- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Most pont nem találtam egyet se. Meg igazából használtan nem is nagyon nézegettem még, de néha ránézek majd.
(#11392) Dr.F.E.R.I.: Ezt én is néztem tavaly, de inkább vga lett belőle.
Most ezeket a 95-100 között menő Premium csomagokat mentegettem le, ez a legszimpibb közülük. Főleg a koop játékok érdekelnének, szóval ez a csomag érné meg leginkább nekem.
Amúgy a Premium fekete gamepad-je eltér valamiben a fehértől, vagy csak a szín?
(#11393) ldave: Mo-n élsz? Itthonra szállít az Amazon?
-
Andrisét pont tudtam kb.
Ayo: valahol/korábban már megosztottad ezt, mert emlékszem, hogy akkor is tetszett... Azt hiányolom ill. nem tudom lehet-e különbséget beállítani: digital vagy lemez, illetve, hogy "megvolt, de eladtam" - a jatekaim.hu-n van hasonló, talán.
Teljes a lista? Az a iOS AB2 gyanúsan magányos... -
mirci18
addikt
Azért az még olcsóbb.
Én egyébként régi Nintendo-s főleg Mario-s cuccokat gyűjtök.
Sok minden meg tudok venni de nagyobb pénzt inkább csak a régi cuccokra adok ki.
Van már majd 30 éves bögrém s egyéb kiegészítők.
De egy ilyet mégsem tudok megvenni mert sokallom a 14-15-e ft-os árát: -
19 óra múlva exclusive sale lesz subscriber-eknek...Angliában, DE van VANS a Westendben
(meg az Árkádban és a Mammutban)
55 angol font ez cipöke. A magyar webshopon nézelődve 20k fölé saccolom, ott holnaptól lesz a Nintendo collection.Lehet, kicsit off-ok vagyunk?
-
mirci18
addikt
Mi alapján?
Nyilván butítva jöhet arra a platforma pont mint egy 3ds-re.
A project cars-nak lenne értelme ennyi idő után kiadni?
Pont a wii u-nál volt az ha jól emlékszem hogy kezdéskor már más konzolokon 6 hónapja megjelent játékokkal nyomultak és így azoknak nem volt nagy eladási száma. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Eddig a Super Mario World-öt szedtem csak le és a Monster Hunter húzott le magának egy 1xx megás frissítést. Direkt nem is töltöttem le semmit, amíg nincs rá megfelelő hely. Smash Bros-t biztosan lehúzom, az valami 15-17 giga környékén van. De ahogy korábban is osztottam-szorozgattam, a 64 gigás pendrive elég határeset lett volna, ha minden kinézett cuccot letöltök. Úgyhogy pár ezrest rádobtam inkább és megrendeltem ezt a kétszer akkorát.
-
Sirandrish
legenda
Nem tudom..én egy Banjo - Kazooie vagy Mario 64 szintnek is örülnék. Nyilván mai szintű grafikával. Szerintem azokkal a játékokkal sincs a világon semmi baj. Változatos helyszínek, kihívás, gyűjtögethető cuccok és a 100%-ért vért kell izzadni. Mi kell még egy platform játékba?
Sőt..pl a Banjo - Tooie féle újítások nekem nem is nagyon tetszettek. Hogy minden pályára 68szor vissza kellett menni.
-
Shepard
tag
Köszönöm a tippeket. Eddig szép folyamatosan mentünk fej-fej mellett a feloldás, fegyverszerzés kombóval (pókok csak harmadlagosak voltak). Addig nem terveztünk tovább menni a második térképre, mig az elsôn fel nem oldottuk az elérhetô helyszíneket. Gyüjtögetô típusok vagyunk, szóval a farmolással nem lesz gond szerintem, sok skill tree-s dolgot is behúztunk már (master sword is megvan). Csak az A-s szenvedj minél kevesebb sebzést vágja ki néha a biztosítékot, a többivel eddig még nem volt gond...
-
ldave
félisten
Ebből a 2-3 perces videóból azért túl sokat nem lehet leszűrni. Tudom, hogy úgy tűnik, mintha a Nintendo kizárólag csak a saját feje után menne (utóbbi időből Federation Force és Star Fox Zero balhé), de hiszek benne, hogy igenis figyelnek a rajongók véleményére. A Sticker Star sok kritikát kapott, reméljük nem eredmény nélkül.
-
Goldwin
aktív tag
"Szerintem messze nem ért ez 100K-t a többi konzolhoz képest."
Egy adott konzolt mindig az életciklusa végén érdemes megvenni. Aki early adopter-ként a premierkor vett Nintendo Wii U-t, annak számolnia kellett a borsos árral, a szegényes kezdőkínálattal és a kezdeti meghibásodásokkal.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nem volt túlárazva, mert még csak nyereséges sem volt. Ennyi volt az ára a sok egyedi megoldásnak, amit beleraktak. Fontosabb tömegtermék pl a flash-tároló, lemezmeghajtó voltak benne, meg a gamepad néhány cucca. A másik két konzolt a piacról összelapátolt holmikból rakták össze, ezért tudtak csak jobb árban lenni.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Én azon vettem észre magam játszás közben, hogy én sem nézem a padot. A 3DS-nél bejött ez a koncepció, mert egy gyors szemmozdulattal látod mindkét kijelzőt, de itt csak elvonja a figyelmet. A következő lépéseim egyike az lesz, hogy beújítok egy Pro Controllert. Nagyobb akksit nem veszek, mert itt az asztalnál játszva van hová bedugni. Amúgy engem is zavar, hogy nem iktatható ki a képernyője.
-
Sirandrish
legenda
Engem már az meglepett hogy Nintendos címek vannak egy bundleban
A tolodó Zeldához meg annyit, hogy igen szemét húzás lenne/lesz a Nintendo részéről ha az NX miatt tolják a WiiU-s megjelenést. Gondolom a TP-vel ellentétben ez már inkább a kövi genre készül, aztán a WiiU-ra majd kiadnak valami gyorsan átírt vacakot..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest