- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
RangerFox #6870 üzenetére
Köszi, rá is kerestem. Itt arról van lényegében szó, hogy a játék méretét akarják lefaragni annyira, hogy az alapgépek háttértárán is elférjen, kiegészítő megoldások nélkül. Hogy ne legyen az, hogy egy csomó ember ha akarná se tudná letölteni magának. Nem arról van szó, hogy a basic gép hardvere bármiben is gyengébb lenne, mint a deluxe változaté. A honlap szerint egyedül a PS4 verzió van készen, a többi változat majd valamikor jövőre érkezik.
-
mirci18
addikt
-
horkovy24
senior tag
válasz
RangerFox #6221 üzenetére
A Wii is 2in1 gép mivel a Gamecube-os játékokat is gond nélkül lehet vele játszani.
Mindazonáltal egyetértek veled mert én sem vennék már Wii-t ha most vennék konzolt. Mert minden szempontból logikusabb lépés az adott generációs gépet megvenni pláne ha azt nézzük hogy még az elődje játékait is lehet vele játszani. Sőt ha már itt tartunk a Wii U 3in1 gép mivel ez is le játsza a Gamecube-os játékokat is. Az már más kérdés hogy a gép ezen funkciója hivatalosan még nincs élesítve. Nagy sajnálatomra!
-
mirci18
addikt
válasz
RangerFox #6191 üzenetére
Azért azt is vegyük figyelembe hogy a wii-re már megjelent több mitn 1200 játék és ezek mind újként fognak hatni tehát időtálló gép a wii is.
Én ezért nem bántam meg a wii vásárlását.
Mert nekem hetente 6-15 órám van játszani de van hogy annyi se és ennyi játékidővel évekre elég wii játékom van.
És így legalább ha 1-2 hétig nem játszok nem porosodik egy 80 e ft-os wii u csak egy 15 e ft-os wii.
Majd ha már lejebb megy a wii u ára 50 környékére a delux akkor megveszem de addig felesleges.
Egyedül az új Mario játékok hiányoznak. -
horkovy24
senior tag
válasz
RangerFox #6025 üzenetére
Komolyan mondom én nem értelek téged! Eddig ez egy békés társaság volt amíg nem jöttél itt a hülyeségeiddel! Minek kell ezt még csinálni?! Be kellett volna már fejezni Dr.F.E.R.I. kolléga hozzászólása után. Amit én meg is tettem eddig. Viszont ebből a személyeskedésből már elegem van. Ki a fene vagy te hogy itt megmondod ki mekkora jampi meg ilyenek?! Egyébként igen elmondtam egy párszor hogy milyen kiadású Wii U-m van de hidd el nekem nem azért hogy menőzzek vele. Ha ismernél akkor ezt tudnád mivel nekem ez nem szokásom egyáltalán. Érdekes a többieket ez nem zavarta. Majd ha ők szólnak érte akiket tisztelek akkor majd tudomásul veszem és ennyi. Viszont be kéne fejezni már ezt a személyeskedést egyre több emberrel szemben itt a fórumon mert már nagyon unom és kezdesz felidegesíteni vele! Ezt a mihez tartás végett írtam.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Védekezel, mint egy sarokba szorított mosómedve, pedig írtam erről is. Nem kell. Helyette csak figyelj rám egy percre. A témát eredetileg Dave dobta fel, amire többek közt magam is reagáltam. Még egy-két ember is elmondta a saját véleményét, de a flémáradat bizony-bizony utánad jött. Sosem magával a témával van a baj (kivéve ha fórum alapelvekbe ütközik), hanem a pocsék kommunikációval.
Nem nézem vissza a hsz-eket, nem is érdekel. Ha téged hárítana valaki más ezzel, aki nyilvánvalóan nem vevő más álláspontra, te sem örülnél neki. Ez egy negatív kommunikáció, ami egészséges vitát biztosan nem fog szülni, csak egy parttalan vitatkozást. Azért nem lett tűzvihar például az én kommentjeimből, mert én használom a 'szerintem', 'úgy gondolom' stb szófordulatokat, tehát teret engedek más álláspontoknak is. Nálad ez hiányzik, te mindent kerekperec jelentesz ki, nem vagy vevő ellenvéleményekre.
A két terelésről: ha a fórumtárs csipkelődik, az nem baj (nem kéne legalábbis, hogy az legyen). Ha zavar, átugrod vagy simán csak ignorálod, mint én is. A Vita-dolgot meg már túltárgyaltuk múltkor, jobb konzol mint a 3DS (nem ezerszer ugyan, de jobb), nem hagytalak kétségek közt őrlődni.
Hagyd ezt a rossz kommunikációt. Gebriel sem örül neki, hogy lefitymálod, én sem örülök neki, hogy a flémelés megy, de valószínűleg mások sem. Nem kell védened magad, csak kommunikálj pozitívan. Nekem felesleges replikáznod, évekig voltam középvezető, sok száz beosztott átment a kezem alatt, le tudom venni bárkiről, merre hány méter az illető. Tudom, hogy egy jó fej srác vagy, aki értelmesen, összeszedetten ír, csak a kommunikációdat vidd pozitívabb irányba, személy szerint semmi mást nem kérek.
-
mirci18
addikt
válasz
RangerFox #6033 üzenetére
Most írok neked utoljára személyesen mert úgy látom felesleges vitázni veled úgysem adsz igazat nekünk.
Feri neked írt főképp mert te voltál aki folyamatosan osztottad az észt és az embereket.
Feri engem is megjelölt ugyan de azért mert régebben én is ugyanezt az írási stílust követtem a fórumon mint te aminek felesleges viták voltak csak a végén.
De én reményeim szerint még időben észhez tértem mert szeretnék itt a többiekkel jókat beszélgetni és nem vitázniÉn nem beszéltem úgy rólad mint aki pár napja van itt ezt te hol olvastad?
Én is régóta itt vagyok de próbálok mára már építő ember itt lenni és nem romboló.
Komolyan kezdem azt érezni hogy te képzavarban vagy és próbálsz olyan vádakat felhozni amik nem is igazak hogy minden áron fölénybe kerülj.Én szépen megkértelek hogy ezt a kártékony flamelést hagyd abba de mára belátom felesleges volt írni.
Légyszives ezeket a sorokat gondold át és lehetőleg ne válaszolj.
Mert én ebben a témában többet nem akarok írni. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Aha, tényleg marha nagy jampi vagyok, hogy a Wii U topicban mindig megjegyzem, hogy japán 3DS-em van... jah, nem
Ha meg ennyire zavar, hogy a 3DS topicban néhanapján valaki felhoz valami japánnal kapcsolatosat (exkluzív cím, előbb jön, ott lévő gyűjtői kiadás, szb.) és én lecsapom a magas labdát, akkor ignoráld.
ui.: sikerült "szintet lépned" a személyeskedéssel.
-
mirci18
addikt
válasz
"Gábriel (vagyki): Az Exo Suit-ok hoztak újítást a játékba, főleg a multi téren. És nem tudom melyik Mario játék volt olyan látványos, mint amikor a CoD-ban lerombolódik (jó magyarosan!) a Golden Gate-híd... De kár is rád fecsérelnem az időmet, látszik hogy csak videókat néztél a játékról..."
Szerintem ugyanazt írja neked az összes fórumozó amit most te vagyis kár is rád fecsérelnem az időmet.
Légyszives ne személyeskedj folyton ne akarj arcoskodni.
Itt felesleges rendkívül negatív hatása van és az égvilágon semmit se érsz el vele.
Próbálj meg ha lehet túllépni a történteken és ne hadakozz velünk. Feri csak jó szándékból írt neked.
HA pedig valakivel gondod van inkább írj neki pm-be mert szétoffolni a topicot felesleges.Másik dolog Máriót ne bántsuk ha lehet régóta nagy kedvencem.
Tudom elfogult vagyok. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
RangerFox #6002 üzenetére
Elnézést kérek előre is, de ritka pocsék napom volt ma és semmi sem hiányzott kevésbé, mint újra szardobálásba futnom itt a fórumon. Mivel te voltál legközelebb, mikor megnyitottam az oldalt, ezért engedelmeddel a te nyakadat szorongatom most meg (de szólj azért, ha nem kapsz levegőt). Egyébként meg jó is, hogy éppen te vagy az. Szeretnék valamit leszögezni, nem vagy rossz ember. A többiek sem azok. Amivel az agyamra mentek az utóbbi időben, az a csapnivaló kommunikációs készségetek és vitakultúrátok. Nagyon nem akarok magas lóról észt osztani, inkább rámutatok, mi bassza a csőröm mostanában.
Visszapörgettem ezt a legutóbbi négynapos shitstormot, és sikerült az eredetét leszűkítenem egyetlen mondatra (nem tudom, mond-e valamit):
Nem, a PC-nek a monitorra dugva a helye, nem a TV-re kötve
Ez talán bárki más számára egy ártatlan mondatnak tűnne csupán, de közben - hiszed vagy sem - egy vérprofi provokáció. Hogy őszinte legyek, annyira profi, hogy szerintem nem is szándékos. Amikor ilyen kategorikusan és meggyőződésesen kijelentesz valamit egy ma már eléggé opcionális dologról, akkor mindig gondold hozzá a következőt:
...mert én tudom, mert márpedig ennek így kell lennie.
Mivel ezzel egyszersmind ignorálod a többi véleményt (hisz' hogyis lehetne másnak igaza, mikor te megmondtad világosan, hogy így van), akkor persze hogy a teljes ifjúsági tagozat a torkodnak fog ugrani. Mert mindenki másként használja, mint ahogy a vécédeszkát is valaki felhajtja, valaki nem. Vitatható, többértelmű, megkérdőjelezhető stb dolgokat tényként leszögezni leginkább provokáció, amire semmi szükség itt a fórumon. Mégegyszer mondom, ez lehet nálad egy rosszul rögzült kommunikációs fogás is, de le kéne szokni róla. Ezt címzem egyébként a többi huszasunknak is (mirci, horkovy, mister_x, andris), mert nagy spílerek tudtok ti is lenni, ha flameről van szó.
De önmagában a provokáció kevés lenne több oldalnyi szemetet összehozni, ehhez értő közönségre is szükség van. A kabócákról olvastam egyszer olyat, hogy válaszadási reflex van náluk. Ha egyik rovar elkezd ciripelni, a másik fajtársának reagálnia kell rá, így rövid idő alatt egy egész kórust összehoznak (hogy hallgatnak el, azt ne kérdezd). Az a probléma, hogy sokatok felül üres provokációknak, vagy egyszerűen muszájból kell valamit mindenhez szólnotok, mert különben összemegy az arcotok. Nem fog sem az arcotok összemenni tőle, ha nem veszitek fel mindig az egymásnak dobott kesztyűt és a fórum sem lesz tele szeméttel. Többeket közületek egocentrikusabbnak látom a kelleténél, ami lényegében egyfajta magatartászavar, nektek kell a végén 'igazatoknak lenni', nektek 'meg kell védenetek magatokat', stb. Nem kell, nincs mitől. Egy egészséges vitába mindegyik fél egy kicsit beledob magából, de a végén azt a darabot mindenki visszakapja tapasztalat formájában. Ha tévedtél valamiben, okosabb lettél, a másik fél pedig örül, hogy segíthetett. Pont.
Itt nektek sokszor ez nem megy, ti arcvesztésnek ítélitek meg azt a szituációt, hogy nincs igazatok, a felvilágosítást pedig kioktatásnak. Ne legyetek már óvódások. Senki nem tud mindent, de normális kommunikációval ezt orvosolni lehet. Ugyanis ha nincs igazatok, akkor is csak védekeztek, de akkor már a védhetetlent véditek, ami frusztrációba fog csak torkollani. Frusztráltságotokban először csak a hülye vigyorgós szmájlikat fogjátok tolni egymásnak (#5950), aztán végső állomásként már a másik személye elleni támadás, a kurvaanyázás következik (#5973). Ne tegyétek. Ha már vagy olyan mafla, hogy kezelhetetlen helyzetbe hozod magad, a legbölcsebb hogy a partvonalon maradsz és átszellőzteted az agyad (meg a másik is). Egyébként ha valakivel személyeskedsz, mint horkovyval jelen esetben, akkor valószínűleg személyeskedésnek is fogja majd fel, most ennél az előzmény-hsz első mondatnál maradva. A legtisztább, ha személyében egyáltalán nem bántjuk egymást.
És végül, de nem utolsósorban egy harmadik dolog is van: mindenkinek a saját játékkatonája a legjobb. Ennyi. Mindenki dicsérheti a sajátját, de a másét nem illik fikázni. Ha valamivel nem értetek egyet, azt kultúrált formában is meg tudjuk vitatni. Természetesen azt is felesleges hánytorgatni, hogy valaki elfogult(abb) abba az irányba, amit jobban ismer, nonszensz valaki felé vádaskodni, hogy érzelmileg kötődik egy tárgyhoz, ami a saját tulajdona. Egyébként nálad talán a legerősebb ez az érzelmi kötődés, az ezerszer jobb Vita esetét már kitárgyaltuk a múltkor (aminek összefoglalót is írtál), a 'csak' százszor jobb xbox esete még várat magára, de majd azt is sorra kerítjük egyszer.
Ne legyünk mórickák, emberek. Ne hagyja itt a topikot senki sem, mert csak saját maga elöl fog menekülni és a flémkeltésre más topikban sem kíváncsiak jobban. Legyünk helyette inkább egy kicsit nyitottabbak egymásra, ha nézeteltérésbe keveredünk, azt bármikor )meg tudjuk beszélni. Ez utóbbit természetesen mindegyikünkhöz címzem, peace.
-
Gebriel
veterán
válasz
RangerFox #5973 üzenetére
Ja tényleg nem a 40. Mariot adják ki.. hmm akkor mit is?? 40. CoD/NfS/Forza/Fifa stb.
Egyet viszont elfelejtsz.. XO ide Wii U oda..
XO/PS4 játékok 90% szenny... megy a marketing, hogy ilyen jó lesz, stb,stb aztán amikor megjelentik megy a pofára esés, hogy még sem azt lett belőle..
Na ezekbe a topicokba megy az igazi sírás. Tehát nem kell itt az iróniát játszani, hogy milyen topic is ez...
Wii U-n meg azt kapod amit vársz.. és ma már ez nagyon nem mindegy.Nagyon rossz topicot választottál az tuti.. másik két platformnál ez általános amit csinálsz itt nem.
-
horkovy24
senior tag
válasz
RangerFox #5962 üzenetére
Te most komolyan arról akarsz itt engem meg mindenkit meg győzni hogy mekkora jófejség amit a Sony meg a Microsoft csinál sorozatosan?! Mert akkor nagyon rossz helyen kopogtatsz!
Egyébként Andrish kolléga már belinkelte a diagramot a játék áráról amit köszönök is szépen neki!
Innentől kezdve nincs is miről beszélgetnem veled tovább.
Köszönjük Emese léphetünk tovább. Elvégre vannak érdekesebb témák is. Ezzel a befásult meglátással amivel még saját magadat is becsapod azzal sokkal jobban járnál egy XboxOne vagy egy PS4 fórumban. Ott még talán díjaznák is. Sőt ott még szerintem egyet is értenek veled ebben a témában mert ugyanolyan befásultak mint te.
-
Sirandrish
legenda
válasz
RangerFox #5966 üzenetére
Nem mérvadó hogy egy erre specializálódott oldal szerint 18K volt megjelenéskor a legolcsóbb is, hanem az a mérvadó amit TE mondasz. Elképzelhetetlen hogy rosszul emlékszel, mint ahogy az is hogy esetleg a két héttel későbbi árra gondolsz (akkor ugyanis lezuhant 14K körülre). És persze az is kizárt hogy mindkettőtöknek igaza van, csak te épp kiemeltél 1 boltot a 100ból(náluk volt biztos vagy másfél darab) míg a kolléga a másik 99 bolt árait nézte. A lényeg hogy mindenki téved és neked van igazad!
Rendben, szia!Hozzáteszem...marhára nem érdekel, csak kíváncsiságból rákerestem
-
horkovy24
senior tag
válasz
RangerFox #5953 üzenetére
Igen most már 13k mert már a kutyának nem kell! De amikor kiadták akkor mennyibe is került?! Hmm? Na látod látod. Az igazságba felesleges belekötnöd mert hiába is próbálkozol az nem fog változni és ha belegondolsz akkor rá is fogsz jönni. De a szíved mélyén ezt te is tudod csak nem akarod belátni!
-
horkovy24
senior tag
válasz
RangerFox #5948 üzenetére
Én nem értem nektek vastagon kéne szedni a mondandómban a lényeget?!
ELŐZŐ GENERÁCIÓBÓL ELŐSZEDETT JÁTÉKOK=PÉNZLEHÚZÁS SZINTE UGYANAZÉRT!!!! Amivel egyébként nincs is probléma mármint azzal hogy PS3-ról áthozták PS4-re bár elég gusztustalan elvégre csak egy generációról beszélünk 17990 forintért. De ezt majd követni fogja a többi is mármint a PS4 után majd megy tovább PS5-re,PS6-ra,PS7-re és így tovább és így tovább persze minden generációnál teljes áron. Mindezt azért mert nincs ötlet valamiért meg jó lenne pénzt beszedni.
Egyébként is WII U FOREVER!!!!! HEHE
-
mirci18
addikt
válasz
RangerFox #5945 üzenetére
Remélem tényleg pihentek kicsit mert ez már unalmas.
Addig is itt egy érdekes aukció kiváncsi vagyok nektek mi a véleményetek.
Szerintetek ez tényleg festve van vagy csak egy fotóelőhívó boltban kinyomtatták a képet vászonra mert számomra ez a kép túl tökéletes ecsetkezelésre színekre semmi szabálytalan vonal nincs benne. -
horkovy24
senior tag
válasz
RangerFox #5939 üzenetére
PC Vs konzol?! Itt Wii U van és ennyi! Nem is értem ezt az egész vita dolgot! Ahogyan azt sem ha neked akkora konzol a szemedben az XboxOne mert neked az van akkor miért vitázol itt?! Most akkor én meg leírom hogy nekem az egyetlen konzol a piacon ami ér valamit is a szememben az a Wii U. Mert nem remastered fosokkal akarok játszani mint a másik két ,,Nextgen" konzol esetében. Mert lehet akármilyen CPU meg GPU meg akármekkora RAM abban a rohadt gépben ha egyszerűen nem is tudják mihez kezdjenek vele. Erre a legjobb példa amit Idave kolléga említett a PS4-el kapcsolatban. Hogy még a fejesek sem tudják miért fogy ilyen jól. Na tessék. Szóval lehetne itt a vitákat egyfolytában nyomatni de szerintem nincs értelme mert sohasem lesz vége. Valakinek ez a meglátása/tapasztalata a dolgokról valakinek meg az a meglátása/tapasztalata a dolgokról! Ez pedig nem fog változni.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
RangerFox #5939 üzenetére
Mégis te (is) tartottad életben a témát... apropó én nem használok egérpadot, mert zavar (ahogy zavar bármilyen védőcucc a kontrollereken is), de ha kellene, vennék valami normális szilikon belsőset, ami nem vágja meg a csuklóm és nem koptatja az egér talpait.
Ahogy konzolexkluzív címeket se lehetne egérrel, úgy a PC-exkluzívakat se érdemes kontrollerrel tolni.
-
-
mirci18
addikt
válasz
RangerFox #4554 üzenetére
Megértelek.
Nekem a ps2 nagy vágy volt mert mindenkinek az volt.
Aztán mikor megvettem nagy seggre esés mivel közel 30 e ft-ért nem kaptam semmit amit én játékélménynek hívok.
Utána volt a gamecube több is szerettem időről időre játszottam de nem vonzott.
Valahogy mindíg casual gamer voltam ezért jött most jól a wii mert most már szeretek játszani az új irányítás miatt.
A sok új sportolási lehetőség miatt ami eljött a Wii-vel.Egyre jobban morfondírozok egyébként egy jetski-s kiegészítőn amibe a wii mote-ot kell belerakni.
Mert abádszalókon nem is olyan rég kpróbáltam egy arcade jetski gépet és magával ragadott az irányítása. -
mirci18
addikt
válasz
RangerFox #4537 üzenetére
Én lassan ráhagyom mert gáz hogy szétoffolok egy Wii u topikot mert nincs már miről beszélni és csesztetnek.
Csak rosszul esett hogy lehülyéztek mert csóró vagyok és mert nem eszek egészséges kajákat.
Holott szerintük megtehetném.
De ha eszek zöldséget az se egészséges a vegyszerektől és a sok szennyeződéstől amit az esőből kap.
Akkor meg mi egészséges a bio bolt magvakkal.Shobert Norbi egy érdekes dolog.
Jó bizniszt csinált a semmivel.
Mert más is foglalkozik ugyanolyan termékkel mint ők ugyanolyan kondícióval mint ők csak olcsóbban adják norbinál.
Annó mikor még nem volt update minden leírta a könyveiben hogy együnk változatosan.
Ebbe beletartozik a zsíros kaja is mértékkel.
Utána meg kitalálta hogy mérgező minden és ő csinálja a tutit jó pénzért.
Jó a marketingje. -
SlayerSub
tag
válasz
RangerFox #4537 üzenetére
Bocs, de én is úgy gondolom, hogy az alacsony minőségű élelmiszer sokszor drágább...
Mondom mit ne egyél: csoki, chips, keksz, üdítő (a 100% os narancs is egy rakás cukor), felvágott, és még sok más sz*r. Egyél húst és rizst, párolt zöldség, igyál vizet. (jó a csapvíz, nem kell ásványvíz...)
Aki meg megveszi a vákuumos pulykát, hát szíve joga, de az húst semmit nem látott. És a drága se sokkal többet, fehérje tartalom nuku. Süssél le csirkemellet és szeleteld tessék ott a felvágottad..
-táplálkozási fórum részemről off- -
mirci18
addikt
-
Mister_X
nagyúr
válasz
RangerFox #4302 üzenetére
Killzone megvolt, Soul Sacrifice nem izgatott, Monster Hunter Frontier G egy MMO, a többit nem ismertem. Ehhez még hozzá adnám a Sly Cooper: Thieves in Time-t (megvolt), Uncharted: Golden Abyss-t (megvolt) és Gravity Rush-t is (megvolt). Meg persze Persona 4 Golden, hogy is felejthettem el (nem volt meg...).
-
Szalontahó
tag
válasz
RangerFox #4251 üzenetére
Wii-bõl azért ment el 100 misi, mert az is tudott végre játszani vele aki hótt süket volt a videojátékokhoz. Nem az exclusive-ok adták el. A Nintendo sikeresen bevonta az átlagembert a videojátékozás világába azzal, hogy nem kellett "bonyolult" kontrollerrel szórakozni. Meg szarásig volt játékokkal, amiket kimondottan a casual rétegnek csináltak. A wii mint konzol nagyon sikeres volt, de nézd meg mennyi tipikusan Nintendós game fogyott rá. Nem több mint a U-ra.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
RangerFox #4251 üzenetére
Wii se a második évében érte el a 100 milliós álomhatárt... Olyan 25-35 között fog szerintem zárni, az meg elég jó. Bár ki tudja, hogy milyen exkluzívokat terveznek 2016-ra az új Zeldán kívül.
@aya: a válság 2008-ban volt (kezdődött), ma már nem igen érezni a hatását. Maximum idehaza és mi meg (urambocsáss) piti kis semmik vagyunk piaci szempontból.
-
horkovy24
senior tag
válasz
RangerFox #4134 üzenetére
Nem játszottam még nagyon lego játékkal szóval nekem az újitás része amit leírtál tárgytalan mert színte minden új lesz!
Egyedül a lego city undercovert játszottam végig ezen kívül. A 14 órás játékidővel semmi bajom nincs még akkor sem ha ez a 100%-os végigjátszás mert megmondom őszíntén a lego city undercover-nél pont ez volt a bajom hogy egyszerűen iszonyat hosszú ha ki akarom játszani 100%-ra. Tudom most sokan azt gondoljátok hogy hülye ez?! Az a baja hogy egy játékban van tartalom?! Nem! Csak engem már valahogy untatott a lego city úgy 50 óra után és még 50%-ra sem volt teljesítve a játék.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
RangerFox #3878 üzenetére
A statisztikák nem igazán ezt vetítik előre. Európában és USA-ban 3-5ezer darabokat adnak csak el heti szinten, míg a PS4 100e körül látszik stabilizálódni (ami ebben a generációban elsőrangúnak számít). Az E3-on bemutatott PS TV nevéből már a 'VITA' szót is kihagyta a SONY, mert annyira nem mozgatja már meg a nyugati fogyasztókat. A PS4-ben van most a biznisz, erre fog most már a cég ráfeküdni valószínűleg.
-
mirci18
addikt
válasz
RangerFox #2421 üzenetére
Az utolsó előtti hozzászólásom téged cáfol:
"2: Nem emelted ki hogy a grafika mindenek felett áll de ezt én sem mondtam rólad.
Én általában beszéltem az ellentáborról ahol a legfontosabb érv ellenünk hogy a mienk mindíg gyengébb vas meg grafika."Mindenki olyan gépet vesz amit akar tudom, hogy azt írta WII u-t vesz.
Majd ha meglessz tán ki is próbálhatjuk ki a jobb játékos valamelyik játékban. -
Alba Game
tag
válasz
RangerFox #2361 üzenetére
Én 18 éven át az iparban dolgoztam. Nagy gépekkel, ipari vezérléssel és mindíg ugyanazokkal a (gyakran igencsak gyökér) emberekkel. Aztán útilapu a talpam alá, a nagyhirtelen jött szabadidőmben pedig lenyomtam egy középfokú angol képzést / nyelvvizsgát, hogy majd akkor könnyebb lesz az elhelyezkedés. A nagy lópikulát.
Szűk egy év álláskergetés után hátatfordítottam az országnak és mentem ki München -be, robotolni. Aztán hívott egy cimborám, hogy átköltözött egy nagyobb helyre, kéne ember és ha érdekel, betársulhatnék. Nagyjából ennyi a történet. Tavaj november óta vagyok ott, ahol.
Nekem teljesen új sztori, hogy "emberekkel" dolgozzak. Minden nap, minden megrendelés vagy vásárló más és más. Mostmár jönnek a visszatérő kuncsaftok, terjed a hírünk. Én szerelek / bütykölök, javítom a konzolokat, kontrollereket, laptop -okat, pécéket. Kollégám a GPS -eket, mobiltelcsiket, tablet -eket javítja illetve övé az értékesítési részleg jelentősebb része. Szakmailag annyira ő nincs képben hardveres téren a konzolos / számítógépes dolgokkal, azokban én kisegítem. A nagyon profi hátteret igénylő hardveres munkákra pedig van kontaktunk (pl. laptop alaplapi forrasztások meg konzoloknál re-ball -ozás és efélék) mert azt nem mi csináljuk meg. Nagyjából ennyi.
Szinte minden napra akad vagy egy igazán mókás, vagy valami végtelenűl dühítő eset illetve történet. Pölö van egy srác, aki full debil (gyakorlatilag sárgakártyás, értitek) és ő a muterjával szokott bejönni. Na, az mindíg kész fesztivál. A múltkor kiverte a balhét, hogy miért nincs európában Yakuza 5 (PS3 -ra), miért csak japánul van a dolog. Mondtuk, hogy szorri, ebben nem segíthetünk. Erre ő: "Anyám! Akkor indulunk Japánba. Most. Nem érdekel. Megyünk Japánba." És totál kész volt a srác (olyan 25-30éves lehet). Szegész muterja nem tudta leállítani. Hihetetlen egy arc.
Meg van egy másik fickó, aki valami építőipari jószakember (mindíg atom kátrányszagú), ő meg bejön, hümmög meg dünnyög kettőt-hármat, másfél órán át nézegeti a polcokat, elmondja hogy neki minden megvan, sosem vesz semmit és elmegy. Aztán eg-két hét múlva megint jön, megint u.e. és ismét lelép. És ezt csinálja hónapok óta. Off...
Aztán vannak a "mindegy mennyit adtok érte csak pénz kell" típusok. Hoztak be már totál tökéletes PS3 Slim 360GB gépet három gaméval, amiért (nem hazudok!) HATEZER forintot kért a srác. Meg rengeteg ilyen van. Néha gurulunk a röhögéstől, hogy mekkora idióták vannak, néha meg a fejünket verjük a falba, a sok értetlen miatt. -
PandaMonium
őstag
válasz
RangerFox #2300 üzenetére
Én a slim PS3-amat is állítva használtam évekig és sose volt vele ilyen gond, ezért is lepődtem meg ezen az eseten.
(#2299) Alba Game: Nem rohanok vele szervizbe mert úgy tűnik, hogy mióta visszafektettem azóta semmi baja, de ha esetleg mégis gond lesz inkább megpróbálok magamnak szerezni hozzá alkatrészt és megcsinálni, sajnos nagyon negatív tapasztalataim vannak az itthoni szervizekről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest