Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ezt egyébként én sem értem!Hiszen a szavazatok alapján gyakorlatilag a Wii U-s verzióra volt a legkíváncsibb a nép.Erre meg tessék ugyanazt csinálják mint a Ubisoft a Watch Dogs-al!Egyébként ezt a játékot én is nagyon vártam de innentől kezdve ugyanaz lesz ehhez a játékhoz is a hozzáállásom mint a Watch Dogs-hoz mégpedig nagy ívben le fogom tojni és egyszerűen nem fogom megvásárolni!Higgyétek el nekem ezt kéne minden egyes Wii U tulajnak csinálni mint nekem hogy észre vegyék magukat a kiadók mert az azért nem járja hogy fél évvel a többi platform megjelenése után odalökik nekem a játékot hogy nesze fogd be a pofád és ráadásul teljes áron!Egyszerűen tényleg kezdem úgy észrevenni mintha tényleg ki akarnák nyírni ezt a Wii U-t mint platformot és komolyan mondom már azon is elgondolkoztam hogy a Sony meg a Microsoft lehet hogy fizet is ezért a kiadóknak!
Tudom ez már ilyen összeesküvés elmélet de komolyan így veszem észre! 
-
horkovy24
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nem igazán értem hogy miért is vagy azon meglepődve hogy tud ilyet a Wii U.Elvégre ez a gép erősebb a Ps3-nál is valamennyivel.Szóval igazából alap hogy így néz ki rajta az Assassins Creed Black Flag.Egyébként egyáltalán nem szaggat a játék a Wii U-n mert a haveromtól kölcsön kaptam és mondhatom tükör simán fut!

-
ImpersonatoR
addikt
Elkezdtem tolni az MK8 at multiba de ez ilyen tipikusan digitálisan megvett game kéne hogy legyen mert mindig cserélgetni a lemezt nem lesz jó móka és tuti sokszor kedvet kap majd az ember hozza
Netcode ja nagyon jól meg van írva sokkal rosszabbra számítottam. Bar mivel UK accom van mutatja a Brit zászlót a nevem mellett de hat ez legyen a legnagyobb bajom.Egyébként AC4 le van ütve most eshop on és csak poénból beleneztem a képekbe de nagyon durva a grafikája egészen meg voltam lepődve hogy tud ilyet a WiiU. persze lehet cserebe szaggat azt nem tudom.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A jelek szerint már a Project C.A.R.S. sem lesz "tiszta" játék sajnos, a Namco bejelentette a 2015-ös dátumot. Ezzel gyakorlatilag kirántja a szőnyeget a Wii U-verzió alól. Úgy látszik, minden olyan játék erre a sorsra jut, amire egy nagy kiadó rátenyerel.

-
ldave
félisten
Azért a WiiWare szekcióban vannak érdekes játékok:
Muscle March
Monsteca Corral -
ayo
veterán
amúgy én anno toltam eredetiben

-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Mindenesetre azért annak örülök, hogy van pár videojáték karakter, aki idősebb nálam
Ilyenkor kevésébe érzem magamnak öregnek 
-
ldave
félisten
Donkey Kong most lett 33 éves, boldog születésnapot neki

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ha a Vita TV-t (aka PS TV) sikerül valamilyen szinten fellendíteni - ne feledjük el, ez egy nagyon olcsó konzol, ami futtatja a legtöbb VITA-s játékot és majd Now képes lesz. Ebből meg profitál majd a Vita is.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
RangerFox
üzenetére
A statisztikák nem igazán ezt vetítik előre. Európában és USA-ban 3-5ezer darabokat adnak csak el heti szinten, míg a PS4 100e körül látszik stabilizálódni (ami ebben a generációban elsőrangúnak számít). Az E3-on bemutatott PS TV nevéből már a 'VITA' szót is kihagyta a SONY, mert annyira nem mozgatja már meg a nyugati fogyasztókat. A PS4-ben van most a biznisz, erre fog most már a cég ráfeküdni valószínűleg.
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ebbe azért belekötnék, Amerikában a legjobban fogyó konzol volt, főleg a Borderlands 2 és a Slim Vita megjelenése miatt. Fordulóponton van a Vita, ha továbbra is fogyni fog a konzol, a Sony átgondolja a helyzetet, különösen úgy, hogy a Ps4 eladásai megcsappantak...
-
ldave
félisten
Na, érdekes lesz megfigyelni, hogy egy ilyen pozitív cikknek lesz-e hatása a Wii U eladásokra, a Kotaku, ha minden igaz akkor az egyik legolvasottabb angol nyelvű játékos weboldal.
Eközben Japánban már sokadik heti előzi a Wii U a PS4-et eladások terén, a PS Vita viszont úgy látszik életre kelt, idén már több fogyott belőle, mint tavaly az egész év során. Amúgy a Wii U-nek is már csak 3-4 hét kell, hogy elérje idén a 2013-as összeladásokat.
-
horkovy24
senior tag
Üdvözletem uraim!Gondoltam megkérdezem itt is hogy nem-e akar esetleg velem cserélni valaki.Lenne nekem egy hibátlan teljesen újszerű egyetlen egyszer feltöltött fekete Wii U Pro Kontrollerem és szeretném elcserélni ha lehet egy fekete Wii Remote Plus irányítóra esetleg Nunchuk irányító is jöhet mellé ebben az esetben rá is fizetek!Persze ez majd inkább privátban!Ha van esetleg valakinek pluszban ilyen irányítója és elcserélné velem azt megköszönném!

-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
na, grat a WiiU-nak. Szerintem is remek vétel.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A videojáték ipar egyik legismertebb szaksajtója, a Kotaku 20 hónap után felülvizsgálta a Wii U-val kapcsolatos ajánlását, amit a konzol megjelenésekor írt bemutató cikkükben tettek. Akkor még nem ajánlották a Wii U megvásárlását (igaz le sem beszéltek róla senkit), ám időközben fordult a kocka és most már egyértelmű vételnek minősítik. A véleményük pálfordulása főleg a megnövekedett - minőségi - játékkínálatnak, az árcsökkentésnek, a sokat javult operációs rendszernek és a bővülő szolgáltatásoknak köszönhetőek.
-
ROLI22
tag
sikerült beüzemelni a gépemet, aki gondolja, felvehet
G0M3Z_HUN -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A másodvonalbeli N-karakterek (Kirby, Yoshi, Luigi stb) sem szoktak különösebben szégyent hozni a házra, de általában csak mérsékelt sikereket aratnak. Ebben a ligában lesz szerintem a Devil's third és a Bayonetta is. Captain Toad sem fog Mario babérjaira törni, független attól, hogy kinéztem magamnak azt is. Splatoon remek mókának ígérkezik és ha ráharapnak, akkor az egyik meglepetés cím lehet. A nagy durranások pedig tényleg nagyok lesznek, az új Zeldát is venni fogják, a Smash-t pedig akár a japán piac egyedül is elvinné a hátán. A 3DS verzió azóta is töretlen a japán előrendelések közt, azok nagyon rákattannak az ilyesmire. A Xenoblade a két kategória közt lesz szerintem, jól fogy majd, de a világot nem váltja meg ahogy az elődje sem.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Yoshi szerintem jól fogy majd, Splatoon-ra kíváncsi leszek hogy új címként mekkora sikere lesz.
-
Hunner
senior tag
A Nintendo megnyerte az IGN.com közönségszavazását az E3-al kapcsolatban Katt.

-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
lassan beaktiválom a gépet, megy a mario8 kód és letöltöm a super mario ugrabugrát...
lassan éled ez a wii u élet. aztán beszálnék egy kis multiba.

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Egy pillanatkép a 10 legjobban fogyott Wii U játékról. A 3D World és a Pikmin 3 kivételével mindegyik kapható (volt) bundle kiszerelésben is, így a sorrend nem feltétlen tükrözi magának a játéknak a sikerességét. A MK8 rövidesen helyet fog cserélni a másik Marióval, mert júniusban már igazoltan átlépte a 2 milliós határt. Még egy-két hét és valószínűleg a dobogó aljára kerül. Nehéz elképzelni, hogy az E3-on bejelentett játékok közül ne kerülne be több is ebbe az illusztris ligába.

-
Feverke
tag
válasz
horkovy24
üzenetére
elso resz kimaradt, a masodikbol annyi van meg amennyi a wii u hirekkel kapcsolatos. most belenezegettem a videokba, de a spoiler miatt csak par reszletet neztem meg. viszont azt kell hogy mondjam van egy hangulata a jateknak ami bejon. az hogy az elso resszel egyutt adjak az nagyon becsulendo. sztem teszek egy probat ha megjelenik.
-
horkovy24
senior tag
Nem tudom srácok ti hogy vagytok vele de én ezt a Bayonetta 2 úgy várom hogy azt le sem tudom írni!
Nézegettem a Nintendo Treehouse-os gameplay videókat az első rész Wii U verziójából meg a második részből és ez valami besz@rás komoly játék lesz!Be is linkelem nektek az első és második rész gameplay videóit és kiváncsian várom a véleményeket.
Pont valamelyik nap olvastam hírt a Bayonetta 2-el kapcsolatban a gamekapocson és valamelyik hülye gyerek odaírta kommentbe hogy ennek a játéknak nincs létjogosultsága hát ekkora baromságot nem tudom hogy lehet leírni?!Ha valaminek akkor ennek a játéknak biztos hogy van mert valami fantasztikus.De szerintem a gyereknek csak az a baja vele hogy Wii U exlusive lesz és neki nincs.
Így járt!
Na itt vannak a videók!http://www.youtube.com/watch?v=bq3Z7MoMSs4
http://www.youtube.com/watch?v=OAHup4CXF9E
Nézzétek meg megéri!A második részben elképesztő mit ki nem csikartak látványban ebből a kicsi kis Wii U-ból!Méghogy a Wii U nem Nextgen!

-
ROLI22
tag
hali
vki tud olyan helyet, ahol lehet nintendo által gyártott lan adaptert venni? vettem egy speedlinkeset, de nem igazán tudom rávenni, h csatlakozzon a nethez.
-
horkovy24
senior tag
Hát ez nagyon komoly srácok most nézegettem videókat ezekről a Wii U skinekről a gépre meg a gamepadra és nagyon tetszenek például ez a ZombiU-s is amit belinkelek nektek.Nagyon gondolkodok egy ilyennek a felrakatásán mert ez legalább még a gép burkolatát is védi!Mondjuk nekem inkább egy Mario vagy Donkey Kong-os jobban tetszene!
Vélemények?!http://www.youtube.com/watch?v=GToi06zcTV8
-
Szalontahó
tag
Tiszteletem az uraknak!
Mától én is birtokosa vagyok a Mario Kart 8-nak.

-
ldave
félisten
Mario Kart 8 online 150 cc összefoglalva:

-
adalbert1
veterán
válasz
Mister_X
üzenetére
Ezek közül ugyan nem minden érdekel (főleg, ami kijött más platformra is), de a rail shooterek jó ötletek voltak, a House of the Dead Overkill-t és a House of the Dead 2&3-at beszereztem, nem is rosszak (annak, aki kedveli ezt a műfajt, én pl. anno szerettem nagyon a House of the Dead 2. részét PC-n és arcade gépen).
ldave: virtual console címeknél szerintem nagyszerű lenne egy cross-save megoldás (és igazán lehetne több slotos save, így csak 1 ember játszhatja a hosszabb címeket).
g@bo: A.tessz hirdetett egyet 9k-ért, de már pár napja jegelve van - így inkább megvettem én is boltban 11.9k-ért poszterrel és kulcstartóval (ha azt nézem, hogy ezért járt egy ajándék letölthető játék is - ami esetemben a Zelda lett - akkor nagyon baráti árról beszélünk).
-
horkovy24
senior tag
Hát igen az egész E3-ból engem is leginkább a Nintendo fogott meg és az ő játékaik!A Watch Dogs-al én is úgy vagyok ahogy te mert először nagyon vártam a játékot aztán történt az hogy a Wii U-s verzió megjelenését eltolták a fenébe ügyebár a végén meg az jött hogy nagyon nem olyan játékot adtak ki amit bemutattak.Én nem tudom hogy a PS3/Xbox360 verziót mennyire butították le de ezek szerint akkor eléggé viszont abban biztos vagyok hogy akkor már a Wii U-s verzió sem lesz nagy szám a Ubisoft mostani hozzáállásából kiindulva.

-
ayo
veterán
válasz
horkovy24
üzenetére
vannak minőségi indie játékok, de amióta "menőnek" számít azóta minden szemetet kiadnak indie jelzővel. az hogy egy transistor vagy egy dustforce kijön nintendóra az engem se zavar, sőt. de én pl. tuti nem veszem meg őket hiszen steamen vagy humble bundle pakkokban ezeket forintokért adják sokszor jobb grafikával. szóval annyira nem tudok ezeknek örülni, ahogy pl. watch dogsnak se fogok, hiszen ps3-on is szörnyen buta a játék.
e3-on szerencsére bemondtak vagy 5-10 címet ami exkluzív és nagyon várom őket
remélem megtolják rendesen a következő éveket -
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nekem a legemlékezetesebb ilyen 3rd party játék az EA-től a Mass Effect 3 volt Wii U-ra!Hát könyörgöm csodálkoznak hogy egy játékból nem fogy sok hát hogy lehet egy játékból egy gépre egyből és csak kizárólagosan a 3.részt kiadni?!Erre a játékra egyébként azt mondják hogy elég jó és meg is venném de így természetesen nem fogom mert nem érteném a sztorit.Inkább adom akkor már ki a pénzt egy Nintendo címre.

-
horkovy24
senior tag
Az én véleményem az hogy inkább megveszek egy ismertebb Nintendós virtual conole-os címet mint ezek közül az indie játékok közül bármelyiket nemhogy még konzolt vegyek bármelyik miatt is.Én nem akarom itt fikázni őket de nekem nagyon nem jönnek be nem tudom miért lehet bennem van a hiba.

-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Erre a Project Cars-ra nagyon kíváncsi vagyok!Természetesen szavaztam én is az oldalon amit belinkeltél és persze a Wii U verzióra.Utánna kidobta hogy melyik platform kapta a legtöbb szavazatot és meg voltam lepődve hogy a Wii U.

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Feverke
üzenetére
Ezer százalék hogy jön, nem is ez a lényeg itt. Hanem az, hogy ez lehet az első igazán "tiszta" 3rd party cím Wii U-ra. A külsős játékok elhasalásában nem kis szerepe volt a kiadóiknak sem, mert ugye:
- (indokolatlanul) lebutítva jöttek a játékok
- kihagytak belőle ezt-azt (Batman multiplayer pl)
- késett a Wii U verzió a többi platformhoz képest
- kommunikációs fiaskókEddig talán a Rayman Legends áll a legközelebb a jó 3rd party játékhoz, de ott ugye belerondított a képbe az exkluzivitás elvesztése és a jelentős késés a többi platform miatt. Az eladási arányokat nézve így is a Wii U verzió volt belőle a legsikeresebb. A Project Cars lenne talán az első olyan külsős játék, ahol tényleg megkísérlik a maximumot kihozni a hardverből és a gamepad-ból (meglátjuk), nem csúsztatják későbbre és gyakorlatilag - a gamepad többletfunkcióitól eltekintve - ugyanazt a játékot kapja mindenki. Ez a jobbik arca a pár hsz-szel feljebb szidott indie-stúdióknak (ez a Sligtly Mad is az), hogy nem ugat bele a munkájukba egy nagy pénzéhes kiadó (EA, UBI stb), aki csak a saját rövid távú érdekeit nézi, a játékosok meg kábé le vannak #&@!va.
-
Feverke
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ez eleg erdekes, remelem hogy akkor igy mar biztos jon wii u ra, ha ennyien akarjak.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
én még nem vettem ki a dobozából, 1 hónapja vettem a wii u-t... és árulom a sima wiit. de már agyalok, marad a régi, ez meg megy.

-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
adjuk el a gépet?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Mister_X
üzenetére
Fifa 15 nem jön Wii U-ra, a Project Cars-ban pedig nem vagyok biztos, hogy a "futottak még" ligában végzi. Most délelőtt nézegettem a platform szavazást és a kommenteket a hivatalos oldalukon, nem kicsit meglepő, amit láttam idáig.
Kíváncsi leszek majd a novemberi fejleményekre. -
ldave
félisten
Oké, én azt nem tudhatom, hogy te mit ismersz és mit nem

Abban egyetértünk, hogy az indie címek nem fognak több Wii U-t eladni, viszont egy jó extra azoknak, akik már rendelkeznek a géppel és több játékra vágynak. És vannak egyedi eShop játékok is, mint pl a Scram Kitty, de persze ez is, ahogy az indie címek többsége, rétegjáték.
-
ayo
veterán
hát legyenek, csak nagyon sok helyen kiemelik hogy je végre több indie lesz. 3ds-en is sztem épp elég van. igazából nem zavarna a hír, csak már lassan 2 éve van kint a konzol és most volt végre egy e3, hogy lesz pár jó játék is rajta...majd jövőre.. én csak sajnálom, hogy ennyire le van maradva a nintendo.
-
Hunner
senior tag
Kongatjátok itt a vészharangot, mikor már a kiragadott interjúrészletben is benne van, hogy a second-party (azaz a nintendo által finanszírozott, de külsősök a fejlesztők) játékok is előtérben vannak, nem csak az indie fejlesztők. Ezen kívül, sehol nem esik szó róla, hogy kevesebb belsős címet fejlesztenének a továbbiakban...
-
ayo
veterán
szerintem elég indie játékot ismerek én is...

engem az zavar, hogy semmi exkluzivitása nem lesz az egésznek, érted ezeket pc-re legtöbbször forintokért dobálják és a legtöbb indie cím kb. elérhető bármire. nem fognak ezért wii ut venni, mert több indie játék lesz rajta, ez semmivel se dobja fel. az ok, hogy pár komolyabb indie cím is megjelenik rá, de azért ne ettől várjuk már a konzol felpörgetését...remélem érted mire gondolok.
-
1tom
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nekem is volt Ps Vita-m, erős gép meg minden, de a játék felhozatal siralmas rá.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Visszakanyarodva kicsit a Vitára (bár nem szorosan fórumtéma), több fronton is elég szerencsétlen helyzetbe került szegényke. Egyfelől adva vannak a Sony nagykonzolok, amiknek egyelőre elég stabil piacuk van. A PS4 már szinte behozta a Vitát eladott hardvert tekintve, de még a PS3 is sokkal szebb eladásokat produkál nála. Egy pénzügyileg instabil nagyvállalatnál nyilván oda fogják tolni a tőkét, ahol az a legjobban hasznosulni tud, ezzel a Sony gyakorlatilag hivatalosan is mostohagyerekké tette a Vitát. De másfelől a kézikonzol szegmens növekedésének dinamikája is csökkent, mert a 3DS eladások is csak a százezres lélektani határon bukdácsolnak. Ami jelen generációban így is kiemelkedő, de az elmúlt két év lendülete itt is azért megtorpant. Ez valószínűleg megint nem arra csábítja a Sony-t, hogy tovább nyomuljon ezen a piacon. Viszont a Vitát kivezetni sem lenne érdekük a PSP-vel együtt, mert az elég nagy presztízsveszteség lenne egy remek PSP-s korszak után, másfelől elesne néhány jövőbeni lehetőségtől is. Ha tökéletes szinkronba hoznák a PS4-gyel, akkor lehetne még esélye emelt fővel távozni a generáció végén, másrészt a japán játékok még a hátországban valamelyest fenntarthatják az érdeklődést. Ha pedig már a nyugati piacon jelen vannak vele, ott így a kisebb indie stúdiók gondozására bízták. Ez az, amit a Wii U-val vagy a 3DS-sel soha nem fog a Nintendo meglépni, mivel - a többi konzoltól eltérően - itt az exkluzív játékok húzzák a platformokat, a többi pedig a körítés hozzá. A Vitánál ezzel szemben az van, ami a többi PS és Xbox platformon is, rengeteg 3rd party és indie cím, plusz mutatóba az exkluzív AAA játékok. Ez utóbbi elhagyásával ugyan levágja a Sony a sárkány egyik fejét, de a másik még úgy-amennyire életben tudja a testet tartani. Az az igazság, a Sony-nak már csak kolonc a nyakán ez a gép, de muszáj lesznek most már együtt végigcsinálni. Egyben viszont majdnem biztos vagyok: kézikonzol-vonalon már nem fog a Sony rajthoz állni többet.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Azért a közel egymillió dollár az nem egy óriási összeg. A programozói átlagfizetés évi 70ezer dollár, tehát itt kb arról van szó, hogy 10 programozó dolgozik egy programon egy éven át. Meg még a marketingköltség is elvisz, el kell, hogy vigyen kb 200ezret.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Az egy közkeletű tévhit, hogy az 'indie' (independent=[pénzügyileg]független) kiadók egyenlőek a kvarcjáték szintű filléres játékokkal, amiknek semmi keresnivalójuk nagykonzolokon. Olyan indie játék is jön majd Wii U-ra, ami közel egymillió dollárból készül. A Nintendónak egyrészt megvan a lehetősége a szelektálásra, tehát ha nagyon akarják, a shovelware cuccokat ki tudják zárni a repertoárból. Másrészt a cikk 2nd party-fejlesztőket is említ, mint a Platinum és a Shin'en, ezekkel végképp semmi baj, bár többen lennének. Harmadrészt ezek kiegészítő- és nem kizárólagos címek lennének a belsős AAA címek közt. Ennél a hírnél egyedül csak az volna jobb, ha új belsős stúdiókat alapítanának vagy akvirálnának.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Persze, legyen ez is indie platform, mint a Vita, persze a népek továbbra se veszik a konzolt, mert azok a hülyék AAA játékokra várnak, majd kinyögik, hogy AAA játékot nem fognak többet fejleszteni Vitára, mert nem éri meg, mert nincs elég eladott konzol.. de van egy csomó jó indie cím.. na, így már tutti, hogy nem veszik meg a konzolt.
-
ayo
veterán
ez nem valami jó hír. szeretem az indie játékokat, de ne ezzel akarják már megtolni a játékok számát, hanem rendes nintendós játékokkal, mert ez csak rosszabb lesz :S
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Valóban nagyon elvannak írva itt a játékok méretei mert én letöltöttem a The Wind Waker HD-t és a gépen ténylegesen 1704 Mb-ot helyet foglal el nem pedig 2467 Mb-ot mint ahogy az oldalon is írják.

-
PandaMonium
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Hát akkor én tényleg le vagyok maradva, én még abban a hitben voltam, hogy meg nem erősített pletykák vannak róla, hogy készül. De ez jó hír.

-
ViharVadász
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Én személyes tapasztalatot egyenlőre még nem nagyon ismerek, de azért érdekes lenne, ha pont a hivatalos oldalon állítanának eltérő információkat.
De végül is az oldalt is emberek készítik, hibázás könnyen előfordulhat. 
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ez nagyon érdekes, mert sokkal nagyobb file méreteket listáznak, mint amit más forrásokból ismerni lehet. Valami csavar itt lesz a történetben.
-
g@bo
nagyúr

jogos, akkor a basic szettnél az alap memória szépen fogyik...
-
ViharVadász
őstag
A Super Mario U 2,3GB az oldal szerint: Promóciós oldal

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
amúgy egy játékot ha digitálisan megveszek, akkor többször is letölthetem? pl ha tele van a hdd letörlöm, viszont később újra játszanék vele..
amúgy ezeket külsőre is menthetem ugye?
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
ezaz.... akkor a basic örök lakója lesz a mario u

1gb marad is...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Szalontahó
üzenetére
A Wonderful 101 tízgigás játék, úgy készülj rá. Mario U és Zelda WW 2 giga alattiak, azokat még basic modellre is le lehet akár szedni.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Szalontahó
üzenetére
inkább zelda... de mi van még, a letöltött játék megy penre vagy a belső memó? esetemben 8 gb..,
hmm, vagy a super mario u. mennyi helyet foglalhet ez? töltött már valaki?
•Nintendo Land
•New Super Mario Bros. U
•Game & Wario
•Pikmin 3
•The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
•Sonic Lost World (Wii U version)
•Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games
•Wii Party U
•The Wonderful 101 (PEGI 12)*
•Monster Hunter 3 Ultimate (Wii U version; PEGI 12)* -
Szalontahó
tag
Sziasztok srácok!
MK8 akció. Két játék jöhet számításba. The Wonderful 101. Imádom Kamiya munkáit és a demo is tetszett.
A másik a Zelda WW HD. Ezt még GC-n próbáltam. Viszont érdekelne a Ti véleményetek is. Melyik? Miért?
Szép napot!
-
g@bo
nagyúr
valaki vett a gamepadra szilikon tokott? melyik a legjobb?
hja, és mariokartot veszek, ha valaki megunta...

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PandaMonium
üzenetére
Starfox-ot azért nem kérték, mert rajtad kívül mindenki tudja, hogy már fejlesztés alatt van.

-
PandaMonium
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Csodálkozom, hogy nincs a listán Star Fox. De a Metroid tényleg jó volna, vagy egy sima (semmiképp sem snap-es) Pokémon.

-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Super Mario Galaxy 3 YEAHHHHHHHHHHHH!SZERETNÉM!!!NAGYON DE NAGYON!!!!!!

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Miyamoto megkérte a Kotaku szerkesztőségét, hirdessenek szavazást az olvasóik körében, mit szeretnének leginkább látni a Nintendótól a Wii U-ra. Nem előre megadott válaszok közül lehetett választani, hanem mindenki szabadon megoszthatta a gondolatait és ezt próbálták valamelyest rendszerbe szedni. A szavazás lezárult, több mint háromezer beküldött javaslat után az öt leginkább óhajtott kérés:
1, Metroid (2D vagy 3D)
2, Egy új Pokémon Snap játék
3, Új F-Zero
4, 3D Mario-játék, Galaxy vagy Sunshine folytatás
5, Egy eredeti Dungeons and Dragons stílusú játék, ahol a Gamepad-et használó játékos a mester -
ldave
félisten
Pont ez a lényeg, hogy a közös rendszer miatt nem lesz olyan, hogy csak itt vagy csak ott. Ahogy most PC-n is ha 1080p-t szeretnél, akkor kell egy erős proci és egy komoly videokártya, de ha 480p is elég, akkor leveheted harmadára a hardverigényt. A kód (program) ugyanaz, csak a felbontás más.
-
boost
veterán
és majd lesznek amin ez elfut, és a másikon nem?
Hát.. Akkor inkább úgy képzelem el, ahogy Vita+PS4-en van, hogy rendszerszinten tudna WiiU játékot a 3DS-re streamelni.. bár arra meg ott a WiiU kontrollere... akkor majd meglátjuk 
-
ldave
félisten
Én ezt inkább úgy képzelem el, hogy 2 gép kell, csak az architektúra és a rendszer lesz ugyanaz. Az asztali gép erős, 1080p képes, a hordozható pedig gyengébb, mondjuk 480p/544p képes. Mire ez aktuális lesz, 2-3 év, addigra szerintem PowerPC vonalon is lesznek már kis TDP-vel rendelkező POWER8-as rendszerek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudom ez már ilyen összeesküvés elmélet de komolyan így veszem észre! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

amúgy itthon már alig kapni sima wii u-t ahogy látom inkább a fekete megy