- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latom időközben páran felvettek friend list -re. Őket hozzá is adtam illetve acceptaltam a request-et
Csak eddig net nélkül használtam DK:TF-et toltam nagyban vele csak ott nem volt net ahol használtam. Update is most mászik meg csak le.
Mari kart 8 at meg nem tudam megvenni mert mar elfogyott 576 -ban mire odaértem. -
ldave
félisten
Ehune egy hatalmas Nintendo családfa: [link]
-
n000rbi
senior tag
válasz
slick-adam #3396 üzenetére
+1
-
slick-adam
aktív tag
válasz
PandaMonium #3395 üzenetére
benne vagyok. felölem lehet rendszeres tournament is.
-
PandaMonium
őstag
Hétvégére nem dobunk össze egy MK8 online versenyt?
Csak lebeszélnénk egy időt mikor jó mindenkinek 1-2 órára és nyomni neki online egymás ellen. -
PandaMonium
őstag
Arról azért ne feledkezzünk meg, hogy a listán lévő játékok nagy része már megerősített (legalább is abban, hogy készülnek, nem abban, hogy E3-on meg is mutatják őket). A Mario Sunshine HD portot viszont jó volna ha bejelentenék, pont nemrég volt itt is róla szó ha jól emlékszem. A Mario Maker-ről meg már videó is van a GameXplain-en: [Link], itt is azt tárgyalják, hogy vajon igazi-e vagy kamu.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3392 üzenetére
Amúgy szerintem is, nem is emlékszem mikor volt utoljára bármilyen szivárgás a Nintendo-tól.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PandaMonium #3390 üzenetére
Szerintem mindegyik ilyen lista kamu.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
PandaMonium #3390 üzenetére
A nextgen Zeldának ez legalább a harmadik neve, amit mutatnak ilyen E3-as papiroson
-
PandaMonium
őstag
Hoppá-hoppá, a többit viszont figyelitek? Legend of Zelda: Unbound King, Pokkén Fighter Tournament (végre egy Pokémon cím ami nem 3DS-re jön), Shin Megami Tensei x Fire Emblem, Super Smash Bros., Super Mario Sunshine HD, nagyon kemények.
Remélem lesznek még ezen kívül is, de ha ezek megjelennének 2014 Q4-ben, vagy 2015. elején már az is nagyon jó volna.
Elég pontosnak tűnik a lista az eddig ismertek alapján, reméljük nem kamu.
-
ldave
félisten
Ööö, Mario Maker?
-
ldave
félisten
válasz
tariattila #3386 üzenetére
2 évig maradnak meg a csillagok, szóval amit most aktiválsz, az még nem járhat le.
-
ldave
félisten
A 3DS sokak szerint egyik legjobb inde eShop címe, a SteamWorld Dig hamarosan megjelenik Wii U-ra is.
-
tariattila
veterán
üdv!
ez most komoly, hogy a most aktivált csillagaim 2014 június végéig felhasználhatóak?
gondolom csak kinti címre postáznak...?...kinéztem azt a négyszínű wiimote zsinórt...
gondolom 2700 ponton játékról ne is álmodjak -
ldave
félisten
Újabb Nintendo E3 szivárgás[link]:
Nincs rajta Metroid -
-
ldave
félisten
Most olvasom, hogy Iwata nem megy az E3-ra, orvosa szerint nem tanácsos neki most utaznia.
-
g@bo
nagyúr
urak
basic set esetében, is. usb pen, vagy egy jó sdhc kari a megoldás, mindkét helyről olvassa a telepitett cuccot, megfelelő tempóval?
már ha telepit az ember..
-
ldave
félisten
Viszont közben én azon gondolkozom, hogy nekem igazából egyik ajándék játék se kell, ami kellett már megvettem, szóval arra gondoltam, hogy 'eladom' a kódot. Érdekel valakit?
-
PandaMonium
őstag
Globálban a japánok nagyon dominálnak most, sok köztük a 2600-2700 pontos akik állandóan top3-ban vannak. Sebaj, legalább van hova fejlődni.
Egyébként mikor megsebzik az embert és pattog olyankor sebezhetetlen arra a kis időre (és irányíthatatlan is, így mondjuk elég könnyű leesni mondjuk egy rainbow road-on
), csak mikor újra te irányítod a kocsit akkor lehet megint megsebezni.
-
ldave
félisten
Egy kis Mario Kart 8 online élménybeszámoló:
Tegnap este úgy másfél órát játszottam online, végigcsináltam egy Tournament-et (Mario Cup), majd mind a Regional, mind a Global futamokat megnéztem.
A Tournament során 8 futamot kellett teljesíteni, majd az összpontszámot pedig lementi a játék. Ilyenkor vannak gépi ellenfelek is, feltölti mindig 12 főre magát, hogy teljes létszám legyen. Ha jól értelmezem, akkor ezek a pontok hetente törlődnek, szóval akkor lehet próbálkozni újra több pont elérésére.
A gép régiója nekem UK, szóval a Regional futamok során szinte csak UK-s arcokkal versenyeztem. Itt még nem is nagyon volt gond: alapra mindenki 1000 ponttal kezd (rating) aztán ha jó helyezést érsz el, akkor ez a szám növekszik, ha rosszat akkor csökken. Minden futam előtt láthatod a az ellenfelek pontszámát, szóval lehet tudni, hogy nagyjából mire számíthatsz. Akkor jött a meglepi, amikor átmentem a Global futamokra, volt hogy szinte mindenki rajtam kívül 2000+ ponttal bírt, mondanom se kell, hogy esélyem se volt. Amúgy itt többségében amcsi és japán ellenfelek voltak.Ami szerintem picit jót tenne a mókának, hogy miután kiütnek, legyen 1-2 másodperc, amíg sebezhetetlen a figura, mert így olyan simán lehet az ember hirtelen utolsó az első helyről, hogy csak pislog. Jó, tudom, hogy erről szól a játék, csak kicsit frusztráló.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Végre megérkezett a dokumentumfilm, ami sok mindent megmagyaráz.
10/10
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3371 üzenetére
Azok az X1 számok, jajjaj. Remélem összekapja magát az MS, nem lenne jó, ha a Sony ennyire dominálna.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Elvileg ezek a múlt heti konzoleladások számai. A VGChartz-on még nem frissítették, úgyhogy bemásolom ide:
PS4: 201,630
Wii U: 187,028
3DS: 78,397
X1: 52,180
PS3: 39,869
360: 26,078
PSV: 27,487
PSP: 11,003
Wii, 7,681A Watchdogs és a MK8 hatása nem kicsit szembeszökő, arányaiban a Wii U eladásai ugrottak meg a leginkább. Az X1 lett a sereghajtó az új gépek közt.
-
Alba Game
tag
Szevasztok !
Ma vettem a Konzol Stúdió -nál bontatlan-fóliás Wii Party U -t 5000ft -ért. És korrektek voltak, adták mellé a gametab állványt is. Mondjuk ez alap, de ha mondjuk online veszed meg a gamét (pl. a MK8 -as akcióban) vagy használtan egy netes oldalról, akkor sanszos, hogy ezt a kis fícsört nem kapod mellé. Pedig hasznos, mert ha a GT -on toltok egy mini-multi mókát, nyilván billegni fog a cucc. Na, ezzel a kis szétnyithatós kütyüvel nem fog.
Más: ugyanitt Donkey Kong T.F. = 9000ft (mégiscsak bolt, ahhoz képest pedig jó az ár). És MK8 -uk is van, igaz használtban láttam 12500ft -ért. Kódot nem lestem meg, benne van-e?Console Corner -ben is volt MK8, náluk fóliás a cucc. Szintén 12500 ft. 576 -ba 3 helyen is belestem, egyiken sem volt.
WiiU frissítés nekem is megvolt. Elég fürge a netem, de egy bő félórás história volt, míg végzett. Mekkora lehetett a patch mérete ? Ahogy néztem, az is beállítható, hogy az alvó módban érkező Notification Messages -eket akár hanggal is jelezze a GameTab. A Quick Star Menu fícsör meg nem rossz, bár sztem ettől nem indúl fürgébben semmi sem.
Még feltűnt, hogy a barátlistánál a cimborák ikonjainál frankón fel-feltűnik a kis üzenetük (bemutatkozásuk) amit eddig csak az online profilnál olvashattunk.
Egyéb érdemi változásról infó ??? -
tuki2200
senior tag
Sziasztok, tudnátok abban segíteni, hogy kb reális árat lőttem be az eladni szánt Wii U-mnak?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ViharVadász #3364 üzenetére
A részvét legkisebb szikrája sincs ebben az embert felnyársaló, hideg tekintetben. A Villager nem ilyen, az mosolyogva vágja át a torkod és még a haláltusád alatt elkezdi rád lapátolni a földet. Jó lenne egy szakembert is meghallgatni, milyen kategóriákat állítanak fel ezek közt a pszichopaták közt.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3343 üzenetére
-
ldave
félisten
Befutottak a múlt heti eladási adatok Japánból:
[WIU] Mario Kart 8 (Nintendo) {2014.05.29} (¥6.156) - 350.749 / NEW
Összehasonlításképpen a 3DS-es részből 452 ezer, a Wii-s részből 608 ezer fogyott az első héten. A Wii U eladások is megnövekedtek, a múlt heti 9 ezerhez képest a héten 19 ezer gépet vettek a japperek.
Zárójelben érdemes megjegyezni, a héten több PS3-at vettek a japánok, mint PS4-et, 7 ezer alatt volt mindkettő.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
90Quiet #3357 üzenetére
Sorry, akkor lehet hogy elértettem valamit. Hirtelen megnéztem a Mario-Luigi pakk árát az angol és a német Amazon-on. Angoloknál 240 font, németeknél 295 euró. Nagyjából egy árba jön ki mindkettő, ~90e forint. Nagy eltérések nem hinném, hogy vannak, talán csak helyi akciókban.
-
90Quiet
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3356 üzenetére
Szerintem ő arra gondolt, hogy a fontban megadott szoftverárak jó 5-8 százalékkal magasabbak lehetnek, mint az euróban megadottak, ha középárfolyamon átszámoljuk őket. A Steamen például ezért trükközik sok felhasználó azzal, hogy amerikai proxy-n keresztül elérve vásárolnak USD-ért játékokat, mert az itthonról elérhető eurós árak magasabbak.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nem a Nintendo váltja a devizákat, hanem a kártyatársaság, akinek a kártyáját használod. Magyar kibocsátású kártyáknál először a forintot váltják át euróra, majd az eurót angol fontra (legjobb tudomásom szerint). Ezek miatt a többszörös konverziók miatt lép fel az általad vázolt jelenség, persze az egy irreálisan lesarkított példa, amit hoztál.
-
Hunner
senior tag
Köszi a válaszokat mindkettőtöknek!
Angol lesz mindenképpen...Nintendónál jól váltják a fontot/eurót? Mert itthonról különösebben nincs jelentősége nekem, hogy majd fontban vagy euróban fizetek a shopjukban, csak akkor, ha hasonlóan hülyén váltanak mint például a steam vagy a nagy amerikai cégek. usd=eur 1:1 és még a fonttal is trükköznek...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
www.nintendo.co.uk weboldalon tudod a club nintendo fiókodat létrehozni (szerintem jó lesz neked is az angol, mint mindenki másnak). Értelemszerűen kell kitöltögetni az adatokat, én létrehoztam neki egy googlemail levélfiókot, nem mertem a meglévő magyar email címem megadni neki. Ahogy Dave is írja, ezt hozd létre először, ehhez csak email cím kell és a gép regisztrációs száma.
-
ldave
félisten
Szia!
Bár én már régen csináltam, azért leírom ahogy emlékszem, aztán akinek frissebb a dolog, az majd pontosít ha valami nem jó:
Nem tudom jelenleg milyen a gyári alapállapota a Wii U-nak, de mivel tegnap jött ki az 5.0-as rendszerszoftver; így szinte biztos hogy frissítéssel kell majd kezdeni a gép üzembe helyezését. Ezután (vagy előtt) létre kell hozni egy Nintendo ID-t, ehhez csak egy emailcím kell, ami fontos hogy magyar fiókra és régióra állítva a gépet nem fog menni az online rész, így érdemes angolra vagy írre állítani (angol esetében fontban, ír esetében euróban fogod látni az árakat), esetleg németre, ha az a nyelv szimpatikusabb. Ha megvan a Nintendo ID, akkor kell egy Club Nintendo (a kettő nem ugyanaz), ezt PC-n tudod megtenni, majd ezután össze kell kapcsolni a két fiókot. A játékokat és a gépet a Club Nintendo felületén lehet regisztrálni. Érdemes a Club Nintendo fiókot előre megcsinálni, mert ha jól rémlik akkor már a Wii U első beindítása során kérni fogja azt. Na, ezután regisztrálod majd a Mario Kart 8-at és már kapod is a letöltőkódot a választott játékhoz.
Kb ennyi.
-
Hunner
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok errefelé, konzolom is SNES volt utoljára, meg egy Gameboy Advance SP, de most elkapott a hype train meg a Mario Kart 8, ma megyek a Wii U-ért.
Segítsetek nekem kérlek annyiban, hogy miután hazavittem, mit/miket kell csinálnom és milyen sorrendben. Láttam, hogy van valami club-nintendo, meg kell online accountot csinálni, stb. Valaki pár mondatban el tudna irányítani, hogy ne csináljak semmi hülyeséget?
Előre is köszönöm!
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3348 üzenetére
Nem tudom miként lesz pontosan, de szerintem az nem működne, hogy a Gamepad az alsó, a TV pedig a felső képernyő, azért volt sok DS játék, ahol mindkét képen egyszerre van az akció, pl The World Ends With You vagy a Dragon Quest 4-5-6 remake-ek.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A fotó szerint akkor egymás mellett és nem egymás alatt lesz a két képernyő. Korábban mutattak egy játékot, amit álló helyzetű gamepad-dal nyomtak, ott elfértek egymás alatt. Csak úgy meg a kezelőszervek nem estek sehogy sem jó helyre. Valószínűleg akkor ez a megoldás (vagy hasonló) marad a többi játéknál is.
-
ldave
félisten
Jappereknél megjelent Wii U VC-re az első DS-es játék, a Brain Training:
Ráadásul június végéig ingyenesen letölthető.
-
PandaMonium
őstag
válasz
Áhh, zenével az igazi.
-
ldave
félisten
válasz
Zseniális
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A japánok nem is csinálhattak volna jobb reklámarcot a MK8-nak ennél a pszichopatánál.
Miután az egész net tele van vele, most a WiiUDaily is összerakott egy jó kis kollekciót róla. A Villager-nek új trónkövetelővel kell szembenéznie.
-
horkovy24
senior tag
Az én Nintendo ID-m:Horkovy24
Akinek nem vagyok fenn az vegyen fel!Szóljatok ha lesz valami Mario Kart 8 parti mert benne vagyok! -
Szalontahó
tag
Nintendo hivatalos e3 oldala. Lehet követgetni mindenféle közösségi akármin. =]
-
ViharVadász
őstag
Nem tudom volt-e, nem láttam, ha igen bocsi
Egy másik oldalon hívták fel a figyelmem arra, hogy a Call of Duty: Advanced Warfare hivatalos oldalán bár elrejtve, de előhozható a platformok listája egy kép alapján. Nem tudom mennyire érdekel Titeket, de gondoltam megosztom, mert bár a hivatalos oldalon nem említik a Wii U-t, de itt valamiért fel van tüntetve -
ldave
félisten
válasz
slick-adam #3336 üzenetére
Szerintem is hangos a lemezmeghajtó, fura, hogy a hűtésnél törekedtek arra, hogy halk legyen a gép, az olvasó esetében meg mintha erre nem is figyeltek volna. Én általában pozitívan állok a dolgokhoz, de nem hiszem, hogy ezt telepítős mókát a Nintendo megcsinálná a Wii U-hoz.
Közben Viktor77-nek köszönhetően frissült az első hozzászólás a N id-kel.
-
ldave
félisten
válasz
PandaMonium #3333 üzenetére
Lesz, ma este majd jelzem egy moderátor felé a kérést. Itt a bővített lista:
Elderath: xX_Gero_Xx
ldave: ldave82
FragStaR: ImpersonatoR
Alba Game: MongooseNX71
adalbert1: adalbert1983
Szalontahó: BecisNinti123456
slick-adam: slickadam
n000rbi: GunBariDen_UK
PandaMonium: PandaMoniumHUN@slick-adam: kizárt dolog sajna, pedig tényleg jó lenne, ha lehetne telepíteni, pár játék tényleg sokat tölt.
-
PandaMonium
őstag
Na, lesz valami ebből a "0. posztban összefoglaljuk a Nintendo ID-ket" dologból?
Itt az enyém is egyébként: PandaMoniumHUN
-
ldave
félisten
válasz
slick-adam #3331 üzenetére
Hát én meg remélem, hogy még a megjelenés előtt megpatcheli a gépet a Nintendo, hogy ez az izé ne működjön. A Wii U-nak most pont nem erre van szüksége.
-
slick-adam
aktív tag
válasz
ViharVadász #3330 üzenetére
en ennek örülnek. na nem kalozkodas miatt, hanem mert igy szepen fel tudnam installalni az origi jatekokat külsö hdd-re, optikai meghajtot es füleimet kimelendö...
ugy hasznalom a wii-t is.
-
Zigur
senior tag
válasz
n000rbi #3323 üzenetére
Idézem :
"IMPORTANT: After the Wii U system is updated, any existing or future unauthorized technical modification of the hardware or software of your Wii U system, or the use of an unauthorized device in connection with your system, may render the system permanently unplayable. Content deriving from the unauthorized modification of the hardware or software of your Wii U system may be removed. Failure to accept the update may render games unplayable."
Ezek szerint már feltörték a gépet ? Nem érdekel igazán, mindössze meg voltam győződve hogy egyik nextgen-t se törték fel eddig.
-
ldave
félisten
válasz
n000rbi #3323 üzenetére
Újdonságok:
- Quick Start Menu: Gamepad-en a HOME vagy a POWER gombbal bekapcsolva a gépet egyből indítható lesz egy játék a legutóbb játszottak közül.
- GamePad Alert: kikapcsolt Wii U mellett is kaphatunk értesítést majd a Nintendo-tól a Gamepad-re.
- Standby: a frissítéséket már nem csak letölti kikapcsolt állapotban, hanem telepíti is a gép. -
n000rbi
senior tag
-
SlayerSub
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3318 üzenetére
Na igen, nyugodtan portolhatták volna a 9-et is... Meg valamiért amikor azt nyilatkozták, hogy a régi MK-k nem jelennek meg virtuálisan a Wii U-ra, én azt hittem az új megfog.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
SlayerSub #3315 üzenetére
Ugyanígy vagyok vele én is, sőt a 9-et is átportolhatták volna akár.
Abban lehet talán csak reménykedni, hogyha a Wii U erőre kap (neadj'Isten), akkor talán Ed bácsinak is megesik a szíve rajtunk.
@Adam: a világ összes kiskereskedője biztosan nem tárazott még ki a játékból, de valóban nem is ezen van a hangsúly. Teljesen egyértelmű, hogy ez végre most egy nagyságrendileg nagyobb ugrás lesz.
-
EmThor
addikt
-
slick-adam
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3314 üzenetére
en azt olvasom szinte "mindehol", hogy elvittek az összes peldanyt. pl jelenleg nemet Amazon-on sincs... ugyhogy naggyabol megvan az az 1.2 miller, de ha meg nem is, jövöhet ilyenkorra biztosan.
-
SlayerSub
tag
Most nézem a hírt, bejelentették az új Mortal Kombat-ot, de Wii U kimarad...
Azért most elmorzsoltam egy könnycseppet, az MK-t mindig szerettem, meg azért a régi
nintendokon volt MK. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ViharVadász #3313 üzenetére
Most olvastam a hírt, de picit csalóka a dolog, mivel ez a leszállított mennyiség és nem a ténylegesen a fogyasztóknak eladott példányszám. Mindenesetre jelzésértékű a dolog, most érzem először, hogy valami érdemben taszíthat végre egy nagyot a Wii U szekerén.
-
ViharVadász
őstag
A Facebook-on a Wii UK jelentése szerint a Mario Kart 8-ból 1,2 millió példányt adtak el máig.
-
90Quiet
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3311 üzenetére
Affene' se érti
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Japánban kivezetik a fekete színű Wii U gépeket. Csak a 8GB alapmodell és a 32GB-os fehér deluxe modell maradnak.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Bad Pritt #3300 üzenetére
konzolgame /üllői út/
ennyi a basic pakk, de eladnám a sima wii-m.
a kérdés csak annyi, ennyiért, vagy önmagában is érdemes wii u-ra költeni az adott játékmennyiség mellett? /50k nem sok, de éppenséggel nem is kevés - nincs sok felesleges zsé, de ez alkalmi vételnek tűnik/ -
Kapni meg valahol kulcstartót a mk8 hoz vajon vagy az csak előrendelői kiváltság volt?
-
ldave
félisten
Arra gondoltam, hogy de jó lenne ha a Zelda WW mintájára a Super Mario Sunshine is kapna egy HD remake-t Wii U-ra.
-
ldave
félisten
Egybegyűjtöttem az itt a fórumon megadott Nintendo ID-ket, aztán majd megkérek egy moderátort, hogy tegye be az első hozzászólásba.
Elderath: xX_Gero_Xx
ldave: ldave82
FragStaR: ImpersonatoR
Alba Game: MongooseNX71
adalbert1: adalbert1983
Szalontahó: BecisNinti123456Pár biztos kimaradt, aki szeretné, hogy itt legyen a közösben a neve, azt majd írja meg. Köszi.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
PandaMonium #3302 üzenetére
Legalább nem 882p-ben meg hasonló förmedvény felbontásokban dobják ki a játékot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest