- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz
gianni85 #4764 üzenetére
igen, pár gombos hentelős a játékmenet, azt kevesen bírják hosszútávon. játékidő olyan 10-12 óra egy játékmód és aszem van 4 db a mostani új patch miatt. plusz most jön majd 3-4 dlc is amiben új karakter, skin pálya meg ilyesmik is lesznek. én platnium shopbol rendeltem elő a limited verziót, egyrészt melóhelyemtől pár percre van, másrészt 15k volt - máshol drágább sokkal. sima verzió 13 volt, a plusz 2 ezer nekem megérte
ja és kaptam egy ocarina dlct is hozzá
-
horkovy24
senior tag
válasz
gianni85 #4651 üzenetére
Köszi szépen ezt az új trailert a játékról ezt eddig még nem láttam! Nagy rajongója vagyok ennek a sorozatnak. Eddig minden részét végigjátszottam és annyit elmondhatok hogy egy nagyon minőségi túlélő horror játék a rengeteg már szutyokkal ellentétben. Most már csak abban reménykedek hogy minél hamarabb jön a mi régiónkba is mert első napos vétel lenne!
-
-
mirci18
addikt
válasz
gianni85 #4219 üzenetére
Másik dolog az azért elég nevetséges hogy ahogy te írtad két konzolt keljen tartani.
Nem azt várom hogy egy GTA vagy egy Last of Us vagy ehhez hasonló címek megjelenjenek.
Hanem én olyanokkal akarok játszani Mario melett mint a Rayman a Raving Rabbits stb játékok amiket nagy cégek gyártanak.
De jelenleg ezekre a kiadásokra vajmi kevés esély van.
Ezért is mondtam hogy kellenek a multiplatform címek.
De nem jönnek. -
-
mirci18
addikt
válasz
gianni85 #4213 üzenetére
Látod ezért nem kellene szarni rá hogy ad ki e játékot az Ubisoft vagy nem.
Mert így Rayman se lessz tuti.
Ráadásul hogyha multiplatform AAA címek nem jelennek meg rá akkor jó eséllyes más se fog rá megjelentetni.
Én most vettem Wii-t most ismerkedek vele de jövőre már szeretnék benevezni egy Wii u-ra s kicsit gáz lenne szerintem hogyha az exkluzív címen kívül nem játszhatnék más használható játékokkal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged