportjáték platform. Az eddig az XB volt. Most már a PS4 is. Tegye fel a kezét, aki innen a fórumból venne Fifát. Ha valaki Fifázna, már rég XBO-t, vagy PS4-et vett volna, hogy az újgenerációs motoron játszhasson. (ami már tényleg olyan, mintha közvetítést nézne az ember)
-
Hunner
senior tag
válasz
PandaMonium #3707 üzenetére
EA marketingzsenik kitalálták, hogy a 100millió eladott Wii felhasználóból több fogja megvenni, mint a perpillanat 6,4 millió Wii U user közül. Lehet, hogy igazuk van, de ez nevetséges és felháborító döntés szvsz.
Bár, ígyis-úgyis egy FIFA14 lesz ami meg ugye 13 volt ami meg a 12 ami meg.... -
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #3697 üzenetére
PandaMonium !
Akkor segond. Vedd meg nyugodtan.Hunner !
Az is "szuperlehúzós" volt, a,mikor több mint 10ezerért javítottak boxot, ami 2 napot sem bírt és amikor visszavitték, simán letagadták (szla. vagy munkalap ugye felejtős, ha meg kéred, az +27% és a csúnyán nézés megfizethetetlen). Meg amikor 3 hónapig vártak egy gép elkészülésére és amikor érdeklődtek hogy mi van, akkor közölték hogy azt a gépet már elvitték. Hiába volt serial number... Szóval jah. Szuper-lehúzás. Hála az égnek, ezek csk másodkézből infók, de ha már ilyenek vannak, az régen rossz...
-
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #3686 üzenetére
Mario Kart 8 plakát kell valakinek ? Még 1db van !!! A3 -as méreű. Ingyen odaadom. Persze a posta költségét nem vállalom, de ha Székesfehérváron jár valaki, akkor viheti.
-
törölt tag
válasz
PandaMonium #3653 üzenetére
Jajdehogyis...kvázi semmi köze a streamelésnek az egészhez. Az eDRAM nem framebuffer, és a texturákat nem abban "tárolja". Az encoder meg dedikált hw benne a gpu-ba. Ha nem használod sem szabadul fel semmi, csak egy minimális ram. Semmi köze az egész témánakl az eDRAMhoz.
Az ilyen típusú live encoding a pécé világban már jó ideje elérhető, hivatalosan nvidiákon gpu leképzésben (Shadowplay) úgy, hogy nem dedikált hardveren fut, mégis alig fogja meg a gpu-t (cpu-ból valóban bivaly kell, mert a mai cpu archtekturák nagyon rossz hatásfokkal végeznek ilyen típusú feldolgozást). De hogy messzebb ne menjek ez ma már mobiltelefonokon is elérhető, illetve vannak direkt erre kihegyezett fpga-k, ill. azokra épített kicsi eszközök. -
Bad Pritt
félisten
válasz
PandaMonium #3673 üzenetére
Square Enix.
Felújította a Deus Exet és újra kiadta nyomott áron, korábbi tulajoknak kedvezménnyel, újraindította a Final Fantasy XIV-et, ahelyett, hogy lehúzta volna a rolót és egy remek MMO-nak nyitott így terepet, Tomb Raider rebootjuk remek lett, továbbá a Lara Croft izometrikus játékkal az olcsóbb szegmensben is igényes koop kalandjátékot tettek le az asztalra.
De ami a legfontosabb: nekik vannak a legjobb PC portjaik, egyszerűen hihetetlen igényes munka mind.
Ez persze személyes vélemény, de sokat nyomnak nálam a latba, ezért tartom jelenleg őket a legjobbnak. -
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #3651 üzenetére
Sztem ezt a megosztósdit simán bírná a WiiU. Ehhez nem kell annyira "bika" hardver, csak jó net.
Amúgy igen. Jópár ziccer kimarad folyamatosan, ahol lehetne online multit is beépíteni a játékba. Pl. ott volt a ZombiU vagy a Nintendo Land. Na, azokból is miért maradt ki, könyörgöm ???
Ehhhh....
-
Mister_X
nagyúr
válasz
PandaMonium #3606 üzenetére
A World of surprises résznél lehaltam
-
Csillag01
aktív tag
válasz
PandaMonium #3606 üzenetére
Ja akkor ertem mar miert nem fog megjelenni soha wii u-ra.ilyen sz×rt nem adnak ki rá.
-
Hunner
senior tag
válasz
PandaMonium #3612 üzenetére
Sőt szinte biztos hogy nem a watch_doge az, mivel azt mondták, hogy direkt wii u-ra fejlesztett játék, amit végül is lehetne portolni más platformokra, de nem tervezik megtenni, mert más gépeken fura lenne (elég erős game pad integráció van benne gondolom).
-
boost
veterán
válasz
PandaMonium #3612 üzenetére
1. Szerinted az Ubisoft, ami több tíz projektet, 4-5 sorozatot visz egyszerre, nagyon jól eltervezve, majd pont nem tudja megmondani, hogy mikor hozza ki a WiiU változatot?
2. ja ès persze van egy titkos IP, amit eddig sehol nem mutattak be, leprogramozták teljesen készre, bennt a fiók alján, és még pletya sincs arról, hogy mi lehet az.
-
törölt tag
válasz
PandaMonium #3598 üzenetére
ahahahahah ez k***a jo
-
ldave
félisten
válasz
PandaMonium #3542 üzenetére
Nem hiszem, hogy a Nintendo elmenne pay2win irányba, nem vall rájuk. Nekem ami lejött erről a figura dologról, hogy otthon rámentem a bábura a karakterem majd átmegyek haverhoz játszani, nála meg csak simán betöltöm.
-
Alba Game
tag
válasz
Mert pl. nekem a Sylanders -es figuk koncepciója tetszik. Totál rendben van a dolog. Persze ott (még!) nincs online multi battle, de amit alapból a szingli / co-op gamében lehet velük csinálni, arra teljesen jók.
Asszem még a Disney's Infinity az, ami egyéle figurás gyüjtögetésre alapoz, de azt még nem próbáltam (és részemről tervben sincs) szóval lövésem nincs az abban betöltött szerpükről.
Ahogy néztem, a Nintis figurák extrája, hogy több játéknál is használhatóak. Bár -feltételezem- nem lesz hatása egymTegyük fel, hogy max. -ra fejlesztem az egyikben Yoshi -t és már a másik gaméban is maximum képességekkel indulhatok. Nah, ez tleg unfair volna. Nem gondolom, hogy ilyen lesz.
-
törölt tag
válasz
apu visajat lekoptato kisgyerek otthon kimaxolva leul ellened jatszani...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PandaMonium #3495 üzenetére
Captain Tood nagyon baba lesz, előbb azt nyomták a Tree Hause-ban. Éppen most játszanak amúgy a Splatoon-nal.
-
Szalontahó
tag
válasz
PandaMonium #3410 üzenetére
Én már visszaigazoltalak. Viszont amire nekem MK8-am lesz, arra ti megunjátok.
-
slick-adam
aktív tag
válasz
PandaMonium #3410 üzenetére
en olyan 23h-tol tudok csatlakozni (ha akkor meg nyomjatok
, csak csinaljatok zartra es irjatok be ide a tournament kodjat!
-
ldave
félisten
válasz
PandaMonium #3400 üzenetére
Lehet rossz linket adtam, ez jó? [link]
-
slick-adam
aktív tag
válasz
PandaMonium #3395 üzenetére
benne vagyok. felölem lehet rendszeres tournament is.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PandaMonium #3390 üzenetére
Szerintem mindegyik ilyen lista kamu.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
PandaMonium #3390 üzenetére
A nextgen Zeldának ez legalább a harmadik neve, amit mutatnak ilyen E3-as papiroson
-
ldave
félisten
válasz
PandaMonium #3333 üzenetére
Lesz, ma este majd jelzem egy moderátor felé a kérést. Itt a bővített lista:
Elderath: xX_Gero_Xx
ldave: ldave82
FragStaR: ImpersonatoR
Alba Game: MongooseNX71
adalbert1: adalbert1983
Szalontahó: BecisNinti123456
slick-adam: slickadam
n000rbi: GunBariDen_UK
PandaMonium: PandaMoniumHUN@slick-adam: kizárt dolog sajna, pedig tényleg jó lenne, ha lehetne telepíteni, pár játék tényleg sokat tölt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
PandaMonium #3302 üzenetére
Legalább nem 882p-ben meg hasonló förmedvény felbontásokban dobják ki a játékot.
-
slick-adam
aktív tag
válasz
PandaMonium #3290 üzenetére
UK:
"Mario Kart 8, meanwhile, turned up comfortably in second place (behind Watch Dogs). Nintendo's racer earned the company its biggest Wii U game launch in the UK to date, and the second best launch for a Mario Kart title ever in the UK.
Wii U console sales skyrocketed by a devilish 666 per cent this week, of which 82 per cent were the Wii U Mario Kart 8 bundle."
GAF-on is irjak sokan, hogy helyi konzolboltokban elfogyott összes MK8, gepeket is vittek. a hirhez is, amibol az idezet van (Eurogamer), csomoan irjak, hogy megvettek a jatekot WD-al együtt, s az egyik erintetlenul pihen. lehet tippelni melyik...
-
n000rbi
senior tag
válasz
PandaMonium #3280 üzenetére
Én a Pikmint választottam, remote + nunchukkal tök jó.
-
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #3260 üzenetére
CSAK azért tőlük, mert -mint említettem- 4-5 drarb, párezer éves PS3 játékot adok be érte. Ennyi. Kivételesen jól cserélik őket, így maradtam náluk. Semmi másért. Mellesleg jah. Nem érdemelnék meg ezek után. De sajnos a kényszer néha nagy úr.
Nálunk a boltban abszolut nem tartunk NInti cuccokat. Nincs igény rá, így minek? csak a pénz álljon benne? Tök fölösleges. Fél év alatt eladtunk talán egy-két Wii -t meg néhány DS -t. Ezeknél még a PSP is jobban fogy. Inkább megveszik (a bolondok) M.M. -ban meg 576 -ban 10-20k -val drágábban mint tőlünk. Ez van. -
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #3252 üzenetére
Ami a polcra kikerül, azt mind zsugorozzák. Hátul csak az előrendelt cuccok meg a speckó kiadások vannak. nem egy darab kerül kintre egy-egy stuffból, hanem 3-4 vagy éppen egy sornyi.
-
ldave
félisten
válasz
PandaMonium #3191 üzenetére
The Minish Cap
-
horkovy24
senior tag
válasz
PandaMonium #3184 üzenetére
Igen azzal nincs is baj hogy review példányokat kiküldenek de nem mind az szerintem.
Hogy egy kicsit megpróbáljak neked segíteni azért elmondom a Pikmin 3 az iszonyat jó játék viszont ugyanolyan nehéz is!A Wonderful 101-et kipróbáltam és nagyon el lehet benne akadni meg nem is igazán jött be nekem az tényleg olyan játék hogy vagy megfog vagy nem.A New Super Mario Bros U viszont hiába 2D-s iszonyatosan élvezetes játék és van is benne kihívás.Csak az a probléma hogy ez úgy lenne az igazi hogyha a New Super Luigi U-is benne lenne mert ez úgy ad egy egész játékot szerintem!Én is azért vettem meg a Mario and Luigi pakkot mert így egy lemezen megkaptam mind a kettőt! -
ldave
félisten
válasz
PandaMonium #3072 üzenetére
A Wii Sports eladott 60+ millió konzolt, ilyet kevés játék mondhat el magáról, szerintem a top10-be is belefért volna.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
PandaMonium #3012 üzenetére
De akkor mégiscsak az jön ki, hogy a nextgen többet fogyaszt, ami nonszensz.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PandaMonium #2987 üzenetére
Konzolok szervize, Gameshop 12k-ért vesztegeti. Még egy dizájnos kulcstartót is adnak mellé.
@norbi: szerintem 'csak' 100%, hogy le tudod minden bontatlan kópia esetén tölteni.
-
ldave
félisten
válasz
PandaMonium #2987 üzenetére
Én itthon veszem, nem olcsóbb annyival a Zavvi, 40 font, az most több mint 14 ezer Ft. Annyiért itthon is kapni, sőt, 13 ezer körül van több helyen is.
-
törölt tag
válasz
PandaMonium #2979 üzenetére
Rendszerarchitekt ismeret kell, nem ISA ismeret. Sőt, az ISA kvázi irreleváns, lévén ma már alig-alig használnak asm-et*, a gcc meg arra fordít, amihez van lib...
/* akinek meg van proci szintű ismerete, annak meg ez nem probléma. Szélsőséges példa, de a cellen a ppc volt a legkisebb szívás, mert a spe-k nem kötődtek a ppc-hez (ISA-élig) semennyire. és azokkal volt a legtöbb szívás.
// ja igen, konzoloknál az apik szintén nem kötődnek ISA-hez. Vagyis nem konzoloknál, hanem mindenhol
csak konzolokra ez azért főleg jellemző, mert mindenre van scenario. Volt is annó fejvakarás mindenhol, amikor lencsvégre kapták a microsoftot, hogy kamionból pakolják ki a g5-ös powermacikat, amiken windowskernelen futott az xboxsdk
-
törölt tag
válasz
PandaMonium #2975 üzenetére
Az, hogy épp milyen ISA-re épül, semmit nem jelent az optimalizáció szempontjából. De nem is teknó baj van a kínálattal.
-
InterFox
senior tag
válasz
PandaMonium #2975 üzenetére
Nem tartozik bele!(bocs)
És mint mondtam, én karácsony környékén fogok venni PS4-et, mert még nem éri meg.
A többiben megegyeztünk! -
mirci18
addikt
válasz
PandaMonium #2924 üzenetére
Én a belső részre az alkatrészekre gondoltam s nem a tematikára hogy ki mire fókuszál.
Mert az alkatrészek nagyon hasonlóak de valahogy ugyanabból a halmazból a PS4 jobb erősebb gépet hozott ki.
Plussz az Xbox drágább bár már van Kinect nélküli verzió amivel egy áron lehet a PS4-el.
De ezzel azt érte csak el hogy ami volt plusszban a Microsoftban érdekes dolog az elveszett. -
slick-adam
aktív tag
válasz
PandaMonium #2922 üzenetére
elegge uj vagyok itt PH-n, de ugy vettem eszre, hogy tul sokat hasznaljak errefele az off topic opciot, pedig az esetek tobbsegeben semmi off nincs a hsz-okban. nem csak itt, mas topikokra is gondolok.
-
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #2871 üzenetére
Az egyáltalán nem baj, ha egy "régi" de minőségi stuff tartja az árát. Pl. Zelda W.W. HD Miért? Mert ez is tükrözi, hogy egy minőségi produktum. Emlékszem, PS3 -ra az UC játékok milyen sokáig jó árban voltak még használtban is. Vagy a Last of Us ami lassan egy éves game lesz.
PS4 esetében meg még annyit, hogy November-december óta -ha nem is volt HIVATALOS árcsökkentés- már 20-25ezret esett az alap gépcsomag ára. Van bolt, ahol már 110k alatt meg lehet kapni újonnan. Persze nem M.M. vagy 576, hanem a "szürkeimportos" konzolboltok. -
InterFox
senior tag
válasz
PandaMonium #2871 üzenetére
(félig) next-gen?
Ez félig sem next-gen, ez egy 7-8 éves hardver! -
mirci18
addikt
válasz
PandaMonium #2854 üzenetére
Mi lenne ha nem foglalkoznál velem nagy segítség lenne.
Ez az oldal nem fog belehalni hogyha 2 kommentet írok egymás után.
Már más fórumon is felszólaltak ellenem.
De ugyanazt mondom most is amit akkor nekik.
Nincs benne a szabályzatban hogy több mondatos hozzászólásból nem lehet írni kettőt egymás után.
Ha benne lessz a szabályzatban majd akkor nem így teszek.
Nekem így könyebb és átláthatóbb írni.
Addig amíg nem szegek szabályt légyszives ne légy már túlbuzgó.
Mert ez már fárasztó.
De arra is megkérlek hogy ne válaszolj erre a hozzászólásra hanem inkább szólj hozzá értelmesen a topikhoz hátha tudok meg új dolgokat a Wii U-ról.Egyébként meg Alba Game joggal vette magára mert benne van a mondandódban hogy elsősorban nem neki szólt vagyis mindenkinek aki dupláz így rá is igaz a korholás.
Ja és még annyi hogy triplázni nem szoktam mert az már tényleg szabályba ütköző
-
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #2847 üzenetére
Jajnemár hogy itt adminkodjál. Muszálj mindíg megtalálnod engem ? És csodálkozol, ha az ember "nekedmegy". Szakadj le rólam, pls !
És akkor én meg kérjem, hogy ami OFF-topik, arra ott a gomb és tesség beszürkíteni ? Minek? Elvagyunk itt egymásközt, senkinek nem fájt csak neked. Pfff...
És nem mellesleg azért íratm külön, hogy akinek írom, lássa ( VÁLASZ -ként ), nem pedig linkségből vagy lustaságból. Ha odanézel, látod, hogy szinte minden posztomat szerkesztem utólag, és nem duplázok-triplázok napi rendszerességgel. (lásd: #2820-21-22)
Úgyhogy le lehet szállni rólam, kedves Túlbuzgó Kolléga !!! -
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #2819 üzenetére
Sztem elbeszélünk egymás mellett. A lényeg, hogy kevés a Ninti game, de nembaj. És bocsesz, ha esetleg kicsit "hirtelen" voltam. Nem állt a szándékomban.
-
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #2793 üzenetére
Miért nem figyelsz? Én ezt mondtam: "...Évente 5-6 exkluzív t.p. cím? Vágyálom !! ..." Vagyis külsős fejlesztésű, csak WiiU -ra megjelenő játék. Értesz ??
Tudom, hogy az eddigi másfél évben maga a Ninti mit adott ki a saját égisze alatt exkluzívként. Abból van jópár és biztosan dupla annyi, mint ugyanilyen szempontból nézve a PS4 + X1 -re együtt. -
törölt tag
válasz
PandaMonium #2797 üzenetére
Te szoftverkiadókat emlegetsz, én meg platformholderekről beszélek. A valve vagy a blizzard nem fog neked konzolokat csinálni exkluzív címekkel. vagyis a valve épp csinál valamit, de azt jobb lenne, ha nem is csinálná.
Mivel rengeteg pénz fordul meg az iparágban, nyilvánvalóan vannak olyan pontok, ahol komolyabb profitot is realizálnak, csakhogy nem ott terem meg az iparág. Ők csak leveszik a sápot, és tolják azt az 1-2 vonalat, amiben jók. Ezek ráadásul nagyon nem kötődnek konzolhoz, mégkevésbé nintendohoz. Én én őszintén szólva nagyon nem szeretném ha blizzard lenne a nintendóból, vagy akár multidrogot kezdenének gyártani az ázsiai piacokra. -
törölt tag
válasz
Dögrováson van az iparág. Nem jó üzlet ma a videojáték. Tetszik-nem tetszik ez van. Ki kell bekkelni. pont annyi kiadott címmel, hogy ne vigye el az üzletágat, de ne is feledjék a gamerek. A sony és az ms előrefelé menekül, de most világosan látszik, hogy belerobognak a falba.
Az fog talponmaradni, aki meg tudja vetni a lábát kínában. Ehhez viszont ma egyiknek sincs igazán terméke (esélyesebb valamelyik android alapú rendszer, ez az amazon féle szutymerák, vagy tudomisén). -
törölt tag
válasz
A wii eladások volumenben az első 2 évben nőttek a legnagyobb mértékben. És a 4. év végére borult bele a szakadékba.
-
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #2787 üzenetére
Sajna azonban amit írtál, már most a lehetetlen kategória. Eltellt több, mint másfél év és nem tudnánk felsorolni öt exkluzív third party címet, ami eléri azt a minőséget, hogy az miatt ezt a gépet válassza valaki. Ez van, ezt már nem lehet visszacsinálni sem, és nem nem lehet változtatni sem mindezeken. Évente 5-6 exkluzív t.p. cím? Vágyálom !! Legalábbis ezen a vason.
A dolog pedig nem úgy megy, hogy a N megkéri szépen (meg jósok pénzzel) a stúdiókat, hogy portoljanak. Majd a stúdiók eldöntik, megéri-e nekik portolni. Visszajön-e a bafektetés. Nem tudom, hányszázezer példányt kell eladni, hogy megérje. Hogy az adott stúdió tulajdonosinak vagy befektetőinek hasznot is hozzon, ne csak ingyenreklámot.
A "porcsapás" -al meg már elkéstek. A debüt elején kellett volna a nagyobb hűhó. Gépnek is, játékoknak is. Lett volna minek. Vagy mostanában a 3D Land -nak vagy a MK8 -nak. De amíg a címek egy része csak HD port (pl. Zelda W.W., Resi Evil, Stb.) vagy neszesemmi folytatás (pl. Mario Bros), addig nehéz lesz mindez. Pár gaméval reklámozni egy rendszert KEVÉS !!! Tudom, momentán a jelenlegi legfrissebb rendszerek sem állnak túl fényesen ezen a téren. PS4 -re jó, ha van 3-4 exkluzív "nagycím", X-re is hasonló a felállás. De ők akkora hype -ot rendeztek a gépeik körül a karácsonyi időszakban, hogy nem csoda, ennyien beszerezték már a gépet.
Az eladásokkal pedig már régóta és messze nincsenek megelégedve (azért a 3DS "kirobbanó sikere" is enyhe túlzás, legalábbis itt az EU -ban). Ez nyiélvánvaló. Inog is rendesen az N vára, bármennyire is megy a nagy duma, hogy mekkorák a tartalékok és hogy hány évnyi veszteségesség férne még bene. Sajna a játékosok türelmetlenek. Ezen pedig eléggé bajos változtatni. -
Szalontahó
tag
válasz
PandaMonium #2757 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ. Holnap dől el, hogy ilyenem lesz-e vagy basic. Mondjuk nekem a fehér tetszik legjobban. Az olyan tipikusan Nintendós. =] Viszont ez meg egyedi és tele van cuccokkal. A szombathelyi hülyeazértnemvagyokban van 2db Zeldás bundle, darabja 99 ért, amik le lesznek akciózva. Már kiráz a hideg egy Wii U-ért. Tele a t.köm a jelenlegi videojáték iparral. A "Ninti" szembe megy az egésszel és milyen jól teszi. =]
-
n000rbi
senior tag
válasz
PandaMonium #2745 üzenetére
Az tuti. Épp arra sétáltam és gondolkozás nélkül vittem haza úgy, hogy otthon figyelt két hete egy másik jó állapotú, de használt prémium
Aztán az új maradt, a régit eladtam egy fórumcimborának
-
ldave
félisten
válasz
PandaMonium #2565 üzenetére
Szerintem jó volt, kicsit őrült, mint maga a játék
Amúgy szerintem ilyen lehet egy átlagos japán tv show
-
Brasco31
csendes tag
válasz
PandaMonium #2464 üzenetére
O.K. köszönöm
-
ldave
félisten
válasz
PandaMonium #2426 üzenetére
Alapjátékkal végzel vagy pedig a Champion's Road-dal?
-
RangerFox
veterán
válasz
PandaMonium #2426 üzenetére
Ez nagyon OFF, de: Engem ezért egy hétre kitiltottak a Vita topicból, és figyelmeztetést kaptam érte..
-
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #2317 üzenetére
Huhhhh... király vagy !
Engem biztosan érdekelni fog, mert van kontrollerem is, meg a PC -m is mostanság lett egy kicsit komolyabb kiépítésű (tehát Gaming Ready
). Kormányra nem akarok beruházni, mert sem helyem nincs rá, meg ha vennék akkor csak vmi normálisat - ahhoz meg guba kell ám, de maxisok. Mert pölö billentyűzetről, gombokkal tolni egy autóversenyt PC -n, na az a halálom...
Szóval érdekelni fog, épp a napokban merült fel bennem, hogy fel kéne túrnom valahonnan a Saitek P990 DualAnalog Controller -em. De persze jobb, ha drótmentes a sztori.
Mellesleg az analóg karokra hogyan reagál a PC -s kontroll ? -
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #2310 üzenetére
Egy normális szervizlapon (amit sajna sok cég nem is ad, csak szíre-szóra átveszi a javítandó holmit) RAJTA IS KELL LENNIE, hogy minden tekintetben (tehát kívül-bellül) csak jobb állapotban adhatják vissza a terméket. Aláírja ő is meg te is, kapsz egy példányt belőle és ennyi. Ha bármi felmerül, azzal simán reklamálhatsz és kérheted mondjuk a teljes burkolat cseréjét.
Nem tagadom, nálam is sérült meg gép, szerviz közben. Ez a nagy számok alapján sajna elkerülhetetlen. De amikor jöttek a cuccért, ezt jeleztem és vagy nem kértem a munkadíjjat vagy felajánlottam a sérült alkatrész cseréjét. Egyszer egy tápegységnek sértettem fel a burkolatát, egyszer meg egy laptop szétszerelésekor tört ki egy billentyű amit nem lehetett visszapattintani. De vállaltam, mert az én hibám volt és az szerint jártam el.
De aki felelőtlenül szervizlap vagy bármilyen igazolás nélkül másra bíz gépet, az ne lepődjön meg semmin sem.
Hoztak be már nekem atomokra szétrobbantott laptop-házat. Kérdeztem, mi történt? Nos, a Laptop-szakszervizbe vitték ventillátor cserére. De NEM TUDTÁK szétszedni (!!! <- egy ASUS K53T volt, ami elég eccerű sztori amúgy, mondjuk egy HP Pavilonhoz képest) és összetört a ház a zsanérok alatt mindkét oldalon. Egy álom volt összerakni. -
horkovy24
senior tag
válasz
PandaMonium #2304 üzenetére
Engem a Gamepark szervizében szívattak meg régen!Akkor még sima Wii-m volt!Tönkre ment benne az olvasófej és oda vittem be elvégre az hivatalos Nintendo szerviz!Benn is hagytam a gépemet 2 nap múlva mehettem érte!Na ott ért a meglepetés!Úgy vittem be a gépemet hogy tökéletes állapotban volt a burkolata ugyanis mindig minden konzolomra nagyon vigyáztam!Erre nyitom ki a buborékos fóliából és mintha a kutya szájából szedték volna ki a gépet olyan karcok voltak a burkolaton!El is kezdtem balhézni de a srác csak nézett nagyokat és eljöttem a francba!Pedig fizettem is nem is keveset az olvasófej cseréért mert akkor már nem volt garanciális a gépem!Azóta megfogadtam ha beadom a gépemet valahova szervizbe akkor ezek a dolgok miatt előre szólok hogy olyan állapotban szeretném visszakapni a gépemet amilyenbe beadtam!
-
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #2304 üzenetére
Sajnos ez bizonyos szinten jogos. Csak tleg akkor ess neki, ha biztos vagy a dolgodban illetve van megfelelő szerszámod. Találkoztam olyan dolgokkal, amikor nekiestek a sufniszerviznek és több kár lett, mint haszon. Csupán a bizalmatlanság miatt (ami -valljuk meg- valóban helytálló bizonyos esetekben illetve helyeken) nekiesett és annyira szétbarmolta a gépet (mert NEM AKART AZ ISTENNEK SEM SZÉTNYÍLNI
) hogy gyak. kuka lett az egész (esetünkben egy Samsung Galaxy Tab 7.0, aminek csak a töltőcsatlakozóját kellett volna újraforrasztani, de emberünk nekiesett nagy csavarhúzóval ...
Szóval okosan, nyugodtan és ha teheted, minden lépésed fotózd, hogy aztán az összerakás könnyen menjen.Ja, és a Konzolok Szervizét kérlek nagyívben kerüld !!!
Nem úgy, mint nekem, amikor sihederkoromban szétdobtam a robogómat, aztán amikor összeraktam, maradt egy fél kosár alkatrész ... más kérdés, hogy lusta voltam újra szétszedni, így "kikönnyítve" használtam még vagy fél évig. Aztán az új tulaj boldog volt, amikor kapott a moci mellé még egy vödör tartalékalkatrészt.
-
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #2301 üzenetére
nem azt mondtam, hogy MINDEGYIK fat x360 csinálja. csak azt, hogy ott az egyik legjellemzőbb. hidd el, heti 10-20 x360 megy át a kezem alatt szervízbe / szervizből, napi többtíz játékot hoznak be használtan és látom mi van. nem egy gépből indulok ki, amit 3-4-5 éve használok első tulajként.
mellesleg a fekvő gép ugyanígy produkálhat ilyent, nem kell ahhoz vertikálisan elhelyezkednie. de nyilván lehet bármi más is. kis piszok a lemeztálcán, ami az első lemez ki / lemez be után eltűnik a gépházban majd távozik a hűtőventillátoron át. és sosem jön elő a hiba, sosem derül ki, mi csinálta ezt. ez is lehet akár. sorry, csak próbáltam segíteni.
sok esetben a szalagkábel belógáson egyszerűen segít, ha rögzíted. PS2 Slim -nél elég egy pár milliméteres ragasztószalag. amiért sok szerviz nem szégyenl súlyos ezreket elkérni. köbö 3 perces szervizmunka meg 30 forint anyagköltség, csak szólok.
-
mirci18
addikt
válasz
PandaMonium #2296 üzenetére
Jó tudni más is tapasztalt ilyet?
-
ldave
félisten
válasz
PandaMonium #2296 üzenetére
Huhh, ez durva. Valami nagyon egyedi jelenség lehet ez, mert nem nagyon olvasni ilyesmiről... Nekem a Wii állva volt évekig, sose volt ilyen.
-
tybaa
csendes tag
válasz
PandaMonium #2288 üzenetére
Ha esetleg újra elolvasnád a kommentemet látnád, hogy soha nem is állítottam, hogy azt állítod, hogy ez kamu.
Csak azért linkeltem be, mert emlékeztem, hogy nemrég volt ilyen apróhirdetés.
A premiumot meg csak amiatt, mert ilyen kicsi árkülönbség mellett, ha nem fontos a fehér szín, nincs értelme basic pack-ot venni. Hozzátéve azt, hogy új konzol vásárlása esetén, és azt is, hogy szerintem.
-
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #2288 üzenetére
Ez korekt volt Panda' !
Mellesleg én is tudnék mesélni bőven az alkudozó "OlcsóJanikról", akik a "mennyit engedsz a feléből ??" szerint gondolkodnak. 50k -ért akarsz WiiU pakkot (!) venni? Csak hajrá! Sztem az olyan is lesz...Egy Basic csomag, dobozosan, némi garival meg mondjuk 2 gaméval (mittomén ... NintiLand + MarioU) 60k normális. Alatta nagyon jó vétel vagy szét van gyalázva. Fölötte irreális. Ha boltként veszem meg, akkor pedig max. 40k az usernek. Ennyi és nem több.
-
tybaa
csendes tag
válasz
PandaMonium #2284 üzenetére
A kereső csodákra képes:
58k-s basic: Nintendo Wii U Basic Pack
65 az új ára ingyenes házhozszállítással, ami kellemes, ha nem helyben vagy.70k-s premium:
Konzolvilág: Nintendo Wii U Premium (Fekete) + Nintendo Land
Gameshop: Nintendo Wii U Premium (Fekete) + Nintendo Land -
tariattila
veterán
válasz
1, nem az összes játékkal akartam 50-ért! ajánlottam is neki hogy adja el külön azokat amik nekem nem kellenek s úgy még jól ki is jön (arról nem tehetek, hogy nem akarja senki bontani)
2, 58 ért volt basic pakk gari nélkül (igaz bontatlan) tehát jól mondod, hogy 'jelenleg' ...tegnap még volt...
írt is felháborodva nemrég aki hirdette...3, semmi sarkítás... 69.990 a premium land pack... keress rá! segítek:konzolvilág
valami össznépi mundérvédelmi összeesküvéselméletet szagolok itt
figyelem azért, hogy ki meddig árulgatja a portékáját...
bár egyre kevésbbé izgat a téma... -
horkovy24
senior tag
válasz
Igen ahogy a hírdetésben is írtam a gép garanciális!
-
tariattila
veterán
válasz
PandaMonium #2281 üzenetére
túlzó a hasonlatod nem gondolod?
58e basic nulla gari VS. 70e premium pack Land szoft, garancia
ez ne legyen már suzuki vs ferrari hasonlat!
nem is értelek komolyanitt két ferrárit hasonlítanék össze gari nélkül vs garis, extrás kondíciókkal...
de befejezem tényleg mert nem értitek meg, hogy 70 helyett vennék simán 45-50-ért ugyan olyan kondíciósat használtan...
ezen mi nem érthető?
nem 30-ért akarok!
az meg, hogy pár hónapja 80-90-100 volt az ára az kit érdekel MA? -
Csillag01
aktív tag
válasz
PandaMonium #2239 üzenetére
Mondtak benne h lesznek majd wii u gameplayek.
-
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #2103 üzenetére
azért a játékok jelentős részének szerintem van. pc -n, ps3 -on, x360 -on biztosan, de most az arányok boncolgatásába ne menjünk bele. valóban, a wiiu nincs nagyon eleresztve ezekkel, de ha azt nézzük w...ez sincsen rá, szóval valószínűleg nem is arról a platformról beszélünk most.
olyan demót meg én még nem láttam, amiben innen-onnan összevágott pályarészletek lennének.
" ... a demóban már átjön az irányítás, többnyire a port minősége, grafika, stb. ..." <- na, köbö erre gondolok. -
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #2101 üzenetére
aztán miért szólnának ránk? nem a dolog mellett, hanem ellene kampányolunk asszem mindketten. aki ezt nem látja, az sütheti...
amúgy meg a DEMÓ nem egyenlő a TRAILER -el, hahóóóó ! Egy DEMÓ lehet mondjuk egy pálya. általában az elsőt szokták adni demónak, hogy ne pukkantsanak el túl nagy spoilert. vágesz ???
abból azért rendesen lejön a game grafikája, kezelhetősége és hangulata. nagyjából ennyi elég szokott lenni a döntéshez. vagy neked nem ?? -
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #2099 üzenetére
ehhez azért még: nem csak alacsonyfelbontású YT vidik alapján kell / lehet válogatni. demók ma már szinte mindenhez vannak. ha meg nem, akkor ott a bolti kipróba. hjah ... 576 -ban azt sem lehet (száz másik helyen meg de). akkor a kazuároknak úgy kell.
kalózkodós kipróba meg: hagyjukmáááár. ez vmi idealizált vágyálom, a mundér védése. aki leszed innen-onnan leszedi a fullos gamékat, majd megveszi nemkevésért a fizetôset. peeeersze. ebben a mai gazdasági helyzetben. ja. itthon tutti nem. 98% biztosan nem. teszem hozzá: sajnos és bár úgy volna, ahogy mondod. de kéz a biliben. sorry! én tbk. a w...ez miatt sem választottam a boxot annó a ps3 ellenében. persze más oka is volt, de ez is.
és most tökmind1,milyen kicsi piaca vagyunk mi itthon a videojáték szegmensnek. sztem sok-sok más ország sem nagyobb (pl. szomszédaink egy része). rakjuk össze ezeket meg az ottani (felteszem hasonló) war....ez arányt. és akkor már kijöhet egy decens szelet a nagy közös kalapból. -
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #2094 üzenetére
Lassan oda jutunk -és belátják mind a szoftverkészítők mind a felhasználók-, hogy mégiscsak van fizetőképes és fizetni HAJLANDÓ közönsége a játékoknak. Mégpedig ELŐRE fizetni hajlandó. Tessék, íme. Nem kell savazni ezerrel a játékosokat (konzol vagy pc fronton egyaránt). Ehun az ékes példája, hogy nem minden user potenciális tolvaj.
Nagyszerűek és példaértékűek ezek a gyüjtési akciók. Talán az ilyenekkel mindkét oldal elkezd ismét kölcsönösen bízni a másikban. -
SlayerSub
tag
válasz
PandaMonium #2081 üzenetére
Számomra a kettő kicsit más azért, én "feeling"-beli különbségre gondolok.
Sokáig játszottam Pc-n, de ott nem láttam érdemesnek 1 vagy 2 órára leülni gépezni, sokra nem haladtam volna előre... Mondjuk ehhez azért az is hozzátartozik, hogy PC-n inkább online RPG-get pörgette.
Konzolnál viszont ha van 1 órám akkor is látom értelmét h kicsit leheveredjek játszani (pl egy jump n runt és marha jól kikapcsol arra a kis időre, miközben fekszem a kanppén)... aztán ha menni kell, kilövöm a gépét és ennyi...
Szóval nálam pl. a konzol a casual és a pc a hardcore gamet képviseli... De persze ez lehet csak én vagyok, mindenkinek más-más érzést ad a különböző platform. -
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #2055 üzenetére
Nem hiszem. Pokémon még úgyahogy, de az A.Crossing meg a Smash Bros max. a Ninti-hívők között fog "aratni". M.Kart klassz lesz és megnyomja az eladásokat (mint a 3DS -es epizód) de nem hiszem hogy akár csak ezek megdupláznák az eddigi eladásokat. Itt nagyon komoly Trird-party támogatás kellene. Exkluzív címek képében főleg. Most van egy beígért és hónapok óta csúszó Bayonetta 2, meg egy erősen TBA cimkés Monolyth Project X ami exkluzív ami erősebb cím (lehet). Mellette egy szintén TBA -s multiplatform Project C.A.R.S. és egy szintén húzódó WatchDogs (ami úgy jár mint sok másik thirt-party multiplatform cím, vagyis hogy a WiiU -sok bukják a DLC -ket, az exkluzív kiadásokat. (lásd pl. a CoD -ok). Namármost ebből is látszik, hogy mi mindent elcsesznek folyamatosan a Nintinél. :/
-
ldave
félisten
válasz
PandaMonium #2024 üzenetére
Te most miről beszélsz?
Az 1994-es SNES DKC-ból 9 milla fogyott, a 2008-as PS3-as LBP-ból pedig 4.5 milla a wikipedia adatai alapján. Ne a mindenféle spinoff játékokkal hasonlíts.
De amúgy mindegy is, az LBP egy nagyon jó játék, én PSP toltam végig, de teljesen más kategória. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PandaMonium #2018 üzenetére
A Donkey Kong-gal lehetne a leginkább pariba állítani az LBP-t (nagyságrendileg), de a Mario-szériához képest a fasorban sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hobby elektronika
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest