- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netfone
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
-
ldave
félisten
Úgy látszik valami elindult a Nintendo háza táján is a 'cross-buy' irányba: a Squids Odyssey című játék 3DS változatát megvásárlók ingyenesen letölthetik azt Wii U-ra is, feltéve ha ugyanarra a Nintendo ID-re van regisztrálva mindkét gép.
If you downloaded Squids Odyssey on Nintendo 3DS, you can download Squids Odyssey from Nintendo eShop on Wii U for free! (Your Wii U and Nintendo 3DS must be linked with the same Nintendo Network ID.)
-
Mister_X
nagyúr
Sajnos nem minddel
Azokat majd úgy is be fogom szerezni (Skyward Sword, Red Steel 2, a két Resi rail-shooter és a Hpuse of the Dead, Xenoblade, Last Story, Pandora's Tower se többek között, inkább csak a korai címek...). Metroid Prime Trilogy meg volt még 2010-ben 4k a Media Marktban, azt meg is vettem a haveromnak, hogy valamit ki is rakhasson a polcra
-
-
boost
veterán
válasz
PandaMonium #3789 üzenetére
Wii Play,
Wii Fit,
Wii Fit Plus,
Wii Sports,
Wii Sports Resortezek mind N címek, tutti nem fogsz csalódni.
-
ldave
félisten
válasz
PandaMonium #3789 üzenetére
Függ attól, hogy miket szeretsz, de mondjuk ezek a címek nagyrészt lefednek mindent:
Mario Galaxy 1-2
Skyward Sword
Wii Sports / Resort
Metroid Prime 3 / Triology
Xenoblade / Last Story -
Mister_X
nagyúr
válasz
adalbert1 #3785 üzenetére
Zack & Wicky: Quest for Barbaros' Treasure
Fire Emblem: Radiant Dawn
The Legend of Zelda: Twilight Princess
The Legend of Zelda: Twilight Sword
Metroid Prime Trilogy
Metroid Other M
Xenoblade Chronicles
The Last Story
Pandora's Tower
Resident Evil 4 Wii
Resident Evil: The Ubrella Chronicles
Resident Evil: The Darkside Chronicles
Dead Space: Extraction
Ghost Squad
The House of the Dead: Overkill
Red Steel 2
No More Heroes
No More Heroes 2: Desperate Struggle
Okami
Kirby's Epic Yarn
Donkey Kong Country Returns
Kororinpa
Boom Blox
Goldeneye 007
Trauma Center: Second Opinion
Sonic Colors"Röviden" ennyi.
-
adalbert1
veterán
válasz
Alba Game #3763 üzenetére
Pedig nekem is a legfrissebb firmware van fent - remélem ebből nem lesz rendszer.
Eddig nem is tudtam (illetve biztos le van írva ezer helyen, csak elkerülte a figyelmem), hogy Wii módban is lehet a gamepadet a játék megjelenítésére használni. Ezt egy kicsit feleslegesnek tartom, de azért jópofa. A Wario Land: Shake It! egész jó kis játék lett, a rajzolt grafika is szép, annak ellenére hogy Wii cím. Wii játékok közül mi az, amit még mindenféleképpen érdemes kipróbálni (a 2 Mario Galaxy-n kívül)? -
1tom
aktív tag
válasz
horkovy24 #3783 üzenetére
Az karcokra nagyon allergiás vagyok, nekem is van pár konzolom, mindegyik teljesen újszerű nagyon vigyázok rájuk, még a 3 éves X10i telefonomon sincs egy db karc sem, és azért ha bekerülne bármilyen cuccom a szervizbe és ott leamortizálnák biztos azonnal elkapna a harctéri ideg.
-
horkovy24
senior tag
Ja igen értelek hát igen úgy is be lehet szerezni egy picivel olcsóbban.Hát gondolhatod én sem voltam csöndben amikor a bubis fóliából szedte ki a srác a gépemet amit visszaküldtek.Érdekes hogy a visszaküldésnél tudtak vigyázni a gépemre mert be volt csomagolva ilyen bélelt bubis fóliába!Csak azt nem értem hogy benn a szervizbe amikor csinálták ennyire miért nem tudtak vigyázni rá?!Na mindegy is megtanultuk a leckét!Egyébként mikor ki lett bontva a csomagolóból a gép a boltban lévő eladónak egyből elkezdtem mondani a dolgot az meg csak nézett nagyokat meg mutogatott a szervizre hogy biztos ott történt meg hogy felhívja őket aztán olyan ideges lettem hogy ott is hagytam!
-
horkovy24
senior tag
-
horkovy24
senior tag
Nézelődtem szerviz ügyben a Wii U-al kapcsolatban!Nem azért mert gond van a gépemmel vagy ilyesmi hogy is lenne hisz szinte vadi új csak úgy tájékozódás kép!A konzolok szervize oldalán már találtam a gamepadhez ha esetleg elromlana az érintőpanel ki tudják cserélni a kijelzőt vadi újra 14 ezer forintért ami nem is olyan húzós szerintem.Az olvasófej ami már egy kicsit húzósabb az viszont 24 ezer forint ami szerintem csak magára az olvasófejre vonatkozik a munkadíj nincs benne!Én megmondom őszintén srácok ha az én gépemben valamikor is elszáll az olvasófej ami előbb utóbb úgy is megtörténik azt én itthon fogom magam kicserélni azt is elmondom miért!Még amikor a sima Wii-m volt tönkre ment benne az olvasófej és sajnos garancia nem volt már rá.Bevittem a gépet a Gameparkba mivel ott van a Nintendo hivatalos szervize hogy cseréljék ki.Ezzel nem is volt gond elvitték kicserélték az olvasófejet és tökéletesen működött viszont magát a gépet olyan összekaristolt állapotban kaptam vissza hogy az valami iszonyú volt!Pedig nekem a Wii-m fehér színű volt és még úgy is meglátszott rajta hogy össze van karistolva olyan mély karcok voltak a házon mert gondolom benn a szervizben összevissza dobálhatták.Ez a Wii U-m pedig fekete szóval ebbe bele sem merek gondolni hogy nézne ki miután visszajönne a szervizből.Szóval inkább ezt is megcsinálom magamnak!Nem véletlenül tartja a mondás ha jót akarsz csináld magad!Persze ezt csak az tegye otthon aki ért is hozzá mert különben nagyobb kárt tehet mint hasznot!
-
horkovy24
senior tag
Hát igen néha-néha vannak ilyen akciók amikor tényleg jó áron hozzál lehet jutni ezek ilyen készlet kisöprések de ez ritka.Viszont ha alapjáraton vesszük a dolgot akkor az a 10 ezer forint különbség nem sok a plusz dolgokért amit a Prémium 32Gb-os csomagért megkapsz.Ugye eleve itt a 32Gb-os gépnél 25Gb-ot használhatsz szabadon ott van az állvány a géphez plusz a gamepadhez a tartó plusz dokkoló.Ja igen egyébként pendrive-ra és külső hdd-re is bármit letölthetsz az E-shopból és futtathatod is őket ha a Wii U-ba be van dugva és leformáztad elötte!
-
1tom
aktív tag
horkovy24: Én is nézegettem az árakat, tényleg nincs nagy árkülönbség a két verzió között, a 8gb-os 60k a 32gb-os 70k, pár hete mondjuk a konzolgame-ba akciósan volt 49-ért 8-gb-os verzió, de sajnos arról lecsúsztam.
PandaMonium: Akkor ez valami egyedi meghajtó lehet. Pendrive-ra vagy külső vinyóra ugyan úgy le lehet tölteni Nintendo eShop-ból pl. játékot majd onnan futtatni?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
PandaMonium #3775 üzenetére
Ez is Blu-ray alapú emlékeim szerint, csak mivel nincs licensz rajta, így se nem olvassa be a U lemezeket a mezei BD olvasók, illetve BD-t se olvas a U.
-
PandaMonium
őstag
WikiPédia link. Nem Blu-Ray meghajtó van benne, hanem egy egyedi készítésű optikai meghajtó, a Wii U lemezekre pedig rétegenként 25GB fér rá. Sajna ezzel Blu-Ray filmet nem lehet nézni (legalább is nem tudok róla).
Egyébként az olvasó nem hangos, de ez igazából játék függő, pl. Monster Hunterezés közben pálya betöltéskor sokszor feltűnően hangos, míg más játékokban nem igazán. De összességében nem zavaró.
32GB-osat csak akkor érdemes venni ha basic-et nem találsz 50k körül, ha nagyon rá akarsz feküdni a digitális játékokra akkor úgy is venned kell majd még mellé pendriveot vagy külső vinyót akkor is ha a 32GB-osat veszed.
-
horkovy24
senior tag
Jut eszembe egyik barátom meg premiernél vette meg a Wii U-t ezt a ZombiU pakkot és azóta megvan neki azóta nyúzza és neki sincs semmi baja pedig az már több mint másfél éves gépezet és nagyon jól szuperál neki!Igazából a Nintendo gépekkel soha nem szokott probléma lenni!
-
horkovy24
senior tag
Hát ha lemezes formátumban szerzed be a játékokat igazából megveheted a 8Gb-os verziót!De én azért javasolnám neked inkább a fekete 32Gb-os gépet mert az a kis plusz hely sosem jön rosszul itt van például most a Nintendonak a Mario Kart 8 akciója is hogy letölthetsz egy teljes játékot pluszba ajándékba meg ott lesz majd a Bayonetta 2 is amihez jár majd az első rész letölthető formában tehát jól jön az a kis plusz hely a gépen!Meg igazából már nincs is szerintem akkora nagy árkülönbség a két gép között szóval sokkal jobban jársz egy fekete 32Gb-os verzióval!
-
-
horkovy24
senior tag
Szia!Személy szerint semmilyen problémát nem tapasztaltam a géppel!Már lassan fél éve megvan ez a Mario and Luigi Premium Pack gépem és eddig semmi probléma nem volt vele!Nekem eddig ez a gép egyszer sem fagyott le sem játék közben sem netezés közben.Igaz netezni nem nagyon szoktam vele inkább a számítógépen.A meghajtójával semmi probléma nincs nekem mindent olvas elsőre a hangja engem nem igazán érdekel mert játék közben nem is figyelek rá de egyébként nem vészes a hangja.Egyébként ebben a Wii U-ban Blu-ray meghajtó van?Csak azért kérdezem mert ez ügyben egy csomó oldalt olvastam és valahol azt írják hogy Blu-ray meghajtó van benne de van ahol azt írják hogy DVD meghajtó.
-
1tom
aktív tag
Tapasztalt valaki a géppel kapcsolatban bármilyen más hibát? Amikor van lemez a gépben mennyire hangos olvasáskor? Volt már valakinek bármilyen jellegű gondja a Blu-ray meghajtóval?
-
ldave
félisten
2 millió Mario Kart 8 fogyott a megjelenése óta (picivel kevesebb, mint 1 hónap). És ez a ténylegesen eladott mennyiség, nem a leszállított. Szép teljesítmény.
-
Alba Game
tag
válasz
adalbert1 #3761 üzenetére
Egyszer-egyszer, még régebben. De amióta az új OS -ek vannak (mondjuk olyan bő fél éve) azóta nem fordult elő ilyen.
Viszont 2-3 napja a PS4 -em produkált hasonlót. Be is ugrott a zabszem gyorsan. De egy kábel kihúz-bedug azt is megoldotta. (Tudjátok, mint régen a Junoszty tévéket - három irányból oldalbavág és már jó is.)
De ma reggel éppen arra is megérkezett OFW 1.72. -
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Látott valaki jó áron mostanság valahol basic pakkot a konzolvilág boltban kaphatón kívül?
Köszi
-
adalbert1
veterán
Ti jártatok már úgy, hogy a gép nem akart bekapcsolni? Bekapcsoltam a gamepad-ot, és nem volt kapcsolata a géppel (pedig a led kék volt, viszont a lemezt nem akarta kiadni, és a tv-re se küldött képet)? Egy áramtalanítás megoldotta a dolgot.
-
ldave
félisten
Hamarosan érkezik Wii U és 3DS eShop-ra egy jó kis NES-es 8 bites időket idéző indie játék, a Shovel Knigjht:
-
Mister_X
nagyúr
Fizetéskor nekem is landol a cucc a profilomon. Nem szokásom amúgy kalózkodni, de ezt meg kellett lesnem. Tényleg szó nélkül fog landolni, érdekes.
Gondoltam kiadok egy játékot a
SEGAVena Master V konzolra, ha már TES-en kifulladóban volt az öt részt megélt arcade shooter sorozatom (hiába no, belefutottam az EA hibájába - mentségemre, az első kettő rész G64-re jött ki, de az kihalt) - picit awesome lettSci-fi RPG az aranykorba. Ki voltak már éhezve a Venások már egy system sellerre.
Természetesen ezt nem sikerült überelnem és Vonny Playstation megjelenésére csődbe mentem. Soakdszorra.
-
ldave
félisten
Pullblox World-öt megvette valaki? A 3DS-es részeket próbáltam már egy ismerős gépén, egész jónak találtam, csak eddig valahogy kimaradt.
Meg ahogy látom Wii U-ra és 3DS-re is elérhető az Another World
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Alba Game #3751 üzenetére
Feltörik a jelszavad, vagy bármi. Nem volt még ilyennel gondom, szóval nem tudom, de másoknak volt.
Ha betörnek és elviszik, akkor visznek mindent, viszont erre szerintem kisebb az esély, bár arra is elenyásző, hogy feltörnék a fiókodat. Mindenesetre tényleg furcsa megoldás a Nintendóé.
Én mondjuk olyat tudok, aki vett 360-at megjelenéskor és vett egy slimet pár éve, ott azért érezhető volt a különbség fogyasztásban, zajban, mindenben. A Wii viszont ha jól tudom ugyanolyan volt 8 éve (+Wii Mini), mint most, úgyhogy valszeg a Wii U is ilyen lesz. -
Alba Game
tag
válasz
Bad Pritt #3749 üzenetére
Az accountot feltörik ??? Mégis hogyan ? Ha már annak kevés esélyt adsz, hogy a PS3 vagy X360 géped ellopják (ha mégis, akkor az első volna nálam az, hogy azonnal egy pc -n jelszót változtatok), hát akkor ennek? De ha mégis. Teszem fel betörnek hozzánk és viszik a konzolom. Nem feltételezem, hogy az miatt törne be egy Sony fan. Lakatos Rámbókettő meg csak hót-hüle legalább annyira, hogy ne tudjon mit kezdeni vele. Értem az aggályaid, de ennyi erővel mondjuk ha betörnek és most elviszik a WiiU -t, akkor vihetik gyak. mindenem ami hozzá kötött. Accountot, mentéseket, letöltéseket, vásárlásokat. Gyak ugyanaz a felállás, vagy még rosszabb is.
Amúgy sztem elenyésző a hányada a "WiiU után újra WiiU -t veszek" felhasználóknak. Tudom, "nekem is van ismerősöm, aki így csinált, mert beleugrott a ps4 -be és csalódott", de akkor is. Minimális WiiU userbase mellett még az emlegetett halmaz is jóval elenyészőbb. Szóval igen, nehéz kérdés ez. De véleményem szerint kissé sántít az N ezen megoldása.
-
boost
veterán
válasz
Alba Game #3748 üzenetére
Egy mondatban: azért tetszik ez a megoldás jobban, mert így van értéke a digitális játéknak.
Kérdéseidre a válasz:
Ha pl a 2DS-em (ami azért 2DS, mert gyerekálló) egy két év múlva, ha a srácom nagyobb lesz, lecserélem majd 3DS XL-re, akkor szépen áttolom az egyik gépről a tartalmat a másik gépre. Ha elromlik a 2DS-em, beküldöm a Ninti-nek, és egy elfogadható fix áron (fennt a support oldalán, hogy ez mennyi) kicserélik, vagy megjavítják, és az új gépre áttolják a játékokat. Ha ellopják a gépet, elég a rendőrségi papírt elküldeni, meg egy új gépnek a szériaszámát, és áttolják az új gépre a játékokat.
Ha eladom a gépem, amihez van kötve több játék, az többet ér, mint pl az a digitális PS3-as GTA 5 játék, ami rajt csücsül a Sony kontómon, és ott fog elhervadni, mivel azóta lecséltem a PS3-amat PS4-re. Jobban örültem volna neki, ha csak 2000 forint plusszért, de a géppel adhattam volna. (A kontómat kompletten nem, mert azon vannak Vita és PS4 játékok is, amire még szükségem van.)
Ráadásul ha kijön a nextgen 3DS (legyen 4DS), akkor majd a digitális tartalmakat ( ahogy sima DS esetén 3DS-re) még áttolhatom arra a gépre, mivel az is visszafelé kompatibilis lesz, így az is annyival többet fog érni.
Amit írtam, az még csak 3DS-re igaz, de WiiU-ra is jönni fog a gép gép közti csináld magad transzfer. A többi talán már most is lehetséges, legfeljebb supportot kell megkeresni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Alba Game #3748 üzenetére
Pro érv számomra az lehet, hogy ha az accountot feltörik és számomra elérhetetlenné teszik, sokkal nehezebb dolgom lenne visszaszerezni, míg a készüléket magát csak akkor vesztem el, ha fizikálisan eltulajdonítják, amire manapság jóval kevesebb esély van. Viszont ha gépet cserélek (bár miért tennék ilyet?), akkor elég körülményes a játékok átmentése valóban. Lehet ez is az oka annak, hogy nagyon kevés Wii U-tól válna meg a gazdája, nem akarnak nyűglődni a játékaik átmentésével?
-
Alba Game
tag
Nekem nem. De ha neked igen, akkor miért (de tényleg, miért) ? Mert pl. mi van, ha tleg tönkremegy és veszel egy újat vagy szimplán le akarsz cserélni egy BASIC -et PREMIUM -ra? Vagy esetleg egyszer majd (bár ez nyilván már a sci-fi kategória) kijön egy jobb verza a gépből és át akarsz váltani arra? Sztem ez jó nagy maflaság a Nintitől, hiszen gyak. ugyanaz az user mégegyszer hagy náluk pénzt. De ezzel endesen elveszik a kedvét ettől. Vagy ez vami biztonsági kapu miatt lehet így? Nem hinném, hiszen ott a PS3 vagy a Vita, ahol éppen accounthoz rendelt minden (Vita -nál egy géphez egy acc. lehet rendelve - ám egy gépen csak egy acc. csücsülhet, míg PS3 -nál kettő gép is lehet egy accounton és egy gépen lehet X másik profil is).
Szóval kicsit nem értem, neked miért szimpi az N megoldása. -
Szalontahó
tag
válasz
Alba Game #3745 üzenetére
Számomra a legtökéletesebb válasz volt.
Amúgy köszönöm szépen!
A gépet meg le nem cserélném a színe miatt. (fehér)
Ha netán meg kipurcan gariidőn belűl, akkor legyen a Nintendo baja, hogy hogyan oldja meg a letöltött tartalmak másik gépen való használatát. Viszont, ha időn túl adja be a kulcsot a masina, akkor meglehet ..szni. -
Alba Game
tag
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #3741 üzenetére
Emlékeim szerint az volt a megoldás, hogy mindkét gépet el kellett küldeni az N-nek és ők megoldják, de házilag tényleg nem lehet.
-
-
Alba Game
tag
Szgergely !
Az accountodat költöztetheted. Csak kell hozzá a régi és az új gép is. Egy időben, egy helyen. Így tudom, egy kicsit nehézkesebb, de megoldható. Ha az új gépre a régi accountod átkerül, akkor arra is lejöhet ugyanaz a game díjmentesen az eShop -ról. Én legalábbis így tudom.Mister_X !
Én meg szívesen játszanék éppúgy egy GC -s Star Wars: Rogue Squadron -al, PN3 -al (és még biztosan akad olyan cím, ami nem saját N fejlesztés és nem portolták Wii -re, csak most ezek jutottak eszembe a jobbak közül) mint valamelyik Mario játékkal. És akkor még nem beszéltem a Star Fox Adventures -ről sem... -
boost
veterán
válasz
Szalontahó #3733 üzenetére
Annyi helyreigazítás, hogy nem az accountodhoz tartozik a játék, hanem a géphez. Tehát ha eladod a gépet, és veszel jövőre másikat, arra nem tudod újra letölteni a játékot. Az új tulaja az eladott gépednek viszont le tudja tölteni.
-
ldave
félisten
válasz
Mister_X #3735 üzenetére
Én ennek örülök, a GC teljesen kimaradt nekem és hát szívesebben játszom egy felújított (16:9, 720p/1080p) játékkal mint az eredetivel. Voltak arról hírek, hogy a WW HD egy évnél kevesebb idő alatt elkészült, szóval nem is olyan nagy meló ezek szerint a GC-s címeket Wii U-ra áthozni, modern köntösben.
Szóval én inkább várok felújított GC játékokat, mint VC-re kiadva őket.Persze akik ezekkel már játszott anno GC-n, az biztos másképp látja.
-
Alba Game
tag
válasz
Szalontahó #3733 üzenetére
Igen, így mülködik. Ha letörlöd a megvásároltat, akkor ugyanazon az accounton ismét leszedheted - immár díjmentesen.
-
Szalontahó
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. A Wii U-nál is úgy mûködik, hogy az egyszer már megvásárolt és letöltött játékot bármennyiszer letölthetem késõbb, ha törölném a géprõl? (mentésre vigyázok (: ) Valahol olvastam errõl, talán pont az eShop-ban, de jobban bízok a tapasztalataitokban.
Kéne a hely, mert egy-két demó érdekel.Elõre is köszönöm a választ.
-
adalbert1
veterán
Ennek örülök is, meg nem is. Azért örülök, mert így bővülnek a vc címek, talán eljutunk a gamecubig, talán még pár ember vesz wii u-t. Nem örülök, mert hiába egy mérföldkő, én legkevésbé az N64-re vagyok kíváncsi az N konzoljai közül, ehelyett fordíthatnák valami másra az erőforrásokat...
A Fifás hír különösen abból a szempontból vicces, hogy a 13-at még kiadták Wii U-ra is, nem hiszem, hogy egy legacy edition-t túl nagy munka lenne összedobni... - igaz ez az a játék, amit én is inkább Xbox-on vagy PS-en játszanék.
-
horkovy24
senior tag
válasz
tariattila #3730 üzenetére
Nagyon örülök hogy tetszik a gép neked is meg a gyerkőcöknek is!
A Donkey Kong-ban valóban van pár pálya ami még felnőtteknek is elég nehéz nem hogy gyerekeknek.A Zelda-ról már ne is beszéljünk én is azt tolom most per pillanat és mit is mondjak hűha hát elég komoly.A WindWaker HD a gyerekes rajzos kinézete ellenére elég izzasztó játék némelyik fejtörő még engem is megakaszt szerintem ezt gyerek 14 éves kor alatt nem is tudja igazán végigjátszani.
-
tariattila
veterán
válasz
horkovy24 #3729 üzenetére
remek!
a SMBU-t végigjátszották.. a 3D world is előrehaladott stádiumban
a Donkey-ben elakadás van
a Zelda WW most kezd beindulni de sajna a sok szöveges rész miatt össze-vissza játszákviszont nagyon örülök, hogy a kis wii-t is mindig előveszik... ott még nincs meg a SMB.. azt mondják nehezebb...
és itt soksok favorit van még szinte alig belekezdve.... -
horkovy24
senior tag
válasz
tariattila #3728 üzenetére
Én is várom őket!Biztos jól el fogunk szórakozni velük!
Tényleg jut eszembe a gép hogy szuperál?
-
Alba Game
tag
Azért ne húzz egyenlőségjelet egy psn vagy xlive illetve vmi ratyi facebook meg iwiw klón között.
A psn vagy a live éppenhogy annyira "zárt", hogy tökéletesen megválogathasd kivel barátkozol vagy játszasz rajta keresztül. Amúgy meg a WiiU -s játékok némelyikén éppúgy belefuthatsz idiótákba (pl. CoD -ok esetében), szóval a barom playereket semmi sem csukja ki. Max. BLOCK LIST -re teszed aki nem tetszik.Horkovy24 !
Jönni fognak azok a jóságok, ne aggódj.Destiny, Sniper Elite V3, The Division, Uncharted 4, LittleBig Planet 3, Dead Island 2, stb-stb-stb... Csak győzzük kivárni. És nem hiszem, hogy annyit kell várni rájuk, mint egy Bayonetta 2-re.
Igen, talán akkorra a gép sem lesz 110-120ezer a boltokban, de max. 10-20k -t esik idén. Nekem meg ennyit megér egy Thief, Lillzone, BF4 vagy Tomb Raider reloaded. -
horkovy24
senior tag
Szerintem sem ér a PS4 120 ezer forintot pláne ha megnézzük hogy mennyi valamire való játék van rá mert az egyenlő a nullával!Én belevágtam de hála istennek hamar ki is szálltam belőle mármint a PS4-ből.A Mario Kart 8-ban biztos lehetsz hogy nem fogsz csalódni egyszerűen fantasztikus játék lett mint úgy általában a Nintendo játékok.Én most a The Legend Of Zelda The WindWaker HD-t tolom egyszerűen odáig vagyok tőle teljesen beszippantott a fantasztikus történet meg a rengeteg felfedezni való!
Na majd ha bármelyik kiadó lefog tudni tenni az asztalra csak megközelítőleg ehhez hasonló játékot ami ennyire leköt és beszippant meg persze szórakoztat akkor majd magyarázhatnak de amíg nem addig kuss nekik!
-
g@bo
nagyúr
válasz
horkovy24 #3723 üzenetére
az tuti.
2006 óta van wii-m, és egy játékot se toltam végig. leültem és ugrabugra, vagy laza szomszédolás az animal crossingban.
ha multizni és erősebb grafika kell, pn-n leültem far cry ozni /azok durva 8 órás esti partyk voltak/ vagy pár éve cod 4 zombi pályák.
ha manapság a meló és gyerek mellett van idő játszani, arra akár egy mariokart is elég.
fotelból, kényelmesen, akár fél órára. csak kikapcsoljon.persze nem bánnám ha lenne még pár cucc.
nekem 50-be van a wii u. annyit megért.
ps4 120-at nem.
szóval én most elvagyok, de még egy játékom sincs ami wii u, majd fizunál mariokart befigyel.
-
g@bo
nagyúr
-
horkovy24
senior tag
Igen igazad van abban amit leírtál biztos vagyok benne hogy a pénz is közre játszik ez tuti!De szerintem ez az origin-es dolog is nagyban közre játszik a dolgokban.Mondjuk én úgy ahogy van letojom az EA-t is magasról nem leszek öngyilkos mert nem fog megjelenni Wii U-ra a Fifa 15 már csak azért sem mert nem vagyok foci rajongó a másik dolog meg hogy minek vegyem meg ugyanazt a játékot amit előtte egy évvel Fifa 14 néven kiadtak?!Na jó minimális újítások vannak az biztos.Meg úgy általában véve nem is véletlenül kapta meg az EA a legsz@r@bb cég kitüntetést sem!Meg igazából a kommenteket sem értem az oldalakon a Nintendoval kapcsolatosan mert mindenhol azt írják hogy az ezredik márióval nem lehet beindítani a gépet hát könyörgöm ha csak negyed annyi újítás lenne két fifa között mint két megjelent márió játék között például Super Mario Galaxy és a második része akkor már az a fifa játék világraszóló lenne!
-
boost
veterán
válasz
horkovy24 #3719 üzenetére
Ja, hogy erre gondolsz.. Sose gondoltam volna, hogy ennek Origin a neve. Úgy tudtam, hogy csak PC alatt az. Na most azért ezek gonosz kapitalista cégek, és ha nem adnak ki egy platformra játékot az nem azért van, mert megsértődnek, hanem úgy gondolják, hogy az nem éri meg nekik. Pl a PS4-es BF4 egy jó példa. 60 dolcsi az alapjáték (ebből 15 Sonynak), és még ugyanennyi a prémium (ez a legolcsóbb opció a pályák beszerzésére, amit ezen az online szolgáltatáson keresztül veszel meg), és még sokan vesznek egyéb fegyvercsomagokat legalább ugyanennyiért (hogy ne kelljen megvárni, mig elérik a fegyvercsomaghoz szükséges pontszámot). NA most ez kb eddig 150USD. Ha egy WiiU gépen max 45-öt (mert 15 a konzolgyártóé, átlagban) kereshetnek, akkor valszeg kiszámolták, hogy 2-3szor annyit kéne eladni mint Sony /XB platformon, ráadásul sokkal sokkal kevesebb az eladott gép a N platformon, mint Sony-n, és Micrososfton.
Én személy szerint, mint szülő örülök neki, hogy a N kerüli az ilyen "Free 2 Pay", vagy "teljes játék + 2 játéknyi extra, hogy ne kerülj hátrányba" megoldásokat, mivel a WiiU célközönsége a gyerekek.
Másik oldalról meg sajnálom, hogy a kiadók kerülik a WiiU-t.
Nehéz helyzet, nagy a N felelőssége is. Én pl szidom, hogy nincs szabványos multis keretrendszer, olyan mint a Live, vagy a PSN, viszont másik oldalról meg tökre örülök, hogy majd leültethetem a fiam egy WiiU elé, nem fognak aberáltak felvenni vele a kapcsolatot.
-
horkovy24
senior tag
Belinkelek neked az Origin-el kapcsolatban két oldalt is.Olvasd el.
http://www.pcguru.hu/hirek/az-ea-origin-jelentosen-megujul/23519http://www.pcguru.hu/hirek/ea-origin-a-wii-u-n-is/20528
Ebből a két oldalból igazából a második érdekes mert egy az egyben kiderül hogy a Nintendo miért is nem engedte a gépére ezt az Origint ezt az EA féle értékesítési csatornát!Ez a csatorna egyébként fut Xbox360-on és Playstation 3-on is és gondolom az új generációs változataikon is!Igazából a Nintendo-nak szerintem azzal volt gondja hogy erre be kellett volna regisztrálni ahhoz hogy játsz az EA féle játékokkal és akkor az EA hozzáfért volna az összes adataidhoz amit a Wii U-n megadtál mikor beregisztráltál a Nintendo Network-be!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Alba Game #3717 üzenetére
Lesz azokra a platformokra is, egyedül Wii U-ra nem.
-
Alba Game
tag
A kérdés: minek pumpoljak lóvét egy olyan helyre, ahol hülyére vesznek ?? Ez inkább elvi kérdés, mint gazdasági. De tényleg. Lehet vásárolni, hiszen jók az árak. Csak innentől a hülyére-vevés is tovább fog műlködni. Majd ha egyszer te jársz pórukl, te is meggondolod, hogy akár csak egy "gombostűt" is vegyél tőlük.
Nos, innentől ennyi köze van a retek szervízmunkábak az olcsó/bontatlan játékokhoz.FIFA15 listában nincs PS3 és PS Vita sem. Vajon a Sony fizetett ezért vagy mifene ? Vita felé a döntést még valahol megértem, node a PS3 -at? (amikor pölö a FIFA14 -et kiadták még PS2 -re is
).
-
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #3711 üzenetére
Sajnos én is így látom. Bár PS4 -en csak a játszható demójával eszetlenkedtünk párszor, de 13 -ast a WiiU -ra annó sikerült beszereznem még 5000ft -ért így már csak az alkalmi buli-feeling biztosítása miatt megvettem (elkerülendő a "Milyen ez a gép, nincs is rá FIFA ???" szemrehányásokat
). Összehasonlítva: A WiiU -s FIFA13 és a PS4 -es FIFA14 között tényleg csak minimális tartalmi frissítés, némileg módosított menürendszer és igen kevés grafikai előrelépés ami megfigyelhető. Innen figyelve a továbbiakat: a búbánatnak sem hiányzik a 15 -ik évad...
-
horkovy24
senior tag
Nem értem ezt a felháborodást a Fifa 15-el kapcsolatban.Az EA megmondta hogy egyszerűen semmit nem fog megjelentetni a Wii U-ra!Ez kezdődött a Dead Space 3-al.Ennek szerintem semmi köze a Wii U eladási adataihoz csupán annyiról van szó hogy megvannak sértődve a Nintendo-ra mert nem engedték be a Wii U-ra az Origin-t.Ezért is csinálják azt direkt hogy csak Wii-re adják ki mert ők majd megmutatják!
-
boost
veterán
válasz
Én játszok a PS4 verzióval, ég és föld a különbség a prevgenhez képest. Generációs ugrás. Tényleg.
-
törölt tag
válasz
mosógépre
én utoljára 2006-tal játszottam. Még élveztem is. Utána 2010, de annyira nehézkes, béna és szenvedős volt, hogy hagytam a csudába...
kizárt, h focizzak wii-n. Azonban az NHL amit évről évre javíítgattak, egy álom volt a wii-n. A remote-tal csinálható botos trükkök, úristen
(3D-ben is játszom, úgyhogy elmondhatom milyen élethűre sikerült!) a nunchuk-us finom forgások, ütközések....áááá
-
PandaMonium
őstag
Új generációs motor?
Pont 1-2 napja játszottam Fifát a haverokkal, nagyon messze van a közvetítéstől, azon kívül, hogy a csapatokat frissítik meg az onlinet finomítják, kb. semmi változás nem történt a játékban évek óta. A Fifa egyébként pont az a játék amit lassan mosógépre is kiadnak (ezért is érthetetlen, hogy Wii U -ra miért nem), nem hiszem, hogy valaki ez az 1 játék alapján választana konzolt. Főleg nem next-gent (kicsi a kép, de hidd el, hogy szinte nincs különbség a kettő között).
-
boost
veterán
válasz
PandaMonium #3709 üzenetére
A Wii / WiiU sose volt egy sportjáték platform. Az eddig az XB volt. Most már a PS4 is. Tegye fel a kezét, aki innen a fórumból venne Fifát. Ha valaki Fifázna, már rég XBO-t, vagy PS4-et vett volna, hogy az újgenerációs motoron játszhasson. (ami már tényleg olyan, mintha közvetítést nézne az ember)
-
PandaMonium
őstag
Nem volna ezzel semmi gond ha Wii U-ra is kiadnák. Sőt még becsülendő is volna, hogy nem hagyják figyelmen kívül az előző generációs konzoltulajokat, de így viszont értelmetlen.
Szerk.: Főleg úgy, hogy az eladási számokra sem lehet jelenleg hivatkozni, hisz jelenleg több az eladott Wii U mint az Xbox One (arra pedig "egyértelmű", hogy megjelenik) és a PS4 sem húzott még el nagyon.
-
Hunner
senior tag
válasz
PandaMonium #3707 üzenetére
EA marketingzsenik kitalálták, hogy a 100millió eladott Wii felhasználóból több fogja megvenni, mint a perpillanat 6,4 millió Wii U user közül. Lehet, hogy igazuk van, de ez nevetséges és felháborító döntés szvsz.
Bár, ígyis-úgyis egy FIFA14 lesz ami meg ugye 13 volt ami meg a 12 ami meg.... -
PandaMonium
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3706 üzenetére
A legtobb jatek nem hasznalja a dupla kepernyot, ugyhogy ez gyenge kifogas volna. Egyszeruen nem letezik logikus indok ami ezt egy esszeru uzleti dontesse tenne.
Ui.: Bocsi az ekezetek hianyaert de mobilrol vagyok meg egy kicsit a sor is sok volt mar. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Bad Pritt #3705 üzenetére
Hivatalosan nem közöltek semmit az ok(ok)kal kapcsolatban, innentől fogva csak találgatni lehet. Személy szerint nem tudom elképzelni, hogy a Wii vagy a 3DS maradandó élményt ad majd egy ilyen újgenerációs játék esetén. Talán csak nem vállalták fel a dupla képernyőre való fejlesztést, jó ég tudja.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3704 üzenetére
De ez most konkrétan miért is jó? Wii U-n ugyanúgy lehet majd vele játszani gondolom, épp csak ritka ronda lesz... Nem tudnak Wii U-ra portolni?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Alba Game #3699 üzenetére
A konzoljaik nagyon jó árban vannak szerintem, a játékoknál drágábban nem találtam semmit, mint máshol, inkább olcsóbban.
Nálam, ha új játék kell, a kötelező körök ezek: Gameshop, Platinumshop, CDGalaxis, Konzolokszervize, 576. 576-ban is ki lehet fogni jó árakat, pl. Halo 3 ODST-Forza 3 pakk onnan van, de általánosságban drágábbak azért, mint a többi. CDGalaxis PC játékoknál mindent üt, náluk még a pólós, DLC-s előrendelői csomagok is 10K alatt nyitnak (8,5 volt az Arkham Origins, mindenhol máshol 11...).
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest