- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
mirci18 #13278 üzenetére
4-4,5 órát bír töltés nélkül a gamepad, az nagyon kevés. Mostanában nem szoktam binge game-elni, de még így is van, hogy ha leülök és előtte nem lett fullra töltve, akkor menet közben lemerül.
A Wii U Pro Controllere 70-80 órát bír egy töltéssel, ami nálam komoly fegyvertény. -
petymek
senior tag
válasz
mirci18 #13263 üzenetére
Azért nem "mókolsz", mert nem tudod, hogyan kell. Ne is tedd. WiiU-n nagyon egyszerű, és több lehetőség is van. Köztük olyan "mókkal", ami az első kikapcsolásig érvényes, teljesen gyári állapot megtartása mellett.
A Watchdogs teljesen jó. Amit ajánlani tudok hasonló témában, klave mellett, az a Splinter Cell: Blacklist. Ez egy igazán jó játék.
Az elektroszomgban történő jel szakadások teljesen normálisak.
-
gzoll
aktív tag
válasz
mirci18 #13202 üzenetére
Nekem egyik gépem se mókolt (najó van egy PSP-m, az igen), minden játékom eredeti. Nem azért mert gazdag vagyok, nem is azért mert sznobéria lenne, hanem mert egyszerűen annyira olcsók már a játékok, hogy nem éri meg a rizikó. Pár hónapja van Wii U-m, és az AC Black flag, Mass Effect, Watch Dogs mind 5€ volt a Media Marktban, a Need For Speed Most Wanted volt drága az 11,99€ volt. Gondolkodom, hogy veszek egy használt sima Wii-t (van otthon egy de az első szériás volt, úgyhogy már szépen dobozban tárolom) és azt feltöröm, de azt is csak azért, mert van pár játék, amit szívesen kipróbálnék, de beszerezhetetlen, vagy a használt piacon is drága. :-)
Van Xbox-om is, ott a beépített store-ban vannak állandóan egy két éves játékok leárazva pár ezer forintra. Szóval, ha valaki nem ragaszkodik mindig a legfrissebb legújabb játékokhoz, akkor nem tragédia eredeti játékokkal játszani. Persze a mókolt rendszer mindenféleképpen megtakarítást jelent, és nagyobb játék könyvtárat 😁😁😁 -
válasz
mirci18 #13160 üzenetére
Régen játszottam a wii U-val már, de nem emlékszem, hogy bámilyen demo-ért fizetni kellett volna...
"...Dánián kívül mást nem fogad el akkor ha böngészni vagy letölteni is akarok. Miért van ez? Továbbá ha belépek a tablettel a wii u ba akkor is dánul írja ki a dolgokat utána ha bekapcsolódott a konzol már angol minden."
Nem valamiféle dán bolti demogép ez? Nagyon furák ezek a dolgok.
illetve: ha jobban meggondolom, az is lehet, hogy a dán accounthoz van kötve a gép és ez okozza a jelenségeket..."Harmadrészt érdekelne hogy kaptam a játékokhoz Nintendo pontokat kód és QR kód formájában. Azt be tudom még valahol váltani?" - elvileg eShop...
"Negyedrészt érdekelne hogy ha veszek egy játékot azt látom hogy a gép telepít hozzá frissítést. Az érdekelne hogy ha kiadnak hozzá ingyen plusz dolgokat (mint a Mario Kart 8 Mercedes autója) akkor azokat csak az e shopból a játék saját oldalán érem el?" szerintem ez valamilyen DLC-vel jött (mercedes), de hogy az honnan lett megvéve...
Remélem komolyabb szakértő tud segíteni, én csak találgatok...
nagyon régen használtam aktívan, bocs.
-
eeXaa
addikt
-
woros
őstag
-
woros
őstag
válasz
mirci18 #12938 üzenetére
Hát a Wii-s NFS-t hagyjuk inkább. Mindennek a legalja, ahogy a PS2-es undercover is.
Köze nincs a nagy konzolos játékhoz.
SM3DW az valóban nagyon jó, meg a 2D-s, ezek nincsenek jelenleg máshol. Viszont Cpt. Toad, Zelda lesz/van switchre a mario maker meg 3DS-re, de ha szereted a pályaszerkesztőket, akkor jó.
-
Reedly
tag
válasz
mirci18 #12933 üzenetére
Nem olyan rég vettem én is a gépet, és szerintem ajánlott kis masina.
Halk és a rendszere meg a játékok is stabilan futnak. A gamepad először fura volt, de hamar megszoktam, sőt már a sima controllerek tűnnek kicsinek, meg kényelmetlennek. A plusz kijelző is jó dolog, látod a térképet, töltények számát, meg ilyenek. Nem sok online tartalom van, de azok ingyenesek és elég sokan vannak fent. Jó lenne rá több játék más fejlesztőktől, pl medal of honor, need for speed stb. Van azért pár darab így is. Meg van wii támogatás, élvezhető minőségben hd tv-n is.
-
woros
őstag
válasz
mirci18 #12933 üzenetére
Már EOL ciklusban van a gép, játék nem fog jönni rá több. Lassan mindent kiadnak Switchre ami volt Wii U-n, de maradtak még exkluzív címek, bár nem sok, így megfontolandó egy Switch helyette. Miiverset lelőtték, de pl. Mario Kart 8 és egyéb szerverek működnek, a meddiget nem tudni. Jó ha van egy Wii U a háznál azért, de max. offline mókára és akkor, ha kell pluszban a Wii része és a Virtual Console játékok.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
mirci18 #11498 üzenetére
A Nintendo Land-ben például spotpass-on át jönnek emberkék, akik a parkban lődörögnek. Olyanok, akik szintén játszanak/játszottak a Land-del. Miiverse-n szoktam még az Art Academy közösséget böngészni, oda is járnak rajzolni szerető vagy próbálkozó emberkék. Itt-ott azért vannak közösségek, de inkább játékfüggő, ki hol szereti elütni az idejét. Olyan ember kevés lehet, aki szinte minden játékban feltűnik valamilyen formában. Inkább a szétszórt, kisebb közösségek a jellemzőek itt szerintem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
mirci18 #11368 üzenetére
NX topikban már szó volt róla, érdekes elgondolás, a Tegra alap meg főleg.
-
ayo
veterán
válasz
mirci18 #11105 üzenetére
én csak saccoltam, de akkor ez legalább olcsó lesz, viszont mint írtam annyira nem szépek, csak amit te raktál be szóval én max polcra menne nekem is
és sorry offért
#11107) ldave: az oldalt nem ismertem, köszi! amúgy gondolom, azért is írtam, hogy max. polcra, mert felvenni annyira nem szép és ált. ezeknek kellemes áruk szokott lenni
-
ayo
veterán
válasz
mirci18 #11073 üzenetére
Eddig azt tapasztaltam, hogy ahol ennyi platformmegjelenés volt az nem inkább egy egyszerű kazuál játék lett / vagy végül nem adták ki Nintendóra
Értem mit mondasz, lehet addigra lesznek más címek, most ezek ugrottak be hirtelen, mint jófajta autósok.
A lényeg nekem inkább az, hogy hogyha jön egy multiplatform cím, akkor az legalább minőségi port legyen, mert én se szeretném, azt mint Wii U-n, hogy utolsóként kijön és ráadásul még gyenge verzió is
-
ayo
veterán
válasz
mirci18 #10428 üzenetére
neked 3ds és new 3ds-kor az volt, hogy be kellett bizonyítanom, hogy enyém a régi gép is - szerencsére barátnak adtam el, így le tudtam fotózni a gyári számát meg mindent és utána rakták csak át.
az új account rendszer, amit az évben fognak bevezetni viszont már több platformos és fiókhoz kötött, szóval remélhetőleg hamarosan nem lesz ezzel gondunk
-
Sirandrish
legenda
válasz
mirci18 #10326 üzenetére
"Izlések és pofonok."
Ez így igaz, bár nem teljesen értem. A Wii U lejátssza a szerinted olcsó Wii lemezeket is plusz értelemszerűen a Wii U lemezeket is, szóval elvileg a te ízlésednek is tökéletesen megfelel, sőt még több is annál."Nekem fontos az ár érték arány."
Ebben a Wii U jobb ...nem sokkal drágábbak a sokkal újabb játékok.
A nem Mario meg Zelda meg ezek már U-ra is 4K körül vannak"az hogy Ps3-ra mennyi egy játék mutatja azt hogy mennyire értékállóak.
Mert ha annyira jó lenne egy ps3-as játék mint egy Nintendo cím akkor tartaná az árát."Köszönöm, ennyi elég is volt.
Innentől úgy gondolom hogy nincs miről beszélnünk -
japunk
aktív tag
válasz
mirci18 #10326 üzenetére
Szerintem nem csak a jatek minosegerol van szo. A PS3 joval elterjedtebb az egesz vilagon mint egy Wii U, itthon pld. eleg nagy hiany van Wii U jatekokban, a java szerintem ide sem er. Tapasztalom ezt 3DS tulajdonoskent. Mivel keves van az orszagban, nyilvan nem is lesz olcso. Ez az en velemenyem.
-
Sirandrish
legenda
válasz
mirci18 #10324 üzenetére
Kicsit el vagy te varázsolva. A Wii nem pörög. Egész egyszerűen rettentő sikeres konzol így persze hogy sokkal több a használt játék a piacon arra. Mondjuk most itt több a Wii U-s de ez lényegtelen.
És már ne is haragudj egy 10 éves konzolra 5-6K-ért játékot venni akkor is hülyeség.Összehasonlításképp ott a PS3..gyakorlatilag bármit be lehet rá szerezni 3K alatt, nagyon ritka amit nem!
Ha most megnézem a HW aprót azt látom hogy lényegében minden Wii U játék 9K alatt van, viszont az érdemleges Wii játékok meg 5K körül mozognak. Az olyan jó? Arról nem is beszélve amit már említettem, hogy az igazán faja wii játékok majdnem beszerezhetetlenek.
Nem akarok én senkit rábeszélni a Wii U-ra mert tény hogy nem egy sikertörténet az övé, de kb úgy adod elő mintha csak idióta burzsujok vehetnék meg maguknak.
És igazad van..valóban nem mindegy hogy egy 8éves játék 6K vagy egy 1-2 éves 8K...
-
Sirandrish
legenda
válasz
mirci18 #10315 üzenetére
Ugye azt vágod hogy ez nem túl nagy különbség. 6K egy játékért, egy 10éves konzolra minden csak nem olcsó. Ha a Wii U játékot megveszed 2-4K-val drágábban akkor gyakorlatilag még olcsóbb a Wii U.
Nyilván nem kell Wii U-t venni ha nem akar az ember de azért ragaszkodni egy régebbi konstrukcióhoz mert az olcsóbb, több mint butaság. Főleg mert Nintendóról beszélünk aminél köztudott hogy a legtöbb valamire való játék még mindig egy vagyon.
Példának okáért, gondolkodtam rajta hogy beszerzem a Zelda SS-t. Hát 30font körül mozog ebayen...annyiért inkább előrendeltem a TP Remaket
-
Geryson
addikt
válasz
mirci18 #10173 üzenetére
Az a csuklóra köthető izé kell nekem akkor? Megveszem én újjonnan is, valami 15 ropiért láttam az 576-ban, tehát nem az az eget rengető összeg, de ezek szerint a "régi" Wii játékokat csak ilyen szenzorral és ezzel a cuccal tudom játszani? Vagy más is kell? Ez ahhoz kell, hogy rá tudjak mutatni a képernyőre?
Mintha valamit még kért volna a Wii, hogy aktiválnom kell, vagy nem is tudom (valami program szintű dolog).
-
unrealnoise
senior tag
válasz
mirci18 #9578 üzenetére
Nah NEM. NEM és NEM.
Nézd meg mit csinál a Microsoft. Olcsóbb gép, kidobták a Kinectet, exkluzívokat tolnak ki idén, nem keveset, és jövőre is van pár komolynak ígérkező új címük.
Csináltak egy PS4-es rendszert alázó új, fejlesztett UI-t, ami sebességben, kezelhetőségben köröket ver a Sony gépére. Ez nem elfogultság, érdemes megnézni az összehasonlító videókat.
Dolgozik azon, hogy népszerű legyen.
A Nintendonál még csak a szándékot sem látom, hogy bizonyos piacokon (így itthon is) erősödjenek.
Kellene normális támogatás, minden téren.Saját eshopot fejleszteni?
Hagyjuk már. Van nekik. Csak egy országot kellene beletenni. Még az sem tartana semeddig, hogy az eshop nyelvét lemagyarítják. Biztos a Nintendonak a rengeteg készpénztartalékából nem futja rá mi?
Egyszerűen szarul csinálják. Pont.
A playIT-en csalódtam bennük egyedül pozitívan. Tetszett az a vastag magyar nyelvű (!!) katalógus, tetszett a Nintendos hely, sok gép, kézikonzol is, többféle játék, jó díszletek. Nem értem miért nem lehet minden téren így kezelni a dolgokat. Nyomni kell, hogy jó, javulunk, értetek vagyunk gyerekek, csak vegyétek a gépet, mert látjátok hogy mekkora királyság ez a platform...
Ilyen hozzáállással sosem lesznek itthon erősek... meg máshol sem nagyon...
-
Goldwin
aktív tag
válasz
mirci18 #9285 üzenetére
"Vicc hogy valaki még most is megveszi ezt a gépet ennyiért."
A main napon az Extreme Digital Black Friday akciójának keretén belül az XBOX 360 E (4GB) konzol 64.990 Ft helyett csupán 29.990 Ft-ba került.
Ez az ár verhetetlen.A Jófogáson senki sem árul használt XBOX 360 E konzolt 30.000 Ft alatt.
"Tudod hány darabos volt a készlet?"
Nem.
"Mert szerintem nem akkor addig kár ezen lovagolni pár darabos készletnél persze hogy elfogyottat jelez."
Úgy gondolod, hogy mindent jobban tudsz másoknál?
Legközelebb gondolkozz egy kicsit, mielőtt megnyilvánulsz itt, mert már nem először sikerült leégetned magad előttünk! -
g@bo
nagyúr
válasz
mirci18 #9278 üzenetére
a wii?
szinte minden elkelt a jófogáson. volt vadiuj 30k ért fekete, egy piros megkimélt 27 ért... pár napja láttam kéket 26 ért. elviszik ennyiért......
vettem egy fehéret 15k ért, de nem volt nuncsuk hozzá, kontroller igen. ennyiért okés volt. de jobb lenne egy black.
-
-
sagit
veterán
válasz
mirci18 #9031 üzenetére
Nincs nekem gondom a használttal, csak itt Ausztriában nem nagyon találtam, csak géppel együtt szettbe eredetit. Már arra is gondoltam hogy sima wii-vel veszek, de akkor a konzol kontroller nélkül meg a nyakamon marad.
A Wii mote és plus között mi a különbség? Még kezdő vagyok nintendo-ból
Nunchuck se tudom mikor kell, milyen játékokhoz?Az ilyen 4-es akku pakkokat és töltő állomásokat nézegettem, ha beválik a társaságnak a wii u akkor veszek. Mindenki ős PC-s abból a 4-5 főből aki játszani fog velem, senkinek soha nem volt konzolja csak PC
(#9030) Mister_X : nem én sajnálom rá, hanem barátnőm
Amúgy megvenném darabját vagy 2 darabját havonta csak öcsém jön látogatóba őszi szünetbe 2 hét múlva és addigra össze kell rántsak egy 4-5 fős szettet hogy tudjam vele meg a haverokkal tolni
Régi "álom". Azért gondoltam h veszek hamar 3 olcsó mote-ot.
-
-
válasz
mirci18 #8891 üzenetére
Miután kipróbáltam a Super Mario Maker-t, hirtelen felindulásból megvettem a Super Mario Bros 1-3 + Lost Worlds-öt, ráadásul a Super Mario World-öt 2-3 hete (persze nem néztem meg, hogy a nyomoruságos csillagaimat is beválthatnám rá...). Mostanában ezzel játszom a legtöbbet...
(meg a Devil's Third-del
).
Sajnos 2 nap elment játék nélkül, de megígérem, hogy legalább a klotyón nyomok valamit (játékot!) ami Mario-s... -
boost
veterán
válasz
mirci18 #8643 üzenetére
Hát igen, a kickstarterbe ez benne van.
Az, hogy nem jó játék... én úgy olvastam, hogy nem jó videójáték. Tehát a sok sok bugot leszámítva egész jó szimulátor, de nem ránt úgy be, mint egy Forza, vagy egy Driveclub. Ha videójátékozni szeretnél, akkor az utóbbiak a nyerők, ha valami szimulátor szerű élményt keresel konzolon, mert nincs PC-d, akkor Project Cars.
-
ayo
veterán
válasz
mirci18 #8629 üzenetére
gamepad ötlete jó, de az is nagyon korlátolt, hogy meddig tudod elvinni. néha poén és meg haszna is lehet egyes esetekben, de a gyakorlat inkább az mutatja, hogy inkább játszom nagy képernyőn, mint azon a kicsin, főleg ha olyan a játék, hogy igényli.
lényeg a lényeg, hogy a PC CARS-szal nem vezettünk sokat
(#8628) aya: ah igen az ac4 az már sorry, nekem azok ugyanolyanok
-
ayo
veterán
válasz
mirci18 #8626 üzenetére
a rossz port mióta jelenti csak a grafikát? nem bírná el a gép még gyenge grafikán sem és nem lenne 60FPS, ami egy autós játékhoz alap, ott az AC3 vagy az emlegetett Hyrule Warriors, akad és gliccsel. Wave Race poén volt annak idején, de tökre nem hiányzik (pár hónapja mentem rajta végig újra, elég is volt). A Metroid már inkább, de amíg a hardvert nem használják ki - és itt megint ne a grafikára gondolj, hanem ahogy írtam pl. a gamepad és egyéb képességek, akkor tök fölösleges a Wii U, lehetett volna normál gamepad és erősebb gép, mert hiába mondod nem érdekel a grafika, egy open world játékot se bír el, sőt jobbat mondok a Mario Kart sem 1080p, ami szerintem para.
amúgy szerkesztés gombot használhatod
-
ayo
veterán
válasz
mirci18 #8622 üzenetére
AAA címekért miért vennél Wii U-t? hogy a legócskább porttal játssz? ne mondd már
Wii U hardverileg gyenge és azt a tudást is alig használja ki, Hyrule Warriors-ban pl. tökre örültem volna, ha ki lehet kapcsolni a gamepad képernyőjét mert csak az akksit ette, haszna nem volt. Az ilyen dolgok okozzák a csalódást és nem az, hogy egy AAA cím nem jön ki Wii U-ra szerintem
(#8623) aya: nekem is ez a helyzet, tény hogy nem a legjobb konzolom, de van pár cím, amiért nem adnám el én sem.
-
tariattila
veterán
válasz
mirci18 #8496 üzenetére
a nintendo klasszikusok nekem is lemezesek...
ezek az egyéb kategória... amik lemezen nem nagyon vannak...
tehát jó alapja lehet a nagy címeket lemezen begyűjteni vágyóknak...
de lényegtelen mert úgy számolom, hogy a kb 30+ játékot ha féláron adnám se venné meg senki...
itt már nem is a konzol az érték hanem a tartalom -
tariattila
veterán
válasz
mirci18 #8496 üzenetére
a nintendo klasszikusok nekem is lemezesek...
ezek az egyéb kategória... amik lemezen nem nagyon vannak...
tehát jó alapja lehet a nagy címeket lemezen begyűjteni vágyóknak...
de lényegtelen mert úgy számolom, hogy a kb 30+ játékot ha féláron adnám se venné meg senki...
itt már nem is a konzol az érték hanem a tartalom -
khron78
őstag
válasz
mirci18 #8372 üzenetére
Teljesen mindegy milyen az érdeklődési köröm. A véleményemet attól még leírom.
A grafika maximum jó, de nem komoly.
Szerintem a játék is 30 perc után unalmas.Szeretem a versenyzős játékokat.
PS4 Driveclub pl. nagyon tetszik.De Wii U-ra is van egy Most Wanted, hasonló játékmenettel, határozottan szebb grafikával és sokkal több lehetőséggel.
[link]Ez a játék egy jó indie játék szintén van.
Valószínűleg a Nintendo is így látja és ezért nem promotálja.
-
khron78
őstag
válasz
mirci18 #8369 üzenetére
Mitől komoly ez a grafika?
Minden csillog és villog, vagy mi a mérvadó?
Szerintem ez maximum egy jó grafika, kb. Trackmania szintű. A menü puritán. A verdák, semmi extra és csak külső nézet. A pályák szépek. A környezet egy nagy semmi.
A gameplay meg unalmas. Ez így, próba nélkül egy közepes játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest