- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mirci18 #2897 üzenetére
>mert ha ősszel megveszem akkor mit ér már az jövőre.
Hol mit ér? Értelmezd már nekem. A használtpiacon? Eladod? Vagy neked mit ér?
A konzol nem befektetés. Ez csak viszi a pénzt. Cserébe ad szórakozást. Akinek ezzel gondja van, az keressen magának inkább valami más/olcsóbb hobbit (bár minden hobbi meglehetősen drága).
Ha kiderült, hogy lesz új, eladod, és megveszed az újat. Vagy megtartod, ha szeretnéd. Ennek a "mit ér"-nek a világon semmi értelme. Most sem ér szart sem a használtpiacon, és még eladhatatlan is.
Én szeretném ha lenne új. Olyan, amit visznek is. Ha viszik, készül sok játék. Ennyi. Pénzbe kerül, igen. A többi konzolom is pénzbe kerül. Evvan. Jó lenne, ha lenne egyetlen olyan gép, amivel minden tartalomhoz hozzájutok, nem kellene ugyanazt az elektronikát megvennem ötször-hatszor, de nincs ilyen. -
mirci18
addikt
válasz
#20844032 #2892 üzenetére
Én meg nem örülnék. ha új konzolt adnának ki mert ha ősszel megveszem akkor mit ér már az jövőre.
Biztos hogy nem lessz új kiadás logikátlan.
Ezt a 6 évet majd úgy kell elkönyvelni mint annó a gamecube-nál.
Kevés fogyott belőle de legalább az exkluzívok jók voltak rá.
Nekem úgyse kell annyira sok játék rá nincs szükségem olyan címekre amik máshol is megjelennek.
Most van rá 2 Mario játék,egy kartos játék is, meg egy Donkey Kong,hogy a Nintendo Land-et meg az éppen aktuális olimpiai játékot ne is említsem.
Ja a Zombie U kimaradt meg egy nyulas játék a Raving Rabbits azt hiszem.
Ez legalább 7 játék egyenlőre ezekkel sokáig ki lehetne húzni.
Értem én hogy kevés játék jön erre a konzolra de összeségében azért mert nem fizetik le a játékkiadókat.
Annyi pénze van a Nintendónak de sajnos inkább kivár ahelyett hogy befektessen.
Ennyiből jobb a Ps4 meg az Xbox mert ott legalább reklámoznak orba szájba de ott is veszteséges a buli ettől függetlenül. -
ldave
félisten
Találtam egy MK8 tesztet ahol azon problémázik az író, hogy a 29 választható karakterből 14 ember, de azok mind fehér bőrűek...
-
törölt tag
Én boldog lennék, ha 2015-ben új konzol lenne. Csak legyen visszafelé kompatibilis, és készüljön rá több ninty játék, mint a U-ra, vigyék, mint a cukrot, és én már be is szálltam, és nem nagyon tudnak olyat árat mondani, hogy ne day1 vétel legyen
/najó,a visszafelé kompatibilitás annyira nem fontos, de jó lenne, ha nem kellene ennyi gépet tartanom.
-
Alba Game
tag
válasz
InterFox #2877 üzenetére
interfox !
Uhhh ... de nehéz vagy, cimbora. Nem azt mondtam, hogy a PS3 vagy az X360 next-gen, hanem hogy hardveresen is előttük jár. Meg ahogy a kolléga mondta, optimalizáltabb is. És ott az 5-6 év korkülönbség. Ezek alapján merem (!) azt állítani, hogy INIMUM egy fél generációval előttük illik kezelni. Ennyi. Persze közel sem a PS4 / X1 szintjén, de ha azt nézed, hogy hozzájuk képest csupán fele (PSS4) illetve harmada (X1) annyiba kerül csak, akkor...horkovy !
Milyen jó, amikor valaki egy nyilvánvalóan kacsa hírnek felülve pánikba esik (bocsi, de legalábbis a szavaidból ez jött le), aztán két-három poszt az egyszerű és legfeljebb (!) logikus következtetésekre hagyatkozó fórumtárs elmondja, szerinzük (!) mi lesz / lehet és meg is van a lelki nyugalom ! De tényleg. Mellesleg ha azt nézzük, hogy egy 3 éve 100k -ért vett PC is elavultnak tekinthető, akkor az is kidobott pénz volna? Tudom, egy PC sok-sok minden másra (is) használható, de egy konzolt sem dobsz ki abban a percben, hogy kiadták az utódját. -
ldave
félisten
válasz
ImpersonatoR #2888 üzenetére
Ahogy 3DS esetében, szerintem itt is az a lényeg, hogy legyen egy angol (vagy talán ír vagy német is jó) Club Nintendo ID és a gép is legyen abban a régióba állítva, akkor mennie kell.
-
Lehet mar tudni hogy az itthon vasarolt mk8 al is le fogom e tudni tolteni pl a pikmint?
-
ldave
félisten
válasz
horkovy24 #2881 üzenetére
Más 1 évre vesz 100 ezer Ft-ért videókártyát. Nem azt mondom, hogy rendben lenne, ha 3 év lenne csak a Wii U pályafutása, de azért ne gondoljunk arra, hogy az a világ vége lenne. Jön még pár bejelentett játék a gépre, remélem kis meglepetés is lesz az E3-on. Mintha mondta is volna Iwata, hogy nem csak majdnem kész, hanem az fejlesztés elején járó játékokat is megmutatnak.
-
Mister_X
nagyúr
Nem lesz új hardver. A Nintendo szokásával ellentétben ezt meg is cáfolta:
"Normally, Nintendo does not comment on rumour and speculation, but today, it uncharacteristically issued a statement to Nintendo Life: “I can confirm Nintendo is not revealing any hardware at this year’s E3,” said the Nintendo UK spokesperson."
-
horkovy24
senior tag
válasz
InterFox #2856 üzenetére
Üdv!Most ezt nem mondjátok komolyan hogy gyakorlatilag a Wii U 2012 év végén jelent meg és már 2015-ben jön is az utódja!Akkor gyakorlatilag vettem 3 évre egy 100 ezer forintos konzolt sőt ha már játékokkal együtt számolom bőven túl vagyok már a 100 ezer forintos áron is!Hát ez remek!Ha ez tényleg igaz akkor most vettem utoljára Nintendo konzolt!Ne értsetek félre remek a gép meg a játékok is de azért 3 évre ilyen áron konzolt venni az egy kicsit durva!Azért többet vártam volna egy 3 éves életciklusnál ezért a pénzért!Ha ez igaz!
-
PandaMonium
őstag
válasz
InterFox #2879 üzenetére
Ja, de szokás szerint sehol egy forrás megjelölés.
Pontosabban 1 link van, ami megint 1 régebbi cikkükhöz visz vissza, amit már itt kitárgyaltunk alaposan, és majdnem mindenki kacsának hiszi. Naiv dolog csupán 1 hatásvadász cikk alapján lemondani valamiről, anélkül, hogy alaposan utánanéznél. -
PandaMonium
őstag
válasz
InterFox #2873 üzenetére
Konzoloknál sosem magát a hardvert fizeted meg, hanem a mögötte lévő supportot és nevet.
Xbox 360-nál is már filléres a hardver, mégis 50.000Ft-ért árulják. Xbox One-ban jelentősen gyengébb a hardver mint a PS4-ben és mégis drágábban árulják (jó mondjuk itt az vitatható, hogy mennyit nyom a konzol árán a kinect). Egyébként tényleg nagyon durván gyenge a Nintendo konzolok hardvere, de mégis látod mire elég az optimalizáció: Super Mario 3D World, Mario Kart 8, Donkey Kong Tropical Freeze mind gyönyörűek. Persze-persze, nem kell várni az 1080p Crysis 4-et, de amíg az exkluzívok szépen tartják a full HD 30+fpst addig nincs okunk panaszra. -
Alba Game
tag
válasz
InterFox #2873 üzenetére
De ha azt nézed, a szolgáltatásai igenis next-gen -ek. Félig-meddig az a gép maga is. Hardveresen erősebb mint a PS3 vagy az X360. Vagy nem ??? és ugyanaz a game álltalában (!) szebb rajta. Pl. Mass Effect, BatMan, Assassins Creed. Igaz, csak nűanszokkal, de szebb. Egy 2006 -os vasat csak lepipál már egy 2012 -es. 6 év, bő egy generáció.
-
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #2871 üzenetére
Az egyáltalán nem baj, ha egy "régi" de minőségi stuff tartja az árát. Pl. Zelda W.W. HD Miért? Mert ez is tükrözi, hogy egy minőségi produktum. Emlékszem, PS3 -ra az UC játékok milyen sokáig jó árban voltak még használtban is. Vagy a Last of Us ami lassan egy éves game lesz.
PS4 esetében meg még annyit, hogy November-december óta -ha nem is volt HIVATALOS árcsökkentés- már 20-25ezret esett az alap gépcsomag ára. Van bolt, ahol már 110k alatt meg lehet kapni újonnan. Persze nem M.M. vagy 576, hanem a "szürkeimportos" konzolboltok. -
InterFox
senior tag
válasz
PandaMonium #2871 üzenetére
(félig) next-gen?
Ez félig sem next-gen, ez egy 7-8 éves hardver! -
Alba Game
tag
válasz
InterFox #2869 üzenetére
A gép nagyon drága? Meg hogy nem érted miért ?? vedd alapul a PS3 -at. Kicsit gyengébb a grafika, sokkal korlátozottabb az irányítás (nincs sem kijelző, sem tapipad). és az árak: PS3 Slim 320GB használtan 40-45k, WiiU Basic Pack 55-60k. Játékok számában a PS3 sokkal-sokkal többet kínál, viszont a gamék minősége jelentős hányadban kérdőjeles. WiiU -nál is akad szutyok stuff, (pl. Sniper Elite V2) de arányaiban azért sztem jobban áll. Persze nagyon kevés a megjelent játék rá, ez miatt komoly hátrányban van. A játékárak meg köbö egyformák.
Akinek Ninti stílusú game kell (pl. Mario -k, Zelda, stb.) annak a +10-15ezerrel drágább gép egyáltalán nem komoly többlet.
A gamékat illetve a profilt pedig át lehet vinni másik gépre, csak annyi kell, hogy az új gép és a régi gép "jelen legyen". legalábbis én így tudom, de aki ezt keni-vágja, az javítson ki !!
Nem hiszem, hogy ez a dolog kéne, hogy visszatartson. Vagy ha igen, akkor ez sztem már csak a kákán csomó keresgélés, vagy megmagyarázás magadnak, hogy mégis miért ne. -
PandaMonium
őstag
válasz
slick-adam #2870 üzenetére
Nekem is furcsa, hogy mindenki az árcsökkentést nyomja, nem értem miért várják, hogy egy (félig) next-gen konzolt fillérekért adjanak. A PS4 és XBone árak nevetségesek jelenleg, (na jó, inkább csak az XBone), ott mégsem panaszkodik erre senki. Ha beindulna ez a veszel-egy-új-játékot-kapsz-egy-másikat a MK8-al akkor nagyon value konzol volna a Wii U.
Igazából aminek csökkennie kéne árban azok a régi játékok amiket még mindig 12k/10k -ért árulnak a boltok, illetve a Pro Controller is reálisabb volna egy 10-12k-s árcédulával.
-
slick-adam
aktív tag
válasz
InterFox #2869 üzenetére
ezerszer ki lett beszelve:
egy WiiU bundle pakk kicsit dragabb csak, mint pl egy PS3 bundle... kicsi arcsökkentes meg raferne, de ne vard, hogy lecsapjanak belöle 30e-et, mert az szimplan nevetseges. ugy annyiba kerulne, mint egy 3DS?...
letöltött jatekok? borzadalmasan egyszerü: veszel lemezes jatekokat (el tudod adni oket ES olcsobbak, mint az eShop-os verziok) -
InterFox
senior tag
válasz
slick-adam #2868 üzenetére
Ez most nem ilyen egyszerű, a gép nagyon drága (nem is értem miért) a letöltött játékok meg nem a profilmohoz hanem a géphez lennének csatolva, nekem még nem éri meg.
-
slick-adam
aktív tag
válasz
InterFox #2866 üzenetére
"GameCube-ot, az összes beszerzendő frankó játékot megvettem rá, amik a mai napig megvannak, de már nem merek ekkorát kockáztatni"
nem ertelek. mit kockaztatsz? nem szorakoztal a Gamecube-al? letoltad a fontos jatekokat es nagyon jol erezted magad közben. ez a lenyeg, nem?
en mar lenyomtam 5-6 jatekot WiiU-n. mar most kaptam tole annyit, hogy nem sajnalom a penzt, amit kiadtam erte.
-
PandaMonium
őstag
válasz
Alba Game #2857 üzenetére
Tegnap is félreértettél, erre egyből nekem ugrottál arrogánsan és lekezelően.
Érdekes, hogy egyszer sem voltam se veled, se mással bunkó, ti pedig mégis így kezeltek minden vitát. Nem vagyok önjelölt admin, azt sem tudom mióta fórumozol, de ezért minden normálisabb topikban szólni szoktak, és így szokás, sőt elég durván meg szokták szólni ha ez nincs betartva. Ha úgy érzed bekorlátoltam az életed és a szabadságod azért mert szépen megkértem mindenkit, hogy amennyiben lehetséges használja a szerkesztés gombot, és ez annyira fájó neked, hogy ezért így nekem kell esni akkor ez egy gyönyörű érettségi bizonyítvány. Ennyi, én is befejeztem, mert ez már tényleg gyerekes. -
InterFox
senior tag
Annak örülök, hogy látszólag mindenki jobban áll a dologhoz mint én.
Anno én is vettem 40k-ért egy GameCube-ot, az összes beszerzendő frankó játékot megvettem rá, amik a mai napig megvannak, de már nem merek ekkorát kockáztatni.
Megvárom az E3-at, egy új Zelda és egy árcsökkentés megdobná a vásárló kedvemet. -
SlayerSub
tag
válasz
InterFox #2861 üzenetére
Ha 3rd party támogatás oldaláról néznék, akkor szerintem 2016 vége 17 eleje lenne a reális.
Addig szerintem még biztos támogatják a PS360-t, és akkor a Wii U port is beleférhetne.
Utána viszont kezdenék jobban kifacsarna az új generáció képességeit amit már esélytelen lenne az U-ra rá tenni.Bár az igaz, hogy akkor is csak 4-5 év lenne ami tényleg nem sok. Viszont kitudja, a japánok mindig mindent aprólékosan megterveznek. Lehet az U utódját eleve ekkora tervezték. Végül is most tértek vissza a komolyabb asztali konzolok világába, lehet csak egy bevezető terméknek szánták, hogy ismét számoljanak majd velük. Aztán a következő generációra már jobban figyeljen mindenki. (szerény vélemény
)
-
mirci18
addikt
válasz
InterFox #2861 üzenetére
Szerintem biztos nem mondtak le a gépről.
Mert gondoljatok bele ha kifejlesztik az új gépet azokat ki veszi meg?
Senki.
Aki eddig akart az vett.Mostmár csak az exkluzív játékok miatt ugorhat meg az eladás.
Hogyha meg mernék lépni azt hogy 6 év letelte előtt kiadnak egy új konzolt akkor sokan elfordulnának tőlük.
Tuti hogy a butított Wii U-ról van szó ami a szegényebb országba Kínába megy. -
InterFox
senior tag
válasz
slick-adam #2860 üzenetére
Hozzálehet állni pozitívan (!!!és kell is!!!), de nekem nagyon úgy tűnik, hogy lemondta a gépről!
-
Alba Game
tag
És megjöttek az első MK8 értékelések: [link]
Ezek szerint nagyot fog durranni !# 2854: Érzékeny lélek ??? Messze nem erről van szó. De az életben mindenhol mindenki le akar szabályozni mindenkit. talán ha lehet, legalább ITT (vagy a videójátékok világában) had érezze valamennyire szabadabbnak magát az ember. És nem kellenek az önjelölt rendcsinálók ! Ha gond van / volna, hidd el, az Admin Urak észreveszik és korrekt módon felhívják a figyelmet erre. Nálam is megtették, amikor ebben a fórumban finoman hírdettem egy Wii csomagot. Semmi extra, kaptam egy privit, elnézést kértem és ennyi. És amikor egy másik fórumtárs hasonlóan cselekedett és megkérdezte, nem lesz-e abból gond, írtam neki, hogy én ugyanezért kaptam kis ejnye-bejnyét. De igazából azt csinál amit akar. És nem kezdtem el csendőrösködni. Senki "érzékeny lelkén" sem. Nah, én itt be is fejeztem ezt a gyerekes és parttalan csevejt. Szép napot !!
-
InterFox
senior tag
Most mondtam le a Wii U-ról!
[link] -
mirci18
addikt
válasz
PandaMonium #2854 üzenetére
Mi lenne ha nem foglalkoznál velem nagy segítség lenne.
Ez az oldal nem fog belehalni hogyha 2 kommentet írok egymás után.
Már más fórumon is felszólaltak ellenem.
De ugyanazt mondom most is amit akkor nekik.
Nincs benne a szabályzatban hogy több mondatos hozzászólásból nem lehet írni kettőt egymás után.
Ha benne lessz a szabályzatban majd akkor nem így teszek.
Nekem így könyebb és átláthatóbb írni.
Addig amíg nem szegek szabályt légyszives ne légy már túlbuzgó.
Mert ez már fárasztó.
De arra is megkérlek hogy ne válaszolj erre a hozzászólásra hanem inkább szólj hozzá értelmesen a topikhoz hátha tudok meg új dolgokat a Wii U-ról.Egyébként meg Alba Game joggal vette magára mert benne van a mondandódban hogy elsősorban nem neki szólt vagyis mindenkinek aki dupláz így rá is igaz a korholás.
Ja és még annyi hogy triplázni nem szoktam mert az már tényleg szabályba ütköző
-
PandaMonium
őstag
válasz
Alba Game #2853 üzenetére
Eleve elsősorban nem neked szólt a komment, hanem Mirci-nek és azoknak akik nagyon gyakran dupláznak/tripláznak, másrészt pedig ez nem az én hülyeségem, hanem szabály. Ha benéz egy modi a topikba akkor ejnye-ejnye lesz, ez meg fölösleges azért mert lusta/nem tudja pár ember a szerkesztés gombot használni.
Elhiszem, hogy ilyen érzékeny lélek vagy, de nem kéne mindig mindent magadra venned, főleg ha nem sértően szól az ember, hanem szépen kér (és elsősorban nem is téged) valamire.
-
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #2847 üzenetére
Jajnemár hogy itt adminkodjál. Muszálj mindíg megtalálnod engem ? És csodálkozol, ha az ember "nekedmegy". Szakadj le rólam, pls !
És akkor én meg kérjem, hogy ami OFF-topik, arra ott a gomb és tesség beszürkíteni ? Minek? Elvagyunk itt egymásközt, senkinek nem fájt csak neked. Pfff...
És nem mellesleg azért íratm külön, hogy akinek írom, lássa ( VÁLASZ -ként ), nem pedig linkségből vagy lustaságból. Ha odanézel, látod, hogy szinte minden posztomat szerkesztem utólag, és nem duplázok-triplázok napi rendszerességgel. (lásd: #2820-21-22)
Úgyhogy le lehet szállni rólam, kedves Túlbuzgó Kolléga !!! -
ldave
félisten
Közben lejárt a Mario Kart 8 embargó, lehet olvasni a teszteket.
-
ldave
félisten
válasz
tariattila #2850 üzenetére
Nem sajna, oda a Classic Controller van, ami hasonló.
-
ldave
félisten
válasz
tariattila #2848 üzenetére
Visszafele nem megy, Wii módban nem működik a Pro Controller.
-
tariattila
veterán
üdv!
tegnap izzítottam egy pro controllert a madarasteszkóból...(+képernyővédőfólia szett)
nagyobbik gyerkőc egyből betesztelte SMBU-val... bele is verte a csúfot, hogy a sima remote-al sokkal könnyebb játszani... nehéz vele felvenni a lefagyasztott dolgokat...vagy valami ilyesmi gondja van...
no nem is ez a lényeg.... kérdés: WII-n van olyan játék ami támogatja vagy ez már visszafele nem is kompatibilis?
sync-elni nem igazán tudtam -
PandaMonium
őstag
Az új HardverAprós értékelési rendszer szerintem is jóra sikerült.
Jó látni, hogy pörög a topik, de (nem vagyok moderátor, viszont) had kérjek meg mindenkit, hogy ha öt percen belül akar újra posztolni használja a szerkesztés gombot mert fölösleges duplázni/triplázni ilyenkor.
-
Alba Game
tag
Nem az értékelési rendszer a gond, hanem a (vissza)ellenőrizhetőség. Hogy az illető lekoccolhat a pénzzel, ha előre utalok, ha meg én adok el és utánvét, akkor simán elállhat menet közben a vételtől és bukom a postát oda-vissza, plusz még a posta is összetörheti a holmit. Én itt úgy csinálom, hogy kérek előre utalni egy kisebb összeget (mondjuk az utánvétes posta díjját - biztosítéknak, hogy ne gondolja meg magát) és amikor átveszi, akkor már csak a terméket magát kelljen kifizetnie. Ez így járható, de sokan még ennyi előleget (max. 1500ft) sem hajlandóak átutalni, legyen akárhány pozitívja is az eladónak. nem képesek megérteni, hogy a netes vásárlás abszolúte a bizalmonn kell, hogy alapuljon. Mert tökéletes biztoítás arra, hogy nem károsulsz, egyszerűen nincs. Minden kijátszható. Ez van.
Lekopogom, nekem pl. a Játékaim.Hu -n van egy 175+ / 0- -os accountom és eddig szerencsémre még egyszer sem jártam pórul senkivel sem. Egy srác ült a holmiján két hétig, mire hajlandó volt elküldeni, de ez volt a leghúzósabb eset. pedig itt aztán tényleg semmi biztosítékod sincs semmire sem. -
mirci18
addikt
válasz
horkovy24 #2841 üzenetére
Akkor összegezve a másik két konzol jobban megéri mert ahhoz két teljes értékű játék jár.
S nem csak egy Mario és egy Luigi átirat.
Még mindíg nem értem hogy miért adtak ki egy teljesen ugyanolyan játékot más szereplővel komolyabb nehézségi fokozattal.
Miért nem lett beépítve Luigi módként ez a Super Mario bros U játékba?Köszi a válaszokat.
-
ldave
félisten
Az új Hardveraprón egész jó értékelő rendszer van, szerintem semmivel se rosszabb, mint a Vatera.
-
mirci18
addikt
válasz
horkovy24 #2838 üzenetére
Akkor én tévedtem ezügyben.
Csak akkor kérdés hogy a másik két konzol csomagnál két lemez van e?
Vagy egy?
Vagy egy lemez és egy online játék?Köszi a felvilágosítást.
Egyébként azért tévesztett meg ez a játék mert kiadták külön ezt a Luigi játékot lemezen és én azt hidtem hogy nem forgalmazzák a két játékot egy lemezen.
-
mirci18
addikt
válasz
#20844032 #2836 üzenetére
Hát az eléggé nevetséges hogy 2014-ben ezt a Nintendo nem tudja megoldani.
Mikor egy facebook-ra akár több gépről is be tudok jelentkezni egyszerre.
Nincs géphez kötve.
Igazából ezt eddig még sehol sem halottam.Másik dolog azért a vaterán nem kötöm a vásárlást csak a vatera futárhoz nekem egy ajánlott levél is megteszi.
Inkább akkor berzenkedek ha egy olyan eladót fogok ki aki juszt nem akar engedni abból amit ő leírt.Példa:
Vettem egy embertől valamit.
Ő kikötötte hogy 300 ft alatt nem postáz 7 napig várja össze a csomagot postára adás előtt tovább nem.
De ha személyesen megyek akkor 14 nap.
Én hiába magyaráztam hogy miért veri a mellét mikor 500 ft-nyi árut vettem tőle és szükségem lenne 14 napra mert akkor jár le az utolsó aukció.
Kijelentette nem lehet csak külön postázva.
Erre megkérdeztem hogy van az hogy személyes átvételkor lehet várni de postázáskor nem.
Mi volt a válasz:
A szabályokat én hozom tetszik nem tetszik ez van.
Én meg röhögtem hogy 500 ft-ért siránkozik. -
mirci18
addikt
válasz
#20844032 #2834 üzenetére
Tudod mi a szomorú hogy hiába olcsó (ezért használom 75 dkg felett én is ezt).
A legtöbben mégsem használják.
Mert vagy nem tudnak róla vagy nem érdekli mert egyszerűbb bemenni marinénihez a postára és kitölteni egy papírt.Vagy mert nincs nyomtatója.Másik dolog olvastam hogy a Nintendo Network ID-t ami a Miiverse-hez kell csak egy gépen lehet használni.
Ez mostanra kijavították vagy még mindíg hogyha tönkremegy a gépem akkor elvesztem az accountom.
Arról nem is beszélve hogyha átmennék haverhoz az ő gépén ( bár erre nulla az esélyem hogy másnál ilyen gépbe fussak) beléphessek a saját accountomba. -
törölt tag
válasz
Alba Game #2827 üzenetére
Megoldás: vaterafutár. Olcsó, 50k-ig értékbiztosított, a fogadó értesítést kap feladáskor, a küldő felvételkor, azaz nincs kérdés meg mellébeszélés.. És mivel a posta csinálja, minden postán működik (illetve a küldő és fogadó oldalon posta és háznál minden permutációja
). Otthon kitöltöd az onlány adatlapot, kinyomtatod a menetlevelet, a postán már csak le kell adnod. Az egész kényelmesebb és jobb mint a sima postai küldés. És nagyrészt olcsóbb is.
-
ldave
félisten
A Polygon csinált egy jó kis Mario Kart 8 előzetes videót: [link]
-
mirci18
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #2826 üzenetére
Az a baj hogy a promóció július 30-ig él addig meg biztosan nem fogom megvenni a gépet de sebaj.
Valamelyiket megveszem úgyis mert kell a Mario Kart 8 a Super Mario world 3 d és a super mario bros u is. -
mirci18
addikt
válasz
Alba Game #2827 üzenetére
Hát sajnos bunkó eladók mindenhol vannak nekem is van egy két sztorim.Jellemzően ha feljelentéssel próbálkozok az emberek engedékenyebbek lessznek.
De általában vaterán 100-ból 98 emberrel nincs baj már akikkel üzleteltem így nekem ez a legstabilabb.A Nintendo Network premiumról azért referenciát kérnék mástól is mert most ezt a fórumot elkezdtem az elejétől olvasni és akkor ezek szerint több hír már nem szolgáltat pontos alapot 2014-ben.
Egyébként köszi a választ. -
Alba Game
tag
válasz
slick-adam #2828 üzenetére
Nem tűnt volna el. Mert ha valaki feladja ajánlott elsőbbségi levélként, kap küldeményazonosítót. Azt kértem többször is, hogy utánnanézhessek, merre jár a csomi. De nem küldte. Innentől egyértelmű volt a szitu.
-
Alba Game
tag
válasz
mirci18 #2825 üzenetére
N.N. Prémium nincs már. (ha jól tudom)
Igen, az egyik game lemezes, a másik (jellemzően az újabb) letöltős lesz ezekben a pakkokban.
Hidd el, nagyon is jól megy és forog is rendesen a használtszoftver kereskedelem.
Én meg a Vaterát hagyom ki, mert ott is ugyanúgy átvághatnak, ráadásul arányaiban sokkal több a tajparaszt emberke is. Én pl. jártam úgy, hogy vettem annó egy FarCry3 -at, átutaltam az árát. (ellenőrzött eladó ugye, baj nem lehet). Kapcsolattartás megvolt, kedves fiatal hölgyikével. Nah, az utalás után már eltellt 2 hét és még semmi. Hívtam telefonon, sokadszorra vette fel. Mondja, hogy már elküldte. Szóltam, hogy ha a héten nem fut be, küldje vissza a pénzt, mert feljelentem. Okés. Pénz sem jött, játék sem. Aztán egyszer csak befutott a game, de nem vettem át. Akkorra már vettem másikat. Nah, innentől a hapsija óránként hívogatott, fenyegetett nem kicsit, hogy miket képzelek, meg megkeres és vasrúddal fogja kiütni belőlem a játék árát. Azt sem tudta sztem, hogy mit beszél. Őt is feljelentettem (rögzítettem jópár szívhezszóló beszédét). persze csak hangemberkedett, a dolog meg elcsitult. Nekem idegeskedés, pár álmatlan éjjszaka meg minusz ötezrem bánta. Nesze neked, ellenőrzött felhasználók !!! -
mirci18
addikt
Más:
Már volt róla szó a fórumon hogy ősszel vagy télen benevezek egy WII U-ra:
De ahogy nézem ezek közül a konzolok közül kell választanom ha az ár érték arányt nézem:
[Mario és Luigi][Nintendo Land és Mario Kart 8 ]
[Nintendo Land és Super Mario World 3d ]
S javítsatok ki ha tévedek de ár érték arányban ez így alakul:
1: Nintendo Land és Mario Kart 8
2: Nintendo Land és Super Mario World 3d
3: Mario és LuigiAzért tettem a Mario és Luigi-t az utolsó helyre mert ahogy tudom a Luigi-s játék csak a Mario másolata nehezebb kivitelben.
Ti mit tudtok hogy ezeknél a csomagoknál mind a két játék lemezes?
Mert úgy tudom hogy például a Luigi nem az hanem csak letölthető formában van benne.Másik olvastam hogy kapok hozzáférést a Nintendo Network premiumhoz.
Ez mi lenne pontosan? -
mirci18
addikt
válasz
#20844032 #2823 üzenetére
Hardverapróra nem szoktam járni mivel nem vagyok városi így csak postán vehetek bármit.
És itt a hardveraprón nincs mögötted egy értékelési rendszer hogy megvédhessen a csalóktól.
Ezért nem apródozok vagyis olx-ezek meg jófogás-ozok.
Csakis a jóöreg vatera ahol nem igazán van használt játék. -
törölt tag
válasz
mirci18 #2811 üzenetére
Szaldj fel a harverpróra, meg fogsz lepődni
Én amit lehet megveszek használtban. Bukjon rajta más, én nem az örökkévalóságnak veszem, meg a polcnak
Az újrajátszásra semmi esély nincs, több a játék, mint amire időm lenne valaha, és akkor hol vannak a régi pótolandó játékok...
-
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #2819 üzenetére
Sztem elbeszélünk egymás mellett. A lényeg, hogy kevés a Ninti game, de nembaj. És bocsesz, ha esetleg kicsit "hirtelen" voltam. Nem állt a szándékomban.
-
Alba Game
tag
-
PandaMonium
őstag
válasz
Alba Game #2804 üzenetére
Te nem figyelsz.
Nem azt írtam, hogy 5-6 third party exkluzívot (amúgy a "third-party exkluzív" címek elég ritkák, általában kis studiókra/indiekre jellemző, de ott sem azért mert nem akarnak több platformra megjelentetni, hanem azért mert nincs rá pénzük), hanem azt, hogy összesen ennyit. A third party stúdiókat csak mellékesen említettem meg. Lehet egy vitát úgy is kezelni, hogy ha félreértés van nem egyből hurrogva nekiesünk a másik torkának a "miért nem figyelsz" és az "értesz ??"-ek nélkül.
(#2812) szgergely: Ha nem erről szól a topik akkor sokszor napokig semmiről. Nyilván Iwata szabadidejében nem a ProHardver fórumot böngészi tippekért, hogy miként húzza ki a slamasztikából a Nintendo-t.
Ettől még szerintem spekulálhatunk, mert elvégre mind Nintendo konzolunk van és mindannyiunk szeretne valami előrelépést látni.
(#2816) mirci18: Sokaknak mai napig bejön a pixel art, köztük nekem is. Kellemes retro hangulatot tud kölcsönözni a játékoknak, arról már nem is beszélve, hogy jelentősen lecsökkenti a fejlesztők számára a grafikára fordított pénzmag mennyiségét és a fejlesztési időnek is jót tesz ha hamar kész van minden asset.
-
ldave
félisten
válasz
mirci18 #2816 üzenetére
Nekem tetszik a stílus, főleg ha ilyen profin van megoldva, mint az Alicia vagy a Chasm esetében. Van amikor lenne kedve retrózni az embernek, de feldobná azért a játékélményt egy picit modernebb dolgokkal. Na ezek pont erre jók, látványban hozzák a SNES, Mega Drive éra stílusát, játékmenetben pedig a jelen lehetőségeit.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #2810 üzenetére
Végülis lehet rá esély, ahogy nézem az első két nap 75 ezer dollár jött össze, most az utolsó két nap kéne 45 ezer. Volt már ilyen hajára példa? Talán a Shovel Knight-nak volt ilyen durva zárása.
-
mirci18
addikt
Szerintem meg nem.
Én kiváncsi vagyok mindenki véleményére.
Mondjuk az más tészta hogy itt mindenki szakértő de eggyikünk szava se jut el a Nintendóhoz.
Engem az sem zavar mikor olyan cikkeket raknak ide be amiben ócsárolják a Nintendót.
Tudomásul kell venni Magyarországon lenézik azokat aki Nintendósak.
Mert azt mondják hogy gagyi a gép meg a grafika.
És hogy mindíg csak Mario van rá.
Aki felveszi annak inge aki nem annak nem.
Ennyi. -
boost
veterán
Kéne tartani itt hetente egy napot, olyan témában, hogy - miért megy tönkre a Nintendo, miért tűnik el fél éven belül, hogy rontotta el a dolgot, hogy kéne megoldania, stb.. És kéretik, hogy a többi napokon ezeket a témákat hanyagoljuk.
Köszi.
-
mirci18
addikt
válasz
#20844032 #2801 üzenetére
Hát használtpiac a Nintendónál nem nagyon van mert nem adnak el.
A többi új konzolnál se nagyon hinném hogy te egy hónap múlva megveszed feleannyiért.
Miért ki lenne az a hülye aki eladja neked féláron akár fél évvel később is.
Másrészt a használt játék használt marad.
Még ha vigyáz is rá lessznek karcok.
Akkor ennyi erővel konzolt is csak használtan vegyek hogyha nincs 150 e ft-om azokra a csili vili új gépekre. -
Alba Game
tag
Sztem ezen már túl lépett az, akit egy cseppet is érdekel. Nem a kőkorszakban vagyunk...
Mellesleg maga a WiiU név még véletlenűl sem azt sugallja, hogy maga a WiiU egy tablet volna.
Csak azt akarták vele elérni, hogy meglegyen a népeknek, ez a Wii továbbgondolása, de a lényege ugyanaz. Önfeledten szórakoztat, megmozgat, sötöbö. Mint a Wii, csak Ultrább kivitelben. (bocs, ezt most kicsit meg lett erőszakolva)
-
ldave
félisten
válasz
#20844032 #2802 üzenetére
Nem csak abban van gond, de szerintem most már kijelenthetjük, hogy rossz döntés volt a Wii név megtartása az új gép esetében, főleg a kezdeti marketinggel együtt ami körülötte volt. Mai napig azt próbálja magyarázni a Nintendo, hogy a Wii U nem csak egy tablet izé a Wii-hez.
-
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #2793 üzenetére
Miért nem figyelsz? Én ezt mondtam: "...Évente 5-6 exkluzív t.p. cím? Vágyálom !! ..." Vagyis külsős fejlesztésű, csak WiiU -ra megjelenő játék. Értesz ??
Tudom, hogy az eddigi másfél évben maga a Ninti mit adott ki a saját égisze alatt exkluzívként. Abból van jópár és biztosan dupla annyi, mint ugyanilyen szempontból nézve a PS4 + X1 -re együtt. -
Alba Game
tag
válasz
mirci18 #2798 üzenetére
Nem minden ps4 -es vagy x1 -es játékot az 576 -ban kell megvenni, és máris nem 17-20ezrekbe kerülnek. (Mellesleg 576 is döglődik, nem is értem miért...
hiszen nemrég zárták be pár vidéki boltjukat és én is látom -mert tőlünk alig 80méterre vannak- hogy mekkora pauza van náluk (is). ) Én 3db PS4 játékkal indítottam, magát a gépem 110ezerért vettem újonnan bolttól, mégegy joy -al (ugyanettől a bolttól) és a játékokat 10-10k / db áron (KillZone, TombRaider, AC4). Ha ugyanezt 576 -ban veszem ... jaaaajjj
Szóval ésszel kell vásárolni és több cash marad a zsebben ! -
törölt tag
Én nem a konzol névválasztásban látoma problémát, de igen. Az iparág baja ma az, hogy a köznyelveben az androidos randomszar is meg a donkey kong név is a videojáték halmazban szerepel. Közben felnőtt egy generáció, aki csak annyit érzékel, hogy a donkey kong nevet nem találja meg a randomtelefonos sztóron, így lassan ismét kikerül a halmazból, bele a gödörbe. Vissza kell helyezni minden portékát az őt megillető helyre a polcon, és minden rendben lesz. Én látok potenciált abban, amikben most gondolkodik a ninty.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- World of Tanks - MMO
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest