- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brasco31
csendes tag
válasz
horkovy24 #3098 üzenetére
A digitális verziónál arra kell ügyelni, hogy a géped össze kell, hogy kapcsolva legyen (link) a club-nintendo accoddal.
Egyébként a regisztráció után 48 óra múlva kell ismét belépned és a promón belül kiválasztani a free játékot, majd a regisztrált e-mail címedre küldik a kódot. A digitális verzió ezen részét nem tudom. -
horkovy24
senior tag
válasz
tariattila #3096 üzenetére
Valóban szállítani nem szállítanak viszont beregisztrálni be lehet a játékokat és így pontokat is jóváírnak amit le lehetne vásárolni de így nem lehet!Kipróbáltam már beregisztráltam pár játékomat van is már 1250 pontom azt hiszem mondjuk felesleges csak a próba miatt regisztráltam őket!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
tariattila #3096 üzenetére
Szállítani nem szállítanak ide semmit, de játékot regisztrálni, promóciókban részt venni tökéletes az angol is.
-
horkovy24
senior tag
válasz
ImpersonatoR #3094 üzenetére
Igazából még mindig nem tudom hogy is fog ez a dolog működni igazából!Annyit olvastam hogy a dobozban lévő kódot be kell regisztrálni a club-nintendo oldalán!Utána?Gondolom ki lehet választani a játékot amit szeretnél és megkapod a letöltőkódját!Valahogy így tudom elképzelni!
-
-
domiromm
tag
Mass effect 3-hoz adtaki magyar feliratot?
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3090 üzenetére
Aham értem!Ezt nem tudtam mert én még digitálisan egyetlen egy játékot sem töltöttem le!
-
horkovy24
senior tag
válasz
ImpersonatoR #3089 üzenetére
Persze az is jópofa!Én is csak azért rendeltem meg ezt a Limited Edition kiadást mert árban nem nagy a különbség a simához képest!
-
-
horkovy24
senior tag
válasz
slick-adam #3085 üzenetére
Hát az a helyzet hogy én ennyire a játékok technikai oldalához már nem értek mint amennyire te leírtad!De biztos vagyok benne ha úgy is van azt hamar ki fogják javítani!Lehet hogy már első alkalommal mikor berakjuk a lemezt már automatikusan tölti is le hozzá a gép a patch-et!
Egyébként nem tudom hogy néztétek-e de már az e-shopon meg lehet nézni a játék méretét és nem egész 5Gb!
-
horkovy24
senior tag
válasz
tariattila #3086 üzenetére
Én a konzolvilágból rendeltem meg a Limited Edition-os kiadást amihez jár egy kék teknőspáncél szobrocska is!Szerintem inkább a fizikai verziót vedd meg mert szerintem csak ahhoz lehet majd letölteni pluszban az ajándék játékot!Mert a fizikai verzióban benne van a tokban az a piros kaparós papír amin van egy kód és azt kell beregisztrálni a club-nintendo oldalán!Na most az e-shopról letöltött verziónál ilyen nincs mert ott ügyebár csak a játékot töltöd le szóval az nem tudom hogy is működik!De szerintem így is úgy is jobb a fizikai verzió!
-
slick-adam
aktív tag
válasz
horkovy24 #3084 üzenetére
biztos, hogy nem az 59 fremet erzekelte, hanem a judder-t, amit a DF elemzes is emlit. a mittomenhany fremenkent felbukkano dupla frem okozza. ha jo a teved es a szemed, igencsak eszre lehet venni. fura, hogy atment a tesztelesen, de valoszinu konnyeden tudjak patch-elni.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3083 üzenetére
Abban biztos vagyok hogy jó játék lesz!
Igazából azon néztem egyet amikor a cikk írója leírja hogy a játék 60 fps-ről néha leesik 59 fps-re és hogy ezt azért eléggé észre lehet venni legalábbis ő észre vette!De jó hogy némely embereknek ilyen jó szeme van!
A játék a fontos és azt is biztosra veszem hogy én ebből az egész dologból semmit sem fogok észre venni játék közben!Tényleg remélem egy páran benne lesztek innen egy kis online versenyzésben!
Már alig várom hogy megérkezzen az előrendelt Limited Edition Mario Kart 8 játékom!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
horkovy24 #3081 üzenetére
Normál tévénézési távból (>2,5m) ember nincs, aki meg tudná különböztetni a két felbontást egymástól. Én közel három méterről nézem a jó öreg 72cm-es Sony-t.
Aki közvetlen a tévé előtt döglik és onnét nyomkodja a kontrollert, annak talán - talán! - feltűnhet a különbség, de ezért kevés ember fog a Dunába ugrani szvsz. Jó kis játék lesz ez a videók alapján.
-
horkovy24
senior tag
http://wiiudaily.com/2014/05/mario-kart-8-runs-at-720p-native-resolution/
Ez valami vicc!
Az hogy a játék natívan 720p-ben fog futni azt eddig is tudtuk!Persze eleinte az 1080p-t és 60 fps-t mondták de utána már lehetett erről olvasni!Az író meg azon problémázik hogy a játék nem tudja stabilan tartani a 60 fps-t mert néha leesik 59 fps-re!Istenem de nagy dolog!Most öngyilkos leszek!
-
horkovy24
senior tag
válasz
Mister_X #3074 üzenetére
Attól függetlenül hogy mennyi Mario Kart Wii,New Super Mario Bros Wii,Wii Fit meg Super Mario Galaxy fogyott még alapozhatta a gép eladási sikerét és az általad felsorolt játékok eladási sikerét a Wii Sport!Sőt ez így is volt de szerintem nem csak a Wii Sport játéknak volt köszönhető hanem az új innovatív irányítónak is a Wii Remote-nak!Mert gondolj bele ha ezek a játékok önmagukban ekkora eladásokat tudtak volna produkálni akkor ez a Wii U-nál miért nem történik meg?!
-
Mister_X
nagyúr
"A Wii Sports eladott 60+ millió konzolt" - avagy eladtak 60+ millió konzol Wii Sports-szal. Azért annyira optimisták ne legyünk, hogy egy program csinálta mindezt, amikor elkelt 35 millió Mario Kart Wii, 28 millió New Super Mario Bros., 22 millió Wii Fit meg 12 millió SMG.
-
ldave
félisten
válasz
PandaMonium #3072 üzenetére
A Wii Sports eladott 60+ millió konzolt, ilyet kevés játék mondhat el magáról, szerintem a top10-be is belefért volna.
-
ldave
félisten
Nem tudom néztétek-e, az IGN a napokban közölt egy listát az előző generáció szerintük legjobb 100 játékáról. Ezek a Nintendo játékok kerültek fel a top100-ba:
#98 Mario Kart Wii
#91 Super Smash Bros Brawl
#86 The Legend of Zelda: Skyward Sword
#80 Xenoblade Chronicles
#74 Metroid Prime 3: Corruption
#72 New Super Mario Bros Wii
#53 The Legend of Zelda: Twilight Princess
#20 Super Mario Galaxy 2
#19 Wii SportsÉs, az első helyen:
#1 Super Mario Galaxy
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
Május 29-én jön.
-
ldave
félisten
Van egy szép artwork is:
Namármost, az ott fent az égben Skyloft a Skyward Sword-ból, viszont nem úgy tűnik, mintha a földből szakadt volna ki.
-
ldave
félisten
Most már hivatalos, Hyrule Warriors lesz angol címe a játéknak:
További infó és képek a linkelt honlapon.
@Brasco31: egy Zeldás gép volt kitéve, asszem 79 ezer Ft volt az árcímke.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3057 üzenetére
Üdv mindenkinek!Van egy patika állapotú Lego City Undercover Wii U játékom amit szeretnék elcserélni valamire!Lehetőleg egy Lego Hobbit Wii U játékra szeretném valakivel elcserélni!Nincs meg itt valakinek esetleg?
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3057 üzenetére
Nem jön be a link (tilt!), valami speckó autófestés van vagy kartokkal mentek egy kört egy futam előtt?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
Alba Game
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3052 üzenetére
Amúgy amcsiban már kint a WatchDogs 2 hete ???
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3052 üzenetére
Remélem tényleg megdobja picit a Wii U szekerét a játék és nem csak a jelenlegi Wii U tulajok veszik majd meg, hanem hoz magával új gép vásárlókat is. E3 előtt pont jó lenn egy kis löket.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Az USA előrendelési listán azért látszik, hogy a hype train hol húz a legjobban:
Előbb néztem, hogy az USA nyitója a NSMBU esetében 266k volt, de az negyedére-ötödére esett rögtön a második héttől. A 3DWorld szerényebb, 144k darabbal nyitott. Ha tartja a tempót, a gokartok nagyon helyben fogják hagyni az előző Wii U-s Mario címeket.
-
ldave
félisten
Bővül a GBA-s kínálat, hamarosan érkezik a Minish Cap:
Ez talán az egyetlen Zelda, amit eddig semmilyen formában nem próbáltam.
-
ldave
félisten
Tegnap voltunk moziban aztán ha már arra jártam benéztem az MM az Arénában, szinte minden Wii U-s cucc akciós, kiegészítők, játékok. Wind Waker HD pl 8000 Ft és hasonlók. A Gamepad set (védő, törlő, toll) 1500 Ft, töltőállvány 2000 Ft.
-
Alba Game
tag
De ezt a témát nem "tegnapelőtt" kezdték. Nem az elmúlt 2-2,5 évben (mondjuk amióta a VITA van illetve a WiiU / PS4 ott sem megy) utaznak 1-2 órát munkába, stb... érdekes, a Wii meg a PS3 (illetve maga a DS) az utód konzoloknál SOKKAL jobban fogyott, már ha csak az ottani eladásokat nézzük. Szóval nem egyértelműen az életvitel változott. Ezért gondolom, hogy ebbe a szoftverkínálat is beleszól. mármint a VITA részéről. pedig abban van FB meg Skype kliens, GPS, elvileg (kicsit) jobb kamera, bla-bla-bla. Igaz, kevésbé mobil, mint egy 3Ds (bár sztem valamivel csak hordozhatóbb, mint egy 3Ds XL)
-
ldave
félisten
válasz
Alba Game #3040 üzenetére
Asszongyák ott a gond, hogy az átlag japán fiatal napközben ugye iskolában van, majd 1-2 óra szabadidő és kezdődik a délutáni program (clubbok, felkészítő iskola, stb.) A felnőttek pedig átlag 1-2 órát utaznak munkába majd haza. Szóval egyszerűen alig vannak otthon, így idejük is alig van otthon játszani és a sok-sok utazás miatt lett ennyire népszerű a mobiljáték.
-
Alba Game
tag
Ez nem újdonság, köbö pár éve már ezt szajkózzák a "hozzáértők". Amúgy furi, mert ott a DS/3Ds, ami szépen terjed, jól fogy. Viszont a VITA meg annyira nem. Szóval akkor tleg a játékfelhozatal szabja meg az eladásokat, mert ahogy kinéz, a VITA -nak is az a legfőbb gondja momentán. Persze megy a sok próbálkozás, a cross-buy / cross-control / cross-save / cross-platform progikkal, a free PS+ cuccok "áradata" meg a PS4 támogatás (game sharing vagy mifene) de ez sem kompenzálja a szűkös játékkínálatot. pedig sztem tökjó gép (eltekintve a fos kamerától meg a saját formátumú memókari baromságtól). de tleg a játékkínálat diktál. A DS / 3Ds -re jön a kilóméternyi game (millió hulladékkal meg EU népnek fogyaszthatatlan dolgokkal) és nincs szükség még csak ezekre a cross-dolgokra sem. pedig az mekkora jóság volna már. A 3Ds - WiiU kóperálás.
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
Most nézem, hogy Japánban a PS4 is beesett a Wii U eladási szintjére, heti 6-8 ezer darab fogy a gépekből.
-
Mister_X
nagyúr
Ugye megy a vita a digitális vs. dobozos tábor között, hogy az előbbi kényelemmel jár, míg az utóbbinál ott van a kezedben a cucc. Én annak örülnék a legjobban, hogyha lenne "át nem ruházható lemezes edition", amihez lenne mellékelve egy kulcs. Lemez berak, kód beír, feltelepít, majd futtatható bármikor lemez nélkül. Így a kényelem is meglenne és ott is marad a polcon a cucc.
De az is jó, hogyha lejjebb megy a digitális cuccok ára. Én is vettem nem egy játékot PS3-ra digitálisan - na nem friss dolgot, mert a magyar PSN arra extrán drága volt.
-
ldave
félisten
Jappereknél idén augusztus 14-én jön a Hyrule Warriors. Érdekes módon az eShop-ban olcsóbb lesz, mint a dobozos kiadás (1000 yen ~ 2000 Ft), remélem ez egy új trend első jele. Lesz collector's kiadás, benne egy Triforce órával
A fejlesztést az Omega Force és a Team NINJA közösen végzi, természetesen Aonuma mester szigorú felügyelete mellett. Link mellett lesz még több játszható karakter is, co-op játék is, egy ember TV-n, másik a Gamepad-en.
Természetesen a történet a szokásos, Zelda bajban, Link segít.
-
ldave
félisten
Napi Fun Fact: jelenleg több Wii U játékban van Batman, mint Mario.
Mario
1- New Super Mario Bros. U
2- Scribblenauts Unlimited
3- Mario & Sonic at the Sochi 2014 Winter Olympic Games
4- Super Mario 3D WorldBatman
1- Batman: Arkham City - Armored Edition
2- Injustice: Gods Among Us
3- LEGO Batman 2: DC Super Heroes
4- Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure
5- Batman: Arkham Origins
6- The LEGO Movie Video Game -
ldave
félisten
válasz
mirci18 #3029 üzenetére
Ezt találtam, ez alapján lesz Twitch stream az eseményről:
"On Tuesday, June 10, Nintendo will welcome 16 previously selected highly skilled Super Smash Bros. players to NOKIA Theatre L.A. LIVE in Los Angeles to celebrate Super Smash Bros. fan culture and find out who will emerge victorious on the big stage. The Super Smash Bros. Invitational will entertain thousands of spectators in person, and will also be live-streamed on both Twitch’s E3 channel and Nintendo’s Twitch channel to let countless others around the world be among the first to see the new game in action"
-
törölt tag
válasz
slick-adam #3024 üzenetére
Igen, az vilinger, de sajnos ez oly sokat nem számít. Mármint valóságosan. A hangerőhöz még ha szorosan össze is függnek, nem sok köze van. A WiiU alig fogyaszt, de az állandó lemezpörgettyű miatt hangoos. A ps4 bár nem fogyaszt sokat, az ótvar notebookhűtés miatt szintén hangos, a pécém meg ami sokszorta többet fogyaszt mint ezek együttvéve, gyakorlatilag hangtalan ezek mellett. Cserébe nagyobb is. Jóval. Sokkal
-
ldave
félisten
válasz
#20844032 #3020 üzenetére
Ez lemaradt. Itt az egész cikk amúgy.
-
törölt tag
válasz
slick-adam #3021 üzenetére
Mondom, rossz az értelmezésetek. Itt arról van szó, hogy nyilván a média(fogyasztás/szolgáltatás) lufaszt fogyaszt, viszont jó sokat használhatják erre. Minthogy az is meglepő, hogy a standby az éves energiafogyasztás 30-40%-a, ami kb annyi jelent, hogy az bekapcsolt ideje nagyrészében lufaszt se csinálnak a nextgen gépek. Amit meg tudok érteni
-
törölt tag
>úgy pedig jóval többet fogyaszt, mind egy direkt arra kitalált hardver (pl Apple TV)
A "média" itt nem feltétlenül csak a fogyasztást jelenti, a nextgen már nem csak fogyasztja, szolgáltatja is a médiát. A twitch élő adásainak közel a felét a ps4 és XO userek élő adásai adják, amik sokszor nem is játékok, hanem ilyen random vcastok.
Egyébként meg szerintem rosszul értelmezitek, itt a felhasznált energia időarányos részéről van szó, azaz nem arról, hogy ennyit eszik (Wattban) médiára, hanem az elhasznált éves energia ennyi százaléka média.
-
ldave
félisten
válasz
Mister_X #3015 üzenetére
Összességében többet fogyaszt: standby állapotban jelentősen megnőtt a fogyasztás, ráadásul média streamingre is többet használják ezeket a gépeket, úgy pedig jóval többet fogyaszt, mind egy direkt arra kitalált hardver (pl Apple TV). Maga a gameing, ha megnézed, csak a harmada, negyede az egy évre eső energia felhasználásnak.
-
törölt tag
válasz
slick-adam #3017 üzenetére
Amíg falimalacról mennek, és nem akkuról, a tökömet sem érdekli mennyit fogyaszt bármelyik is
-
slick-adam
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3016 üzenetére
foleg, hogy kraftban PS3/360 szinten vagy kicsit azok felett van. 35 watt nevetsegesen fantasztikus ertek.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Utánanéztem én is ennek az energiafogyasztásos történetnek, és mivel elég hasonló adatokat találtam, belinkelem ezt a táblázatot:
A pár soros összefoglaló mindent elmond a lényegről, miszerint az előző generáció újabb típusai sokkal kevesebbet fogyasztanak (szerintem Dave ábráján is ezek vannak), másrészt a Wii/Wii U tényleg nevetségesen keveset fogyaszt, gyakorlatilag töredékét a többi konzolénak. Külön érdekes, hogy a Wii U fogyasztása még a Wii-ét sem éri el. Bármit mondjanak, én nagyon intelligens tervezésnek tartom.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
PandaMonium #3012 üzenetére
De akkor mégiscsak az jön ki, hogy a nextgen többet fogyaszt, ami nonszensz.
-
mirci18
addikt
Most néztem meg az 1989-es Varázsló filmet amiben egy srác volt a főszereplő.
Aki egy Nintendo versenyen vesz részt.S azon tünődtem hogy a Nintendo miért nem szervez megint ilyen meccseket.
Biztos nagyobb lenne a kereslet a konzolokra ha lennének versenyek. -
PandaMonium
őstag
válasz
Mister_X #3011 üzenetére
Öcsém. Se angol, se fizika, se matek?
Gondolom gépekre osztott átlag amit ugyan annyi használat mellet mérnek, külön-külön nem sok értelme volna a diagramnak mert nyilván akkor annál lenne a legnagyobb akkor az éves fogyasztás amiből a legtöbb fogy/amit a legtöbbet használnak. -
Mister_X
nagyúr
válasz
slick-adam #3010 üzenetére
Nem angolt tanítottak nekem 12 éven keresztül.
Tehát sokkal többet használják a nextgent. Ennyi.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
slick-adam #3008 üzenetére
Lehet hogy hármas voltam fizikából, de még mindig nem jön le mi a lényeg
Maximum talán azt tudom felírni, hogy a nextgeneket sokkal többet használják ezek szerint.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
slick-adam #3006 üzenetére
Dögöljek meg ha tudnám mit kéne néznem.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Chrome
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest